Måndag 28/10-2013

Godmorgon! 
Eller här har det inte varit en god morgon, jag har i princip inte sovit inatt och jag gick upp helt vid 05.36. Jag har haft så fruktansvärt ont i huvudet och behövt kräks och magen gör så jäkla ont, typ som när man kräkt mycket och Man har typ träningsvärk. 
Så efter att sprungit på toa i 2 timmar så börjar det äntligen gå över. Tur att tvn funkar nu så man kunnat kolla på den. 

Idag måste vi dock ner till Skatteverket och fixa med Mohameds fyra sista nummer i personnumret, får hoppas det går fort att få dem så han kan skrivas in i skolan. 

Nu ska jag se om jag kan få i mig lite frukost. Ni får ha en underbar dag! 

Puss och Kram 
Torsdag 24/10-2013

Heeej!!
Imorgon är det fredag och då har ytterligare en hel vecka gått, helt sjukt så fort det går egentligen :-O
Jag har snart jobbat i Malmö i 2 månader och när jag började där så trodde jag inte att det skulle vara så länge utan bara typ i 1 vecka eller något :-D Jag extra jobbar där då de har mycket just nu :-) Vi får se om det blir nästa vecka också för sen har jag två veckor på förskola att jobba.
 
Idag har varit en bra dag och tiden har gått hyfsat fort. Plus att idag fick jag köpt en ny laddningssladd till min mobil så imorgon kan jag lyssna på musik igen, så himla skönt!! :-D
Nu ska vi strax äta middag och sen ska jag bara ta det lugnt. Blir pommes, kycklingkorv och sås, Mums!
 
Jag hoppas ni haft en bra dag!! Ha en fortsatt trevlig kväll!!
 
Puss och Kram

Snart så...

Hej!
Allt bra? När man väntar på något så går tiden så jäkla sakta tycker jag, vill att det ska vara fredag nu!!! Dels för att man får lönen och för då ska vi köpa en tv :D Nu har vi varit utan tv i ca 2 månader och det är lite tråkigt.
Just nu sitter jag och väntar på att min tvätt ska bli färdig och sen ska vi handla och göra middag. Börjar bli lite hungrig nu efter 6 timmar :P
 
Det var egentligen planerat att vi skulle åka till Ullared på lördag, men det kanske inte blir så, vi får se helt enkelt. Får hitta på något annat skoj annars.
 
På tal om något annat så gick min mobil laddar sladd i sönder idag Aahhh. Kan inte ladda den och batteriet är helt slut! Får se hur jag ska lyckas komma upp imorgon så jag kommer iväg till jobbet. Och detta betyder att jag måste vara utan mobil i 2 dagar, ingen musik på jobbet, dagarna kommer bli sååå långa :(
 
Nej nu måste jag sätta igång med ärendena! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Vi hörs!
 
Puss och Kram

RSS 2.0