Ramadan

Hej! 
Nu har ramadan börjat för maken. Den började nu i helgen och det verkar ändå gå helt okej änsålänge för honom. Försöker undvika att dricka och äta inför honom. 
Just nu står han och fixar hans middag, igår blev det lite av varje, så brukar de ha k Tunisien också, de äter inte bara fn rätt utan lite olika. 

Imorgon ska jag öppna på förskolan igen, så blir tidig uppgång men samtidigt så slutar jag ju tidigare 😃👍 Får hoppas det är fint väder så ska jag gå hem till min familj och lämna ett bröd åt min lilla syster 😊 Ett hälsobröd, super gott! Ska skriva ner receptet i ett annat inlägg åt er. 

Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs imorgon igen. 

Puss och Kram 








Mannen glad!!

Halloj!! 
Mannen har sett på fotbollsmatch idag också, Algeriet-Ryssland. Det blev 1-1 och det räckte för att de skulle gå vidare! 😃👍 

Nu ska vi snart sova. Hoppas ni haft en bra dag!? 

Puss och Kram 


One more song!

 
Puss och Kram

Fotbolls VM

Hej! 
Idag lyckades jag få en rejäl sovmorgon, hörde inte ens när mannen vakna och gick iväg till skolan 😃 Detta är hans sista vecka på SFI och sen är han färdig! 👍👏❤ Nu ska han försöka hitta ett jobb också bara 😊 

Idag har jag bara hängt hemma på dagen och i eftermiddags så mötte jag upp min pappa och hjälpte honom att handla tröja på dressman, men det var liksom inte så mycket hjälp för han hade redan sett ut och köpte det 😃 

Sen handlade vi med oss sallad hem och käkade hos mina föräldrar. Resten av kvällen umgicks vi bara där tillsammans. Nu är det strax svängdas, men måste bara säga att det börjar bli lite jobbigt nu med fotbolls VM för ett är så många matcher och min man ska typ se alla nästan, ööhhh!! 😃😜

Hoppas ni haft en bra dag! 

Puss och Kram 




Tröttare än tröttast!!

Hej! 
Usch vad trött jag är nu. Blir nog sängen om några timmar. Mannen ligger redan men han är ju född trött. Tror han sover mer än bebisar, helt sjukt! 
Idag öppna jag ju så jag slutade 13.15 och sen vid kl 15 cyklade jag till en annan förskola för jag skulle göra en HLR utbildning, obligatoriskt nu. 

Ikväll blir det lugnt framför tv bara. Hoppas på sol imorgon så jag kan sitta lite i mina föräldrars trädgård. 
Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll! 

Puss och Kram 



Övnings dockorna 😃 

Uppe med tuppen!!

Godmorgon! 
Idag har jag öppningen på jobb så jag var uppe vid 04.50 och nu sitter jag här och väntar på första barnet som ska komma närsomhelst. Såklart kunde jag inte sova så bra inatt så jag har typ bara fått 3 timmars sömn så jag är redan trött, men det är bara att härda ut. Jag slutar ju redan 13.15 så det är skönt. 

Annars har jag inga planer mer denna veckan, har änsålänge inte mer jobb så vi får se om det dyker upp annars är det ledigt 😃 På torsdag kommer mina yngre systrar hem från Kosovo så vi ska dit och hälsa dem välkomna hem då iallafall och på fredag blir det nog grillning eller något. 

Jag hoppas ni får en bra dag! 

Puss och Kram 


Haha 😜✌

Its raining!

Hann ta några bilder innan när det regna som värst!! 😃☔





Puss och Kram 

Måndag 23/6-2014

TJohej!!
Som det har regnat idag under vissa perioder, helt sjukt, det har varit som himlen bara öppnat sig och pang så kom det :-D När det regna lite mindrevar jag tvungen att cykla ner i stan för att fixa med en sak så nu sitter man här helt blöt hemma hos mina föräldrar, håller på att fixa middagen här så vi äter tillsammans :-)
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket, varit ute med Miro två gånger och sen bara tagit det lugnt och spelat lite olika spel.
 
Jag hoppas ni haft en bra dag trots regnet.
 
Puss och Kram
 
 

En härlig helg!

Hej! 
Denna helgen har varit riktigt härlig och man har fått umgås med familjen mycket. Vädret hade kunnat vara bättre men man kan ju inte få allt 😃 

Idag firade vi lila söta Olle som blir två år imorgon! 😊 
Vi var i köpingebro och hade det mysig, åt gott och lekte i deras stora trädgård. 
Nu sitter vi och ser på fotboll hos mina föräldrar och sen blir det hemgång. 

Jag hoppas ni haft en trevlig helg och en trevlig avslutning?! 

Puss och Kram 


 

 





2-års Kalas!!

Hej!
Om bara några minuter ska vi köra iväg på två års kalas för min systers son. De bor i Köpingebro så det blir ju en liten bit att köra plus att vi ska hämta upp min pappas moster i Staffanstorp först. Idag är det blåsigt och det ser ut att börja regna snart men det får vi inte hoppas.
Jag ville bara önska er en trevlig dag!!
 
Puss och Kram
 
Nu har jag börjat få lite längre hår dessutom!! :-D
 

Matkoma!!

Hej! 
Usch vad mätt man är. Ändå är det 7 timmar sen man åt. Det har varit en trevlig midsommar trots regnet, tur mina föräldrar har ett uterum så man kan vara ute ändå. Maten har varit riktigt god och vi var hos mina föräldrar och åt rester idag och det blev ävenjordgubbar 😃 

Nu ska vi strax gå hem. Hoppas ni haft det bra!? 

Puss och Kram 

Mohamed fick sällskap av Lina vid maten igår. Lina är Britas hund. 


Glad Midsommar!!

Hej hej! 
Tänkte bara snabbt kika in och hälsa Glad Midsommar! Vi har precis käkat och sitter och snackar lite och diskar besticken. Sen är det efterrätten, jordgubbar och tårta men det får vänta en stund. 

Hoppas ni har en bra dags trots regnet! 

Puss och Kram 


Midsommar tårtan! 



Sista jobbedagen!

God morgon!
Idag är det sista jobbedagen för denna veckan och det är så skönt, eller för mig blir det första och sista haha. Idag jobbar jag mellan 9-16.30 och sen ska jag iväg med min mamma och äldre syster och handla till midsommar firandet imorgon. Vi måste skaffa en present till vår systers son också som fyller år nu i midsommar, ska på kalas till dem på söndag.
 
Annars idag vet jag inte vad mer som händer utan ska ta det lugnt och försöka komma i säng tidigt så man orkar med morgondagen. Känner att jag är riktigt trött nu och det är ju för man lägger sig så sent så det måste bli ändring på det.
 
Jag hoppas ni har en trevlig dag så hörs vi lite senare!
 
Puss och Kram

Art of Love!!

 
 

3 semester dagar!

Hej! 
Nu har jag haft lite ledigt, tog 3 dagar för sen jobbar jag ju hela sommaren och fulla dagar så det gäller att passa på. Kunde dock utnyttjat dem lite bättre men det får duga 😊 

Idag har jag tvättat och varit en sväng hemma hos mina föräldrar, Mohamed kom dit och hängde en stund efter skolan också 😊 Sen har vi ätit middag här hemma och nu snackar Mohamed med sin mamma på Skype. 

Jag ska se på matchen mellan Spanien och Chile, hejar på Spanien denna gången. Heja Ramos! Haha 
Imorgon jobbar jag mellan 9-16.30 och efter jobb ska vi ner på maxi och handla till midsommar. Ska bli trevligt när alla är samlade. 

Jag hoppas ni haft en bra dag! 

Puss och Kram 




Snart midsommar!

Halloj!
Tiden bara springer iväg just nu och snart är det dags för midsommar. Vi firar som vanligt hemma hos mina föräldrar och det ska bli skoj och gott. Älskar midsommar maten även om man kanske äter det närsomhelst men det är lite speciellt ändå. Längtar efter prinskorvarna haha. Härhemma äter vi ju bara kycklingkorv och jag har tröttnat på det nu, så det ska bli gott med prinskorv.
 
Idag är det fint väder och jag ska snart cykla hem till mina föräldrar och tvätta och gå ut med hunden. Jag har varit ledig i tre dagar nu, får ju ingen semester i sommar så tänkte jag kunde ta lite nu.
Igår när vi varit på fotvården så köpte vi sallad på kvällen och käkade, så himla gott och tyckte inte det var alls dyrt heller. Det kommer vi testa fler gånger.
 
Nej nu ska jag se till så mannen kommer igång, han håller på att göra prov i skolan nu så vi hoppas det går bra för honom så han kan börja jobba.
Ni får ha en underbar dag!
 
Puss och Kram

I love the way you love me!!

 
 
 
 
Puss och Kram

Pannkaks frukost!

Hej! 
Oj vad längesen jag uppdaterade sist. Har inte haft något direkt att uppdatera om så det har känts meningslöst att skriva. Nu tänkte jag att jag kan skriva bara för att skriva så ni går läsa om mina tråkiga dagar haha 😃

Imorse väcktes jag vid halv sju av min mamma, hon undrade om jag kunde gå ut med Miro (hunden) vid kl 10. Visst kan jag det. Tio minuter senare så skickade min pappa ett sms och frågade om jag kunde gå ut med Miro vid halv elva, hmm! 😕 Ute med Miro har jag iallafall varit. 😊 

Vid kl sju imorse så ringde min syster Jenny, vi skulle äta pannkakor till frukost tillsammans och hon vill undvika att vara hemma när det kommer personer till deras hus och fixar fönsterna. Hon körde till jobbet strax efter halv tio. Mysigt dock var jag inte sugen när jag börja äta så får se senare om det smakar då. 

Nu i eftermiddag ska jag köra till malmö med min mamma, hon ska på fotvård. 
Nu ska jag fortsätta att se på sjunde himlen.

Ha en fin dag allesammans! 

Puss och Kram 


Testade att göra Ahlgrensbilar pannacotta, blev väldigt gott! 😃👍

RSS 2.0