Huvudvärk och trött!!

Hej!
Nu har jag kommit hem från jobbet och jag är riktigt trött. Vet inte riktigt vad det var med ungarna idag men de höll på hela tiden, helt uppspelta. Plus det att den ena bajsade på sig tre gånger ju :-/
Min mamma är iväg och hämtar min syster och hennes kille i malmö, han ska sova över här i helgen. Sen min andra syster har ju varit iväg på en mini semester i Polen med sin kille och hälsat på hans släkt därnere, deras flyg var försenat så får vänta någon timme innan de är framme.
Jag sitter just nu och snackar med min man och ska strax hjälpa min lilla syster med sitt hår så hon blir fin. Hon skulle nog iväg och ha någon träff med klass kompisar, skoj för henne. Själv ska jag bara vara hemma och ta det lugnt :-)
 
Jag hoppas ni haft en bra fredag och ni får en fortsatt bra fredags kväll!
 
Puss och Kram

Magsjuka!!

Hej!
Allt bra? Jag skulle egentligen ha slutat nu kl 13 men de behövde hjälp på eftermiddagen också, så jag ska jobba till 16.00. Jag har fått vara på en annan avdelning idag, med de småbarnen och ett av dem var nog magsjukt för han bajsade på sig 3 gånger och helt löst, det var så himla äckligt.

Nu har jag iallafall 3 timmar kvar av dagen, får hoppas att det går fort. Har ni haft en bra dag änsålänge?

Puss och Kram


Godnatt!!

Hej! Det har varit en lång dag idag. Jobbat på två olika förskolor så nu är jag redo för sängen så jag orkar med att jobba imorgon, vill även upp på gymmet. Jag hoppas ni har haft en bra dag! Sov så gott! Godnatt.

Puss och Kram


-----

Hej!
Nu har jag slutat på första jobbet, dock blev jag bokad nu i eftermiddag på en förskola vid mitt område så jag ska jobba 3 timmar där också nu. Lite tråkigt för jag är trött och har ont i huvudet. Nu måste jag cykla iväg. Ha en fortsatt trevlig dag!
 
Puss och Kram

Sh´bam!!!

Hej!
Läget? Här är det bra. Just nu är jag så sjukt trött i kroppen och orkar kanppt lyfta armarna och stå på benen, inte för att jag är sjuk utan för att jag har varit iväg och tränat. Jag och min lilla syster var iväg och tränade, vi körde först vårt program där vi blandade styrka och kondition och efter det så körde vi ett Sh´bam pass (dans pass). Vårt program vi körde såg ut såhär:
- Uppvärmning 15 min på crosstrainern
- Ben
- Bröst
- Rygg
-  15 min på löpbandet i uppförsbacke olika höjningar
- Axlar
- Biceps
- Triceps
Sen avslutade vi ju med Sh´bam passet.
Det kände bra och man blev så jäkla trött och kände hur musklerna pumpade. Ska försöka köra detta ca 3-4 gånger i veckan, kanske inte med styrka varje gång, men konditionen iallafall. Nästa gång ska vi hinna med mage också för det har vi i programmet, men vi hann inte.
 
Imorgon är det jobb igen, näst sista dagen på den förskolan jag varit på i november. Jag jobbar mellan 08-13 så kort dag. När jag kommer hem ska jag städa i köket lite så vi kan börja sätta upp ljusstakar och sådana saker. Får se om jag har ork till gymmet imorgon, egentligen så är det ju min vilo dag eller så kör jag zumba här hemma bara.
Nu ska jag snacka färdigt med min älskling sen blir det sängen. Ha en fortsatt bra kväll och sov så gott när ni lägger er!
 
Puss och Kram

;-)

Hej!
Jag ska börja göra mig iordning för gymmet, hade tänkt köra mitt program och sen om jag orkar så kör jag Sh'bam efteråt. Sitter just nu och dricker en celsius, min favorit är just nu Persika/Mango grönt te. Har ni någon favorit?

Nu får jag kalla på min syster. Ha en bra kväll!

Puss och Kram


Tröttare kan ingen vara...

Just nu är jag så himla trött. Måste se till så jag kommer i säng tidigare än vad jag gör för detta funkar inte. Jag har nu ca 3 timmar kvar att jobba och sen ska jag cykla hem och vila till jag ska till gymmet ikväll. Det har faktiskt börjat visa sig så smått så det är skoj.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Onsdagen 28/11-2012

Godmorgon! 
Även denna morgon är jag riktigt trött. Tur det är kort dag idag också. Jag jobbar mellan 08-13 och när jag kommer hem sen ska jag kasta mig i sängen och vila lite inför kvällen. Även idag blir det gymmet. Vill försöka köra mitt personliga program och sen efter det om jag orkar Sh´bam. Dock så slår inte Sh´bam Zumban :-P
 
Idag fyller även min syster år. Så Grattis Martina! Hon blir 27 år idag tjohej!!!
 
Nu ska jag dricka upp min yoghurt och klä på mig för idag blir det cykeln till jobb. Hoppas ni får en trevlig dag.
 
Puss och Kram

Zumba Fitness!!

Tjohej!!
Nu sitter vi på gymmet och väntar på att ha möte med en PT som ska ge oss ett styrke schema också, hon har redan gett oss ett konditions schema. Det var riktigt skoj på zumban och man kommer ihåg mer och mer hela tiden av stegen, skoj!

När vi är färdiga här så ska vi ner till maxi och handla lite. Sen hem och käka och sen sängen. Hoppas ni haft en bra dag!

Puss och Kram


Promenad!

Hej!
Allt bra med er? Idag efter jobbet så hade jag tänkt ta bussen hem för min mamma körde mig imorse för det regna så jäkla mycket. Dock när jag kliver på bussen så tar de ju inte visa kort på stads bussarna :O Snacka om att jag blev förvånad och inombords blev jag förbannad. Så jag får kliva av bussen och promenera hem. Fick så jäkla ont i ryggen för jag har en sån axel väska med till jobb. Men det som är plus är att jag fick ca 50 minuters promenad/powerwalk.
Väl hemma så får jag ett sms av min kusins mamma som undrar om jag kan hämta kusin från skolan så iväg dit far jag och hämtar henne och när vi är påväg hem så börjar det regna som tusan :-D Otur måste man ha ibland ;-P
 
Nu ska jag vila lite och sen ska jag iväg till gymmet och träna ikväll :-) Hoppas ni får en fortsattt trevlig kväll.
 
Puss och Kram

Godmorgon!

Godmorgon!
Oj vad mina ögon är trötta idag, vill bara gå och lägga mig igen i min sköna säng. Idag har jag en kort dag på jobb mellan 08-13, sen ska jag hem och ta det lugnt innan jag drar upp på gymmet. Idag är det Zumba Fitness som står på schemat och sen vid 20.45 så ska jag på möte med min PT och få ett styrke schema. Hoppas det går bra. Annars idag har jag inget planerat utan mellan mina saker att göra så ska jag bara ta det lugnt.
 
Vädret är väldigt tråkigt idag, det regnar just nu är kallt så idag får jag skjuts till jobb vilket är väldigt skönt.
Jag önskar er en trevlig dag!
 
Puss och Kram

Breaking Dawn 2!!

Go'kväll!!
Idag var vi ju som sagt på bio och såg på den sista delen, Breaking Dawn 2. Jag hade väldigt stora förväntningar för jag har sett lite trailers och de verkade vara så bra. När vi hade sett klart filmen så var så mycket bättre än jag trott. Vid en del satt jag och böla, jag kunde verkligen inte hålla inne det och jag kollade på min kusin och hon grät också. Den var så fruktansvärt bra och när den kommer ut så man kan hyra den så ska jag fan göra det så man kan se den igen.

Nu ska jag lägga mig. Jag hoppas ni haft en bra dag. Sov så gott!!

Puss och Kram


Rast!!

Hej!
Herregud vad trött jag är, skulle lätt kunna somna sittandes just nu :-D Jag sitter inne i personalrummet och har min rast nu i ca 20 minuter till, sen är det ut och jobba ca 2 timmar till.

Sen när jag kommer hem sen så ska jag nog vila lite för att jag inte ska somna mitt i filmen.
Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Blåsigt!

Godmorgon!
Allt väl efter helgen? Jag mår bra, lite små förkyld bara. Jag hann inte skriva ett inlägg på datorn utan jag får skriva ett här nu. Jag står utanför jobb just nu, börjar kl 08. Efter jobb blir det gymmet direkt för ikväll så ska vi på bio.

Ha en bra dag!

Puss och Kram


Natti Natti!!!

Hej!
Nu börjar jag bli riktigt trött så det är snart dags för sängen. Nu ikväll har vi spelat lite yatzy, vilket är ett väldigt roligt spel men jag måste vara den sämsta som finns att spela det :-D Jag klarar nästan aldrig att få allt som finns att få. Vädret idag har ju inte heller varit det bästa, har typ regnat hela dagen och det är så tråkigt för då vill man inte vara ute och hitta på något. Vad har ni hittat på med idag?
 
Imorgonär det en ny vecka som ska vara fylld med en massa träning, plus att vi får vår lön på tisdag och då ska jag fixa med min resa till tunisien, får hoppas att jag hittar en som är rättså billigt iallafall.
Jag hoppas ni haft en bra dag även om vädret inte varit det bästa! Sov så gott när ni lägger er!
 
Puss och Kram
 
Den som väntar på något gott! ;-)
 

Bio imorgon!

Hej hej!
För en stund sen så höll vi på att ta lite foto på min syster och hennes kille, de behöver lite nya bilder på sig. Det blev roligt på slutet för det spåra ut totalt :-D

Imorgon så ska vi iväg på bio och kolla på Breaking Dawn part 2 och det ska bli riktigt roligt och spännande :-) Det blir några av vi systrar, min systers pojkvän och vår kusin. Så direkt efter jobb så ska jag cykla upp på gymmet och träna och sen hem och duscha.

Nu ska vi spela lite spel. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss och Kram


Snyltare!

Jag förstår mig inte på såna människor som alltid ska snylta på andra. Vi har en sån i vår familj. Vi bjuder ständigt på saker och de bjuder in sig på middagar, MEN ALDRIG att de bjuder tillbaka på oss och jag blir så jävla förbannad. märker de inte själv vad de håller på med liksom??

Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Tummen ner!

Hej!
Idag är det söndag och det innebär vilo dag. Igår så åkte vi iväg in till malmö och gick ut på disko, men fy fan vad tråkigt det var igår. Musiken var så värdelös så det inte är sant, knappt någon som dansade, en riktigt nitlott av dj som hyrde in alltså. Det var ju löning så vi förväntade oss mycket folk men det var knappt några där, vad hände liksom?? Jag hade så fruktansvärt tråkigt så vi körde hem vid ca 01 och la oss och idag vaknade jag vid ca 11.30.
 
Idag ska jag tvätta en massa kläder och även lite påslakan. Sen ska jag sätta mig och planera för veckan också vad jag ska hitta på med. Jag har lite små saker jag ska göra i veckan. På tisdag så ska jag ha möte på gymmet och få ett program med styrketräning av min PT, hoppas det är bra. Sen är det ju jobb hela veckan som gäller också och jag börjar imorgon och då är det min längsta dag, 08-15.30 och sen resten av veckan är det 08-13 så det är skönt. Dock sen i december så ska jag vara på en annan förskola och då är det heltid som gäller så det är långa dagar. Men det fixar vi.
 
Jag hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram

Tagga utekväll!!!!

Hej!
Nu ska jag sitta och tagga till utekväll med lite bra musik. Jag dricker ju inte för det är jag som kör :-)
Jag ska även se om älsklingen kan komma till facebook så vi kan skriva lite innan vi ska iväg sen. Något jag hoppas är att det är den dj:n som är bra som är där idag för då kan man lita på att musiken är bra. Sen hoppas jag att där är mycket folk för då blir det genast lite roligare också.
 
Annars idag har jag bara tagit det lugnt, tvättat lite sängkläder och sen sett på tv. Nu på kväll så bjöd vi hem lite folk så åt vi kyckling tallrik ihop, väldigt trevlig. Sen har Hannah och jag fixat oss för utekvällen, hår, smink mm.
Jag hoppas ni får en trevlig kväll! Är det någon som ska ut och svira som oss? Malmö kanske??
 
Puss och Kram
 
 
Kör på en guld eyeliner idag! Snyggt! :-P

Älska mig igen!

Hej!
Just nu sitter jag och min syster och ser på en film, Älska mig igen. Den är väldigt bra. Jag har sett den innan och man kan se den flera gång igen. Resten av familjen är påväg hem nu från vår stora syster och hennes familj, de åkte dit imorse och hälsa på.

Ikväll blir det ju utgång så jag ska börja fixa mig i tid idag. Ska upp och duscha vid kl 16 så jag kan fixa håret sen så det är klart :-) Sen skulle jag få låna min systers klänning så jag har något att ha på mig.
Jag hoppas ni också får en bra dag/kväll!

Puss och Kram


Yeeeaahhhhh!!!

Godmorgon!
Allt bra? Jag vaknade vid 09.50 av att min älskling ringde för vi skulle snacka vid 10. Så jag for upp ur sängen snabbt och på med lite mascara och nu sitter vi här och snackar med kamera. Han har fått lite längre hår och mer skäggstubb. Vi sitter och snackar vårt bröllop vi ska ha nere i tunisien. Hans familj ska komma och vi ska umgås under dagen.
 
Idag har jag inget planerat under dagen, blir väl lite tvättning och sådant. Måste hitta kläder till ikväll när vi ska ut till disko, vill ha på något nytt. Men vi får se.
Jag önskar er en bra lördag så hörs vi senare!
 
Puss och Kram

Humörsvängningar!!

Go´kväll!!
Läget med er? Här är det bra. Just nu har vi varit ute sista rundan med hunden och sitter och snackar i köket. Dock blir jag helt tokig på Hannah och hennes pojkvän för de har såna jäkla humörsvängningar så det är sjukt. Ena stunden är de glada sen helt plötsligt är de sura och sen glada igen, Say What?????
 
Nu ska jag sova för jag är riktigt trött, ska försöka gå till gymmet imorgon också. Hoppas ni haft en bra fredag!
 
Puss och Kram

Zumba!!

Jag pallade verkligen inte att cykla iväg till gymmet så det fick bli 40 minuter zumba hemma istället, alltid något ju. Just nu sitter jag och kollar på One Tree Hill och spelar på mobilen samtidigt, jag väntar in resten av gänget så vi kan köra iväg och handla.

Ha det så bra så länge!

Puss och Kram


Rst of my life!

Hej!
Idag var det fint väder, solen sken, synd bara att det blåste så himla mycket. Vi hade inte så många barn på våran avdelning idag så det var lugnt. När jag kom hem så ringde jag till Trelleborgshem för att höra om en lägenhet för de har inte svarat på mitt mail som jag har skickat så man börjar bli lite irreterad. Dock visade det sig att hon som har hand om det är på semester och är tillbaka på måndag så jag väntar då och ringer på tisdag igen.
 
Nu ska jag plocka undan lite och sen cykla iväg till gymmet och köra mitt personliga schema så man får lite träning även idag. Sen ikväll är det fredagsmys som gäller. Ska ner till video butiken och hyra film och så blir det nog lite godis också :-) Jag satt och kollade igenom bilderna från i somras när jag var i Tunisien och då var vi i en afffär och skulle handla till middagen och bland köttet så fann vi detta och var tvugna att fånga det på bild hahaha :-D
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!
 
Puss och Kram
 
Hahaha detta var dock inget som lockade oss! ;-P

Äntligen Fredag!

Godmorgon!
Idag när jag vaknade så var jag så sjukt trött och ändå la jag mig vid 23 och sov bra. Nu ska jag käka lite frukost innan jag ska köra. Usch det är så himla tråkigt att cykla ut till förskolan, jag som hatar att cykla.
Idag jobbar jag också kort dag, 08-13 så efteråt när jag kommer hem ska jag ta det lugnt och sen får vi se om det blir gymmet ikväll och då är det konditionsträning som gäller.
 
Jag önskar en en trevlig fredag så hörs vi senare idag!
 
Puss och Kram

Burek!!

Imorgon ska ju min syster in till Malmö och följa med henne pojkvän på möte och sen om det går som det ska så följer han med hit och sover här i helgen. Hennes pojkvän är ju från Kosovo så jag kollade lite albansk mat (Han är Kosovo alban) och jag har hört att de äter något som heter burek så det ska jag försöka laga imorgon.

Men nu ska jag lägga mig! Sov gott!

Puss och Kram


1 dag kvar!!

Hej!
Allt bra med er? Här är det bra. Imorgon är det sista jobbedagen och det ska bli så skönt. Plus att jag jobbar ju bara till 13 imorgon så det är ju en kort dag :-) Sen vet jag inte vad jag ska hitta på imorgon, blir väl bara lugn fredagskväll som det brukar bli. På lördag så ska jag och min älskling snacka med kamera så vi kan se varandra och höra varandra och det ska bli så skoj och jag har längtat som bara den :-)
 
Lillkusinen med sina föräldrar kom hit en runda nu ikväll så jag passade på att ta lite foto med henne och sen spelade vi lite spel. Man träffar ju inte henne så ofta nuförtiden så det gäller att passa på när hon väl är här :-)
Nu ska jag snacka med min älskling och sen blir det sängen!
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon! Sov gott sen.
 
Puss och Kram
 
 

Värme!!

Hej!
Nu sitter jag i soffan med ett täcke över mig för det är så sjukt kallt. Nu ska jag ta det lugnt och se lite på tv. Idag blir det nog ingen träning på gymmet.

Igår gick jag och la mig vid 21.30 och sov ända till klockan ringde 06.00. Jag var så sjukt trött så det var skönt.
Hoppas ni haft en bra dag och ni får ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss och Kram


Aaaajjj!

Godmorgon!
Jag vaknade precis så jag har lite bråttom men jag tänkte att jag fick slänga ihop ett inlägg först. Som jag trodde igår så har jag ont idag, dock inte så värst farligt som jag hade trott. Mitt vänstra lår är värst. Min gångstil nu är ju lite sådär kan man ju säga :-D
Idag jobbar jag mellan 08-13 och därefter ska jag bara hem och ta det lugnt och stretcha lite så kanske det onda försvinner sen. När jag vaknade så var jag helt täppt i näsan, hoppas det försvinner också.
 
Nu måste jag sminka mig och klä mig. Jag hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram

Mööööörr!!!!!

Go´kväll!
Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Det blev bodypump och Sh´bam och nu kan jag fan knappt röra mig. Imorgon kommer det säkerligen vara dubbelt så jobbigt, men så är det ju när man arbetar sig tillbaka på trappan. Bodypumpen var så sjukt jobbig och jag blev så jäkla trött och sen skulle man ju dansa efteråt och man orkade ju inte lyfta benen ens :-D
 
Imorgon jobbar jag 08-13 och sen är det hem och ta det lugnt. Får se om det blir gymmet och mitt personliga pass för själva gymmet bjuder inte på några roliga eller intressanta pass på torsdagar. Nu ska jag käka min middag och snacka med min älskling! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll och sov så gott sen när ni lägger er! Godnatt.
 
Puss och Kram

Fy fasiken vad kallt!!

Hej!
Jag har precis kommit hem från jobb och en runda med hunden. Det är så fruktansvärt kallt ute nu. När jag kom in och satte mig på toan så var mina lår helt röda, då är det dags att börja med underställ alltså.

Nu ska jag sätta igång och göra middagen, det blir kassler, klyftpotatis och bearnaiesås. Mums mums! Sen ikväll är det träning som står på schemat. Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Allmänt seg!

Godmorgon!
Idag är det ju lill lördag som alla säger, för mig är det bara en vanlig onsdag för jag går ju aldrig ut och festar mitt i veckan när jag jobbar, utan det får vara på lördagarna istället som man går ut, förstår inte hur man orkar vara ute hela natten och sen jobba dagen lång.
 
Idag blir det jobb mellan 08-13 så det är ju inte en sån jätte lång dag, sen ska jag hem och fixa lite smått med middagen och ikväll blir det gymmet. Ska försöka köra bodypump och om jag orkar eller rättare sagt om min kropp orkar så kör jag Sh´bam efteråt :-) Vi har ju kört igång en tävling här hemma och jag ska fan "vinna", första vinsten är att få en gratis månad på gymmet, alltså att "förlorarna" betalar en månad för en.
 
Nu ska jag käka upp min frukost och klä på mig sen måste jag cykla iväg. Hatar att cykla men det tar för lång att gå. Hoppas ni får en underbar dag.
 
Puss och Kram
 

45 minuter Zumba och 10 minuter Crosstrainer

Hej!
Nu är jag helt slut. Som rubriken lyder så blev det gymmet och lite slit. Zumban är riktigt roligt och det är jättebra låtar som hon har. Efteråt tänkte jag vara extra duktig så jag ställde mig lite på crosstrainer. Mina ben blev helt slut alltså. När vi kom hem så käkade jag en banan och lite Gulasch soppa, det var smarrigt. Nu ska jag skriva med min älskling och dricka upp min vattenflaska och sen blir det sängen. Imorgon ska jag jobba så jag ska upp klockan 06 så jag kan tvätta håret.
 
Jag hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit bra nu på kvällen för innan idag så typ bara sov jag :-D
Sov gott när ni väl lägger er! Godnatt!
 
Puss och Kram
 

Zumba!!

Hej!
Idag har det inte hänt mycket. Jag har mest tagit det lugnt. Nu ikväll så ska jag träna zumba och så får vi se om det bli mitt personliga schema också. Måste börja göra mig iordning nu. Vi hörs kanske senare ikväll.

Puss och Kram


Tisdag 20/11-2012

Godmorgon!
Allt bra? Här är det inte helt bra, har blivit dålig i magen, troligtvis maginfluensan så jag får vara hemma från jobb idag också och sen får jag se hur jag mår imorgon. Igår blev jag tossigt på min hårförlängning och bestämde mig för att ta av den och så sätter jag i den innan jag åker ner till tunisien istället. Jag trivs i hårförlängningen och tycker det är snyggt, men det tar för lång tid att fixa och sen ska man hålla på och tupera så man kan dölja microringarna och mitt hår är så tunt så det är nästan omöjligt så jag är väldigt glad att jag trivs så bra i mitt eget korta tunna hår :-D Ska sluta bry mig om vad andra människor tycker och sådant. För så länge jag är glad och nöjd så räcker det.
 
Nu ska jag käka min frukost eller försöka iallafall. Jag hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram
 
 
 

Mc donalds

Hej!
Denna dagen har bara flygit förbi. Idag vaknade jag sent, vid ca 12.30 och åt min frukost. Sen spelade jag lite spel på datorn och sen när Hannah och henne pojkvän vaknade så spelade vi lite Yatzy och kollade lite på soffor och sådana saker. Vi var även ut på en promenad, men det börjar bli riktigt kallt här nu tycker jag.
 
Imorgon så blir det gymmet igen och från och med nu så måste jag börja kämpa lite mer. Nu fan måste det gå.
Jag hoppas ni haft en bra dag.
 
Puss och Kram
 

Goodmorning!!

Hej!
Då var det söndag och imorgon är det dags för jobb igen. Då jobbar jag mellan 08-15.30 så jag är med vid alla mat tillfällena. Inget jag gillar direkt.

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Har inte gjort upp några planer, blir kanske att vi sticker iväg till gymmet och kör bodypump, vi får se :-)

Ha en bra söndag!

Puss och Kram


Breaking Dawn Part 1

Hej!
Det blev ingen utgång utan bara hemma mys med familj och lite pojkvänner. Jag satte i Breaking Dawn 1 i datorn och såg på den. Jag, mina systrar och kusin ska se 2:an på bio nu i slutet av månaden och jag längtar, den kommer vara så svinigt bra tror jag :-) Efter det så spelade jag en omgång yatzy, jag förlorade såklart :-D
Nu ska jag snacka med älsklingen innan jag går och lägger mig.
 
Vad har ni hittat på med idag? Utgång? Ta det lugnt med alkoholen bara mina vänner!
 
Puss och Kram

-------------

Hej!
Jag blir lite smått förbannad på människorna här hemma. Jag tvättade och hade mina saker i torktumlaren och sen är det någon dum jävel som tar ut sakerna och då är det 3 klädesplagg väck. Låt förhelvete ens kläder vara!!!!!
Vi har inte kommit på något att göra så troligen kommer det bli en hemmakväll. Blir lite snack med älsklingen och så kanske jag spelar lite the sims 3.
 
Nu ska jag köra till affären och handla och sen blir det middag, Helstekt kotlett med potatis, morötter, ärtor, rödkål och sås. Yummie!!
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
Puss och Kram

Lördag 17/11-2012

Godmorgon!
Allt bra med er denna lördag? Här är det bra. Jag vaknade nästan precis, så det blev ju en rejäl sovmorgon om man kan säga så :-D Idag vet jag inte alls vad som står på schemat, vi håller på att fundera ut något, så vi får se vad det blir så återkommer jag om den saken.
Igår satt jag och min syster och kollade lite lägenheter och hittade två stycken som såg helt okej ut, när man kollar på en sån ritskiss. Där fanns inga bilder på insidan utan jag gissar att det kollar man ju på visning. Så vi får se om vi lyckas flytta till nästa år.
 
Något jag har tänkt på nu när tiden bara rusar iväg och man är i affärer, är att alla har redan nu tagit fram jul sakerna, är det inte lite för tidigt tycker ni?
Jag ser framemot julen, det ska bli skoj att fira den och det är alltid så mysigt. Vi brukar alltid överraska våra föräldrar med att ha tagit upp julgranen till de kommer hem och det blir ännu mysigare att ha den uppe :-)
 
Nu ska jag äta min frukost så hörs vi senare igen!
 
Puss och Kram

Äntligen Fredag!!

Godmorgon!
Allt bra med er? Jag har lite ont i huvudet och är trött men annars är allt bra. Har precis fixat hår och smink och ska strax klä på mig och cykla iväg till jobbet. Cykel turen till jobb är så fruktansvärt tråkig och jobbig. Jag tycker inte om att cykla och nu varje dag måste jag cykla en bra bit för att komma till jobb, men vad gör man inte för pengarna haha :-) Idag jobbar jag mellan 08-13 och sen är det hem och ta det lugnt. Senare ikväll så ska jag och Frida iväg till gymmet och köra programmet igen, kommer bli sjsukt jobbigt men bara till att lida igenom det.
 
Jag önskar er en trevlig dag!
 
Puss och Kram

Starkare än jag trodde!!!

Hej!
Imorse hade jag verkligen inte tid att slänga in ett inlägg för jag var tvungen att duscha och det tar lite längre tid att föna och få torrt på hårförlängningen än mitt vanliga hår som går på typ 3 minuter :-D
Det gick bra på jobbet och idag fick jag positiv feedback av dem och det var riktigt härligt, sånt man behöver höra emellanåt :-) När jag kom hem snackade jag med Hannah och Shkelzen och sen blev det tv tittande.
 
När Frida sen kom hem så körde vi upp på gymmet och skulle köra vårt program vi fick av PT:n. Jag kan ju säga så att jag underskattade verkligen detta programmet för det var så himla jäkla sinnesjukt jobbigt så det inte är sant, MEN JAG KLARADE DET!! Riktigt stolt över mig själv för det och klarade även de rätta hastigheterna :-) Imorgon ska vi försöka köra på igen.
 
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag. Nu blir det snack med älsklingen och sen sängen!
 
Puss och Kram

Tröttaste tjejen ever!!

Hej!
Jag måste nog vara en av de tröttaste tjejerna som finns. Men det gör inget för det kan vara rätt skönt att sova. Innan så såg jag på matchen mellan Sverige-England. Jag trodde att England skulle vinna när de ledde och sen gick jag iväg på toaletten och när jag kom tillbaka stod det 3-2 till Sverige och strax därefter 4-2, så jäkla gött.
Så nu käkar denna pinglan ut så hörs vi imorgon igen!

Puss och Kram


Lill lördag!!

Godmorgon!
Allt bra med er? Här är det bra, dock är jag lite trött för kunde inte somna inatt. Sitter nu och käka frukost, lite yoghurt och banan och ett glas juice till. Har fixat sminket och ska bara tupera håret och be min syster göra en fläta på mig. Idag är det ju den förskolan som ligger en bra bit ifrån där jag bor så jag får cykla i tid om jag ska hinna. Jag jobbar mellan 08-13 så det är en rätt lagom dag, sen hem och vila en stund innan kvällens träning. Idag ska jag träna bodypump och om jag orkar så ska jag köra Sh´bam efteråt. Dock kommer jag få sån jäkla träningsvärk så jag kommer väl knappt kunna gå imorgon :-/ :-D Men det är bara skönt, säger vi hahaha.
 
Jag önskar er en riktigt bra dag så hörs vi senare!
 
Puss och Kram

PT

Hej!
Allt bra idag? Med mig är det bra, känner bara att jag börjar få lite ont i huvudet så jag ska ta en huvudvärkstablett och snacka lite med min älskling och sen blir det sängen. Imorgon är det jobb på samma förskola som i måndags mellan 8-13 så det är ju en kort dag. Ska iväg på gymmet direkt efter jobbet tror jag och sen på kvällen kör jag sh´bam med Frida :-) Nu ska magen försvinna lite till nyår och bröllopet :-)
 
Idag hade vi möte med en personlig tränare på gymmet som satte ihop ett program till oss. Mitt programm består av mycket eller ja enbart kondition för jag vill gå ner i vikt. Sen får jag gå på Bodypump pass för att få styrka. Så det gäller att kolla igenom tränings schemat igen och kolla vilka pass jag ska köra. Ska bli intressant att se hur mycket man kan förändra sin kropp på ca 6 veckor :-)
 
Nu säger jag godnatt till er! Hoppas ni haft en bra dag.
 
Puss och Kram
 
 

Som gissat......

.... Så blev det som jag sa innan. När jag kom hem var jag så jäkla trött och slocknade i min mamma säng på nedanvåningen. Sen sov jag till 18.30. Nu håller jag på att käka lite middag, spagetti och köttfärssås men det blev inte så gott :-) Därav så blev det ingen träning idag utan jag får kämpa extra hårt imorgon istället, då ska vi även på möte hos en PT som ska visa hur maskinerna funkar :-)
 
Jag var ju på en ny förskola idag och det gick väldigt bra. Personalen var väldigt trevlig och barnen likaså, de flesta iallafall. Där var inte ett ända svenskt barn utan alla var utländska, arabiska, kurdiska, polska och albaner för att nämna några. De hade lite attityd och det är tråkigt när det är så. Men annars så var det bra. Man får ju dessutom motion för det blir en bit att cykla för att komma dit.
 
Nu ska jag fortsätta skriva med min älskling. Hoppas ni haft en bra dag.
 
Puss och Kram

Trött

Hej!
Igår kom jag i säng vid ca 00 och när jag gick upp imorse vid 06 så var jag ganska pigg och det var inga problem. Nu sitter jag och har rast på jobbet och jag är så jäkla trött, håller på att slockna. Ikväll somnar jag nog tidigt om jag redan är såhär trött. Jag jobbar till klockan 15.30 och sen blir det gymmet ikväll också.

Vad hittar ni på med idag?

Puss och Kram


Trust!!

Hej alla!!
Idag har varit en upp och ner dag. Saknaden av min älskling har varit sjukt stor idag och det har varit många gånger jag bara suttit rakt upp och ner och gråtit. Idag har jag även pratat med min lilla syster och hennes pojkvän om hur viktigt det är med tillit. Att man kan lite på varandra i sitt förhållande för utan det så kommer det vara riktigt svårt. Men det är nog något som alla märker av någon gång i en relation :-)
 
Nu ska jag snacka lite med min älskling och sen blir det sängen. Imorgon ska jag upp tidigt och köra med till malmö och lämna min pappa på jobb och sen min systers pojkvän hemma. Sen på eftermiddagen ska vi hämta vår pappas moster och vår papppa och så hem igen. På lördag blir det familjeträff kan man säga, vi ska äta kalkon och ha det super mysigt :-)
 
Jag hoppas ni haft en bra dag! Sov så gott.
 
Puss och Kram
 
 

Kvinnligt under!!

Hej allesammans!!
Allt bra med er? Här är det bra. Idag har jag inte skrivit något för jag inte haft något att skriva om och inte direkt haft någon tid. Nu på kvällen var vi iväg på kvinnligt under och kikade på bhåar och fick lite råd och sådant. Man har ju verkligen haft helt fel bh på sig. Jag fick med mig en sport bh och ett par trosor med mig hem och i slutet av månaden så ska jag köpa en vanlig bh också så man har en ordentlig.
 
Nu har jag precis sett på Twilight filmen och sitter även och snackar med min älskling. Nu börar The Big Bang Theory så ser väl på den också sen blir det sängen. Imorgon är det jobb mellan 11-15, kass tid men vad ska man göra??
 
Jag hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs imorgon så ni får sova så gott när ni lägger er!!
 
Puss och Kram
 

We dance on!!!

Go´kväll!
Idag hade jag som sagt inget jobb så vid klockan 13 så cyklade jag iväg till min lilla systers jobb och snackade lite med dem och sen cyklade vi tillsammans ner i stan och kikade lite och sen köpte vi ju med oss en smörgås från subway. Sen vid 17.45 så kom min stora syster och hämtade mig och min lilla syster så körde vi iväg till gymmet och skulle köra Zumba fitness, men tyvärr var instruktören sjukt så det blev afrodans istället och det var en besvikelse. Det var inte jobbigt för fem öre och jag är inte nöjd alls. Sen så tänkte jag att vi kunde köra på maskinerna efter passet, alltså kondition men tro fan inte att alla maskiner är upptagna då :O Jaja så det blev bara afrodans. Får kompensera det till imorgon istället och köra lite längre och hårdare ;P
 
Imorgon får vi dra iväg till gymmet lite tidigare för på kvällen ska vi till burlöv och kolla på bhåar. Måste få fatt i en bra sport bh så man kan köra på ordentligt på passen utan att vara rädd att tuttarna ska hoppa ut :D
Nu ska jag dricka min smoothie och tvätta. Medan tvätten är i så snackar jag med min älskling!
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och Kram
 
 

1 År och 3 månader!

Tjena alla glada!!
Hoppas allt är bra med er? Här är det helt okej. Idag är det tisdag och veckan är i full gång. Idag är det inget jobb så jag ska ner i stan med Hannah vi ett och kika runt lite och äta lunch, blir nog subway. Sen blir det väl hem och ta fram träningskläderna. Jag och Frida ska iväg och träna lite kondition innan vi ska köra Zumba fitness ikväll. Ska bli skoj och får se om vi lyckas få med oss Hannah också, hon gillar ju dans och detta är ju ett dans pass.
Nu ska jag fixa håret och se lite på tv.
 
Ni får ha en bra dag!
 
Puss och Kram

Konditionsträning!

Tjena!
Nu är vi hemma från gymmet igen. Det blev konditionsträning även idag fördet fick vi order om att göra. Tisdag den 13/11 så ska vi på ett möte på gymmet där vi ska få gå igenom hur maskinerna funkar så vi kan börja träna på dem också, ska bli skönt att träna lite styrka också. Något jag märkt dessa gånger jag varit där är att typ alla tjejer står på konditions maskinerna medan alla killar står och pumpar som tusan på de andra maskinerna, alltså styrka då. Lite roligt faktiskt.
Idag blev det följande träning:
- 10 Min på Crosstrainern
- 15 min på cykel. (Dock en sån cykel man sitter på och har ryggstöd, inte den bästa för man gled ner helatiden)
- 15 min på löpbandet i högt tempo.
 
Alltså blev det 40 minuter konditionsträning så det är jag nöjd med. Nu har jag precis druckit en banan och jordgubbs smoothie och ätit en halv banan. Drack även en återhämtnings dryck. Nu ska jag snacka lite med min älskling och sen blir det duschen och lite mag och rumpträning. Jag hoppas ni har haft en bra dag.
 
Puss och Kram
 
 

Måndag 5/11-2012

Hej!
Nu tänkte jag äta lite smörgås och sen får vi se vad som dagen bjuder på. Hannah är också hemma så får se om vi gör något tillsammans innan jag ska iväg. Ska käka min middag också innan jag tränar idag och det ska man ju göra minst 2 timmar innan.
Nu ska tvätten in och jag ska placera mig framför tvn.
 
Ha en bra dag!
 
Puss och Kram

Ingen härlig känsla

Godmorgon!
Vaknade precis och har en sån jäkla hunger känsla, hatar det. Ska ligga kvar en stund till för somnade ju inte förrän kl 03.30 så annars kommer jag vara så trött senare och vilja sova. Idag måste jag verkligen tvätta, det har stått på schemat i en vecka nu men aldrig blivit av. Sen i eftermiddag så ska jag iväg till gymmet med Frida och köra konditionsträning. Lika bra att köra stenhårt nu.

Jag hoppas ni får en bra dag och att det slutar regna härnere och solen kikar fram!

Puss och Kram


Helvetes månad!!

Hej!
Allt bra med er? Var ju några dagar sen jag skrev men har liksom inte varit lockad till att skriva. Igår var vi ute på disko i Malmö, Harrys. Det är ju halloween eller var så vissa folk var utklädda och de som jobbade där var också utklädda så de var väldigt läskiga och de såg äckliga ut. Alltså de var riktigt målade av säkert ett proffs eller något. Men musiken var helt okej och vi dansade dock körde vi hem lite tidigare än vanligt, tror klockan var 02.30 något när vi körde hem så det var ju helt okej ändå.
 
Idag söndag så sov vi ut länge, tror vi åt frukost vid ca 14.30 :D Men det var helt okej. Vid ca 17 så stack jag och två av mina systrar iväg till gymmet och tränade lite. Det var inte så jätte mycket folk så det var skönt, gillar inte när det är full smockat med folk som glor. Kvällens träning blev iallafall följande:
- 10 min på crosstrainern
- Mage, biceps, bröst och triceps
- 15 min på cykel
- 12 min på löpbandet ( Promenerade)
 
Så får vara nöjd med det. Dock denna veckan soom kommer sätter det igång ordentligt. Denna jävla magen som man har ska minskas rejält till jag åker iväg till Tunisien. Middagen var klar till oss när vi kom hem, kyckling och pasta gratäng, musigt värre :-)
 
Nu snackar jag lite med min älskling på facebook på mobilen och lyssnar på musik. Sen blir det lite magövning och rumpövning och sen sängen. Hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och Kram
 
 
 

-------

Hej!
Idag vaknade jag sjukt tidigt för att köra Hannahs pojkvän till malmö så han kunde jobba idag. Då körde vi även vår pappa. Sen när jag kom hem käkade jag frukost och sen la jag mig en stund till och sen var det att köra igen och hämta vår mamma från jobb, det är verkligen skit när en bil är sönder och nu tänker jag fan inte köra mer utan Hannah får skaffa sitt jäkla körkort så hon kan köra!!
 
Nu ska jag strax köra och jobba några timmar och sen ikväll får vi besök av vår äldsta syster Linda med familj, ska bli skoj att träffa dem igen, var ju inte jättelängesen så det är ju bra.
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram

RSS 2.0