God jul

Hej!
Ville bara önska er en god jul och ett gott nytt år! Om några dagar åker jag iväg till Tunisien och ska vara borta i 2.5 vecka, ska bli riktigt skönt.

Nu firar vi jul med familjen och min systers pojkväns mamma och syster. Vi har ätit jul middag och nu sitter vi och snackar, snart ska vi spela julklapps spelet.

Vi hörs!

Puss och Kram


Farmor mår bra och är med farfar!!

Hej!
Min farmor dog för nästan 2 år sen och jag har tagit det väldigt hårt för jag stod henne väldigt nära. Idag så pratade en lärare med min lilla syster att min farmor hade det bra och att hon var med farfar nu. Hon kunde säga vad hon hade på sig, vad hon gillade och vad som hänt innan hon dog, även vad de hade för bil.

Sen sa hon även att vi skulle besöka henne för vi hade inte fått sagt vad vi behövde säga. Så jag får väl åka dit en dag sen när snön är borta.

Jag har haft en rätt bra dag på jobb, lite mindre barn så det har varit skönt. Dock har jag varit yr och illamående hela dagen :-/ Nu ska jag bara ta det lugnt. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Puss och Kram


Snöstorm!!

Det fortsätter att snöa och blåsa. Det är mysigt när man är inne men därute så är det inte så skoj. Det är riktigt kallt och när man får snön blåsandes i ansiktet så gör det ont. Jag har tvättat 2 maskiner tvätt nu så jag har kläder för näsa vecka. Nu håller jag på att tina kycklingen till middagen, blir kyckling gryta idag också för de tyckte det var så gott.
 
Nu ska jag skicka ner min syster och hennes kille till affären och handla lite dricka till middagen och sen blir det att sätta igång med den, ska bli gott. Annars blir det en lugn kväll, ska snacka med min älskling lite nu coh sen sätter jag igång en film.
Ni får ha en fortsatt trevlig söndag och ta det lugnt om ni ger er ut!
 
Puss och Kram

Söndagsmys!!

Hej!
Idag är det sista helg dagen och jag måste tvätta för det gjorde jag inte igår och man vill ju gärna ha rena kläder denna veckan som kommer också ;-P Härnere i Trellehulla har det snöat som tusan och håller fortfarande på, jag tycker det är tur att jag jobbar på en förskola så nära där jag bor så man kan promenera dit, skönt!
 
Denna veckan som kommer bestå av jobb och träning, måste komma iväg och träna minst 4-5 gånger denna veckan som kommer så jag går ner mest även denna veckan :-) Jag ska fan vinna vår tävling härhemma och det med storm ;-D
 
Nu ska jag börja tvätta lite så hörs vi senare! Ha en bra dag i snön.
 
Puss och Kram
 

Lördag 8/12-2012

Hej!
Sorry för den dåliga uppdateringen. Hela denna veckan har bestått av jobb och det har varit långa dagar och sjukt jobbiga. Ungarna på jobb har varit helt uppåt väggarna alltså! Idag vaknade jag vid ca 11 och började hjälpa till att städa lite i vår garderob, sen åkte jag, Frida och Jenny iväg till gymmet och vi körde igenom vårt program vi fått. Jobbigt, men sjukt härligt känns det nu efteråt :-)
 
Just nu står kycklinggrytan på spisen och bulgurn lika så, är väldigt hungrig så det ska bli gott att äta snart. Sen ska jag slänga in en maskin eller två med tvätt också, behövs nu. Ska även snacka med min älskling <3
Jag hoppas ni har haft en bra vecka och att ni får en fortsatt trevlig lördag!
Sköt om er!
 
Puss och Kram

----

Hej!
Idag när jag kom hem från jobbet hade jag så sjukt ont i huvudet så jag var tvungen att lägga mig. Kunde inte alls gå och köra zumba. När jag vaknade sen så hade jag fortfarande ont och då tog jag en tablett och sen gick det över. Då fick jag ett rus och körde iväg till gymmet så jag fick tränat något idag, skönt.
Annars var det lugnt på jobbet, vi hade inte så många barn så det var skönt.
 
Imorgon är det jag som har stängningen och sen på kvällen ska jag och några arbetskamrater och mina systrar träffas och käka och snacka. Det var ett tag sen vi gjorde det så vi tyckte det var dags igen.
Har ni haft en bra dag? Nu ska jag snacka lite med min älskling sen blir det sängen! Sov gott när ni lägger er.
 
Puss och Kram
 
 

Tisdag 4/12-2012

Godmorgon!
Läget? Idag är det tisdag och det innebär Zumba Fitness ikväll. Det ska bli väldigt skoj och jag hoppas att det är ungefär samma låtar som hon haft innan. Jag vill försöka komma upp lite innan så jag kan träna i gymmet också, styrka och kondition innan passet, dock så ska min tränings partner in till Malmö och köpa skor så det kan bli svårt för jag behöver hjälp med vissa maskiner, men jaja vi får göra det bästa av det hela :-)
 
Nu har jag gjort mig iordning och jag ska strax gå iväg till jobbet. Idag är det inte flera minus, men jag har hört folk härhemma säga att det snöar som tusan därute och är glashalt så jag får väl se till att kolla ut innan jag går så jag vet. Idag jobbar jag mellan 07.30-15.30 så det är en heldag.
Jag önskar er en trevlig tisdag så hörs vi senare idag på min rast!
 
Puss och Kram

Red eyes!

Hej!
Det är fortfarande sjukt kallt. Har varit iväg på affären två gånger ikväll och det är kallt :-) Tur jag fick köpt mina kängor igår. Idag har jag jobbat mellan 07.30 - 15.15 och det gick bra. Det var inte så himla många barn idag så det var en skön start. Imorgon jobbar jag mellan 07.30 - 15.30 och jag  hoppas komma iväg till gymmet direkt efter jobb. Måste leta efter mina skor ikväll så jag har dem.
Annars så är det lugnt. Sitter och snackar med min älskling nu och sen efteråt så ska jag lägga mig. Jag hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och Kram

Kallt!!

Hej!
Allt bra? Jag är sjukt trött och har ont i huvudet. Idag jobbade jag på en förskola som jag brukar vara på, har hela december där så det är skönt. Dock är det jätte kallt ute och det blir då även kallt inne.

Min syster har gjort av med mina tränings skor så jag kan inte träna förrän jag hittar dem igen. Hoppas ni haft en bra dag!

Puss och Kram


Busy busy!!

Hej!
Allt bra? Jag mår bra. Idag har det varit en fullproppad dag. Imorse så körde vi iväg till Malmö först på en loppis. Jag lyckades fynda 2 maskaror för 100 kr, i annan affär kostar de 300 kr.Så då blev jag lycklig :-) Sen körde vi iväg till Burlövs center där vi möte upp resten av gänget och skulle handla med vår pappas moster Brita ( Vår andra mamma). Vi handlade lite bullar och pålägg för vi skulle fika hemma hos henne. Sen när vi var klara där så körde vi hem till henne. Där åt vi bullar och snackade lite och hade väldigt trevligt.
 
När vi sen körde hem verkade alla vara så sjukt trötta för alla vilade när vi kom hem. Idag skulle vi även fira vår far och han ville att vi skulle äta kina mat så det fick det bli och det var riktigt gott :-)
Nu skriver jag lite med min älskling och sen kanske vi spelar lite yatzy eller något. Idag har det snöat här i Trellehulla och tyvärr så har det lagt sig, sjukt tråkigt för jag gillar inte snö direkt. Måste köpa kängor imorgon då alltså. Imorgon ska vi även fira vår mamma som fyller år på måndag, så då blir det tårta. Känner att jag måste upp på gymmet också, går fan upp det man gått ner lika lätt ju :-(
 
Jag hoppas ni haft en bra dag och att ni får en trevlig kväll. Ta det lugnt om ni ska ut och kör försiktigt!
 
Puss och Kram
 
 

RSS 2.0