Storasystern på Kreta!!

Nu har jag suttit och pratat med min stora syster som jobbar i en bar på kreta. Vi pratade om allt möjligt och hon berättade just en god nyhet, hehe

Thomas kom idag!!!!!!!   jippie!! 

Det är en kille (eller pojke för min del, han är typ 17 år, Lammkött hehe)  som vi träffade förra året när vi hälsade på, han jobbade som servitör då, men i år så ska han jobba i baren med Jenny och då kan man få mer tillfälle att prata med honom, ska bli skoj. Han kanske till och med följer med ut någon kväll och hittar på lite skoj =D
Hon berättade även att där hade kommit några tjejer från tjeckien som fått hennes rum eller något och hon skulle förmodligen få flytta ut till källaren där hon ska dela rum med tre andra tjejer, puh hade fan inte velat det hehe...

Nu ska jag gå ner och kolla om min tvätt är klar, men först vill jag lägga in en låt som jag just nu tycker är så jäkla bra, här får ni den!!  =D

 

Westlife ft Mariah Carey - Against all odds

Vad har ni hittat på med idag??

Ha det så bra så hörs vi imorgon!!  =D

Hot, hot and hot!!

Idag har det varit stekande hett, jag, Hannah och Frida körde till Svedala för att hämta hit vår kusin som ska övernatta här inatt, det ska bli jätte roligt. Solen står fortfarande på där ute och vi kanske går ut i trädgården mer ikväll eller så kanske jag får med dem på en liten promenad, har lite on i min fot idag, vet inte riktigt varför dock.

Igår gifte en på jobbet sig, hoppas verkligen att han har fixat tusentals bilder på dem så man kan kolla på dem när han kommer tillbaka.

Vad har ni gjort idag då?

Ni får ha det så bra, så hörs vi ikväll!!   =D


Här får ni några bilder på våra husdjur!!  =D



Detta är en av katterna vi har här hemma  Pyret aka Bitchen  =D




Sötnosen Miro, älskar den lilla skiten hehe  =D



Gullet Pysen, snällaste katten som finns  =D

Bränna!!

God dag!!
Idag är det jätte fint väder så jag ska gå ut i trädgården och sola lite, vill inte mista min bränna innan jag ska ner till kreta hehe. Jag och Jenny min storasyster som jobbar där nere i en bar över sommaren har en tävling om vem som är/blir brunast och den ska fan jag vinna!!!  =D

Vad ska ni hitta på med idag?

Ni får ha det så bra!!  =D

Vad är det för liv??

Idag har jag varit runt på en massa ställen, bland annat i malmö, staffanstorp och sen i trellehulla. Jag har varit ute och gått en långpromenad och handlat, suttit i trädgården med min lilla syster och skrivit lista vad vi ska ha med oss till kreta mm. En av mina stora systrar kom hem till oss vid kl halv elva, elva något, satte sig väl vid datorn, när vi kom hem satt hon vid datorn, suttit vid datorn hela kvällen, var precis ute och körde ca en halv timme 45 minuter och nu sitter hon vid datorn igen.

Vad fan är det för liv??

Förr satt jag mycket vid datorn också, men man missar ju hela dagen av att sitta inne framför den.

Hur gör ni?? Sitter framför datorn hela dagen eller är ute i friska luften och hittar på saker??

Ha det så bra så länge!!  =D

Långpromenad!!

Jag hittar inte min jäkla sladd så jag kan ladda över bilder, så jag får leta efter den så får de komma upp sen. Jag har precis kommit hem från en långpromenad, så skönt att bara få komma ut och promenera med musik i öronen och den friska naturen hehe  =D

Ska gå ner nu på konsum och handla, ska se om jag kan få med mig någon av mina systrar, hoppas hoppas att de vill följa med!!  =D

Vad ska ni göra ikväll??

Ha det så bra!!  =D



Bilder kommer strax

Nu ska jag försöka lägga över lite bilder till datorn och in på bloggen, så det kommer om en stund.  Sen hade jag tänkt gå ut på en liten promenad med musik i öronen. Älskar att lyssna på musik när jag är ute och promenerar.

Kika in i bloggen om en stund så får ni se på bilder!!  =D

Ha det så bra så länge!!  =D

Bulgur och Biffar ala jonny´s

Nu är vi hemma från staffanstorp. Det var roligt och jag fick tagit ett par foton på alla som jag ska försöka sätta in sen. Nu håller de på där nere med middagen, ska bli gott.

Sen ska jag gå ut en runda, det är så himla fint väder så man får passa på att njuta. Jag och Hannah snackade om vi skulle köra till en skog och promenera där, men det blir väl antagligen inte.

Vad har ni hittat på med idag?


Ha det så bra så länge!!  =D















Never let go

Idag ska jag och Hannah in till malmö på ekohallen och kolla sen far vi iväg till staffanstorp där vi ska hälsa på vår farmor. Vi ska fira morsdag idag där hos dem för min pappa kan inte imorgon.

Vad ska ni hitta på med idag??

Jag hoppas att vi får gäster idag också, det är så mycket roligare då. Jag såg på the guardian igår och den är så bra. Den varade i två och enhalv timme. Den är så himla sorglig på slutet och jag kommer ihåg när jag såg den för första gången det var med Jenny och Hannah. Vi bölade inte under hela filmen, men när den var slut så spelades det en låt
Bryan Adams - Never let go

Vi alla tre började storböla.

Har ni hör låten?? Annars får ni den här:




Vad ska ni hitta på med idag förresten?

Ni får ha det så bra!!   =D

Full rulle!!

Idag har det varit full rulle typ hela dagen. Vi hade gäster idag och vi grillade tillsammans alltid jätteroligt.Hannah och jag körde ut nu och handla och tankade min bil, ska färga hennes hår nu ikväll och så ska vi se på The guardian, super bra film!!

Har ni sett den?? Vad ska ni hitta på med ikväll??

Ha det så bra idag!!  =D

Summer cleaning!!

Godmorgon på er!!
Nu har jag kört min pappa till hans jobb i malmö och ska sätta mig och se på vakna med the voice, det är ju rap attack idag fredag, hoppas det är någon bra. Efter det ska jag sätta fart och städa, jag hoppas Hannah vill haka på mig och hjälpa till  =D Får visa mitt puppy face hehe  =P

Nu ska jag gå ner igen och slå på tv.

Vad ska ni hitta på med idag förresten?? =D

Ha det så bra!!

 
Miro försöker få tag på ankan i poolen, hehe!!

Klar

Nu är jag klar med min uppsats så jag kan kanske uppdatera nu lite bättre om dagarna. Imorgon blir det att gå upp tidigt för jag ska köra min pappa till jobbet som jag brukar göra annars också.
Sen ska jag hem och försöka städa lite, de tjatar ju som några galningar här hemma =(

Hoppas det blir bra väder nu resten av veckan så man kanske kan ligga och sola lite också. Ska börja läsa på twilight boken nr två också, började för några dagar sen men sen har jag inte haft tid och så, skolan går ju före, hehe.

Vad händer ikväll för er då?

Ha det så bra!!  =D

Vill få den klar nu

Nu har jag gjort de ändringar som mina klasskompisar tycker, vill bara få den klar nu så man kan slappna av lite.
Jag pratade med min stora syster som är i grekland igår och nu längtar jag verkligen till vi ska åka dit den 18 juni. Ska bli så skönt att kunna mysa och ha roligt och förhoppningsvis slippa tänka på skolan. Har sagt att nu under sommarlovet ska jag inte gå in på hemsidor som har med skolan att göra alls förrän man börjar igen.

Vad har ni gjort idag??

Ha det så bra!!

Respons

Nu har två klasskompisar läst min uppsats om sagt vad som kan ändras, så förhoppningsvis kan man bli klar idag så de kan lämna in den till mig imorgon så jag slipper åka in till skolan och lämna in  den själv.
Annars hela dagen har jag jobbat med uppsatsen och det är så tråkit, men samtidigt så är det ju dåligt väder så det gör inget.

Vad har ni själva gjort idag? Hur är vädret hos er?

Ni får ha det så bra!!  =D

Knock you down!!

Hejsan alla glada ( och sura för den delen  =P  )
Idag har jag jobbat mycket med min tenta så jag hoppas jag får ihop den till imorgon. I förmiddags träffade jag två  klass kompisar på biblioteket och respons läste varandras tentor och kom med förslag, tycker att det var bra för då fick man fler förslag.
Annars har jag inte gjort så mycket, bara suttit och skrivit på min tenta.

Jag ska försöka uppdatera mer sen när den är över  =D

Ni får ha det så bra!!

Förresten, vad har du hittat på med idag??  =D

Mallorca here i come

Ända sen jag gick i sexan och hade en lärare som var spanjor, kommer än ihåg vad han heter och jag har sett honom i malmö några gånger hehe. Any way så har jag alltid velat åka till just spanien och har börjat lära mig lite spanska hehe kommer vara proffs när jag väl åker dit.
De på min pappas jobb ska åka till Mallorca i september i år och vad är då bättre om inte jag följer med  =P hehe. De skulle betala 500 kronor för flyg och hotell, i fem dagar snacka om billigt. Jag däremot som inte jobbar där just nu ( Tack vare lågkonjukturen =/   ) Jag kommer få betala 2000- 3000 kronor för samma saker och det är också billigt men inte lika billigt som deras hehe. Jag får börja spara, fast man får ju inte pengar nu i sommar så jag fattar inte hur jag ska klara det =S Några förslag? Jobba vet jag att man kan, men där finns ju fan inga jobb!!

Hade varit så jäkla kul att åka dit och speciellt med dem  =D

Ni får mer info när det närmar sig!!

Ha en fortsatt trevlig dag!!  =D

Slut i huvudet

Jag håller på med min tenta så ni får ursäkta att jag inte har uppdaterat idag. Vi får hoppas jag blir klar snart så ni kan få lite uppdateringar  =D

Vad har ni gjort idag??

Ha det så bra!!  =D

Tentamen!!

Jag sitter här nu och försöker få ihop min tentamen, jag tycker det är så jäkla svårt och jag hatar verkligen skolan, varför kan inget vara lätt nu för tiden? Vi som läser till lärare nu har det dessutom dubbelt så svårt i och med det var ett snille som sa att det räcker man läser baksidan på en bok för att bli lärare. What?? Var fan fick du det ifrån egentligen!!??

Nä, nu får jag fortsätta!

Ha det så bra idag mina vänner =D

Entré i Malmö

När vi kom hem från svedala och satt och snackade efter maten så kom Hannah och jag att prata om att vi ville in till malmö till den nya butiken, Entré. Vi ringde Martina för att se om hon ville följa med, men hon skulle på möte med jobb, så vi gav oss iväg själva. Jag och Hannah i bil i Malmö är väl inte riktigt bra, dels så kan jag inte var man ska köra i malmö för att hitta dit och hannah försöker hjälpa mig, men det blir ändå helt galet. Men vi kommer dit oskadda i alla fall hehe. Vi går in i butiken och handlar lite saker, jag handlade ett par jeans leggins, mascara, eyeliner, lipgloss mm, vi fixade även Hannahs student kläder, jippie, det kommer bli så himla fint!!
När vi körde hem så körde vi till jägersro center eller vad det nu heter, där köpte vi dock inget, men kul hade vi ändå.
Sen körde vi hem och släpper av Frida och Hannah och jag fortsätter till Maxi. När vi båda kliver av bilen hukar vi oss som om vi var jätte gamla och går så, sitter man i bilen så länge så får man lite huk look hehe. På maxi handlade vi lite olika saker, sen körde vi till Willys och handlade hårfärg, Hannah ska färga sitt hår, berättar inte vilken färg än, utan kan se om jag lägger in en bild sen istället. Efter besöken i så många affärer så körde vi hem, helt slut nu alltså, hehe, eller nä det är jag inte. Fint väder vi fick nu lite senare på dagen! =D

En låt jag hörde imorse som är så jäkla bra ska ni få här, Love it!!  =D

Ni får ha en bra kväll!!  =D


 

Städning, svedala outlet och Svea

Gud vad jag har hållt på idag, först körde jag min pappa till jobbet i malmö, sen körde jag till min morbror och hjälpte dem att städa i huset, sen körde jag och min lillasyster till svedala outlet och sen handla mat och nu har jag ätit och är helt slut i pärat hehe...

Jag och Hannah ska se om Martina hade velat köra till det nya varuhuset i Malmö, Entré och kika och handla lite. Jag ska in och kolla öppettiderna nu på datorn.

Vad har ni gjort idag?

Nu ska jag gå igen, ni får ha det så bra!!  =D

sängen väntar!!

Nu har klockan slagit elva så det är dags för mig att hitta bingen!! =D
Jag ska upp tidigt imorgon så jag måste ha mycket sömn inatt. Jag ska även till svedala och hjälpa min morbrors fru att städa lite innan besiktningen av huset.  =D

Vad har ni gjort idag??

Ni får ha det så bra!!
 

Bullar

Min mamma ropade nyss upp att min morbror och hans fru precis hade kommit och de hade tagit med sig bullar, mums. Nu ska jag sticka ner och äta frukost.
Som ni ser så har jag tagit sovmorgon idag och det var så skönt. Vi hörs senare!!

Ha det så bra!!  =D

Ladda mobilen

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Jag skulle försöka lägga in lite bilder för dagarna som gått men kom precis på att det inte går genom min nya mobil, jag får alltså skicka över dem till min gamla mobil och sen få över dem till dator  =S
Imorgon ska jag se till att få in dem, kanske en video med!!  hehe Jag måste ladda min gamla mobil också så det går.
Idag var jag i Ystad och hälsade på min halv syster och hennes man, det var väl helt okej, lite tråkigt kanske. När vi körde hem så fick jag en jäkla polisbil efter mig, så man fick ju hålla hastigheterna, hehe. Annars när man är ute och kör så kör andra bilar om en som några jäkla galningar men nu när polisbilen var där då la dem sig efter den, så sjukt, då låg det typ 15-20 bilar efter och saka. När vi kom till svängen in till sturups flygplats så hade den försvunnit och då gasade de jävlarna på, en efter en körde de om, ändå körde lite mer än hastigheten(?).
Folk kör som galningar hela tiden men så fort det dyker upp en polis så är de ala ögontjänare. Men var finns polisen när man verkligen behöver dem? Inte till hands i alla fall!!
 

Nä, nu lägger jag mig.

Ni får ha det så bra!!
 

Musica

Just nu sitter jag och väntar på att min mobil ska bli laddad, sen ska jag lyssna på musik från den. Just nu lyssnar jag på en låt från Dirty Dancing 2. 



Så grymt bra!!  Senorita feel the conga, let me see you move like you come from colombia   hehe  mucho bien  =D

Ha det så bra och njut av låten!!  =P

hemma ifrån ystad igen

Nu har vi kommit hem och hunnit käka middag. Vi var och hälsade på min halv syster och hennes man i ystad.
När vi skulle köra hem låg där en polisbil efter mig ända till sturup flygplats, snacka om jobbigt!!  hehe

Blir ett inlägg ikväll för nu ska jag gå ut!!  =D

Ha det bra!!

Landet för längesedan

Nu har jag käkat frukost och sett landet från längesedan med min kusin på tre år. Den var väl helt okej, men man har ju kommit ifrån såna barnfilmer  =D

Vädret är ju inte det bästa och det blir säkert regn dag också, tråkigt som sjutton. Hur är vädret där du bor?

Jag ska kanske börja läsa på twilight nr två idag också, hann inte igår då jag fastnade framför datorn till klockan blev rätt mycket. Jag känner att jag nog ska tvätta lite idag också, har liksom inte så många rena plagg just nu. =S
Jag ska försöka lägga in lite bilder från dagarna när min kusin var här och vi lekte lite  =D

Vad ska ni hitta på med idag??

Ha det så bra!!

Coming clean

Oj, kollade på klockan precis och såg att den blivit 00.02, och jag som ska vara i säng innan halv tolv  =S
Jaja, jag får väl lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon och hoppas att det är fint väder så man kan sitta i trädgården  =D

Vad ska ni hitta på med idag?  =D

Ha det så bra!! =D


 

Hilary Duff - Coming clean  =D

Färdig!!

Nu har jag läst ut den första boken, den var riktigt bra, men på slutet tyckte jag att den av tog lte eller så var jag så ivrig på att börja på nr två att jag inte koncentrerade mig ordentligt  =D  Ska börja på nr två nu ikväll innan jag går och lägger mig!

Nu först ska jag kika på lite klipp på youtube och vara inne lite på facebook, så om någon är inne så man kan chatta. =D

Vad har ni hittat på med idag/ikväll??

Ha det så bra!!

Kan inte släppa den ursikte!! =P

Nu har jag legat och läst i en stund och hunnit avverka tre kapitel, mitt mål för dagen, men inte tänker jag sluta där. Jag ska försöka bli klar med boken till imorgon så jag fortsätter läsa om en stund.

Nu ska jag gå ner och äta en macka, undrar vad de ska göra till middag idag, de hade tagit ut skinkfärs, spagetti och köttfärssås eller kanske biffar med johnnys senap i??
Who knows!!

Nä, nu ska jag gå ner så ni får ha det så bra!!

Tror ni jag hinner läsa färdigt boken till imorgon??

Sabo

Jag satt och kollade på dingatas hemsida för att leta efter en låt jag hörde igår. Jag letar och letar och till sist hittar jag den!!  =D

Jag kommer ihåg att denna låten gick på radion när jag hade min uppkörning ( som jag klarade by the way, fast för två år sen ) och den är så jäkla bra.

Här får ni den!!

 

Ha det så bra!!!  =D

Om jag kunde drömma

Idag hade jag bara tänkt ta det lugnt och kanske bara ligga och läsa några timmar idag, vill bli klar med den boken snart, helst över helgen så jag kan börja med twilight nr två =D

Jag läste på Kenzas blogg att twilights andra film kommer ut den 20/11 och gissa vem som kemmer sitta där då!! Jo, jag hade tänkt gå och se den på bio denna gången för jag orkar inte vänta till den kommer ut till sommaren så man kan hyra den.  Jag har för mig att den heter New Moon, och det är den boken jag ska läsa så fort jag är klar med denna andra.

Vilken av böckerna tycker ni är bäst?

Nu ska jag gå ner och äta frukost sen så ska jag läsa, jag har läst mer än halva just nu.

Ni får ha det så bra!!   =D




Vilken är er favorit?


Dirty dancing 2

Idag var vi som sagt hos min morbror och hans familj, vi stannade ända till kl 19. Vi grilla och hade det mysigt hos dem och jag passade på att tvätta min bil, jag måste verkligen vaxa och polera den också, den är verkligen sliten hehe  =D

Nu ska jag se på dirty dancing 2, gillar nästan dirty dancing 1 bättre, vilken gillar ni bäst??

Sen blir det väl att läsa en stund och sen lägger jag mig.

Får hoppas det är fint väder imorgon för just nu öser det ner med regn och åskar och blixtrar  =(

Ni får ha det så bra!!  =D

Svedala

Nu ska jag köra iväg till svedala och tvätta min bil och lämna av min kusin, vi ska grilla med jönsson också. Ska bli smarrigt!!

Vad brukar ni grilla när ni grillar??

Ha det så bra!!

Jepps

Idag blir det nog att fixa och dona i trädgården. Sen ska jag höra med min morbror om jag kunde få tvätta min bil hemma hos honom, han hade fått en ny högtrycksslang eller något.

Min kusin sov över hos oss inatt så det blir väl att umgås med henne också.

Vet inte om det blir så många inlägg nu på dagen pga att jag inte vill sitta inne, (fast om något intressant händer så dyker kanske där upp ett), men blir väl ett ikväll.




Ha det så bra så länge så hörs vi ikväll!!   =D

sol, sol och sol

Nu har jag varit ute i trädgården och fixat och donat så att min pappa kan vara lite glad när han kommer hem, men nääää klart han inte kan bli, han är lika sur som alltid. Det kvittar vad man gör för han och mamma är aldrig nöjd. Mamma har ju då legat framför tv, suttit vid dator och sen legat och sovit hela dagen, fy fan alltså!!!!

Jag hatar verkligen att det ska vara så här, jag önskar att där funnits jobb på induktionen så man hade kunnat jobba där hela dagen lång och sluppit detta!! 

Är det någon annan som också känner lite grann som jag? Är dina föräldrar nöjda någon gång?

Nu håller de på med middagen, jag tycker att det är skönt att det är helg nu och jag hade hoppats på att vi kanske kan gå till jensens böfhus med jönsson, hade varit skit kul alltså!!

Vad har ni gjort idag?

Ha det så bra så länge!!  =D

Vakna med the voice!!

Är det någon mer än jag som tycker om vakna med the voice?
Den jag gillar bäst där är Kjell Eriksson och då ska ni får lite videos med just Kjell, hehe.  Han är så jäkla rolig!!  =D



Kjells rapattack till sig själv!!  =D ( Bäst alltså )



Hehe



Så nu har ni lite Kjell Eriksson feeling!!  =D hehe

Nu är det slut på dagen!!

Nu är det slut på dagen och jag ska strax lägga mig. Idag var jag uppe redan kl 6 och körde min far till hans jobb i malmö.
Idag fick min pappa ett samtal från the studio i malmö att det var hans tur att bli fotograferad av en professionell fotograf så han och mamma och min yngsta syster ska dit den 1 juni, jag sätter in bilder imorgon från när jag var där.

Nu ska jag gå!!

Ni får ha det så bra!!  =D

Duscha..

Nu ska jag snart köra in till malmö och träna, jag ska bara snabbt in i duschen och svalka av mig lite, det måste vara den varmaste dagen ever idag alltså.

Har ni det varmt hos er?

Ha det så bra!!  =D

Hejhopp!!!

Nu har jag kommit hem igen från Malmö. Strax ska jag gå ut och lägga mig i solen och steka hehe. Sist jag kollade på temperaturen stod den på 28 grader, kan det verkligen stämma? Anyway i love it!!

Jag älskar när solen är framme så man kan ligga och sola och bli brun, man vill ju inte vara vit på sommaren heller.

En kille på "mitt sommarjobb" där jag jobbade innan när där fanns jobb ska gifta sig, det är på tiden tycker jag, hehe. Jag tycker att bröllop är så vackra, speciellt om musiken är bra och man verkligen får in känslorna. Det händer så mycket där nu och bara roliga saker, åter till det jag skulle berätta. Ena dagen så berättade han vilka låtar de skulle ha med och det blev tre stycken och de är:



Lars Winnerbäck - För dig  ( Denna var inte en av mina favoriter direkt, men den funkar )  =D



Nästa är Thomas Di Leva - Miraklet  ( Jag gillar inte honom som person, men låten funkar väl endå )  =D

Och sista låten tycker jag är den bästa av alla tre, Love it.



Ted Gärdestad - För kärlekens skull <3

Här är lite musik ni kan lyssna på nu!!  =D

Ni får ha det så bra!!  =D

Böcker...

Nu har jag kommit hem från malmö, jag var och tränade. Jag har även hunnit käka middag och nu ska jag läsa i min första twilight bok innan det är Ballar av stål ikväll. Ska se det också om jag orkar.

Ska ni se något speciellt på tv ikväll?

Ni får ha det så bra!!

















25+

Sitter i solen och steker hehe  =D  Sjukt varmt är det nu och de sa att det skulle börja regna ?

En låt som har fastnat lite just nu är velvets från melodifestivalen, här har ni den!




Lyssna och njut!!

Ha det så bra!!

Ogräset väntar!!

Hejhopp!!

Nu ska jag ut i trädgården och plocka lite ogräs innan solen försvinner igen!!

Vad ska ni göra idag?

Ha det så bra!!

Solen går i moln!!!

Nu håller solen på att gå i moln så då är det lite kyligare ute. Vad är då bättre än att gå in och lägga in ett inlägg på ens blogg? Jag ska passa min kusin över natten idag och sen blir hon hämtad imorgon.

Imorgon ska jag köra min far till hans jobb i malmö vid halv åtta så då får man gå upp tidigt då med, *jäspar*  =D

Vad har ni gjort idag? Jag har myst i solen och umgåtts med min kusin.

Ni får ha det så bra så länge!!  =D


solsken!!

Idag är det solsken och då ska man passa på att vara ute. Nu under förmiddagen har jag suttit i trädgården och solat/läst den första txilight boken, den är asbra alltså.
Nu kommer snart våra gäster så jag ska ner igen.

Det blir förmodligen inte så många inlägg idag, men vem vill sitta inne en sån här dag egentligen!!??

Vad ska ni hitta på med? Jag är ledig hela veckan dessutom  =D  Loving it!!

Ni får ha det så bra så höres vi kanske ikväll!!  =D



En av drinkarna jag drack i grekland förra året.

( Som ni märker så har jag inte så många bilder på denna dator, hehe  =D  )

Sov gott!!



Nu lägger jag mig för dagen!!  Ni får sova så gott!!

Ha det så bra så hörs vi imorgon!!


Vad kan man hitta på ikväll då?

Nu har våra gäster kört hem. Vi grilla, tro det eller ej, fläskfilé fast det regna, de ställde ett parasol över och sen grillade de. Det var faktiskt jättegott.

Nu sitter jag en stund vid dator och tänkte gå in och se på facebook om någon är inne. Vet inte riktigt vad som händer ikväll.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Ha det så bra så länge!!

Grekland resa -08

Jag tänkte passa på att lägga upp lite bilder från greklandsresan förra året. Jag var där med min syster, pappa och mamma. Egentligen var det planerat att det var bara jag och min syster som skulle åka men sen våldgästade pappa och mamma det. Lite tråkig, men ändå helt okej.

När vi åkte dit så hade ju Hannah och jag beställt tillsammans, men när vi är på flygplatsen så får vi inte sitta tillsammans utan jag hamnar ensam nästan längst bak i flyget, skit förbannad blev jag! Hannah kom med pappa och mamma. Det var samma sak när vi åkte hem igen. =(
Har det hänt så för er någon gång?

När vi väl var framme i grekland så var det dags för bussen och den är hemsk, de kör så fruktansvärt fort och i klipporna, skit rädd är man alltså. Men väll framme så blev man glad.

På kvällen och hela resan blev det en del drinkar, glömde dock ta bilder hela tiden, men fick några.





Bio special tror jag att detta var, bartender blandade själv med olika spriter  =D



Detta var en annan drink kommer ej ihåg vad den hette!!  =D

När Hannah och jag var ute och gick runt i staden så såg vi en man stå på en pall eller något helt stilla så vi trodde det var en staty, så jag tog upp och skulle fota och då rörde han sig så man blev så jäkla rädd.




Lite suddig i know, men det blev så  =D

I grekland så tar de bara hand om djuren när de är små och sen när de blir äldre så skiter de praktiskt taget i dem och det är hemskt. Vi såg en massa djur som låg ute i solen och de hade inget vatten, de var fägslade.

Jag kommer ihåg en gång när vi var ute och gick och vi såg en hund ligga i solen kopplad med en skål framför sig, men utan vatten, den kollade på en med så sorgsliga ögon precis som den grät  =(  Vi tog fram vår vattenflaska och fyllde skålen, den drack upp det direkt.  =D
Vi såg en massa katter också, vissa höll till vid restauranger.




Så söta, här en svart och en gul orange.



Pappa står och väntar på hissen, detta var när vi hade varit på grekiskafton på hotellet. Mycket trevligt!!

Jenny min stora syster jobbar i baren på hotellet så jag passade på att ta några foton på henne och några av dem som också jobbade på hotellet  =D




Jenny och Kamil. Jobbade i baren med jenny. Mycket trevlig kille! Suddig bild även detta, tog med min mobil, dock inte den bästa då hehe =D



Jenny med Thomas också en mycket trevlig kille. Han jobbade som servitör i restaurangen på hotellet  =D

Sen var veckan slut och det var dags att säga hejdå. Jenny gick med oss till bussen och vinkade hejdå sen gick hon ner till stranden en runda!!




Jenny, min syster, som vinkar hejdå till oss. Love you and see you soon!!

Det var resan förra året hoppas att resan i år blir lika rolig om inte roligare

Ni får ha en fortsatt trevlig dag så blir det ett inlägg ikväll också!! =D

Ljus igen..

Nu ska jag färga mig blond igen!!  =D

Jag hatar att det regnar, hade velat få lite färg. Hoppas det är fint väder i veckan när jag är ledig!!  Vår kusin är här idag och hon är alltid lika gullig!!

Blir någon middag med dem, men inte jensens böfhus!!  =(

Ha det så bra så länge!!



Idiot!!

Så då gick ens planer för dagen ner i skiten tack vare en viss person som vanligt!!!!!!!!!!!!!!¨

Jävla idiot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mulet väder

Tjoho nu är jag uppe för dagen och det kändes så himla skönt att få sova länge. I förra veckan var jag uppe typ varenda dag kl halv sex och det är så jobbigt när man inte är van vid det. Idag och framöver ska jag försöka uppdatera mer, igår blev det inga inlägg, men jag visste faktiskt inte vad jag skulle skriva, sånt händer.  =D

Idag händer nog inte så särskilt mycket, jag hörde rykten att vår familj och vår morbrors familj skulle sticka in till malmö och käka på Jensens böfhus (?) om det är så så skulle det vara skit roligt, då får jag ta med mig kameran.
Har ni varit på jensens böfhus någon gång?
Jag har varit där innan och det är väldigt god mat, mums.

Det är så tråkigt väder idag, jag hade hoppats på solsken men nä då här är det mulet och ser ut som det ska börja regna närsomhelst  =(  Konstigt, ena sekunden är det sol sen börjar det regn  =S
Jag hittade en ny låt igår på youtube. Den är med The Script - Breakeven
Så himla bra den är och jag kan känna igen mig i den lite. Här är den:





Hur ser eran dag ut? Ska ni göra något roligt?

Ni får ha det så bra så hörs vi senare idag!!  =D

Borring

Idag har varit en tråkig dag att blogga på så därför har det inte blivit några inlägg, tyvärr.
Hoppas det är en bättre dag imorgon!!  =D

Ha det så bra!!

I`m off

Nu ska jag köra till min praktikplats och avsluta mitt tema arbete om demokrati. Idag ska de få stå inför klassen och presentera sina förslag och sen ska barnen få rösta på det parti de tyckte var bäst. Så vi får se hur det går.
Jag slutar nog tidigt idag så det blir kanske ett inlägg senare idag då.

Vad ska ni göra idag?

Ha det så bra och njut av solen!!!  =D


Läs sugen?

Jag fick som sagt mina två twilight böcker idag, de två första i serien så å säga. Jag har precis typ börjat läsa och mitt mål som alltid är att läsa ca 50 sidor per dag ( Jag gillar inte att läsa, om jag inte hittar en bra bok förstås ) och det har jag gjort nu. Den är så bra och man kan känna igen det i filmen fast de har förlängt den rättså mycket.

Är det någon annan som läst böckerna? Vad tyckte ni om dem?

Nu ska jag gå upp och kolla på Greys anatomy som börjar nu kl 21, är riktigt spännande nu.

Ser ni på Greys anatomy?

Ni får ha det så bra!!  =D



Gillar denna bilden sjukt mycket!!  =D

Vi vann!!

Tjoho!!
Nu är jag hemma och jag lyckades ta min klass till seger!!  Vi är bäst!!
Gud vad stolt jag blir över barnen när de sköter sig så bra som de gör!!

Nu ska jag köra in till malmö och träna och ta dagens outfit på killen jag snackade om för några inlägg sen ( bara att bläddra ner och leta ).

Jag fick de två första twilight böckerna idag och jag har redan börjat läsa på nr 1, super bra alltså. Ska ta med en till kreta om jag inte hunnit läsa färdigt förstås.

Ni får ha det så bra så länge så blir det något inlägg ikväll också!!



Hemma om..

Nu är det en liten paus från klasskampen så jag passa på att gå hem och ta en huvudvärks tablett och äta två knäckemackor.
Gud vad varmt det är där ute idag, barnen måste bli jätte varma när de ska springa och ha sig. De ska springa terräng nu tio över elva och den var på ca 2 km.

Det blir ett inlägg sen i eftermiddag när jag kommit hem.

Ni får ha det så bra så länge!!  =D

Klasskamp

Så nu är jag uppe för dagen och jag kan säga att jag är lite trött. Ska se om killen jag skule lägga upp bild och intervju på hinner komma till jobb innan halv åtta annars får jag fota honom sen i eftermiddag när de ska sluta.

Idag ska jag vara på min vft, men idag ska vi vara på en friidrotts arena precis där vi bor för de ska ha klasskamp, det ska bli så himla roligt. Skönt att slippa lite ansvar idag med lektioner och allt.

Ikväll ska jag sen träna, känner inte så mycket för det just nu kan jag säga, men men det måste ju göras  =D

Nä, nu måste jag ner och käka frukost och klä på mig så ni får ha det så bra så hörs vi senare idag när jag slutat, för jag har ju inte tillgång till data så jag kan slänga in inlägg på dagen  =D

Förresten, vad ska du hitta på med idag??

Ha det så bra!!



Musik!!

Först och främst vill jag tacka Evelina som fixa min design. Den blev jätte fin!!

Jag hatar när saker försvinner, som t ex mp3:n som jag lade in här på min blogg så man kunde lyssna på musik och i sidan så står det inlägg man lagt in och de är längst ner nu på sidan, varför händer detta? Är det någon som vet hur man kan fixa det och som är villig att hjälpa mig?? Är tacksam om där finns någon ängel där ute!!  =D

Just nu sitter jag och lyssnar på musik på Hannahs och Martinas blogg, men det är definitivt inte min musik stil och det är ju störigt när man ska klicka ny låt på youtube hela tiden. Om man kunde vara en data tekniker haha, eller åtmintone visste hur man skulle fixa allt detta skit!!  =D

Nu ska jag gå och sova så ni får ha det så bra! Hoppas ni alla haft en bra dag!?!

Ha det så bra så hörs vi imorgon!!

Don´t worry, be happy!! =D


Något nytt!!

Hej igen!!

Nu är jag hemma och vi hann handla lite också. Jag hade tänkt sitta en stund vi datan nu sen ska jag in och duscha.

Jag hade tänkt lägga in ett inlägg om en person som jag tycker är super snäll och jag gillar hans klädstil, men det kommer någon annan dag, kanske fredag, när jag hunnit inför skaffa lite dagens outfit på honom och så hade jag tänkt intervjua honom.

Hur ser din kväll ut?

Ni får ha det så bra så länge!!  =D

Oro!

Nu har jag slutat för dagen och sitter ghemma och tar en liten paus, jag ska strax köra in till malmö och hämta pappa. Jag pratade med en annan praktikant på min vft och hon sa att vår mentor på högskolan skulle komma på torsdag och det hoppas jag verkligen inte för jag orkar inte med den skatan ( ursäkta språket ), jag gillar inte henne sen hon var ute första gången eller när man har mentorsträff, hon är så högfärdig! Usch! När jag hörde att hon skulle komma så kände jag en oro, men vet inte direkt varför!?! 

Idag så hämtade mamma och Hannah mig och då hade dem en cd av celine dion på i bilen och oftast så gillar jag inte musiken som de har, men en låt var riktigt bra och det var denna!! 

Celine Dion - Right in front of you


 

Just nu tänker jag mycket på greklands resan som jag ska på i sommar och jag hoppas att den blir jätte rolig och jag får testat strawberry daiquri ute på ett ställe, har bara gjort den hemma, men det blir ju inte likadant, =D

Nä, nu ska jag strax köra så jag har inte tid att blogga mer just nu!

Ni får ha det så bra, så hörs vi ikväll!!  =D

Ballar av stål!!

Just nu är det paus i ballar av stål och då passar jag på att lägga in ett inlägg. Jag ska först lägga in låten av Robert Pattinson ( han som spelar Edward i Twilight ) och låten heter Let me sign, sen kommer det lite andra klipp också.

Så bra denna låten är alltså, synd att hela in finns med!!  =D


Haha denna är så rolig!!  =D





Så rolig "bitterfittan" är alltså!!  Ni måste se om ni inte sett, annars får ni se en gång till!!

By the way, nu har jag beställt de två första böckerna av Stephanie Meyer som skrivit böckerna om Twilight!!
Ska bli så roligt att se dem, längtar!!  =D

Ha en fortsatt bra kväll!!  =D


Ha det så bra!!

Dina färger var blå!!

Nu är jag hemma och sitter en stund på facebook, hade tänkt gå ut i trädgården en stund också och sen hinna göra klart armbandet, tar foto på det när det är klart och lägger in. Det var faktiskt kul att göra lite sånt hehe.

När jag är ute på min praktik så kommer minnena tillbaka och man saknar såna saker man gjorde när man var yngra, som t ex på varenda en rast så spelade jag fotboll med killarna ( var bättren dem hehe =P ) när man hade sy slöjd mm jag saknar det verkligen nu och dem som har det tycker att det är så himla tråkigt, fattar inte det hehe =D

Ska fundera ut tävlingar man kan ha här i bloggen så det bklir mer aktivitet hehe =D

Hur har er dag varit??

Ni får ha det så bra!!



Denna låten är så bra och den är lite somrig tycker jag!! Love it!! =D

Trött!!

Idag var jag på min vft så jag hann inte blogga i morse för jag sov lite längre, dåligt i know!!  Jag ska strax iväg till malmö och träna, så jag ska försöka skriva ett inlägg ikväll.

Dagen har varit bra, den har flytit på. Barnen hade slöjd idag och då satt jag med dem som hade syslöjd, jag och två andra barn gjorde vänskap armband, ska göra klart mitt ikväll när jag kommer hem så jag kan lägga in en bild på det, blir nog jätte snyggt  =D

Just nu är jag helt slut i huvudet, sov inte så bra i natt så jag är lite trött också. Ska gå ner och ta en macka eller något nu så man kan få energi.


Hästar

Jag fastnade vid dator en stund till, men ska gå och lägga mig nu. Jag kom att tänka på ett klipp på youtube som en kille visade mig när en häst föll på en man och han dog, jag hittade ett klipp med bilder på hästar och ryttare när de rider.
Jag tycker ibland att det kan vara lite djurplågeri när man kollar på det, för det verkar som hästarna får ont. När jag ser detta klippet tycker jag att det är väldigt synd om hästen, jag bryr mig inte så mycket om människan ( förstå mig rätt nu ).

Vad tycker ni?? Är det inte synd om hästarna??


Nä, nu ska jag lägga mig!!  Sov så gott och dröm sött!!  =D

Ha det så bra!!

Fortsättning

Oj, jag råkade trycka på spara och publicera :S

Här kommer fortsättningen på klippet, haha så himla roligt. Hur kan man bli så jäkla galen??


Tjejerna som kommer upp blir helt galna och skriker och har sig och jag kan verkligen inte tänka mig att jag hade kunnat bli sån, herregud alltså :S

Hur har eran dag varit idag??

Nu går jag in på min andra vft vecka, det ska bli skönt sen när det är över och man kan slappna av och ta det lugnt igen =D

Det var allt för denna dagen så får ni kika in imorgon igen!! =D

Ha det så bra så länge!!  =D

Klipp....

Nu har Hannah hjälpt mig att lägga in lite saker som t ex mp3 spelaren, visat hur man lägger in youtube klipp mm och nu hade jag tänkt testa för att se om jag klarar att lägga in det själv hehe  =D
Här är ett när Robert Pattinson och Taylor Lautner från Twilight är på Tyra Show =D
De ser så rädda ut när de får stringen haha =D

Ända sen jag såg på Twilght så har jag typ blivit besatt av den.

Hjälp!!

Nu ska Hannah hjälpa mig lite och slänga in saker på min blogg så slänger in ett inlägg sen, hade tänkt att det ska handla lite om bikinis nu till sommaren  =D

Ses snart!!  =D

Hemma från svedala

Nu har jag kommit hem igen från svedala, åkte vid tolv och kom hem nu. Idag sov jag länge så jag hann inte skriva innan.

Jag hade tänkt gå ut i trädgården nu och kasta frisbee eller spela fotboll med min lilla syster.

Vad har ni gjort idag?

Ha det så bra så länge!


Miro tyckte det var skönt ute i trädgården  =P  hehe

Sängen väntar...

Nu får det räcka för idag, hade tänkt gå och lägga mig för jag är så himla trött.
Jag hoppas det är fint väder imorgon så man kanske kan sola lite för det behövs. Min syster hade köpt brun utan sol kräm ( Dove ) som hon smörjt in sig med, men jag tycker inte det är riktigt samma sak som att få färg från solen, för då blev hon lite orange brun.

Imorgon ska jag cykla till min praktik plats också för att se hur lång tid det tar och hur lång tid innan jag måste cykla, hade tänkt börja cykla dit på måndag då.

Hur ser eran dag ut imorgon då??

Ni får ha det så bra så länge!! Hörs imorgon!!  =D

Sitter och snackar...

Nu har vi grillat och bara sitter och snackar. Nu i sommar ska jag ju åka till Kreta för tredje gången och det ska bli jätte roligt. Gud vad jag ska bli brun ( eller röd ;P )  hehe.
Jag måste tänka på att smörja in mig ordentligt för jag har en tendens att inte göra det och då blir jag röd som en kräfta. Jag ska passa på att gå ut med min syster som är där nere nu för andra sommaren och jobbar på ett hotell i baren, vi ska gå ut och dricka strawberry daiquri och det ser jag väldigt mycket framemot.

Det är ju en väldigt massa olika bloggar som har tävlingar och jag undrar hur ni får tag i matrialet ni tävlar ut? Eller ni köper det själva??
Jag hade velat ha en tävling men jag vet inte riktigt vad jag skulle lotta ut i så fall ( funderar ).
Om ni har några förslag så är det bara till att droppa en kommentar  =D

Vad har ni gjort idag då? Är det fint väder där ni bor också?

Ni får ha det så bra så skriver jag ett inlägg senare ikväll!! 

Ha det så bra!!  =D












Grillning...

Då har de fått sålt sitt hus!!  Jippie!!  Det känns som en evighet som de försökt sälja sitt hus, min morbror och hans familj då alltså, och nu öntligen så har någon köpt det. Jag är jätte glad för deras skulle.

Så idag ska vi grilla för att fira det, ska bli smaskens!!  =P

Det är jätte fint väder idag och jag hoppas det håller i sig imorgon också för då hade det varit toppen.

Nu ska jag gå ut där ute och umgås med min lilla kusin och leka lite.  =D

Vad ska ni göra idag??

Ha det så bra så länge!!

Fasiken också....

Jag ställde kl så jag skulle vakna halv tio, men när alarmet ringde gick jag inte upp utan jag bara stängde av det, så jag vaknade nu. kl är 11 så det är ju inte jätte sent i alla fall. Jag hör att vi har gäster ( dem jag hoppades på att skulle komma ) där nere så jag ska sticka ner och umgås med dem. 

Jag ska tänka ut något jag ska skriva om så kommer det fler inlägg senare idag!! =D

Vad ska ni hitta på med föresten??

Ha det så bra så länge!!

Läggdags....

Nu har jag sett Twilight för fjärde gången och den är fortfarande lika bra om inte bättre för nu lägger man märke till saker man inte tänkte på innan, love it!!

Jag hade tänkt gå och lägga mig nu för jag ska försöka gå upp i en hyfsad tid imorgon och jag hoppas att det blir fint väder och att vi kanske får besök ( håller tummarna )

Robert Pattinson som spelar Edward Cullen i filmen Twilight har ju spelat och sjungt en del av låtarna i filmen och en av dem som är jätte bra, men jag har inte lyckats få fatt i hela låten utan bara en liten del.

Robert Pattinson - Let me sign

Så jäkla bra jag tycker denna låten är, men det är lite svårt att höra vad han sjunger för det är inte rent precis. Men sök på youtube och lyssna på den, skit bra!!  =D

Ni får ha det så bra så hörs vi!!   =D




Tuff vecka!!

Usch vad denna veckan har varit tuff, jag har haft det både roligt och väldigt jobbigt på min praktik plats, men hoppas det löst sig nu.

Inatt så fick jag kramp i min högra vad och det gör ont fortfarande. Att få kramp är jätte jobbigt för hela vaden blir stenhårt och det kan sitta kvar en stund.

Brukar ni får kramp??

Denna veckan har det varit dåligt med uppdateringar, men det är bara för jag inte haft tid att göra det, men i helgen ska det förhoppningsvis bli bättre. Jag längtar till v.23 och på fredagen där för sen är det sommarlov och det ska bli så himla roligt.

Tycker ni att jag ska skriva om något speciellt så får ni lämna en kommentar.

Hur har eran dag varit? Vad händer ikväll?

Ni får ha det så bra!!  =D

Vill ha lugn och ro

Just nu känns allt pina och pest. Jag längtar till det är sommarlov så man inte behöver tänka på allt runt omkring.
Tack för ideérna om hur jag kunde göra lektionen, ska kika in på hemsidan och kolla  =D

Nu ska jag strax köra in till malmö och träna, se om jag lyckas få med mig Frida, hade varit jäklet roligt.

Ni får ha det så bra!!


Förändrade!!

Idag har jag varit på min vft praktik. Jag skulle hålla egen lektion i ett ämne min handledare på vft:n och mentorn på högskolan hade vat och de valdesamhällskunskap, demokrati. Ett ämne jag ärså jävla dlig på och typ inte bryr mig ett skit om!!
Jag skriva mål som jag aldrig gjort förr och jag visste och kände att det gick skit dåligt, frågorna jag valt ut kände jag också att de var för lätta för dem.

Efter lektion skulle jag prata med min handledare innan det var konferens och hon var ju inte sen på att påpeka hur jävla dåligt det var. Hon kom bara med negativitet hela tiden.

Någon som kan komma med ideér hur man kan göra i ämnet demokrati som lockar eleverna??

Jag hade tänkt att det skulle göra klart det de fick av mig idag och sen skulle jag försöka fixa en film som de kan få se som handlar om demokrati.

Ända sen min mentor var och hälsade på så är min handledare så jävla sur och sätter ribban så jävla högt så det känns som det är ouppnåeligt. Hatar den jäkla idioten.

Längtar tills denna vft perioden är över för att vara på skolan är inget för mig, eller så har man en jävligt dålig handledare som bara trycker ner en hela tiden??


Vad kan jag göra??


Nu var det slut på mitt klagande.

Ni får ha det så bra så länge!!

Go´kväll!

Go´kväll i stugan!!

Nu har jag suttit och skrivit målen till imorgon åt eleverna på min vft och jag kan säga att jag tycker det är väldigt svårt. Jag och Hannah satt och diskuterade om de olika målen och sen kom vi in på mobbing och vi båda tycker att det är väldigt svårt att få in mobbing och att det ska vara kort, för det är så himla stort, men det var inte det jag skulle skriva nu utan det får bli i ett annat inlägg.

Jag har även renskrivit frågorna jag ska låta dem besvara, men sitter nu och funderar över vad de ska göra sista dagen, kanske tipsrunda eller ett litet test för att se om de lärt sig något, ja jag får fundera vidare.

Jag satt och räknade innan hur många skoldagar jag har kvar och kom fram till att det bara är 13 dagar kvar att gå!!! 
Jippie säger jag bara.

Är det någon annan som också längtar till sommarlovet??  =D

Nu ska jag gå in till Hannah en stund och sen blir det väl sängen, ska ju upp tidigt imorgon också.


Ha det så bra så länge!!!  =D

Tråkigt med regn!!

Så nu är jag hem kommen från malmö och träningen. Pratade med en personlig tränare där och han sa att istället för att köra en massa set så skulle man köra uppvärmning på halva vikten och sen sten hårt. Annars blev det bara slitage på musklerna. Idag ökade jag på varenda en av övningarna och jag kände verkligen hur det tog.

De säger ju att man ska kombinera styrketräning med kondition, men det är så jobbigt med kondition. Bara jag tänker på det så blir jag trött hehe. Jag kommer ihåg när man spelade fotboll och precis när man var i "toppform" så var det dags för uppehåll, så himla onödigt för sen när man kom tillbaka så var man typ på botten igen :S

Ett tag så var jag och tränade mycket body step, body jam och body pump, men det blev så tråkigt efter ett tag, men samtidigt så är det ingen som vill följa med en i och med Jenny åkte till grekland så försvann en av ens träningspartners =(  och pappa kör inte de sakerna. Det är ju alltid roligare att ha någon att träna med istället för att träna ensam.


Tycker du det är roligast att träna ensam eller med en kompis??


Ha det så bra så länge!!  =D

Samma rullians...

Idag blir det samma rullians som igår så det blir tyvärr inga inlägg till jag kommer hem igen. Nu är det bara några dagar kvar tills vi slutar, jag längtar som tusan alltså!!

Hur ser din dag ut idag?

Ha det bra så länge!!  =D

Färdig

Nu har jag ätit klart och då tänkte jag passa på att berätta om min dag lite kortfattat.
Idag har jag varit på min vft ( som jag skrev i något inlägg sen ) och det var rolgt men jag är så fruktansvärt trött för jag sov så lite inatt. Efter min vft så tänkte jag hämta ut pengar inne på banken och när jag kommer in är där jätte mycket folk, jag trycker en lapp och gissa, 27 personer före mig! Gud vad jobbigt!! Men det var ju bara att vänta, stod där i ca en halvtimme. Sen hämtade jag pappa i malmö och sen hannah och vi stack och handlade. Och nu är klockan 17.56 och jag känner bara att jag vill gå och lägga mig  :( Undrar hur det går för tjejen som skulle hjälpa mig med min design till bloggen??

Hur har din dag varit?



                                


Ha det så bra så länge!! =D

Hemma!!

Nu är jag hemma igen, ska bara käka sen skriver jag!!

Godmorgon!!

Godmorgon allihopa!!
Nu är jag uppe och ska strax hoppa in i duschen, jag hoppas verkligen att där finns varmvatten idag annars kommer man väll hamna i chocktillstånd hehe. Jag ska börja kl 8 och idag slipper jag skjutsa min pappa in till malmö till hans jobb så jag kan ta det lugnt istället, skönt! 
Då blir inga inlägg igen förrän jag kommer hem ikväll, jag hade tänkt hinna träna också.


Hur ser din dag ut??


Ha det så bra så länge!!

Natti natti!!

Nu går jag och lägger mig, ska upp tidigt imorgon!

Sov så gott!!

Inspiration!!

Ibland saknar man inspiration helt och hållet och vad gör man då?   Ibland ger man upp om man inte har en annan person som kan peppa en och stötta så man fortsätter kämpa. När jag är bland folk så försöker jag alltid vara positiv och inte oroa mig inför dem, men det är väldigt svårt när de andra bara fortsätter och fortsätter. 
 
Hur kan man stå upp mot de andra som är så himla negativa och drar ner en hela tiden??

Om en liten stund så är det One tree hill. Jag verkligen älskar det programmet och där efter är det Gossip girl. Fast jag har faktiskt missat det de sista gångerna för jag kollat på miami ink och la ink, tatuerar program., men idag ska jag se det.

Om det finns någon som kan hjälpa mig med min design så är det bara att säga till, är tacksam för all hjälp man kan få!!  =D

Ha det bra så länge!!  =D

Kan inte sluta...

Hej igen!! Ända sen jag såg Twilight så kan jag inte sluta tänka eller vilja se den, Är man beroende då? hehe
Jag har gått upp på mitt rum och sitter vid min egen bärbara data nu och skriver för den andre är upptagen. En annan bloggare har hjälpt mig med designen och såg precis i kommentars fältet at den var klar, är väldigt nyfiken nu. Se om hon är inne snart igen hehe.


Vad har du gjort än så länge idag??

Skriver ett inlägg sen för jag vet inte vad mer jag ska skriva just nu!! =D

Ha det så bra så länge!!
 

I´m alive!!

Godmorgon världen!!
Jag hoppas ni sovit gott, för det har jag gjort. Solen skiner idag åter igen, ska ut i trädgården och passa på att sola lite, det är rättså många grader ju =D
Vi får gäster om en stund och de skulle ha med sig frukost, ska bli gott!
Annars idag så blir det en lugn dag, ska förbereda mig inför min vft ( praktiken heter så när man pluggar på högskolan )jag ska ha nu två veckor fram, jag ska ha egen lektion ( 3 dagar i veckan i två veckor, så det blir inte bara en lektion )  i samhällskunskap och det är jag ju inte direkt proffs på, men det ska väll gå bra ändå.


Så jag ber nu direkt om ursäkt för att jag inte kan uppdatera så mycket på dagarna när jag är där, för jag har ingen data att sitta vid :S  Men jag ska försöka lägga in inlägg morgon och kväll i alla fall.

By the way så hade jag rekord igår med 166 besökare, helt otroligt, var kom ni ifrån?? hehe
Tyckte att det var jätte roligt att så många kikade in och hoppas ni inte blev alltför besvikna på min blogg!?! =D

Vad ska du hitta på med idag??

Nä, nu ska jag gå ner där nere och vänta på gästerna, vi hörs senare!!


Ha det bra så länge!!



         Fotot är taget hemma hos J när han hade inflyttningsfest =D

Fakta om mig själv!!

Jag kom på att jag lova att jag skulle skriva en presentation om mig själv och jag försöker hålla det jag lovar:

Mitt namn är Petra. Jag är 21 år och bor med min familj och husdjur. Jag håller på att studera till förskolelärare och grundskolans tidigare år.
Som person är jag väldigt blyg och brukar inte vara den som tar första steget direkt. Jag är en glad och försöker vara positiv som person. Jag brukar träna styrketräning på gym i malmö.
Jag försöker alltid tänka på vett och etiket när jag är ute bland folk, "hur man beter sig rätt" så å säga.
Jag har fyra systrar och en halv syster ( jag vet, bara tjejer och vi ska dela badrum ;P ). Just nu är det bara tre som bor hemma och tur det för annars hade man väl blivit galen hehe. De andra är för gamla för att bo hemma.







Om det är något mer ni undrar så släng in en kommentar!!
Då kan vi passa på att ha en frågestund! Ni har fram till Måndag kväll på er att ställa frågor!!

Så sätt fart! =D



Ha det så bra!!

Bildretuschering!!

Nu vill jag veta vad ni tycker om detta!!
Jag tycker att man ska försöka göra så lite med ens bild som möjligt för annars är det som att man skäms lite över sig själv och det är en sak man absolut inte ska göra!!
Liksom, varför ska man göra en tänder vitare? eller ta bort en finne man har? Man har fått sin kropp och allt på den av en orsak, eller?
Jag sa innan till min lilla syster att jag skulle skriva ett inlägg om detta och sa att jag tyckte att man inte skulle göra bildretuschering och då var det som att hon fick ett utbrott och blev lite förbannad :S
Du kan ju slänga in en kommentar och säga vad du tycker!

Hur ser din kväll ut??

Ha det så bra så länge och glöm inte kommentera!!  =D
För några veckor sedan så fick jag och mina två systrar chansen att bli fotade av en professionell fotograf i Malmö i Turning Torso. Här är en av mina bilder. Kan lägga upp fler sen och skriva hur det gick till!! =D

Yezz!!

Nu fick jag in bilderna, fick skicka dem via bluetooth från min nya mobil till den gamla och sen ladda in dem på datan! =D
Då ska ni få se lite strand bilder! Hoppas ni ska tycka om dem =D
Vi var på Skåre strand.

 


    Bryggan på Skåre, den var ju inte världens stabilaste hehe =D


                        Strand om man fotade åt vänster hehe


                          Så här om man fotade till höger =D
    
Frida, min lilla syster            Miro som däckade i trädgården i onsdags när det var 25+ hehe


Jag får lägga upp fler bilder sen, så håll utkik!!


Ha det bra så länge!! =D

Mätt och belåten!!

Nu har vi käkat och då passar jag på att skriva ett inlägg. Just nu håller jag på att fix med bilder, ska se om jag kan få in dem här på datan idag eftersom det inte gick igår. Så jag håller tummarna på att det går idag.
Jag återkommer sen med bilder om det funkar, hade även tänkt skriva ett litet inlägg om bild retuchering ( eller hur det stavas? =D)  Vad tycker ni om det?

Ha det bra så länge!!

En annan bra låt är:

Tommy Nilsson - Dina färger var blå!!  ( Love it )

Svea!!!

Nu har våra gäster gått och vi ska käka mat. Idag tänkte vi köpa på Svea i Svedala, planka med fläskfilé.
Det är så himla gott!!

Har du testat det? Vad är din favorit mat?

Ska se om man ska hitta på något ikväll, annars blir det och sitta och snacka i trädgården. Jag hade hoppats att min syster skulle vara inne på facebook ikväll för jag skulle höra med henne om jag kan låna hennes data i grekland och blogga så ni får höra vad som händer  =D

För det vill ni väll??

Igår hade jag rekord på bloggen hela 80 personer var inne och kikade och det är verkligen roligt, synd att alla inte kommenterar bara, men men!!  =D

Vad ska du göra ikväll då? Kanske kan ge en förslag på saker att göra?


Ha det så bra så hörs vi senare ikväll!!

Solen skiner!!

Så nu är jag tillbaka från gymmet. Jag körde igenom hela kroppen idag. Efter gymmet passade vi på atthälsa på S och R i deras koloni. Den är så hemtrevlig och mysig, gillar den verkligen. De har precis kommit hem från Thailand så de var lagom krispiga hehe. Vi snackade en stund och de visade runt oss så vi fick se hur de hade gjort om. Vi fick med oss hem rabarber och lite ruccola, se om vi kan hitta på något på det =D

Jag sitter vid Hannah s data nu och skriver och den är så seg, hennes mellanslag funkar bara om man trycker på ett visst ställe så man får gå tillbaka med jämna mellanrum och slå in ett mellanslag  hehe. Lämna in den på lagning snälla Hannah!!  ;D

Nu ska vi käka lunch och sen får vi gäster =D

Ha det så bra så länge!!

Workout!!

Så nu är jag uppe. Halv tio sticker jag och pappa in till malmö och ska träna styrketräning, får se om någon annan fjåne föjler med  =D Jag hade tänkt att jag skulle dela upp träningen, men jag tror nog att jag kör igenom hela kroppen idag, annars brukar jag dela upp den t ex  biceps, triceps, rygg, ländrygg, bröst och nästa dag kör jag lår in och utsida, midja, mage. Kommer inte på vad mer man kan träna just nu =D


Vad brukar du träna?

Lägger in ett inlägg senare när jag kommer hem.

Ha det så bra så länge!!

Twilight

Så nu har jag sett den!! Så himla bra den var, man kunde inte slita blicken från tv:n en sekund ens för då missade man något spännande. Och hur snygg är inte Edward ( vet inte vad han heter på riktigt ).  Jag kan verkligen rekommendera att ni ser den för den var jätte bra och man drogs med hela tiden. Den får helt klart fem stjärnor av fem hehe.

Vad tyckte du om den??

Men nu är det dags för sängen, ska upp tidigt imorgon och träna i malmö som jag skrev innan.

Har lyssnat på typ en och samma låt hela dagen och tycker den är jätte bra, fast den är gammal.

Vacker utan spackel heter den och jag vet inte vem det är som sjunger den, ska ta reda på det tills imorgon och skriva in det då =D

Ni får sova så gott så hörs vi imorgon!!
 




Imorgon är en ny dag!!

Det blir inga bilder idag för min data är helt dum i huvudet så det går inte att överföra bilderna från min mobil. Imorgon skriver jag lite om mig själv för er som inte vet det! Så håll utkik!!

Jag hoppas att det är fint väder imorgon för då blir det solning igen så man kan få lite färg på sin vita kropp. Jag ser i många bloggar att det är frågestund och sådant, men jag tycker att det är olönt att ha det nu eftersom det inte är så många som går in och skriver någon kommentar ( tack till er som gjort det!! =D) så lika bra att vänta med det. N

u hade jag tänkt att gå ner till affären eller se om jag kan skicka ner min lilla syster och sen blir det lite mys ikväll. Imorgon ska jag dra in till malmö och träna. Man får sätta fart nu, för den 18/6 så åker vi till grekland/Kreta, det ska bli så roligt!!

Vi hörs senare gott folk!!


Ha det så bra!!


Take care!!

Bilder kommer!!

Ska hämta en sladd nu och se om det går att lägga in lite bilder.


Strax tillbaka!!

Bye bye!! =D

I´m back!!

Så nu ska jag ge detta en chans till. Som sagt igår var det valborg och många var och festade. Mina systrar stack in till Malmö vid pildammsparken och kollade, men jag hade ingen lust så jag stannade hemma och såg på film och snackade med min syster som är i Grekland på facebook.
 
Vad gjorde ni på valborg??

Nu har ju solen börjat komma fram, eller den har varit framme länge nu, men jag har typ precis börjat sola lite i trädgården. I Onsdags satt min syrra och jag ute i trädgården och sola och jag brännde mig :S trodde inte att det skulle ta så himla hårt men det gjorde det =D Idag var jag med min yngsta syster vid stranden och tog lite bilder och snackade och myste. Var skönt men det blåste lite där. Jag ska försöka lägga in lite bilder senare.

Men det var allt för denna gången så hörs vi senare!!

Bye bye!! =D

RSS 2.0