I am missing you like crazy!!!

Go´kväll!
Nu är man hemma från jobb och jag ska bara jobba imorgon också sen är jag ledig Fredag, Lördag och Söndag. Ska bli skönt för känner att jag håller på att bli förkyld. Vill verkligen inte vara hemma från jobb. Det gick väldigt bra på jobbet idag, dock var det lite lång tråkigt för jag stod vid samma maskin och körde samma saker i 7 timmar. Man ser i kors nu nästan, men jag blev nästan klar med dem och imorgon så har de som jobbat dag fixat resten, i´m sure of that.

Imorgon måste jag upp lite tidigare, har satt alarmet på kl.10. Jag måste ner i stan på forex och växla tillbaka lite pengar så jag kan tanka för där är inte mer bensin kvar på min bil, annars kan jag ju inte ta mig in till jobbet. Jag hoppas morgondagen på jobb blir lika bra som den var idag. Men jag tror att musiken spelar väldigt stor rolll för mig och idag så hade jag min systers MP3 spelar och där var bra musik, hoppas hon inte glömmer laddaren imorgon för där var inte mer batteri.

Jag saknar Mohamed så mycket. Vill att han ska få  tillgång till skype så jag kan se honom och höra han stämma. Idag hade han varit på bröllop för sin kompis och han skrev att han önskade att jag var där och jag önskar att jag kan åka dit snart igen, men vi får se hur det blir. Om jag hittar någon biljett och hur jag ska göra med jobbet :/ Det har blivit lite konstigt just nu :(

Jag hoppas ni haft en bra dag!

Puss och Kram på er!!

               
                        Trött och sliten tjej! :D :D


Baby your the IT boy!!

Tjollahopp! :D
Idag ska bli en bra dag har jag bestämt! Jag vaknade nu 11.07 och jag körde min syster till sitt jobb 11.25 haha snacka om att kunna göra sig iordning snabbt :P Nu ska jag ner till affären och se om där finns något så man kan göra lite mat till jobbet ikväll. Ikväll ska jag jobba med Laszlo, han är väldigt snäll, men han pratar inte så mycket så det kan bli lite tråkigt, men jag är ju inte där för att prata men ibland vill man slänga in lite skämt osv....

På mitt andra mål så går det bra faktiskt, det har bara gått 3 dagar snart men det går bra iallafall. Detta är inget mål jag kommer berätta för er än, vi får se om jag gör det senare :)

Nej nu ska jag ner till affären för klockan tickar iväg.

Hoppas ni får en underbar dag!

Puss och Kram

                       

Jag ber om ursäkt!

Heeeej!!
Är allt bra idag? Jag mår ganska bra idag faktiskt, har dock varit en väldigt lång dag.
Jag är hemskt ledsen för sån dålig bloggning idag. Men jag har jobbat och har inte haft tillgång till dator.

Jag har även idag jobbat på två olika ställen. På förmiddagen mellan 07.30-13 jobbade jag på förskolan och sen cykla jag hem snabbt och tog min väska och andades lite och sen körde jag iväg för att jobba kväll i Malmö mellan 14.30-22.30. Det gick mycket bättre idag faktiskt, men det kan ju bero på lite olika saker, så som jobb och människor. :) Börjar känna att jag får ont i fingrar och armarna nu, det var ju ganska längesen jag höll på med härdning och det är ju tunga saker man lyfter, men SNART så är jag helt inne i det igen :P
Snackade lite med min "chef" på avdelningen och han sa att det kunde vara ända upp till 5 månaders jobb, han ska vara pappaledig, så det tackar jag för då.

Idag skickade jag även iväg ett sms till min kompis nere i turkiet. Jag sa att jag fått jobb och måste jobba, så jag kommer inte åka ner där den 21 September, så om det är någon som är sugen på en biljett till Turkiet med transfer till Alanya för 673kr, det är bara flyg ner till Antalya. Så hemresan får ni själva boka även då transfer till flygplatsen. Om någon är sugen så skicka ett email till mig på [email protected] .

Jag sitter just nu lite på facebook och kikar och lyssnar på musik. Jag kikade runt på lite olika bloggar och kom på att Amir som har www.gaybloggen.com hade en tävling för en tid sen där man kunde vinna en parfym från Britney Spears och guess what!! Jag vann!! Wiie :D Kan inte fatta det. Första gången jag vinner en sån tävling. Jag är i chock tillstånd :D Tusen tack!!



Just nu har jag börjat gilla Jason Derulos nya låt. Riktigt grym är den! Så den tänkte jag dela med mig av! Enjoy!



Sov gott allihopa!

Puss och Kram!!

Ny vecka, Nya tag!!

Och vilka rejäla tag det blir meddetsamma! :D haha

Godmorgon förresten! Allt bra med er? Här är det bra. Jag är riktigt trött bara. Som jag skrev i något iunlägg sen så ska jag börja jobba idag i Malmö. Jag börjar 14.30 och jobbar till 22.30. Så kommer jag jobba nu måndag - Torsdag. Men nu imorse 06.10 så ringer de från en förskola och hör om jag kan jobba, första gången de ringer så lyckas jag få dem att min mamma kan jobba, som även hon är med i denna vikariebank och det går bra. Jag går och lägger mig igen för jag skulle inte upp förrän vid 10 när mitt alarm ringer. Strax därefter så ringer de igen. En annan av personalen är sjuk och denna gången tog jag det, så jag ska börja jobba nu 09.30-13 och sen får jag snabba mig hem och göra mig iordning för nästa jobb. Jag får tänka på pengarna helt enkelt. Allt är välkommet.

Så där ser ni hur min dag ser ut idag. Jag kommer inte ha tillgång till någon dator så det blir inga fler inlägg förrän jag kommer hem ikväll efter jobb. Men det är något ni får tåla :P

Vad ska ni hitta på med idag? Jobb? Skola? Lediga kanske??

Hoppas ni får en underbar dag och att vi får fint väder!

Puss och Kram


Wonderfull day!!

Tjena!
Nu har jag tillgång till dator igen. Det var ett trevligt kalas och han fick många roliga presenter och lite kläder nu till hösten. Sen bjöd dem på hemma bakade kakor, väldigt goda och sen en jordgubbs tårta också god, men man blev så himla mätt. Vi passade på att ta en massa bilder för de har väldigt fin trädgård och sen så var ju alla vi 6 systrar samlade så det var ju bra :)

Sen körde vi hem, pappa och jag fick köra ner på maxi och handla, medan de andra fixade middagen. Sen satte vi oss för att se på filmen de filmade på sin semster nere på Kreta och sen såg vi vad vi hade filmat idag på kalaset, Usch det var en hemsk syn när man såg sig själv :P

Nu ska jag strax gå och lägga mig, jag är så jäkla trött. Imorgon så ska jag jobba kväll, 14.30 - 22.30, ska bli skoj att vara åter på ett av mina favoritställen och tjäna lite bättre kovor. Åhh jag hade velat snacka med Mohamed ikväll men han har ju inte tillgång till internet så det får vara :(

Hur har er dag varit? Vad har ni hittat på med?

Puss och Kram

                           

Barnkalas!

Hej!
Idag är vi bjudna till min stora syster, hennes son Oskar fyller 1 år den 30 Augusti så honom ska vi fira idag. Det betyder att alldeles strax så ska jag och Min syster Jenny ner i stan och se om vi kan hitta någon present, det var meningen vi skulle kolla på marknaden igår men de hade redan tagit ner stånden när vi kom pågrund av att det regnade så mycket. Så vi får göra det idag och de öppnar klockan 12.

Så nu ska jag fixa mitt hår och se om man kan hitta några kläder. Har ingen aning alls om vad jag ska ha på mig, Ilands problem eller vad?? ;P
Nu har det gått två dagar där jag inte fått prata med Mohamed på skype, jag har inte sett honom eller hört hans röst :( Jag hade hoppats på att han skulle kunna fixa något internet, men det är tveksamt.

Nej nu får jag börja göra mig iordning så hörs vi ikväll förhoppningsvis! :)

Hoppas ni får en underbar dag, det är ju solsken idag

Puss och Kram

                 

What´s worth the price is always worth the fight!!

Nu står köttfärssåsen på spis och puttrar. Ska bara hälla i het chilisås också sen är den helt färdig. Innan jag kör ska jag förberedda för spagettin och sen hoppas jag att mina yngre systrar vet hur man fixar resten av spagettin hahaha, men det tror jag ;P
Strax ska jag upp och duscha av mitt hår, är smutsigt och sen har man varit helt svettig idag. Vädret är inte jättefint, men det är så jäkla varmt. Puuh!!

Tänkte dela med mig av en låt till er som jag lyssnade på typ förra året eller något. Väldigt bra och texten är jättebra. Så lyssna noga på texten. Många av er vet redan om den, men kanske är det någon som aldrig hört den, vem vet! :)
Men tyvärr så funkar inte det för de är inaktiva eller något står det.

Låten är iallafall

Nickelback - If today was your last day

Hoppas ni får en bra dag!

Puss och Kram



En lite stressfylld dag blir.....

... en lite lugnare dag igen :D

Allt bra? Här var det väldigt stressigt alldeles nyss, men blev lite lugnare igen.

Idag stod på schemat:
Köra och handla till middagen
Tippa hästar till vår pappa och köpa tjejligan till vår mamma
Städa resten här hemma
Handla en födelsedagspresent till Oskar som har 1års kalas imorgon
Göra middagen
Köra och hämta våra föräldrar och syster

Jag gick upp klockan 09, kommer ihåg att jag somnade vid typ 03, 03.30 efter att ha legat och vridit mig väldigt länge. Käka min frukost och så körde jag och Hannah iväg till maxi för att handla och tippa hästarna och de, så nu är vi hemma igen. Då får vi ett sms att våra föräldrars flyg är försenat ca 40 minuter, så då har vi mer tid på oss, skönt!!
Nu vilar jag lite och sen ska jag fixa mitt hår. Ska färga utväxten. Men det skulle Hannah hjälpa mig med så det tackar jag för.

Igår så åkte Mohamed hem till sin familj som bor i en annan stad, så vi snackade inte på skype igår och jag saknar honom redan :( Hoppas han får igång internet där så vi kan snacka. Dock gick det inte att snacka på skype, men kanske på facebook annars får vi skicka sms till varandra, men det blir så jäkla dyrt.

Nej nu ska jag fortsätta att fixa. Ikväll blir det nog palmfestivalen och lyssna på Swingfly med lite vänner.

Vad ska ni hitta på med??

Puss och Kram


You raise my heartbeat everytime you smile! <3

Hej!
Allt bra med er idag? Här är det helt okej, är lite trött bara.
Idag har vi städat här hemma, jag har varit ute med hundarna med Felicia och vi käkade frukost tillsammans. Sen har vi bara duschat och lyssnat på musik. Medan jag diskade så såg kusinen på film. Hon ska strax bli hämtad så ska hon gå ner på Palmfestivalen med sina föräldrar. Jag får se ifall vi sticker ner där senare och kikar eller något. Vet inte om man börjar bli för gammal för sånt för känner inte för att gå runt och trängas med så mycket folk och tycker inte där är några fina saker direkt heller.

Imorgon kommer våra föräldrar och vår stora syster hem från Kreta, det blir nog jag som får hämta dem. Dock vet jag inte den exakta tiden när de kommer, så jag hoppas de kommer online ikväll så jag får reda på det. Men jag tror det var vid typ 14 eller något. Sen blir det väl att vi käkar middag ihop och de får berätta om sin semester och jag får berätta lite om min och visa fler bilder.

Vi hade tänkt bjuda över Malmgren och Bechir ikväll, men fick reda på att Jenny fick gå hem från jobb för hon hade spytt hela dagen så det fick vi avboka fortare än kvickt. Vill inte bli sjuk nu när jag har jobb på måndag att tänka på. Så jag hoppas hon kryar på sig och blir bättre snart igen! <3

Nu ska jag lyssna på musik och försöka komma på vad jag ska hitta på med ikväll!

Vad är era planer för denna fredags kväll??

Puss och Kram

                    

Plötsligt händer det!!!

(Skrev precis ett långt inlägg så försvinner det hela, Tusan också!! Får skriva om det igen här )

Jag kan inte fatta vad som precis skett. Jag satt i soffan och var allmänt nere på grund av att där inte blir något jobb och av det så blir där inga pengar, det har varit så dåligt med jobb nu på senaste att jag blir galen. Men när jag sitter i soffan så ringer min mobil och i mobilen är chefen från min pappas jobb, där jag har jobbat innan och jag jobbade även där iår i april och lite i juni. Vi snackar och han erbjuder mig jobb på min favorit avdelning, Induktionen. Jag ska börja jobba på måndag, dock visste han inte hur länge det blev, men jag är glad för det lilla. Jag ska jobba på kvällen mellan 14.30 - 22.30, Måndag - Torsdag, så jag har ju långledig Fredag, Lördag och Söndag, så det är härligt.

Jag snackade med min lillasyrra Hannah efter samtalet och jag sa att min tur äntligen vänt och då sa hon att hon tyckt jag haft tur. Jag fick åka iväg på semester till Tunisien. Jag hittade Mohamed där. Det funkar bra mellan mig och honom. Jag ska kanske iväg på en till semester resa mm. Detta har jkag inte tänkt på så, men visst är det tur, men i turen har jag även haft otur. Men iallafall jag får hoppas att det vänder lite nu.

De andra som är hemma i hushållet just nu har åkt iväg in till Malmöfestivalen för att se på Rix FM där Mohombi och Chris Medina ska vara med. Jag hade velat följa med, men valde att stanna hemma för jag är fortfarande lite kass i magen och kände inte för det till 100 %.
Jag får se om jag tar tag i den sista disken istället sen så är allt klart. Ska även bege mig ut på en långpromenad och då tänkte jag ta med mig lille MirreFirre så han kommer ut på en längre runda, har bara blivit lite kortare rundor denna tiden.

Ska ni in till Malmöfestivalen och se Mohombi och chris Medina??

Ha en bra kväll Allihopa!!

Puss och Kram



We could be timeless!!

Hej bloggen!
Allt bra? Idag är det Rix Fm på Malmöfestival och vi ska kanske dra dit eller jag ska kanske dra dit med resten av mitt gäng, vet inte helt säkert än  om jag vill. Det var roligt igår att se Eric Saade, men tyckte det var rätt jobbigt att bara stå rakt upp och ner i en timme. Men om jag stannar hemma vet jag inte direkt vad jag skulle göra :/

Vi fick våra lönelappar idag också, USCH den var så hemsk :( Den räcker till räkningarna iallafall. Jag vill ha jobb!!! Jag ska strax gå ner på konsum och se om man kan handla någon skinkfärs eller något så man kan göra middag.

Vad ska ni hitta på med idag?

Puss och Kram




                     Timeless - Eric Saade!!!

I’ve got a glitch in my head
Hook me up with your lips
Heal my body with your kiss
You play tricks with my head
But you’re everything that’s fitting me
I’ve got a world to show you
I wanna know you
But time is moving way to fast
We gotta stop, we’re speeding
Freeze this feeling
And maybe we could slow it down, yeah

I feel the love from your heart is hitting me
I wanna stay to be yours for eternity
Don’t let the feelings go away so rapidly
The clocks will never surround us
We could be timeless
We could be timeless, yeah
We could be timeless
We could be timeless, yeah

You’re so beautiful
I can’t help myself, I stare
Love is filling up the air
So incredible
I can only see myself with you
We gotta stop, we’re speeding
Freeze this feeling
Maybe we could slow it down
I’ve got a world to show you
I wanna know you
But time is moving way to fast, yeah

I feel the love from your heart is hitting me
I wanna stay to be yours for eternity
Don’t let the feelings go away so rapidly
The clocks will never surround us
We could be timeless
We could be timeless, yeah
We could be timeless
We could be timeless, yeah

This is timeless
This is timeless
So maybe we should slow it down
I feel the love from your heart is hitting me
I wanna stay to be yours for eternity
Don’t let the feelings go away so rapidly
The clocks will never surround us
We could be timeless
We could be timeless, yeah
We could be timeless
We could be timeless, yeah

I feel the love from your heart is hitting me
I wanna stay to be yours for eternity
Don’t let the feelings go away so rapidly
The clocks will never surround us
We could be timeless
We could be timeless, yeah
We could be timeless
We could be timeless, yeah
We could be timeless


I beg you pardon!!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag, men jag for iväg till Malmö med Fritte, Åsa och lillkusinen Felicia. Vi skulle överraska Felicia, då Eric Saade skulle sjunga på den stora scenen och hon älskar Eric Saade och det var det fler som också gjorde, Shit alltså haha. Det fanns en pojke på kanske 9, 10 år som stod precis bakom oss och när Eric kom fram på scenen så skrek han och sjöng med i sången och dansade och hade sig, helt sjukt alltså, jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge haha. Då skrattade jag inte åt honom utan för sånt här trodde jag bara liksom skedde på tv, men ack vad fel jag hade haha.
Men jag lyckades spela in alla låtarna och öppnings numret där två dansare dansade till Micheal Jackson låtar var ju bara så grymt, I loved it!!

Nu ska jag lyssna på musik och ladda mobilen och kameran så jag kan lägga in bilderna på datorn :P
Är ni sugna på att de lite bilder?? haha
Jag ska även vänta på att Mohamed ska komma in så vi kan snacka lite.

Jag hoppas att er dag varit bra. Var ni på Malmöfestivalen kanske och såg Eric Saade??

Ha en fortsatt trevlig kväll och Sov gott sen när ni lägger er!!

Puss och Kram


Onsdag 24/8-2011

Hej bloggen!
Allt bra? Här är det okej.

Idag har jag inte jobbat, blir tokig nu, vill jobba ju!!
Vi har precis varit iväg och skaffat middag som vi ska käka nu är det tänkt. Vi ska även se en film, dock vet jag inte vilken det blir än. Annars har jag inga planer idag, ska ut på en promenad bara hade jag tänkt, det måste jag!!

Snart kommer resten av familjen hem från Kreta, ska bli roligt att se dem igen, jag har ju inte sett dem på 3 veckor för jag var ju en vecka i Tunisien innan dem åkte till Kreta.

Vad har ni gjort idag??

Puss och Kram

Where them boys at!?!

Allt bra?
Här är det bra. Jag somnade en stund innan, var skönt. Jag sover så kasst på nätterna nu förtiden, jag sover liksom inte utan jag drömmer att jag är i tunisien och sitter på ett café med Mohamed och dricker mynta te och snackar :/ Hur sjukt är inte det liksom. Får hoppas det går över snart.

Idag hade vi vår lilla kusin här ju, vi busade och skojade. Hon är väldigt mammig och pappig när de också är med här och då får man liksom inte tillfälle att vara med henne så det är såna här stunder som är guldvärda. Annars har jag inte gjort så mycket, mest bara tagit det lugnt och funderat på hur mitt beslut ska bli. Att det ska vara så svårt.

Nu sitter jag och vänatr på att klockan ska ticka och bli typ halv tolv, tolv så Mohamed kommer så vi kan snacka lite. Det är inte världens lättaste med distansförhållande. Men det blir ju mycket bättre när det finns datororer och skype och sådant.

Vad har ni hittat på med idag?

Puss och Kram

The same as usuall!!

Tjena!
Nu är typ halva dagen gången. Har inte gjort så jätte mycket, diskat lite och varit iväg med lillsyrran på netto och kom precis hem efter att ha varit ute med hundarna. Nu vet jag inte vad jag ska göra, kusinen skulle komma idag och vara här en stund för hennes far, vår morbror jobbar och sen skulle hennes mamma till malmö på travet som hon blivit bjuden till. Skoj!! Så vi får äran att passa den loppan, ska bli skoj för det var ett tag sen man passa henne och hon var här utan föräldrarna.

Nu ska jag gå ut och torka disken jag diska och diska lite ny disk. Sen får vi hoppas att berget ska försvinna.

Vad har ni hittat på med idag? Har det gått bra i skolan och på jobb??

Puss och Kram


Sometimes it feels like the world is against me...

Hallå Hallå Bloggen! Allt bra? Här är det väl lite sådär.
Igår skedde det jag har dragit mig för väldigt länge och det var väl därför det gick som det gick och sen förstörde hela samtalet med M också. Hoppas det blir bättre ikväll dock. Sen har jag märkt att jag kan inte sitta uppe för länge på nätterna för då orkar jag inte stiga upp tidigt och det måste jag ju om de ringer från jobb, så jag hade hoppats att M skulle kunna gå in tidigare om kvällarna, men han måste ju jobba.

Idag har jag inget jobb, FAAAAN!!! Ursäkta ordspråket men det är så sjukt irreterande att inte ha något jobb, jag behöver ju pengarna så jäkla mycket så är där inget jobb. Detta har varit det sämsta året änsålänge, jag fattar det inte :(
Jag ska nog ta och ställa mig och diska lite för där är ett helt berg just nu och det gillar jag inte.

Vad ska ni hitta på med idag?

Puss och Kram


You put a smile on my face!!

Hej hej!
Allt bra med er? Själv är jag duktigt trött nu och vill bara gå och lägga mig, men måste försöka hålla mig vaken. Första dagen på jobbet på säker 2 månader, visst jag jobbade 2 dagar i Juli, men det är ju ingenting. Men pengarna behövs ju, så jag hoppas det behövs mer hjälp denna veckan. På jobbet gick det bra och där var en massa nya barn som ska börja och man fick kontakt med dem och sen såg man ju alla de "gamla" barnen som varit där innan och en av de utbrister
- Petra!!! Det var längesen!! :D
Sån kär påg alltså, jag bara älskar de små liven!!

Nu ska jag strax käka något och sen får vi se vad jag hittar på. Jag fick ett sms av Mohamed innan idag, blir så glad var gång han skickar ett sms och jag längtar till jag träffar honom igen. Saknar honom så!! :)

Vad har ni gjort idag? Gick det bra i skolan och på jobb??

Puss och Kram


Godmorgon!!!

Hallå bloggen!
Läget med er? Med mig är det bra. Ska strax iväg till jobb, jag har verkligen saknat de små liven och idag ska man få se dem, Plus att det är nya inskolningar. Minns förra året när jag var med på inskolningarna haha :D
Vädret ser inte så himla glatt ut, det är väldigt grått och trist och det regnar av och till hela tiden, men så gör det väl när det är höst, det har ju inte varit någon sommar iår riktigt tycker jag.

Idag jobbar jag mellan 09.30-16.30 och sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på med. Jag får se vad de andra vill göra helt enkelt annars så är man väl bara här hemma antar jag. Imorgon ska vi passa kusin en stund på eftermiddagen/kvällen eller något har jag för mig de sa.

Nu ska jag fortsätta käka min frukost och sen klä på mig för denna underbara dag på jobb, ska bli riktigt skoj!! Wiiiee .... :D
Men jag tänkte dela med mig av en sån till er! ;P

Hoppas ni får en underbar dag i skolan eller på jobb!!

Puss och Kram



Feel the rush!!!

Godmorgon bloggen!
Idag är det söndag och imorgon ska jag jobba. Därav så blir det säng gång lite tidigare idag är det tänkt. Igår skrev jag och Mohamed till klockan var över 03 liksom och det kan man inte göra nu när man ska gå upp klockan 07. Det blev även officielt igår :D Så jag är en väldigt glad tjej just nu :D

Idag så ska vi köra till min pappas moster och hjälpa henne att dammsuga och sen får vi se vad hon mer behöver hjälp med. Vi ska även hälsa på våra kompisar där, så jag hoppas det blir skoj.
Vad ska ni göra idag? Är det sista dagen ni är lediga?

Ha en bra dag allesammans!!

Puss och Kram



Oh it´s gonna be a good day....

Tjenixen allihopa!!
Vaknade ganska sent idag av att min pappas moster ringde mig haha. Hon pratade något om bensin och att vi skulle komma så tidigt som möjligt imorgon när vi ska till henne.
Idag ska vi gå och se när vår kompis Alexandra ska spela fotbollsmatch mot IFK. Jag spelade ju i IFK i ganska många år så man får se om man känner igen någon av spelarna. Ska bli skoj iallafall, Älskar fotboll!!

Sen vet jag ej vad jag ska göra, vi käkar väl något och sen blir det att hjälpa Hannah att fixa sig, de ska ut ikväll, men jag tror jag stannar hemma med vår lillasyster Frida. Det är ju ganska tråkigt för henne att vara hemma själv liksom. Ska försöka få henne att vara med när jag snackar med Mohamed. Presentera honom lite för familjemedlemmarna :D

Håller på att leta biljett så jag kan åka ner till honom igen, men det är verkligen inte det letaste, hittar inget och när jag väl hittar så kostar det minst 9000kr och så ska man byta plan en massa gånger, blir så ledsen. Varför ska det vara så svårt för??

Vet någon av er någon bra sida där man kan hitta billiga biljetter??

Hoppas ni får en bra dag!

Puss och Kram



Everything goes wrong...!!!

Usch vilken dag. Den började kasst och fortsatte att vara kass. Nu sitter jag och hoppas att kvällen/natten ska vara bättre annars vet jag fan inte vad jag ska göra. Jag fattar inte varför allt ska vara så svårt just nu?
Vi här hemma var iväg innan idag och handlade, jag fick växla tillbaka ytterliga lite pengar för jag har inget kvar och man får ju inte lön förrän nästa vecka :/

Just nu sitter jag och kollar på bilder och saknar M. Dötrist att han jobbar hela jäkla dagen därnere, plus att de tjänar typ ingenting, fattar inte hur de överlever på det :O
Hoppas han kommer in lite tidigare idag.

Nej nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen kanske sätta på en film eller något. Vad har ni gjort idag?

Ha en trevlig kväll!!

Puss och Kram


               


Bad connection!

Hallå bloggen!
Idag är det fredag och det innebär att helgen börjar idag :D Göttans! ;P
Strax ska jag köra iväg med Hanzi och Fritte till Maxi och fixa tjejligan till vår mamma och sen får vi se vad som händer. Har inget inplanerat så vi tar det som det kommer helt enkelt.

Igår kväll/natt så snackade jag med Mohamed på skype som vanligt, dock var hans mottagning väldigt dåligt, det stängdes ett par gånger och tillslut så försvann den helt, var inte alls roligt. Hoppas den är bättre ikväll/natt.
Haha fick ett sms av honom igår där han skriver på svenska :D Då har han frågat kunderna som kommit till affären om det kunnat hjälpa honom översätta det han säger haha, Så himla gulligt! <3

Nej nu ska jag börja göra mig iordning. Hoppas ni har en bra dag!

Puss och Kram


           


Don´t turn off the lights, because i don´t wanna be in the dark tonight

Dagen har varit helt okej, lite långtråkig nu ikväll bara, men annars helt okej. Dock så vill Hannah köra till staffanstorp imorgon så det blir nog en utflykt dit, hon är lite nere nu så hoppas det piggar upp henne lite iallafall.
Just nu väntar jag på att Mohamed ska komma in på skype så vi kan snacka, saknar honom!

Anna: Mohamed är 24år, 1 år äldre än mig. :)

Vad har ni hittat på med idag? Har ni haft en bra dag?

Puss och Kram



You will never see me cry....

Solen skiner fortfarande och det är härligt väder. Kände att jag skulle skriva ett inlägg till er :D
Innan så var vi iväg till sturup flygplats och fick träffat Linda med fa,milj, vi lämnade ögondropparna som vår pappa ville ha och vi fick snackat med dem och träffat lille Oskar, så stor han blivit. Han fyller snart 1 år :O Tiden går så fort och man träffar inte dem så ofta så det gäller att ta vara på de gånger man gör det.

De ska ha kalas söndagen den 28 Augusti så det ska bli skoj att träffa dem då. Sen skulle de ha kalas för Olof som blir 30 den 25 September, men då är jag inte hemma för då är jag nere i Turkiet, så det missar jag. Sen får vi se när jag åker ner till Tunisien igen. Saknar M väldigt mycket och vill se honom och känna honom, hans kalla händer i mina varma händer. Längtar!!

Vad gör ni?

Puss och Kram



Oh boy vilket vackert väder, solen skiner idag!!

Tjena bloggen!
Idag skiner solen här nere i Trellehulla och det visar 25 grader, dock känner jag att det m,åste vara fel för så varmt känns det inte som :/ Jaja. Igår så satt jag uppe till klockan 03 och snackade med M på skype. För varje gång jag ser honom och hör honom så blir jag bara mer och mer kär. Är detta verkligt? Händer detta verkligen mig? Det känns så konstigt att jag ska få vara lycklig och glad liksom.

Idag så ska nog Hannah och jag köra till Sturup flygplats och lämna några saker som vår syster med familj ska ta ner till vår pappa och mamma som redan är nere i Grekland. De behövde några ögondroppar. Sen ska vi kanske köra till staffanstorp för Brita behövde ha några saker upplockade från källaren så det får bli idag. Just nu är Hannah ute och promenerar med Malmgren, hon behöver väl snacka lite med henne antar jag.

Vad ska ni hitta på med idag? Något speciellt?
Jag hoppas ni njuter av er sista ledighet nu alla skolebarn och sen skärper ni er när skolan börjar. Utbildning är A och O!! You can do it!!

Ha en trevlig dag!

Puss och Kram


 

 

 

 


Twilight!!

Tjabba Tjena Hallå!!
Jag var iväg med mina två yngre systrar innan på Maxi och så hämtade vi filmer hos Martina. Vi eller ja Hanzi och Fritte ser just nu på Twilight. Jag kommer ihåg när den kom ut och man såg den för första gången, den var så jäkla bra. Man blev riktigt förälskad i Edward :D Nu när man sett andra och tredje så gillar man Jakob också väldigt mycket haha :D Speciellt när han har skaffat kortare frilla och skaffat sig lite mer muskler :P

Strax ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag vänta på att min Hobbi M ska komma in på datorn så vi kan snacka. Saknar honom så mycket, hans kalla händer.... Fick ett sms av honom innan idag där han skrev på svenska haha, undra vem som hjälpt honom med det ;P

Vad hittar ni på med ikväll??

Puss och Kram!!

                  


Tunisien!!

Okej då ska vi se om detta funkar igen :)

1.  2.

3.  4.

5. 6.

7.   8.

9.  10.

Här har ni lite bilder. Vi har tagit över 600 bilder och det tar sån tid att ladda upp alla så det får bli lite då och då. Hoppas ni gillar dem!

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Puss och Kram


Hobbi!! <3

Godmorgon bloggen!! :D
Hoppas allt är bra med er? Jag satt uppe och snackade med min Hobbi igår kväll/natt på skype. Thank god for Skype! :D Det blev rätt sent  så därför sov jag så länge :

Men igår så satt jag och bläddra i en tidning och så kom jag till där de skriver om ens stjärntecken, mitt är ju vattuman och där stod det att min turdag var den 6/8 :D
Den 6/8 var den dagen jag träffade M för första gången, dagen då jag och Malmgren åkte ner till Tunisien, så det måste ha varit min turdag. M jobbar i en affär därnere i Medina och de kallade in oss i affären för att sälja saker 9och jag kommer ihåg att M började prata med mig direkt och frågade saker och jag kände att jag fick panik ( Ni som känner mig vet :D ) Men sen rätt som det var så hade vi bytat nummer och sen gick vi alla till ett café som var precis bredvid och drack mynta te :D Rätt gott. Efter den dagen så träffades vi varje dag den veckan jag var nere i Tunisien och jag har planer på att åka dit och hälsa på honom igen.
Nu vet ni lite av historien ;)

Idag så har jag fortfarande inga planer, ska se om vår lillkusin vill komma hit så hon kan få sin present av mig, sen får jag se vad jag hittar på med.
Vad ska ni hitta på med idag? Hur är vädret hos er?

Ha en underbar dag!!

Puss och Kram!!


Krångel!!

Go´kväll allihopa!
Allt bra? Här är allt bra! Idag har jag varit iväg med Hannah i Staffanstorp och försökt hjälpa henne med en sak, dock slutade den inte så bra. Blir så förbannad, men vad ska man göra, de är som de är!!
Gjorde ett inlägg innan med bilder från min resa men såg nu att det inte kommit in, skumt. Jag får väl göra ett försökt till sen och hoppas att det kommer in.
Just nu sitter jag och väntar på att få höra från M och att han ska komma in på dator så vi kan snacka.

Vad har ni hittat på med idag?

Ha en bra kväll!!

Puss och Kram


Tisdag 16 Augusti 2011

Hej bloggen!
Idag är jag glad :D Igår fick jag pratat med Min Mohamed på skype så jag kunde både se honom och höra hans röst, det var guldvärt!! <3 Aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att jag skulle kunna bli såhär kär igen, att jag skulle finna lycka, men när man minst anar det så kryper den fram :)

Till Anna:
Ja vi är tillsammans :) Ja han är jättesöt och snäll och allt där till :D

Idag har jag inga speciella planer direkt. Jag ska hjälpa min lillasyster lite så hon får tag på sin karl, börjar bli jäkligt förbannad på honom nu, han ska inte behandla henne så liksom!

Solen skiner, men det är inte jättevarmt, men jag ska dra ut på en promenad lite senare. Ska även försöka få tag i min lilla kusin så jag kan ge henne sin present som jag köpte :D Hoppas hon gillar den!

Vad ska ni hitta på med idag? Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!!

Puss och Kram



I love you!

Nu hade jag tänkt lägga mig. Har pratat med Mohamed på skype, det var så skönt att höra hans röst och se honom :) Det känns konstigt att man kan sakna en person så här mycket. Men snart så ses vi igen hoppas jag. Måste bara försöka hitta en flygbiljett vilket inte var det lättaste tyvärr. Någon som hade kunnat hjälpa mig att hitta en flygbiljett till Tunisien i Oktober?? Hade varit tacksam!

Nej nu kallar sängen. Har fixat med bilderna, men ni får inlägget imorgon istället.

Sovgott alla!!

Puss och Kram



Staffanstorp...

Jaha nu är man hemma igen. Vi drog en sväng till Staffanstorp för att hälsa på lite kompisar och för att Hannah skulle få träffa S. Dock var ingen av dem där för de hade någon släkt fest hemma, tråkigt, men vi får träffa dem en annan gång. Nu har vi käkat och jag hade tänkt ladda in lite bilder så jag kan lägga in här på dator åt er, Låter det bra?? :D

Jag hoppas att Mohamed kommer in på facebook ikväll också och han försöker fixa msn så vi kan snacka med camera. Saknar att snacka med honom och se honom le mot mig. Jag hade tänkt försöka hitta en biljett och åka ner där i december eller något igen. Vi får se!

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Puss och Kram


Sjuk....

Goddag bloggen!
Idag skulle jag egentligen ha jobbat men jag har blivit dålig. Har så fruktansvärt ont i magen och det känns som jag ska spy. Hoppas det blir bättre snart. Jag måste ju fixa ett inlägg med bilder från min resa till er :P
Jag ska strax gå ner och försöka äta något, är lite hungrig nu. Annars ska jag bara ta det lugnt idag och vila. Jag känner mig väldigt trött, vet inte varför riktigt :/

Vad ska ni hitta på med idag? Hur är vädret hos er?

Puss och Kram


Trögare dator får man leta efter!

Hela eftermiddagen och kvällen har jag försökt få in mina bilder från Tunisien på min facebook, har tagit jätte många timmar att fixa. Såå trög datorn är alltså. Jag har inte hunnit fixa in bilder här på bloggen utan det får jag göra imorgon istället då. Jag hoppas ni har haft en bra dag, här har det regnat lite nu på kvällen.

Nu ska jag snacka lite med M och sen ska jag lägga mig! Hoppas ni sover gott inatt!!

Puss och Kram


Tough Love!

Just nu sitter jag och kollar på tv på 3:an, Tough Love. Jag sov länge idag och det var så skönt att sova i sin egen säng. Jag ska lägga in mina bilder från kameran nu och sen ska jag lägga in lite bilder så ni kan få se dem här på bloggen.
Jag vet inte riktigt vad som händer idag, vi kanske skulle åka till Staffanstorp så vi får se helt enkelt. Jag hoppas ni haft en lika bra vecka som jag har haft.

Vi hörs om en stund igen!

Puss och kram


It´s feels soo good to be back...???

Hej bloggen!
Nu är jag hemma igen i Sverige. Det har varit en trevlig resa med mycket sol och bad. Jag har träffat nya människor, helt underbara! Bilder och annat kommer imorgon eller någon annan dag!
Nu ska jag bara ta det lugnt och packa upp och sånt!

Ha en bra dag!

Puss och Kram



Jag och Mohamed! <3 :)

They are coming hooooome!!!

Gomorron :D
Idag kommer Petra hem, eller inatt :D Wiiiiiiie..
Jag har saknat allt roligt vi hittar på med henne och Jenny M, meeen nu får vi köra igång som vanligt igen..
Första saken jag får "presentera" för dem är att vi har blivit utmanade i fotboll söndagkväll, mot alla grabbarna i Staffanstorp, so fun!!

Näää nu blir det frulle sen ladda inför dagen :D
Kraaaam Hannah


Last one

Tja Alla !
Idag blir det sista inlägget för mig , för imorgon kommer Petra hem :D
Har inte gjort något idag bokstavligen ! har bara suttit i min pyjamas och kollat film hängt vid datan och inte gjort någon nytta alls !
Sitter just nu och läser lite. Och jag vet inte vad som har hänt med mig.. Pratat engelska hela sommaren och börjat läsa rätt så mycket .. Whoot ? haha ,.. En sak som det är ångest på är skolan kom just på allt jag måste göra detta året asså jösses .. kommer bli mycket ansvar men men .. Så för er som inte har tittat ut så har moder natur blivit deprimerad ? för shit vad dåligt väder det är :/ !  Sitter och Kollar på lejonkungen nu haha Timon och pumba är mina absoluta favoriter :-D Men snart ska jag stänga ner och gå och lägga mig !

Så Godnatt alla :)

Har du någon disney favorit ?

Kraam Á¦εΧ∂πdΓá ;)

When there was me and you

Hej Alla / dom läsarna som är kvar :-P
Idag har det regnat konstant hela dagen .. KUL ! nej inte precis , har inte hänt så mycket skulle egentligen träna men nej vår tränare ställde in träningen.. Ovanligt ? ..  Har varit riktigt sliten dom senaste dagarna :/ Vet inte varför men men , Nu kommer snart Petra & Jenny hem sköönt ! och snart tar petra över bloggen igen haha har verkligen inget att skriva .. Har en sjuk känsla inom mig som jag inte gillar alls jag vet vad det är för känsla och är väldigt negativ mot deen !! usch ! Well till helgen blir det match och fest , är inte alls taggad just nu men får se vad som händer till helgen .. På måndag är sista sommarlovs veckan det är väldigt stor ångest på det usch :'( .. Aja detta får räcka för idag :)
Vad Ska ni alla göra till helgen ?

Sov gott sen :)

Kraam Alexandra ◊

3 Dagar kvar

Idag har inte hänt mycket alls :( tråkigt när det är fult väder ute ! och Sommaren är verkligen över den är borta GONE ! nu förbereder jag mig inför vintern hatar verkligen den årstiden bokstavligen hatar ... Kan det inte va sommar året runt ? tänk 30 graders värme och sol på julafton , Hade hoppat upp ur sängen och varit hur glad som helst haha ska önska mig solen i julklapp av Petra ;) haha .. bara 3 dagar kvar sen kommer Jenny & Petra Woho !! Men sen drar petra snart igen :/  Kul liksom ja för henne kommer det bli hur bra som helst men för mig här hemma inte okej visst jag är jätte glad för hennes skull verkligen men tråkigt det kommer bli för mig :p , Ska stalka henne resten av tiden när hon kommer hem :-D vi ska dessutom ha filmkväll ! haha Alla filmer vi pratar om :D Och jag ska hålla henne uppe hela natten verkligen när hon kommit hem ! haha , well  nu finns här inte så mycket att skriva mer :)

Hoppas ni alla har haft en bra dag :) Och sov gott sen :)

Kraam Alexandra♥


Roliga Bilder :-P

hej alla! :)
Idag har det åskat till och från och blir rädd exakt varje gång det blixtrar till eller något :o usch ja , en sak jag har fastnat för är såna roliga bilder folk gör haha att folk bara orkar lägga ner sin energi för att göra såna bilder haha rätt kul att sitta och titta på och faktiskt stämmer vissa bilder rätt haha , och alla dumma påstående haha kan sitta och titta på såna en hel kväll och sitta och skratta för mig själv haha , sen om man lägger kanske upp en status på facebook och någon skickar ett videoklipp från youtube eller något där det är en rolig video haha det kan göra ens kväll :D.. Det har inte varit så fint väder här i sverige -.- sjukt drygt ... Men BARA 4 dagar kvar till Petra & Jenny kommer hem :) happyface :) Nu har jag inget mer att skriva ;) så ni får vänta till imorgon :)

Sov gott alla :)
thatfunnyblog:  http://thatfunnyblog.tumblr.com/
Haha precis så gör jag :p

Kraam Alexandra♦

Mobilt inlägg!

Hej Hej, allt bra med er?? Jag mår lite sisådär.. Sitter just nu på jobb och har rast, känner mig så jädrans seg idag.. Petra gottar sig säkerligen ute i solen med en drink i handen :P haha.. Här har vi ösregn om vartannat och det är ganska kyligt idag :(, ganska skit att vädret är deprimerande när man redan är det av en annan anledning :/.. Nää nu ska jag vila ögonen under min sista kvarts rast.. Ha en toppen dag!! Kraaaam Hannah

stress inlägg

Hej Alla som e vakna nu !
eftersom Hannah har tagit en "paus" för hon jobba och orkar inte va inne på datan så får jag sköta detta själv tills vidare ;) Idag har det inte hänt så mycket vädret har varit katastrof idag med ! vilket är väldigt deprimerande ! Hoppas petra har fint väder i alla fall :) Detta kommer bli ett väldigt kort inlägg för petra sa att jag skulle blogga varje dag och snart är klockan 00:00 så måste bli klar nu :)
Sovgott Alla :)

Kraam Alexandra ♣

Back in the game who knew i would ?

Denna veckan är det jag och Hannah som tar över Petras blogg haha :-D och det är nu alla petras läsare tänker " ähh vi bojkottar bloggen denna veckan !” haha .. Idag har det varit sjukt deprimerande väder önska jag bodde i ett annat land haha jag är verkligen en sån person som älskar att vara bland värmen klagar alla på att det är för varmt går jag bara och njuter det blir aldrig för varmt :-D Alla ser mig ute nu på sommaren :-) men på vintern så ska man va glad om man ser mig på väg till skolan och hem igen jag hatar verkligen vintern ! kommer ihåg att mina kompisar tvinga ut mig 2 gånger för att åka pulka och jag vet inte hur mycket jag tog på mig !!! Hatar att träna på vintern för när man tränar kan man inte ha på sig hur mycket som helst för då blir man klumpig så det blir typ ett underställ och sen springa sig varm !!! gosh varför inte bara träna inne hela tiden ? haha usch och träningsmatcherna inför kommande säsong dom är hemska :-( haha nu fick ni höra lite av väder prat :-p men klaga inte för en uppdatering blev det ;) haha

Sov gott alla petras bloggläsare :-)


Kram Alexandra 

How you, how you doing??

Heeej på alla i Petras blogg!!
Jag är Petras lillasyster Hannah, precis innan Petra stack iväg till Tunisien sa hon till mig att jag skulle underhålla hennes blogg.. Jaa hur underhåller man någons blogg egentligen? På det allra roligaste sättet tänker ju jag mig?
Kanske pinsamma bilder på Petra? Eller också en massa roliga historier, känner att jag har mycket material att komma med om det är av intresse :P Hahah..

Eller har ni kanske möjligtvis nån smarriga frågor om Petra som ni vill veta??

Hoppas ni haft en bra dag!!
Kraaaam


Alex is back ;D

Eftersom jag fick "uppgiften" att blogga här av Petra så ska jag göra det också ! Idag åkte hon som sagt till Tunisien och jag hoppas hon får en underbar vecka och självklart kommer jag att sakna henne !!! Men nu är det jag som har bloggen ;) ”ondskefullt skratt ” haha… Well ni kommer ju absolut inte få lika bra inlägg av mig som när Petra skriver haha så där rök dom läsarna :-P !! fast ni får stå ut med det :) Idag händer inte så mycket i Trelleborg ! Det är Gislövs marknad som enligt mig är så himla dryg ! Det är litet och är hur trångt som helst med hela jag lovar hela trelleborgs befolkning !! & vädret här är väl si sådär ! och man kan inte längta utomlands mer ! Aja annars händer det inte så mycket så nu ska jag sätta på en film :) hoppas ni får en bra lördag och kommentera inte i sönder Petras blogg nu för jag skriver ;) haha ..

Kraam Alexandra :)



In 2 hours....

Hej bloggen!
Om två timmar så ska vi fara in mot Malmö till Centralen och ta tåget över till Kastrup där vårt flyg väntar på oss som ska ta oss till Tunisien :D Det ska bli sjukt roligt och jag ska bara sola och bada och koppla av framförallt. Jag ser framemot att få en snygg bränna på min vita kropp haha. Sen hoppas jag den håller i sig till jag ska till Turkiet :P Vill ju inte ha någon kommentar som, Damn you´re white! :P :D

Jag har ingen dator med mig ner där och jag vet inte alls om där är internet café och sånt, har aldrig varit där ju, men det kommer då inte bli några inlägg, om inte någon gästbloggare förstås. Nu tar jag semester en vecka!
Vi hörs när jag kommer hem igen sötnosar! Ha en underbar vecka!

Puss och Kram


                                      


Tomorrow, Tomorrow, Tomorrow!! ;)

Som överskriften lyder så drar jag ju till Tunisien imorgon med min kompis JENNY MALMGREN!! Wiiee!! Det ska bli jäkligt kul, har aldrig varit där innan men Jenny säger att det är väldigt fint så det ska bli skoj, tar med min kamera så jag kan ta fina bilder. Dock kommer jag inte ha med någon dator, så det blir inga inlägg nu en vecka framöver, men jag hoppas ni kikar in sen igen när jag kommer hem :) Då ska jag lägga in alla bilder jag tagit och berätta om resan lite :)

Idag har varit en rolig dag, Hannah och jag var iväg och handlade åt Brita och sen körde vi och hälsade på Jenny och Bechir och satt där pch snackade. Sen nu ikväll har vi varit med Jenny och Bechir igen, fast de kom hem till oss, vi sjöng bland annat sing star och sen snackade vi och helt plötsligt stod vi alla upp och dansade i vardags rummet haha. Det var skoj och vi tog lite bilder :D

Nu är resväskan packad, nästan :P Tvättade lite idag också som jag ska stoppa ner imorgon. Hoppas resan med flyget och bussen går fort. Tycker det är tråkigt på flyg och buss, man bara sitter där liksom :D

Nej nu ska jag fixa lite till och lyssna på musik. Vi hörs imorgon innan jag åker sötnosar!

Puss och Kram

 


The truth is that you are a lier!

Hej bloggen!
Det har varit en stressad dag, har fått köra ärenden åt Brita och så glömde man en sak så man fick köra iväg igen och då fick jag handla ännu mer saker. Men nu ska hon ha allt hon behöver till middagen idag. Vissa av mina kompisar ska iväg till Malmö nu ikväll och köra laserdome, men jag tror icke jag följer med, för jag har inte pengar till det, måste ha det sista jag har till tunisien känner jag. Hahaha plus jag måste fortfarande packa den jäkla resväskan, pallar inte men det måste bli gjort.

Jag och Hannah var och hälsade på Jenny och Bechir innan och snackade med dem och sen hjälpte jag Jenny med en sak. Nu ska jag försöka lugna ner mig lite och sen får vi se vad jag hittar på med.

Hoppas ni har haft en bra dag änsålänge?

Puss och Kram



Hur lyckas man!?! :O

Hahaha vi spelade kort i vårt uterum, Plump. Jag fick totalt 30 poäng, hade inga rätt alls förrän vi kom ner till 1 kort, då lyckades jag få poäng haha. De andra fick väl över 100 poäng. :D

Idag har varit en bra dag. Var nere i stan med Frida innan idag, fick handlat lite saker. Sen har jag varit iväg en runda med min lilla kusin, vi körde runt och sen var vi på maxi. Fick handlat lite även där, köpte även ett par tygskor till henne, måste bara lära henne hur man själv knyter dem nu :P :D Men det ska jag fixa.

Imorgon så skulle vi nog köra ner vår pappas moster till Maxi, hon ville handla ett par saker. Annars ska jag bara ta det lugnt och få fixat min resväska helt. Ska börja nu ikväll med den och få ner lite saker så smått.

Vad har ni hittat på med idag? :)

Puss och Kram



Sunny day!

Då har jag varit iväg nere i stan och fixat mina ärenden. Jag smet även in på Lindex i hopp om att finna en bh där man kan ta av axelbanden och guess what! I found it! haha :D Äntligen säger jag bara. Har letat runt nu i säkert en vecka. Nu har jag käkat och Brita har anlänt hit igen, skönt. Nu slipper man oroa sig för henne. Ska sen se till att börja packa resväskan och se vad man ska ha för outfit när man åker dit.

Solen står på och jag funderar på om man ska lägga sig lite i trädgården och kanske läsa en bok?

Ha en fortsatt trevlig dag iallafall!

Puss och Kram


Torsdag 4 Augusti 2011

Godmorgon!
Nu har jag kikat igenom mina favorit bloggar, då är det inte bara de som är super kända som tex Kenzas utan även de andra "småbloggar". Ibland kan jag tycka att de småbloggarna är mycket bättre.
Idag ska jag inte göra så mycket, ska ner till stan och gå in på forex och sen blir det väl hem. Brita kommer ju tillbaka idag så det ska bli skoj. Tror jag ska höra om Frida vill följa med ner till stan.

Idag blir nog en härlig dag med solsken och det gillas! Ska packa resväskan också.
Haha nu vet ni vad jag ska göra, detta inlägget känns väldigt töntigt men men.

Ha en bra dag!

Puss och Kram


Dags för resväskan??

Nu tänkte jag säga godnatt till er. Har suttit och lyssnat på musik och spelat harpan nu i ca 2 timmar och nu är jag trött. Men innan jag lägger mig så ska jag börja packa resväskan lite hade jag tänkt. Nu är det inte många dagar kvar :D Bara 3 dagar sen är man i Tunisien :) Är det någon av er som varit där? Något speicellt man ska besöka eller se?

Imorgon hade jag tänkt promenera ner till stan, får se om lilla kusinen följer med, hon sa att hon skulle fundera på det och jag sa att jag ger henne fram till klockan 11 imorgon sen drar jag. Känner på mig att hon inte hänger med, har ju blivit ett par såna svar nu på sistone. Men men....

Nej nu kallar resväskan! Sov gott när ni lägger er!

Puss och Kram


Vattenkrig!?!

Jag och min yngsta syster gick ut i trädgården en stund innan. Jag tänkte vattna blommorna lite så jag tog en vattenleksak som min kusin har, fyllde med vatten och sen skulle jag låtsas spruta på min lillasyster, men råkar spruta på riktigt :O Inget jag panerade alls att göra. Men hon gick och tog en skål och blötte ner hela mig, sen stck hon in där inne, sån mes :P :D

Idag har varit strålande sol och vi har hängt i Malmö lite. Jag skulle kolla på en ordentlig bh men hittade ingen, min vanliga tur. Fick iallafall köpt min Musk olja, ska ha med den på mina resor så jag kan dofta lite gott :D Hittade en annan parfym som min andra lilla syster köpte, den doftade jätte gott den med och kostade bara 100 spänn, dock var det inte äkta parfym utan den EDT, Eau d toeilette eller något ;P Jag fick även fixat på fritidsresor, så nu har jag transfer som tar mig till Alanya. Bussen stannar vid ett hotell som heter Flower Garden och där möter min kompis upp mig. Jag längtar som fan nu haha. Men först är det ju resan till Tunisien!! På lördag drar vi iväg :D Jippiee!!

Börjar redan bli trött :D Men det kvittar om jag lägger mig tidigt för jag somnar ändå inte förrän sent :( Vet inte vad det är för fel, men jag kommer upp tidigare iallafall, det är ju alltid ett plus. Imorgon ska vi köra och hämta Brita igen, hon ville hit! Wiiee! Ska bli skoj att ha henne här igen, man saknade henne på denna dagen bara :D
Nu ska jag spela lite harpan och sen ska jag se om min tvätt är färdig, har hängt i trädgården för vår torktumlare funkar inte :S :D Men när det är fint väder så kvittar det ju.

Har ni haft en bra dag?

Puss och Kram

                  


Sunset!!!

Godmorgon!
Jag steg upp halv tio idag och nu har jag hållit på att fixa med tvätt som jag ska tvätt till Tunisien. Jag har några riktigt fina klänningar som jag ska ha på mig därnere ;)
Strax så ska jag köra och hämta min kompis så ska vi in till Malmö och höra på fritidsresor om man kan fixa transfer när jag ska ner där, gick ju inte att göra på nätet när jag boka, så vi får se.

Igår kväll var ju jag och mina systrar ute vid stranden och tog lite bilder när det var solnedgång. De blev riktigt tjusiga eller ja de flesta haha Särskilt dem n är man inte själv var med på fotot :D
Man kan kanske ta lite såna bilder när man är nere i tunisien också, vem vet!

Nej nu ska jag fixa mig och sen hänga ut tvätten och sätta på ny tvätt.
Ni får ha en underbar dag!

Puss och Kram

                               


Go´kväll i stugan!!

Idag har det varit en fullpackad dag, därav den dåliga uppdateringen. Jag och några av tjejerna drog till staffanstorp, dels så hjälpte vi vår pappas moster och sen hälsade vi på några vänner som bor där. Efter det så drog vi hem och köpte käk och sen så satt vi och åt och snackade.
Sen kom jönssonligan ner på besök igen så umgicks jag med min lilla kusin, hon badade bland annat i poolen.
Jag bokade min biljett till Alanya, Turkiet. Flyget går den 21 September, Wiiee!! :D  Ska bli jätte skoj!

Nu ikväll drog jag och mina systrar ut till dalabadet, till bryggan. Vi tog lite foto och bara satt där och njöt och snackade lite, var riktigt skönt. Sen körde vi en runda och nu har vi äntligen kommit hem. Ska strax gå och lägga mig för jag är riktigt trött. Ska bara ta lite huvudvärks tabletter, har så ont i huvudet. Har liksom ont bakom ögonen med känns det som, jätte skumt och i nacken lite.

Imorgon ska det vara fint väder med och då ska jag och Malmgren dra in till Malmö. Vi ska bla till Fritidsresor och se om jag kan boka transfer från flygplatsen till Alanya. Annars så sa S att han skulle hjälpa mig att fixa något :)
Snackade innan med honom på telefon, kändes bra :)

Nu ska jag ut i köket och sätta mig med dem andra. Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Puss och Kram


           

                    

                         

      Här har ni lite av bilderna, får fler en annan gång! :P


Oroligheter.....

Idag verkar det bli strålande sol så då är man glad för det. Inatt sov jag väldigt dåligt, vände och vred mig och vaknade hela tiden. Idag har tjejerna planerat att vi skulle till staffanstorp, dock får jag se om jag följer med, är jätte trött och seg, har ont i huvudet och lite i mina ögon, vet inte riktigt vad det beror på för jag sitter inte så mycket framför datorn längre, dragit ner på det rejält.
Egentligen hade jag planerat att åka in till Malmö och gå till fritidsresor, men det får vänta istället till kanske imorgon. Ska även ringa ett telefonsamtal före.

Nu ska jag strax käka lite frukost med resten av gänget och sen får vi se hur jag mår.

Hoppas ni får en underbar dag!

Puss och Kram


Wiiiee!!

Tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt, sen ska jag ut i uterummet och spela kort med resten av familjen.
Nu är det bara 5 dagar kvar sen är man i Tunisien och sen är det 51 dagar kvar och sen är man i Turkiet Wiiieee!!!
Idag har det varit väldigt fint väder, dock har jag inte varit utei solen jätte mycket, har kört runt lite med Brita och sen har jag haft så ont i huvudet. Men det börjar gå över lite.

Men nu säger jag godnatt till er! Sov gott!!

Puss och Kram


Ändrade planer...

Nu är jag hemma igen, jag har precis varit med Brita hos tandläkaren. Det gick bra och nu har hon fått fixat tanden. Ska ta och äta något nu och sen ikväll får vi se vad som händer. Min lillasyster sa innan att vår kompis och hennes kille skulle ut till Skanör och ta foto och sånt och vi skulle med, men nu helt plötsligt blir det inget med det utan de skulle till hans släktingar. Jag är glad att hon träffat någon hon gillar och trivs med, MEN tycker det är jävligt skit att hon ska umgås med honom hela tiden, hon har ju aldrig tid för en nuförtiden :( Men det är väl nackdelarna med att de skaffar kille. Man får träffa dem mindre helt enkelt.

Nu ska jag käka frukost. Hoppas ni får en underbar dag!

Puss och Kram

                  


One last dance!!



Puss och Kram!!

Godmorgon!

Det blev en väldigt tidig läggdags igår, jag kollade på klockan och den var bara 22. Dock låg jag som vanligt och bara glodde lite i luften också så jag somnade säkert inte förrän ca 01 eller något.
Kom precis ner och Brita berättar vilken otrevlig person hon fick i luren när hon ringde till folktandvården. Sån tur va så fick hon en tid idag, men det verkar inte vara det lättaste. Helt sjukt att de är så otrevliga.

Nu ska jag käka lite frukost hade jag tänkt och sen fixa mig, kanske hinner jag en promenad sen ska jag köra Brita ner till tandläkaren och sen ska jag nog iväg med Frida så hon kan lämna in sin cykel.
Men nu frukost.

Ha en underbar dag!

Puss och Kram


RSS 2.0