Konstigt!!

Hej!
Idag har det inte blivit några inlägg för det har inte funkat. Sen varje gång jag loggar in står det att inlägget återställts för det stängdes oväntat, kommer mina inlägg upp överhuvudtaget?
 
Dagen har gått bra. Jobbade på en förskola mellan 09.30-13 och sen cyklade jag vidare och jobbade på nästa mellan 13.30-16.30. Så det blev ju nästan en full dag :-) Efter jobbet så var det hem snabbt och käka lite och sen dra iväg till gymmet. Idag var det FitnessBox som stod på schemat och det var riktigt jobbigt kan ni tro. Det höll på i 90 minuter och nu är man helt slut :-P
 
Jag ska snacka lite med min älskling och sen blir det sängen om man ska orka med morgon dagen. Har en kort dag men ändå. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon! Sov gott sen när ni lägger er.
 
Puss och Kram

Lite skäll så där efter träningen :-D

Hej!
Allt väl med er? Här är det bra. Har precis käkat keso och banan. Idag var vi iväg med barnen på brandstationen. Det gick bra och de var riktigt nyfikna. Synd bara att det regna när vi åkte dit och hem. Även denna dag har varit hektisk, full rulle och jag vet inte vad som hänt med ungarna :-/ De brukar inte vara så.
 
Ikväll blev det lite styrketräning och sen Sh´bam. Det gick bra och det var tufft idag för det kördes lite andra låtar som jag inte kört innan. Efter träningen så snackade vi mat och då fick jag skäll av en PT där för jag åt rent för lite, så guess what!?! Nu ikväll har jag ställt mig och gjort lite matformar med mat som jag kan ha imorgon och dagen där på. Duktigt va!?! :-)
 
Nu ska jag snacka lite till med min älskling och sen blir det sängen, är helt trött nu :-D Imorgon blir det ett tufft träningspass på gymmet. Härligt!!
Godnatt och sov så gott när ni lägger er!
 
Puss och Kram
 
 

Onsdagen 30/1-2013

Godmorgon!
Allt väl? Idag har halva veckan gått och om inget ändras så avslutar jag veckan med två korta dagar så det ska bli skönt. Idag jobbar jag mellan 09.30-16 och sen är det hem och käka som gäller. Träning ikväll ju och jag är så nära mitt första delmål :-) Idag på jobbet ska vi iväg till brandstationen och kika, det ska bli väldigt skoj. Får hoppas de sköter sig bra och inte tramsar.

Ikväll är det Sh'bam som står på schemat, men det är inte så himla ansträngande så det blir kondition på löpbandet med hade jag tänkt.

Ni får ha en bra dag så hörs vi senare!

Puss och Kram


Inga bilder :-/

Hej!
Nu är jag hemkommen från kvällens träning. Det känns sjukt skönt nu efteråt, men under passen var det riktigt jobbigt. Vi började med en timmes Bodycombat, det var några år sen jag körde det sist så man har ju inte direkt slagen och sparkarna inne. Efter Combaten så vilade vi en stund och sen körde vi Zumba Fitness. På grund av att vi körde Combat innan så var Zumban jobbigare än vanligt, man hade liksom inte så mycket styrka kvar kändes det som, men det gick bra ändå och jag är njd med träningen :-)
 
Annars har dagen gått rätt sakta, jag fick ju jobba över 2.5 timme idag och barnen har varit på hugget. Alltså en väldigt hektisk dag. Man får hoppas att morgon dagen inte blir likadan för då lär jag vara helt slut :-D Min syster jobbade också på samma förskola som jag idag så det var ju skoj att hon också fått in en fot. Nu ska jag snacka med min man och sen blir det sängen. Imorgon börjar jag 09.30 och får se om det blir powerwalk eller kanske cykeln till jobbet imorgon :-)
 
Är det någon annan som också haft problem med att få in bilder när ni bloggar från mobilen? Mina bilder kommer aldrig in, sjukt störrigt!!
Ni får ha en fortsatt bra kväll och sov så gott när ni lägger er!
 
Puss och Kram

Omg

Hej!
Imorse hann jag inte alls blogga utan får skriva lite snabbt nu. Dagen har känts väldigt lång och jag har ca 3 timmar kvar att jobba. Ikväll är det träning som gäller. Får se om jag lyckas få med mig någon på combaten.

Det är grått och väldigt kallt härnere i Trelleborg och man kan inget annat än drömma sig bort till värmen. Längtar så efter min man <3
Nu ska jag återgå till jobbet. Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


2 Timmar powerwalk och 1 Timme Sh'bam

Tjohej!!
Allt väl? Nu har bananen åkt ner i magen och vattnet håller på. Idag blev det sjukt mycket konditionsträning och det känns jättebra! :-) Nu ska jag snacka med min älskling och sen blir det väl sängen, ögonen börjar gå i kors men det kan ju också bero på att de precis stekt en massa lök och jag sitter i köket just nu. Jag hoppas ni haft en bra dag! Sov gott sen!

Puss och Kram


Snart dags för träning

Hej!
Allt bra änsålänge? Jag är riktigt hungrig just nu och hade tänkt käka lite middag nu innan jag ska iväg och träna vid ca 18 tiden idag.
Dagen har varit bra änsålänge och mina två powerwalks är gjorda för idag så det är skönt.

Idag ska jag träna Sh'bam och lite konditionsträning innan och se om jag orkar efter också. Men nu blir det lite soppa. Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Halt!!

Hej!
Nu är jag på jobbet och det var riktigt halt som alla sa. Det blev ju inte direkt en PowerWalk men försökte ändå hålla ett bra tempo. Idag eller rättare sagt hela veckan jobbar jag korta dagar, 09.30-13.00. Måste börja fixa med en sak på eftermiddagarna när jag kommer hem också.

Hoppas ni får en bra dag!

Puss och Kram


Måndagen 28/1-2013

Godmorgon!
Jag råkade försova mig rätt rejält så jag har lite bråttom nu. Jag sitter och stoppar i mig frukosten samtidigt som jag skriver. Det är tydligen halt ute så jag vågar inte ta cykelen även om det mesta av snön regna bort igår, Yees!!!! :-D
Utan jag promenerar till jobbet istället och jag har räknat ut att det tar ca 45 minuter så det är ju en bra powerwalk man får. Sen promenerar man ju hem också.
 
Denna veckan satsar jag fullt ut när det kommer till träningen. Kommer bli super mycket konditionsträning.
Annars denna veckan så har jag inte något roligt inplanerat utan det blir bara jobb och träning som vanligt. Får hoppas att tiden går fort. Har ni några roliga planer?
Nej nu måste jag gå och klä på mig och ta lite smink så man kan vistas ute bland folk ;-D Ni får ha en bra dag så hörs vi lite senare!
 
Puss och Kram

----

Hej!
Nu är klockan strax över tio och det är snart dags för sängen. Jag snackar med min man just nu och tyvärr så laddas hans telefon ut snart så då är det lika bra att lägga sig. Idag har det inte varit en bra tränings dag direkt men det får man ta igen imorgon. Jag hoppas ni haft en bra dag, trots det tråkiga vädret.
Får hoppas det kan bli lite fler inlägg imorgon :-)
 
Puss och Kram
 
 
Usch detta långa hår klarar jag inte av, tycker inte det sitter så skönt och jag är ju inte en sån person som gillar att spendera tid på styling :-/ Gaahh

Söndag 27/1-2013

Hej!
Allt väl? Det var några dagar sen jag bloggade sist och det är inte mycket som hänt. Jag har mest jobbat oh trännat bort dagarna. Träningen går riktigt bra och i torsdags så testade vi på Fitness Box som är i 90 minuter och fy vad jobbigt det var, men samtidigt väldigt skoj. Gruppen peppade varandra och gav stöd, så det var jättebra.
Idag har vi också varit iväg på gymmet och jag fick med mig både Hannah och Frida idag. Jag köpte ett månadskort åt Hannah så hon kan träna innan hon åker iväg till Kosovo.
 
Igår hade vi "kalas" med släkten för mig och Frida. Jag fylla 25 år i fredags, så som min syster sa, Nu är man halvvägs till 50 ;-D Tur man inte har någon ålders noja som visa människor får. Vi hade släkten hemma hos oss och vi åt kaka, tårta och frukt och drack lite kaffe, läsk mm. Det var väldigt trevligt. Sen på kvällen blev det ingen utgång utan jag stannade hemma och tog det lugnt och såg lite på filmer och snackade med min älskling :-)
 
Nu har jag käkat middag och ska sätta igång min tvätt så man har lite rena kläder i veckan. Senare blir det dusch och sen sängen. Jag hoppas ni haft en bra helg och ni får en fortsatt trevlig kväll!
 
Puss och Kram

I´m all yours!!

Tjena!
Allt bra med er? Jag är hemkommen från dagens träning och sitter och käkar lite. Samtidigt som jag äter så snackar jag med min älskade man, saknade är så jäkla stor nu. Dagens träning är:
 
- Powerwalk på 45 minuter
- Sh´bam 45 minuter
Sh´bamen på onsdagar är så jäkla grym och jag älskar den, man har alltid så kul och vi är en bra grupp och det är nästan alltid samma personer ( Mest tjejer) som kommer :-)
Jag tänker bjuda på två låtar vi har på Sh´bamen, riktigt bra är dem. Ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi imorgon igen. Sov så gott när ni lägger er! Godnatt.
 
 
 
 
 
 
Puss och Kram

Inte det bästa :D

Godmorgon!
Att inte få så bra sömn på natten r verkligen inte det bästa. Jag gick och la mig vad 22.45 och vaknade vid 02.48 och trodde kl var 05, men det var bara att somna om igen och sen vaknade jag vid 04.38 igen. Idag fick jag promenera till jobbet och nu sitter jag här i personalrummet och väntar på att klockan ska bli 08. Mina ögon är så himla trötta och jag kommer få kämpa för att hålla dem vakna idag känner jag.

En god nyhet idag är att det blir Sh'bam med Andreas ikväll en sista gång innan det är uppehåll fram till den 20 mars, men det får man stå ut med. Jag jobbar till kl 15 och sen hem och ta det lugnt och ikväll träning. Jag önskar er en bra dag!

Puss och Kram


Drop down low!!!

Tjohej!!
Nu är jag hemkommen och sitter och käkar lite mat, sista måltiden för denna dag. Kvällens träning såg ut såhär:
 
- Styrketräning - Axlar 3*10, Mage 3*25, Ländrygg 3*30
- 10 minuter kondition på löpbandet
- 45 minuter Zumba Fitness
 
Det var riktigt jobbigt idag, för nu när man kan det lite mer så blir det ju bara jobbigare och jobbigare för då kan man ta ut rörelserna ännu mer. Härligt!!Nu ska jag fortsätta snacka lite med min man och sen ska jag fixa tvätten så den blir torr till imorgon. Jag hoppas ni haft en bra dag. Sov gott när ni väl lägger er!
 
Puss och Kram
 
 
Bjuder på en låt vi har på Zumban, riktigt jobbig när man ger allt! :-)

Scream and Shout!

And let it all out!!
Just nu befinner jag mig på gymmet. Har precis styrketränat lite kroppsdelar jag inte körde igår. Snart ska jag köra lite konditionsträning på löpbandet om det är ledigt. Sen därefter så ska jag träna Zumba Fitness och jag hoppas det är bra låtar även nu. Instruktören är så jäkla bra på sitt jobb.

Vi får höras senare när jag är färdig här på gymmet. Ha det bra så länge!

Puss och Kram


Dags för rast igen!

Hej!
Då har halva dagen gått ungefär och jag har satt mig ner för att ha min rast. Är helt slut i huvudet och vill bara gå och lägga mig för att sova. Jag slutar vid 15.30 och sen ikväll är det Zumba Fitness som väntar, ska bli skoj, det var ju rätt längesen jag träna det.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


One down, four to go!

Godmorgon!
Igår lyckades jag komma i säng innan elva, så jag har fått lite timmar sömn. Nu ska jag tvätta håret, känner att det är lite bråttom, börjar 07.30 idag till 15.30.

Ikväll är det Zumba fitness som står på schemat, så det ska bli skoj. Jag önskar er en trevlig dag och jag hoppas det inte snöar mer idag.

Puss och Kram


Fitness is a battle, Welcome to the front line!

Hej!
Idag jobbade jag till 16.00, min längsta dag denna veckan, skönt att ha fått den gjort. När jag kom hem så var jag så sjukt trött och ville bara gå och lägga mig. Men jag drog iväg till gymmet istället så jag fick det gjort. Idag såg det ut såhär när jag tränade:
 
- 10 minuter uppvärmning på Crosstrainern
- Styrketräning: * Rygg 3*25, Bröst 3*25, Benpress 3*70, Biceps 2*10, Triceps 3*10
- Sh´bam 45 minuter
 
Jag är nöjd och jag är riktigt glad att jag gick på Sh´bam för vi var inte säkra på om vi skulle gå eller inte. Vi hade inte gått på det passet på måndagar innan så det var helt nytt vi testade. Det gick riktigt bra och instruktören var riktigt bra också, så det kommer vi gå på fler gånger.
 
Nu ska jag käka middag och snacka med min älskling, jag saknar honom så fruktansvärt mycket och vill bara åka ner där igen nu direkt. Jag hoppas ni haft en bra dag. Sov så gott sen när ni lägger er!
 
Puss och Kram

Rast

Hej!
Härnere snöar det rejält just nu. Har precis gått in för att ha min rast och innan dess så stod jag ute i pulka backen och hade utkik. Det var riktigt kallt att stå där uppe. Jag har ca 3 timmar kvar av dagen och sen är det bara hem som gäller.
Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Ny vecka!

Godmorgon!
Allt bra? Jag sitter just nu på jobbet i personalrummet, jag börjar inte förrän kl halv nio, men min mamma börja åtta så jag fick komma hit innan.

Idag är det min systers födelsedag, hon blir 20 år gammal. På lördag ska vi ha kalas tillsammans. Eller man kanske inte säger kalas men ni fattar. Det blir släkten iallafall :-)

Idag blir det jobb mellan 08.30-16 och sen ikväll blir det träning och så ska jag försöka lägga mig tidigt för jag är så himla trött om dagarna när man lägger sig så sent.
Jag önskar er en trevlig dag, så hörs vi senare!

Puss och Kram


-----

Hej!
Nu är jag riktigt trött, kommer nog inte vara uppe länge till. Måste komma på ett sätt att ta mig ut till jobbet imorgon också :-/ Middagen var god och direkt efter så mötte vi upp våra kompisar och jag gav dem cigaretterna som jag köpte till dem i tunisien. Det är riktigt svinigt kallt där ute. Det blev inget tvättande idag utan jag får göra det imorgon istället om jag hinner. Nu snackar jag lite med min älskling och sen blir det sängen.
 
Jag hoppas ni haft en bra dag! Ni får sova så gott sen!
 
Puss och Kram

Kalas

Hej!
Idag vaknade jag vid 10.20. Jag gick ner och fixade mig för idag så hade vår lillkusin kalas. När jag hade fixat mig så drog jag och Hannah ner till stan och handlade present till henne. Det blev ett par rosa jeans och en jacka man kan ha inomhus med knappar, vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Själva kalaset gick bra, blev kaka och tårta och sen fanns där även frukt.
Nu är vi precis hemkomna och jag sitter lite framför datorn. Ska nog sätta in en tvätt sen så man har lite rena kläder i veckan. Sen blir det att sätta igång med middagen, ska bli gott med middag.
 
Tyvärr blir det inga bilder denna helg för det är något konstigt med datorn så man kan inte lägga in dem :-/ Måste be min systers pojkvän kolla på den. Jag hoppas ni haft en bra dag änsålänge!
 
Puss och Kram

All tid försvann!

Hej alla pigga!
Imorse så var vi ju iväg och lämnade min systers pojkvän på migrationsverket för han ska åka tillbaka till Kosovo och ansöka på nytt igen, får hoppas att det går fort. Jag lyckades inte få någon sömn på hela natten innan vi skulle köra så när vi kom hem vid 08 på morgonen gick jag och la mig till 10, då snackade jag med min man till 11.30 och sen la jag mig igen och vaknade vid 16.20 ungefär. Alltså sov jag bort typ hela dagen :/ När jag vaknade käkade jag middag och sen tittade jag lite på tv. Senare på kvällen så hjälpte jag Hannah med att sätta i sitt löshår (Microringar) och sen åkte vi iväg till affären och handlade lite frukt :-)
 
Nu snackar jag lite med min älskling igen och sen ska jag och Hannah se lite på film och då ska hon sätta i mitt löshår :-) Ska be henne locka mitt hår också. Imorgon ska vi på kalas hos vår kusin som fylla 7 år den 16:de denna månaden :-) Jag och Mohamed köpte ett Hello Kitty pennskrin till henne och en Hello Kitty ring som vi ska ge henne, hoppas hon blir glad för det. Nu ska jag fortsätta snacka med min älskling. Hoppas ni haft en bra dag.
 
Puss och Kram
 
           Mitt älskade hjärta som jag saknar dig! <3 <3

Räkna ner timmarna!

Hej!
Varje gång jag åker och hälsar på min man så finns alltid tankarna i huvudet att snart är det dags att säga hejdå och att man ska åka hem igen, alltid lika jobbigt att åka ifrån den man älskar. Jag önskar och hoppas att snart man slipper göra det. Något som jag dock kan tänka mig är ännu jobbigare är om man levt med en person en tid och sen måste åka ifrån den, usch det måste vara hemskt. Jag förstår inte varför det ska vara på detta viset??
 
Snart ska jag iväg med min syster och säga hejdå till hennes pojkvän, min "Bror", då han måste åka tillbaka till sitt land igen. Sen får vi se när han får komma tillbaka igen till oss, där han hör hemma. Denna tiden som kommer vara nu vet jag att den kommer vara riktigt jobbig och jag måste se till att hjälpa henne så hon är sysselsatt hela tiden och inte behöver tänka för mycket, även om det inte kommer vara så hela tiden.
 
Nu hade jag tänkt gå upp och vila lite innan vi ska köra om ca 3 timmar. Vi hörs igen senare! Tänkte dela med mig av en låt som är riktigt bra också.
 
Puss och Kram
 
 

Taco

Hej!
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite musik och snackar med min man samtidigt som jag laddar min mobil, tre flugor i en smäll :-D Idag blev det taco till middag, var riktigt gott. Får se vad som händer ikväll, kanske ser på någon film eller något.
Vad har ni hittat på med idag då? Gjort något roligt kanske?

Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll så hörs vi kanske lite senare!

Puss och Kram


Ooojj

Jag vaknade precis, blev lite fler timmars vila än jag hade tänkt men vad ska man göra. Nu ska jag upp och käka frukost och sen får vi se vad jag hittar på med. Något jag måste är att stretcha mina vader lite sen träningen igår för de har jag ont i nu. jag hade tänkt skriva upp vad jag gör på gymmet för träning i ett inlägg ikväll.

Ha en fortsatt bra dag!

Puss och Kram


Fredag!

Godmorgon!
Min magont fortsätter att hålla i sig så jag var tvungen att sjuka mig idag. Ligger just nu fortfarande i sängen och vilar, var dock uppe och kika på Vakna med NRJ, sen när bytade dem namn till det och varför? Måste ha missat detta helt :-/ Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra många knopp, har ingen ork till det. Jag önskar er en trevlig fredag!

Puss och Kram


Iallah kiher!

Nu säger jag godnatt. Blev riktigt trött helt plötsligt så då är det lika bra att lägga sig. Hela kvällen har jag varit kass i magen, vet inte vad det beror på, men jag gissar på protein drinken på gymmet. Får hoppas att det är bättre imorgon för jag vill inte vara sjuk nu.

Sov gott när ni väl lägger er! Godnatt!

Puss och Kram


Mmmm Äpple!!

Go´kväll!!
Allt bra? Jag har precis kommit hem från gymmet, det blev 35 minuter konditionsträning på löpbandet med olika grader på lutningen och hastighet. Sen körde jag lite styrka på rygg och bröst. Det var jobbigt och jag var inte helt okej i magen dock :-/
Nu har jag käkat ett äpple och sen ska jag se om min man kommer in på facebook så vi kan snacka lite och sen blir det sängen. Sista jobbe dagen imorgon och vi får hoppas att den inte är som idag, så sjukt jobbigt och barnen hade nog blivit besatta av djävulen eller något :O :O
 
Hoppas ni haft en bra dag och ni får en fortsatt trevlig kväll!!
 
Puss och Kram

Rast

Hej! Just nu sitter jag på min rast och jag har 25 minuter kvar. Denna eftermiddag har varit kaotisk alltså, helt otroligt. Idag fick jag följa med en av kollegerna på teater med de största barnen, det var skoj att komma iväg lite så man inte är på förskolan hela tiden.
Idag slutar jag 15.30 så det är två timmar kvar innan jag får gå hem och vila upp mig lite.

Sen ikväll så får jag dra med Frida till gymmet och då kör jag lite mer konditions träning, ska satsa mycket på det och styrketräning 2-3 gånger i veckan bara. Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Avklarat

Hej!
Jag lyckades! Det var sjukt jobbigt att köra IW, men jag lyckades och det är jag väldigt glad över. Nu ska jag dricka upp min protein dryck och sen bege mig till jobbet. Ha en bra dag allihopa!

Puss och Kram


Uppe i ottan!

Godmorgon!
Klockan har inte hunnit slå 05 än och jag är redan uppe. Jag är så trött och mina fötter värker som tusan. Jag fattar nog inte riktigt än vad det är jag har gett mig in på. Nu ska jag klä på mig och ta på lite vattenfast maskara och sen drar jag iväg till gymmet.

Ha en bra dag!

Puss och Kram


Två klapp på axeln!

Hej!
Allt bra? Nu är jag riktigt slut körd. Idag blev det Sh´bam och därefter så gick jag på löpbandet i 30 min i olika hastigheter och med olika grader på lutningen, nu efteråt så känns det så jäkla bra. Jag ska snacka med min älskling i 5 minuter till sen blir det en dusch och sen ska Hannah fixa mitt hår till imorgon.
 
Imorgon ska jag försöka komma iväg till gymmet och köra IW kl 06.30, OMG hur ska jag fixa det?? :O :O
Sen börjar jag jobba kl 8-15.30 och sen får vi se om jag går upp på gymmet på kvällen också och kör lite kondition bara. Annars idag så har jag bara jobbat, sen var jag iväg på skatteverket och fixade med lite papper och sen hem och tog det lugnt innan jag körde iväg på träningen :-) Jag hoppas ni också haft en bra dag! Sov gott när ni lägger er!
 
Puss och Kram
 

Lunch!

Hej!
Vi har precis ätit klart lunch här på förskolan och jag har ca 45 minuter kvar av min dag. Sen ska jag till Skatteverket och fixa lite papper och sen hem och vila inför träningen ikväll.
Hoppas ni har en bra dag!?

Puss och Kram


Onsdag 16/1-2013

Godmorgon!
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min lilla kusins födelsedag! Hurra, Hurra, Hurra!!! Grattis på födelsedagen Felicia!! :-)
 
Idag ska jag jobba mellan 8-13 så det innebär en kort dag, måste skicka iväg ett sms till min syster och fråga om hon hade kunnat hämta mig idag. Jag måste börja gå och lägga mig tidigare, är så trött även idag. Något jag ska ändra på är iallafall att jag ska äta min middag innan träningen istället för efter för det blir så jäkla sent annars.
 
Efter jobb ska jag bara hem och ta det lugnt, kanske slänger in den sista tvätten så resväskan kan bli helt tom.
Jag hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare idag!
 
Puss och Kram

Natti Natti!!

Nu på kvällen så har jag suttit framför datorn och kollat lite hotell i Tunisien till sommaren, både jag och min älskling vill bo på hotell för vi är så jäkla trötta på lägenheterna där. Hittade ett hotell som jag och min kompis var på sommaren 2011 som var väldigt fint och det var ändå nära till saker också. Får se om jag lyckas spara ihop till det.
Nu ska jag snacka färdigt på facebook och sen blir det sängen, är trött. Just det, ska ut med hunden sista rundan också Yeeaayy! :-D
 
Sov så gott när ni lägger er!!
 
Puss och Kram

Gott med mat!!

Hej!
Har ni överlevt dagen? Efter att jag kom hem så gick jag och la mig för att vila och jag somnade och vaknade 2 timmar efter. När jag vaknade hade jag så jäkla ont i mitt knä från halk promenaden idag, usch jag hatar detta vädret :-( Jag har precis ätit färdigt middagen för idag, kotlett med bulgur och grönsaker, MUMS!! :-D Riktigt gott.
Nu ska jag se om älsklingen kommer in på facebook så vi kan snacka lite annars så sitter jag här lite vid datorn och sen blir det nog sängen. Imorgon jobbar jag en kort dag tack och lov, 8-13 och jag ska promenera hem även imorgon. Just det, bilder från Tunisien kommer, har inte hunnit ladda in dem på datorn än, blir nog till helgen när jag inte jobbar.
 
Jag hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll!
 
Puss och Kram
 

Trött!

Hej!
Jag glömde helt bort att skriva ett  inlägg på min rast, vi satt och diskutera annat då istället.
Jag slutade iallafall kl 15 idag och så fick jag promenera hem, inte det lättaste i detta vädret. Jag höll på att sätta mig ett par gånger för det var så jäkla halt på vissa ställen där de plogat och det tog lång tid att gå hem.
Nu sitter jag här och vilar lite för ikväll är det dags för träning igen, Zumba Fitness, ska bli skoj att se vad hon har för låtar denna gången eller om det kanske är samma som innan :-)
 
Hoppas ni haft en bra dag änsålänge!
 
Puss och Kram

Tisdag 15/1-2013

Godmorgon!
Idag var det riktigt svårt att komma upp, vill egentligen ligga kvar i sängen och sova några timmar till :-) Idag är det jobb på en förskola jag var i november och den är bra. Tycker dock det är synd att det är sånt här väder annars hade jag cyklat, nu ska jag få skjuts istället så går jag hem. Jag hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare idag!

Puss och Kram


I´m back!

Tjohej!
Allt bra?
Då var man tillbaka på gymmet igen, det blev 28 minuter i olika lutningar, riktigt jobbigt när det var som högst. Sen körde jag vårt styrketränings program. Det gick bra och det kändes inte så hårt även om jag varit borta i ca 3.5 vecka från träningen nu :-) Annars idag så har det blivit tvättning av de kläder jag hade med mig till tunisien, de luktade för jag köpte converse till min syster och de luktade som nya :-) Jag diskade även lite och annat smått och gott.
 
Nu ska jag se om jag får fatt i min älskling så vi kan snacka lite annars så blir det väl lite magträning och sen en snabb dusch och sängen. Måste även höra när min mamma börjar om hon eventuellt kan köra mig till jobbet imorgon så går jag hem sen :-)
 
Jag hoppas ni haft en bra måndag. Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
Puss och Kram

På svensk mark!

Hej!
Allt bra med er? Här är det helt okej, är riktigt trött nu. Efter 12 timmar och 40 minuter så var jag på svensk mark. Det var riktigt drygt att sitta på Frankfurts flygplats ensam i 5 timmar och 40 min, det tänker jag inte göra om igen. Annars så har flygningen och allt gått smidigt. Det var inte fullt plan så man slapp ha någon bredvid sig vilket var väldigt skönt :-) Nu ska jag lägga mig och sova. Godnatt!

Puss och Kram


Fru Petra Nilsson Abbouri

Hej
Just nu befinner jag mig i Tunisien pa ett internet cafe. Den 3 januari sa gifte jag ochg Mohamed oss har i Sousse, Tunisien. Jag lyckas inte komma in pa min mobil sa jag kan inte satta in nagon bild just nu utan ni fr vanta nagra dagar till jag ar hemma igen. Hoppas ni har det bra. 
 
Puss och Kram 

RSS 2.0