31/12-2014

Herregud vad tiden har gått fort, hela året har bara sprungit iväg. Idag är den sista dagen på detta året och sen börjat ett nytt år. Många ger ju nyårs löften men i år ska jag inte göra det. Blir lättare att hålla det då haha :D Vårt nyår kommer vi fira med min familj, vi kommer äta gott tillsammans och sen kanske det blir något spel eller vi bara sitter och umgås. No stress!!
 
Snön och isen är så gott som borta och det gillar jag. Idag kunde jag cykla och ha på mig mina asics löparskor när jag var ute. Mycket bättre för mina fötter.
Nu ska jag ta och duscha mitt hår så hörs vi kanske senare om jag har tid och lust!
 
Gott Nytt År på er!!
 
Púss och Kram <3

Trött, tröttare, tröttast!!

Godmorgon! 
Idag är jag riktigt trött. Efter att min familj ringde och väckte mig igår lyckades jag inte somna om så jag har kanske fått 3 timmars sömn inatt och nu sitter jag här i soffan och är så himla trött. Hade jag gått och lagt mig igen hade jag nog somnat direkt. Tur att jag slutar tidigt idag ändå. Första gången på några månader som jag slutar innan kl 13. 

Senare tänkte jag visa er vad jag vann i julklappsspelet, så kika in då för att kolla 😃 Ha en bra dag allesammans! 

Puss och Kram ❤

Ibland blir man.....

.... Tokig på människor som inte fattar. Har sagt till hela min familj att imorgon ska jag jobba och jag ska upp tidigt. Så jag var trött och kom i säng redan kl 20.30 och vad tror ni händer, jo dem ringer mig 21.30 och sen håller på att skicka sms för min systers man har blivit av med sina jobb nycklar och de undrar om jag sett dem. Varför skulle jag ha dem?? 

Nu blir det att försöka somna om, vilket kommer bli svårt känns det som. 

Puss och Kram ❤

Jippie!!

Nu har vi käkat en väldigt god kycklinggryta och vi har även spelat julklappsspelet. I år gick det faktiskt väldigt bra, jag fick tre klappar och helt okej innehåll 😃

Nu är kl 17.30 och vi ska bege hos hemåt. Jag ska duscha och ta fram kläder till imorgon. Sen blir det sängen tidigt. Klockan ställer jag på ca 04.30, 05. 

Hoppas ni haft en trevlig söndag och får en fortsatt trevlig kväll! 

Puss och Kram ❤ 



28/12-2014 Söndag

Hej!
Idag är det söndag och det innebär att imorgon ska jag åter till jobb. Jag kommer jobba 2 dagar och sen är jag ledig en vecka till och sen är det tillbaka som vanligt igen. Jag har ingen ångest över att jobba imorgon, kanske får det imorgon när klockan ringer 04.30 :O haha. Men jag har en kort dag så det gör inget.
 
Idag ska vi alla samlas hemma hos mamma och pappa och äta middag ihop och spela julklappsspelet. Det ska bli skoj och jag hoppas att jag får någon klapp för det brukar jag nämligen inte få :-(
Alla ska komma kl 14, men jag är här redan.
 
Nu ska jag se om det behövs hjälp med något. Hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram <3

Tvättdag!!

Idag har vi bara hållit oss härhemma. Vi började tvätta vid 13.30 och var klara vid 20.30. Det har blivit många rundor i trappan, fyra våningar utan hiss så lite träning har vi fått idag haha 😃

Vi körde iväg till maxi och handla innan och köpte lite mat då lite frisk luft har vi ändå fått. 
Imorgon ska vi hem till mina föräldrar och äta och vi alla ska spela julklappsspelet. Hoppas man får någon klapp 😃 

Nu är det snart dags för sängen, ska försöka komma upp tidigt imorgon för på måndag ska jag jobba och jag har öppningen då lika bra att börja komma i säng i tid igen.

Puss och Kram ❤




27/12-2014

Hej! 
Solen skiner idag så vi får hoppas att snön och isen smälter så vi slipper det helt. Ni tycker säkert jag är så tråkig som inte vill ha snö, men jag hatar att man ska gå och spänna sig och vara rädd att trilla och att man ska vara orolig att någon nära och kär ska ramla eller vara med i en bilolycka. 

Idag ska vi inte göra så mycket, det blir att tvätta kl 13.30 och sen håller vi nog oss hemma rätt mycket idag. Vad har ni för planer? 

Puss och kram ❤

Godmorgon annandag!

Just nu sitter jag på mobilias parkering i Malmö och väntar på att alla affärer ska öppnas. Idag körde jag min systers man till jobb. Egentligen hade en sovmorgon suttit fint med tanke på att jag somnade typ 03,03.30 inatt och gick upp 06.30, så inte mycket sömn och det börjar redan kännas. 

Vi hade tänkt kika i lite affärer och sen ska vi hem och fixa till dagens middag. Blir pajer med sallad. 
Ha en fin annandag allesammans! 

Puss och Kram ❤


Imorse var alla ruter helt isiga. 

Risk!

Vi landade hemma hos mina föräldrar ändå. Vi sitter just nu och spelar spel, Risk. Det blir alltid tjabb för vi alla är så jäkla tävlingsinriktade 😃 
Nu är det min tur, vi hörs! 




Puss och Kram ❤

Juldagen!

Idag när jag vaknar så möts jag av att det har snöat och inte är det lite heller 😃 Jag och två av mina systrar har varit på maxi och handlat och när vi var klara och skulle hem så var det som en isbana på parkeringen. Så fort det gick och riktigt fort. 

Nu sitter jag hemma och värmer mig och ser på tv. Ska strax göra middagen. Sen får vi se om vi kör hem och spelar spel hos mina föräldrar. Hoppas ni haft en bra juldag?! 

Puss och Kram ❤

Hemma i lugnet!

Hej på er! 
Nu var julafton över, bara några dagar kvar och sen nyår. Tänk att året gått så fort och det känns som man inte fått något vettigt gjort? 😕 

Till dagen då, julafton, vi firade hemma hos föräldrarna som vi alltid gör, tycker det är mysigt även om det kan bli lite tjabb, gillar att fira nyår där också. 
Tänkte visa mina julklappar jag fick, tyckte alla var jättefina 😍 


Av min älskling fick jag detta 😘 Halsband och örhängen. Tyckte det var så fint och jag älskade att det var från honom och att han själv valt ut det. ❤


Två av mina systrar köpte dessa armband. Alla systrar fick varsitt och det kopplar oss samman. Tillsammans är vi starka! ❤ 


Fick även jättefina skålar och mått som jag kan använda när jag bakar 👍👏
Och av min älskade pappa fick jag kylskåpsmagneter. Har gått hur många månader som helst och skulle köpt men det har aldrig blivit av, men nu har jag 😃👏 

Nu ska vi varva ner och imorgon blir det lite handling, göra matpajer som vi ska ha med till vår äldsta syster på fredag och jag ska fixa sista julklappen till mina systers söner. Hoppas er dag varit bra! 

Puss och Kram ❤ 

GOD JUL!!

Klapparna är utdelade, jul maten är uppäten, Kalle anka har vi sett på och nu vilar vi oss lite. Sen får vi se vad resten av kvällen blir 😃 Jag fick en massa fin julklappar och jag gav många fina också. Jag hoppas er julafton har varit bra änsålänge 😃

Puss och Kram 


Älsklingen innan vi körde hem till mor och far! 😍😘

Lille julafton!

Tjohej!!
Idag har det varit full rulle. Dagen startade för mig redan kl 07. Klockan 08 så åkte jag iväg med mina föräldrar och handlar till julhelgen. Pappa frågar min mamma när han ska ta påsar om hon ska handla mycket och då säger hon nej, så vi tar två påsar. Det slutar med att vi kommer hem med ÅTTA påsar! 

Sen körde jag och pappa in i Malmö och fixade sista julklappen till min älskling och handla lite andra julklappar åt familjen. Sen ner i stan här hemma. När vi väl kom hem fick jag ställa mig och rulla lite köttbullar till vår julbrunch. 
När vi ätit klart och suttit och snackat drar min äldre syster ner mig i stan igen och ska handla julklappar som hon inte hunnit med. Sen hem och rulla fler köttbullar, steka prinskorv mm. 

Nu har vi käkat och satt igång att göra pepparkaks hus. Man kan ju säga att jag är trött nu haha 😃 
Hur har eran dag varit? 

Nu ser jag framemot morgon dagen och alla julklappar! 👏😜 

Puss och Kram 




Vi fira även Britas födelsedag idag. Hon blev rörd när hon fick sin presenter. Vår älskade Brita! ❤

Bakning på schemat!

Go'kväll!
Idag har jag och mina två ändra systrar stått och bakat en massa till julhelgen. Vi började vid typ kl 13 och var klara med det sista vid kl 19. Nu är man lite trött i huvudet haha 😃
De vi baka var: 
Lussekatter
Saffrans kanelsnäckor med mandelmassa
Mozartkulor
Trillingnöt
Rocky road
Dumlefudge
Saffranskladdkaka

Listan blev lång men nu slipper vi det haha. Imorgon ska vi ha julfrukost hemma hos mamma och pappa, men innan vi ska dit måste jag snabbt in till Malmö och handla den sista julklappen till min man. Ska försöka handla ett presentkort till mamma också på skopunkten. 

Nu ska jag se lite tv sen gå och lägga mig. Hoppas ni haft en bra måndag! 

Puss och Kram 








Glömde ta på dumlefudgen när den var färdig så det får bli imorgon 😃

Måndag men inget jobb

Hej! 
Idag är det måndag men inget jobb, så himla skönt 😃 Kl 12 ska bi systrar, som inte jobbar, hem till vår stora syster och baka lite till julafton eller rättare sagt julhelgen helt och håller. Blir nog en blandning av allt möjligt skulle jag tippa 😊 

Nu har jag dock lite bråttom så jag ska hoppa in i duschen snabbt och fixa mig. Ni får ha en trevlig måndag! 

Puss och Kram 

Fjärde advent!

Hej på er! 
Tiden bara springer iväg och idag är det redan fjärde advent. Så fort det går 😊 
Strax ska min stora syster komma och hämta mig så ska vi ner och handla lite till imorgon när vi systrar ska vaka lite till julafton 😊 Ska bli roligt att samlas allihopa som kan, vissa jobbar tyvärr. 

Sen vid kl 16 så ska jag hem till min andra syster som bjuder på advents fika idag så det blir mys med hela familjen där också 😃👏 
Nu måste jag klä på mig. Ha en trevlig söndag så hörs vi!

Puss och Kram 



Semester!!

Hej! 
Gud vad skönt det är att ha semester lite nu under julen. Jag är ledig 9 dagar nu och sen jobbar jag två och sen en vecka ledig igen 😜 Jag har inga som helst måsten utan bara ta det lugnt och vila upp mig för mer jobb sen. 

Idag har vi varit och hälsat på min faster, Kerstin i Malmö. Blev fika och gav julklapp till henne. Vi hade väldigt roligt som vanligt. 
Nu är vi påväg hem och får se vad vi hittar på med. 

Hoppas ni har en bra lördag!? 

Puss och Kram 




2 dagar kvar....

.... Sen är det äntligen dags för lite semester och fy vad skönt det ska bli 😊👍 Dagarna går väldigt fort nu och det kan ju bara bero på att man har så kul. 

I jul så firar vi hemma hos mina föräldrar, det ska bli väldigt skönt och inte så stressigt. Julklapparna är nästan helt fixade. Egentligen skulle vi bara köpa varsin åt en person men jag har köpt något litet till alla i min familj. Man kunde önska att man hade haft mer pengar så man kunde köpt allt för det bästa jag vet är att ge något saker 😘 

Imorgon fyller pappa år så jag ska dit och gratta honom och sen i över morgon är det min lilla systers tur, Hannah. Så nu fram till jul är det full rulle hehe. 

Nu ska jag nanna. Sov gott så hörs vi kanske imorgon! 😘




Puss och Kram 

RSS 2.0