Testa nytt!

Hej! 
Imorgon är det söndag och skönt att man har ytterligare en dag ledigt. Imorgon hade jag tänkt testa ett nytt pass på gymmet, kommer bli tufft så får se om jag klarar det. Blir iallafall bra träning. 

Idag hängde jag hemma hos mina föräldrar och nu ikväll har vi bara tagit det lugnt, ser på en film just nu, The Pacifier, helt okej, dock har jag sett den flera gånger förr. Jag hoppas ni haft en bra lördag?! 

Puss och Kram 

Long time no see!

Hej!
Nu blev det längesen igen. Men det är svårt att bara skriva ibland, man kommer liksom inte på något intressant och det blir ju tråkigt för er att bara läsa vad som :D
 
I Torsdags var det första Maj och även min älsklings födelsedag så det firade vi. Han har aldrig blivit firad i Tunisien så detta blev första gången och han var lite nervös. Men det gick bra och han fick 3 månaders presentkort på gymmet och sen ett presentkort på Intersport, så det har han ju nytta av. Han blev väldigt glad över det i alla fall och på måndag så startar han på gymmet igen :-)
 
Idag är det fint väder så det blir häng hos mina föräldrar i deras trädgård sen får vi se vad kvällen har att erbjuda :-)
 
Ni får ha en bra dag!
 
Puss och Kram

RSS 2.0