Svetten lacka!!

Hej!
Imorse så körde jag och två av mina systrar bodyattack på gymmet. Det var väldigt roligt men sjukt jobbigt och svetten lacka som tusan haha :-D Nästa lördag får vi se till att göra det igen ;-P
Om någon timme så ska jag och min syster iväg till vår kusins mamma på öppethus, hon fylla år i måndag och har öppethus idag. Sen ikväll blir det nog utgång. Jag önskar er en trevlig lördag!

Puss och Kram


Solen fortsätter skina!

Som rubriken lyder så är solen fortfarande framme. Dock var det väldigt blåsigt innan när vi var ute med barnen så det var rätt kallt. När vi satt och åt lunch med barnen så kom en mamma med sitt barn och tänkte lämna honom och då hade han haft feber igår och som regel har vi ju att det ska vara en feberfri dag innan de lämnas igen. Jag förstår mig inte på föräldrar som inte fattar detta och varför de inte tänker på sitt barn? Varför då skaffa barn och ens jobb är viktigare?

Nej nu ska jag kolla barnen på vilan, hoppas de sover till kl 13.45 iallafall :-D
Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Torsdag 23/5-2013!

Godmorgon!
Varje gång man ska upp tidigt så kan man aldrig somna, det är så typiskt. Blev inget gym imorse då jag inte kunde somna inatt. Idag jobbar jag 9-16 och sen hem en stund och ikväll är det boxning som gäller, känner att jag kommer ha sån jäkla träningsvärk imorgon så jag knappt kan gå haha.

Ska upp nu och duscha och sen äta frukost innan jag går. Hoppas ni får en trevlig dag, solen verkar skina därute iallafall :-)

Puss och Kram


Trött Tjej!!

Hej!
Idag har det inte blivit mycket gjort. Jag har varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt och sett på tv. Sen vid 17 så började jag göra mig iordning för då var det dags att gå till gymmet, det blev styrketräning och Sh´bam. På styrketräningen så körde jag ben och rumpa mycket. Blev lite rygg och bröst också men inte mycket. Just det! Även mage :-D Sen vid 19.15 så körde Sh´bam igång. Jag längtar som tusan till nästa release för denna är tråkig nu.
 
Imorgon ska jag försöka komma upp och köra Indoorwalking på morgonen kl 06.30, jag börjar inte jobba förrän kl 09 så det ska jag nog hinna hehe. Nu ska jag käka så hörs vi imorgon!
 
Puss och Kram

Snart...

Godmorgon!
Allt bra? Jag sitter och kollar på OC, det var hundra år sen man såg det känns det som :-D Åh man var ju lite kär i Ryan och sen hans bror haha.
Vädret är inte bra idag heller, men imorgon ska det bli bättre säger dem.

Nu ska jag fortsätta kolla. Ha en bra dag!

Puss och Kram


Rast!!

Då var förmiddagen över och nu är det bara cirka halva barnaskaran kvar, så skönt! Det är nästan alltid stressigt på förmiddagen. Nu ska jag dricka upp mitt te innan barnen vaknar igen :-)


May. 20, 2013


Måndag 20/5-2013

Godmorgon!
Då var det en ny vecka! Förra veckan gick väldigt bra och jag hoppas denna också går så bra. Idag jobbar jag mellan 09-15.30 så det är en helt okej dag. Efter jobb ska jag och min mamma iväg till vår pappas moster och hälsa på. Jag hoppas att det blir fint väder idag, soligt och varmt. Igår var det lite kyligare och framåt kvällen regna det, i Staffanstorp öste det ner rejält!

Nu ska jag stiga upp och starta min dag. Jag önskar er en trevlig dag!

Puss och Kram


Söndag = MixPass

Hej!
Igår var vi ju som sagt ute i Malmö. Det var riktigt mycket folk och musiken var grym. Det blev mycket dans, men därinne var det så himla varmt så man kunde inte vara där förlänge. Vi stannade till stängningen iallafall kl 04. Vi var hemma till ca 04.40 och sen la man sig direkt för att sova. Dock drömde jag väldigt konstigt så jag sov inte så bra och det resulterade till att jag inte vaknade förrän 13.40 ca. Tråkigt att ha sovit bort hela dagen :-(

Nu ska jag cykla iväg till träningen och köra MixPass. Hoppas ni haft en bra dag änsålänge. Vi hörs kanske senare!

Puss och Kram


Då taggar vi för en utgång!

Tjena!!
Har eran dag varit bra? Min har varit riktigt bra, solen har skinit hela dagen så vi har passat på att sitta i trädgården och solat några timmar i dag. Efter att ha suttit där o värmen så länge så blev jag väldigt rastlös så jag tog min cykel och cykla en runda. Det blev den rundan vi övar inför triathlonet som är ca 18.3km lång, så den är rätt lagom :-) När jag kom hem så vila jag lite i soffan och sen skulle vi grilla med min ena syster och hennes kille, blev inget speciellt för min del bara korv och potatis men det är gott det med ;-)
 
Nu har jag fixat mina ögon och mitt hår för ikväll ska Hannah och jag ut till disko i Malmö, det var ju cirka två veckor sen sist vi var ute eller något, så vi får hoppas att det blir superskoj idag :-) Ska även försöka le hela kvällen för ibland tolkar folk mig att jag ser arg och sur ut och det är jag verkligen inte utan man blir det när de håller på att säga det hela tiden. Nu ska jag prata med min man lite innan jag ska köra iväg.
Ha en fortsatt trevlig kväll! Får heja på Robin i Eurovison ikväll också :-=
 
Puss och Kram

Hoooot!!!

Hej!
Idag är det riktigt varmt här i Trellehulla. Har suttit ute nu i några timmar och det börjar bli lite jobbigt nu. Jag är inte en sån som gillar att bara sitta/ligga rakt upp och ner i solen. Jag gillar att typ bada eller spela strand tennis också medan man får färg.

Jag plockade fram lillkusinens pool som hon har här så det blir kanske ett dopp när vattnet blivit varmare :-)
Nu ska jag fortsätta få färg. Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Jaha.......??

Då var det fredags kväll och jag har inga speciella planer för kvällen direkt. Hade tänkt gå in i mitt rum och lyssna på lite musik och spela kort på mobilen. Lite senare ska jag snacka med min älskling och sen blir det bara sängen. Imorgon har jag inte heller några planer än, dock vill Hannah hitta på något så vi får se vad som händer.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

Puss och Kram


Fredag 17/5-2013

Godmorgon alla sköna!
Idag är det äntligen fredag och om några timmar är det helg för mig som gäller. Man blir lite bortskämd när man bara jobbar 4 dagar i veckan, så som vi gjort nu de senaste två veckorna. Idag jobbar jag en sen dag, 9-17, får hoppas det är fint väder så man kan vara ute mycket för det är skönare och det blir inte så instängt då.

Nu ska jag käka upp min gröt och klä på mig. Jag hoppas ni får en underbar dag!

Puss och Kram


Bränd

Tja!
Jaha då var denna dagen snart också slut. Blev lite styrketräning på gymmet bara, men det var ändå helt okej. Nu sitter jag och väntar på att Greys Anatomy ska börja, verkar vara ett spännande avsnitt ikväll 😊 Dock är jag lite sugen att se Teen Wolf också, synd att de är på samma tid bara.

Nu ska jag invänta min man. Vill bara säga godnatt och sov gott. Blir inte fler inlägg ikväll. Vi hörs imorgon!

Puss och Kram


Steker i trädgården!

Tjabba!
Nu har jag varit ute i trädgården och stekt i några timmar så får hoppas man har fått lite färg :-) Jag berättade för Mohamed igår när vi pratade att jag börjat få färg i ansiktet nu och på kroppen och då säger han att han inte vill att jag ska bli brun för han tycker om när jag är vit, men hallå!!!
Jag ska fortsätta steka i alla fall :-D
 
Men nu först ska jag iväg till gymmet och träna, blir lite ute i gymmet för vill inte hoppa runt på Sh´bamen. Jag hoppas ni haft en bra dag! Solen har ju skinit så det har varit väldigt härligt. Hoppas det håller i sig resten av veckan också :-) Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner!
 
Puss och Kram

Bruk it down!!

Tjäääna!!!
Allt bra med er? Jag mår bra, lite trött nu bara :-) Nu ikväll så har jag varit iväg på gymmet, jag styrketräna lite och sen körde jag och Frida, min lillasyster, zumba. Det var skoj och denna gången så hade Ida, instruktören, nya låtar som vi dansade till så det var helt nya steg och det var inte världens lättaste hahaha :-D
Efter träningen så fick vi köra iväg med vår hund till vår morbrors Ex så hon kunde ta bort en fästing som vi hittade idag. Sen hem och käkade. Nu sitter jag och snackar med min älskling :-)
Sen blir det sängen, ska jobba imorgon och jag börjar tidigt, kl 07-13, så det är ju inte en jättelång dag så det är skönt.
 
Tänkte bjuda på en låt som vi hade på Zumba, Enjoy! :-P
 
 
 
God natt och sov gott sen när ni lägger er!!
 
Puss och Kram

Tisdag 14/5-2013

Hej!
Då var det tisdag nu och jag har en ledig dag idag, så skönt. Lyckades sova ut till kl 09 dessutom så det var perfekt. Jag har precis tvättat och rensat i kylskåpet så nu är där fräscht inne igen och så har jag diskat lite, ska fortsätta med det sen. Jag passade även på att baka kärleksmums som nu står i kylskåpet :-)
Dock blev jag hungrig nu så ska ner i affären och handla något att äta och sen är det dags för Familjen Kardashian på tv hahaha. Gillar det programmet, dock gillar jag Khloé och Lamar bättre.
 
Så nu blir det lite mat och tv tittande. Smet ner i affären snabbt. Passade även på att hämta ut lite paket.
Hoppas ni har en bra dag!?
 
Puss och Kram

Måndag 13/5-2013

Hej!
Jaha då var det ännu en ny vecka, då går vi in i V.20 nu. Tänk att nu är det bara typ 31 veckor kvar till det är jul igen hahaha :D Nej men först ska vi väl få en ordentlig sommar. Idag jobbade jag en kort dag, 07-12 så nu sitter jag här hemma och ser lite på tv, men jag ska ut en runda med Miro hade jag tänkt. Ikväll får vi se vad jag hittar på med, tänker inte hoppa runt i alla fall det är en sak som är säker. Sh´bam och Zumba har blivit lite sådär för mig, de passen lockar inte så jätte mycket nu när jag har haft ont i ryggen. På sommarschemat så skulle det vara två MixPass i veckan och det ser jag framemot :-) Då blir det ordentlig träning.
 
Nej nu ska jag ut lite. Jag hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig dag!
 
Puss och Kram

MixPass!

Hej!
Hoppas er dag varit bra? Min har varit helt perfekt :-) Dagen började med att solen sken och det var väldigt varmt så jag placerade min vita kropp ute i trädgården i solstolen och försökte få lite färg och denna gången lyckades jag lite. I ansiktet fick jag ju färg och sen lite på armarna och vid bröstet, så jag är nöjd :-) Vid tre så cyklade vi iväg till gymmet och skulle styrketräna lite innan det var dags för veckans MixPass, jag tränade rygg, bröst, axlar, Biceps och triceps. Det var bra för på mixpasset så var det mycket ben vi tränade så man kan ju säga att det blev rätt jämnt fördelat.
 
När jag kom hem ikväll så hade jag ont i huvudet, vilket jag har varje söndag för där är så himla varmt inne i salen och man jobbar på väldigt bra. Jag tog i alla fall panodil och gjorde min middag för idag, omelett. Jag är inte jätteglad för omelett, men det var ett tag sen jag hade det så tänkte att det var på tiden :-) Efter middagen så slängde jag in en tvätt och hoppa in i duschen, så skönt var det. Nu sitter jag här och snackar med lite folk på facebook och väntar på min älskade man att han ska sluta jobba så vi kan snacka lite innan det blir sängen. Imorgon jobbar jag en kort dag, 07-12, sen blir det väl en stund i trädgården om vädret tillåter det :-)
Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon! God natt och sov gott sen!
 
Puss och Kram

Söndag 12/5-2013

Godmorgon!
Allt bra? Då var det söndag igen. Idag är det ett MixPass som står på schemat, parövning, får se hur det går. Jag har lite små ont i fötterna.
Igår var vi i trädgården hela dagen, vår morbror och Lill kusin var hos oss och hälsade på. Sen på kvällen snackade jag med min älskling. ❤❤

Nu ska jag gå upp och äta lite frukost hade jag tänkt, blir väl gröt eller knäckebröd. Ni får ha en trevlig söndag allihopa!

Puss och Kram


Febrig och trött!

Hej!
Idag efter jobb så hade vi besök av min morbror och kusinvitamin. Vi snacka och han hjälpte oss att sätta upp curtains. Det blir rätt varmt när solen står på. Till middag ikväll blev det grillad kyckling och potatis på spett, det var helt okej, men lite uttjatat :-/ Nu ligger jag i sängen och spelar harpan och väntar på min man så vi kan snacka lite, men jag känner mig lite febrig och trött, får se om jag följer med och övar på triathlonet imorgon.
Hoppas ni haft en bra dag!

Puss och Kram


Snart helg!

Hej!
Dagen har rullat på i ett skapligt tempo. Vädret har hållt sig också så vi har sluppit regn vilket har varit väldigt skönt, för vi kunde vara ute i förmiddags då. Nu har jag cirka 4 timmar kvar av min dag och sen tar jag helg, det ska bli så himla skönt :-) Imorgon skulle vi nog träna på triathlonet igen och nu kan man vägen så det är bara till att köra på :-) Idag har vi inte haft så många barn på förskolan heller så det har varit väldigt lugnt, plus att 15 timmars barnen har gått hem nu så här är inte alls många nu.

Nu ska jag göra en kopp te och njuta av lugnet medan de sover. Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Fredag 10/5-2013

Godmorgon!
Då var det äntligen fredag och snart är det helg. Ska bara först jobba åtta timmar och sen ska jag inte göra mycket alls :-D Jag hoppas att vädret blir fint idag så man kan vara ute mycket.

Efter jobbet blir det kanske gymmet, får se om jag hinner upp på zumban, kanske kan gå någon minut innan. Sån tur är så fick jag låna min mammas bil idag så det är skönt. Nu måste jag sticka så jag hinner. Ha en bra dag!

Puss och Kram


Grillning!!

Hej!
Vädret höll i sig så det gick att grilla. Blev lite kyckling och ribs och potatis på spett. Det blev riktigt gott! Nu ska vi sitta och smälta maten och snacka och sen blir det väl något spel.

Ska försöka komma i säng lite tidigare för det är en lång dag imorgon på jobbet ju. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss och Kram


Sååå skönt!!

Ibland är det så himla skönt med en dusch. Nu är det cirka två timmar kvar till våra gäster kommer hit och sen lite senare ska vi grilla. Just nu är solen framme och jag hoppas att det håller i sig till vi grillat färdigt.
Får hoppas på en trevlig kväll. Med mycket snack och mys. Imorgon är det dags för jobb igen och det är en lång dag, 08-16.30. Dock skulle där inte vara många barn så det kan vara skönt.

Nu ska jag kika lite mer på tv och fixa med tvätten. Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


I made it!

Hej!
Idag vaknade jag upp vid 08.20. Hann bara ta på mig och sen cykla jag och mamma och pappa hem och hämta upp min syster sen cykla vi iväg. Idag övade vi inför triathlonet. Det blev 18.3 km cykling och 4.2 km powerwalk. Gick förvånadsvärt väldigt bra. Så jag är riktigt nöjd! :-)

Nu ska jag ta det lugnt och snart in i duschen och sen blir det städning och ikväll, om vädret tillåter, så står grillning på schemat. Ska bli skoj!
Ni får ha en trevlig dag!

Puss och Kram


Triathlon!

Hej!
Idag efter jobb så var ag så himla trött så när jag hade sett på One Tree Hill så gick jag in för att vila mig lite och jag somnade och sov i ca 2 timmar, det var väldigt skönt och behövligt. Imorgon är det torsdag och en röd dag ju så vi är lediga och vi ska passa på att öva inför triathlonet då. Blir cykling 18km och sen gå/springa 4.2km. Tyvärr blir det ingen simning för min del utan det får bli nästa gång.
 
Ikväll testade jag att göra banan pannkaka och de blev riktigt goda. Jag hade smält choklad och lite glass till men det kan man ju skippa om man vill ha dem mer nyttiga. Receptet är busenkelt dessutom.
Allt som behövs är följande:
1 Ägg
1 Banan
Du mosar bananen och blandar ner ägget. Sen steker du smeten på ett stekjärn. Jättenkelt!
 
Nu ska jag fortsätta snacka med min man! Hoppas ni haft en bra dag! God natt och sov gott!
 
Puss och Kram

Taxi!!

Hej!
Så skönt att äntligen vara hemma och sitta i soffan innan jag ska iväg och hämta min syster från jobbet. Dagen har varit väldigt lugn, det var rätt många bortfall av barn så det var skönt.

Idag får vi se om det blir gymmet, där finns en hel del olika pass så vi får se :-) Ska ta det lugnt ikväll också och bara snacka med min älskling. Imorgon är vi ju lediga så det ska bli skönt att slippa vakna kl 06, förhoppningsvis. :-D

Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Onsdag 8/5-2013

Godmorgon!
Idag vaknade jag av en skräll och det var en rejäl en. Det regna också. Idag har jag en kort dag på jobb och imorgon är man ju ledig, så jäkla skönt :-) Det är andra veckan nu ju som man bara jobbar fyra dagar, härligt!

Idag efter jobbet ska jag bara ta det lugnt, får se om jag går till gymmet idag, har ju varit där sön, mån och tisdag redan. Man ska ju ha någon vilodag i veckan. Nu ska jag borsta tänderna. Ni får ha en bra dag!

Puss och Kram


IW-45

Hej!
Hela dagen har gått väldigt fort och jag har fått mycket gjort. Nu ikväll cykla jag upp på gymmet och körde IW i 45 minuter och det var riktigt jobbigt och svetten lacka så in i helvete! :-D Men musiken var så himla bra så det gjorde inget.

Nu ska jag duscha och senare ska jag snacka med min älskling. Hoppas ni haft en bra dag!

Puss och Kram


Strålande solsken!

Hej!
Solen strålar på som tusan och idag har man kunnat gå i bara t-shirt när vi har varit ute så det har varit så skönt. Vi har varit ute i nästan 2 timmar i förmiddags så man har kanske fått lite färg idag också :-)

Just nu sitter jag på min rast och dricker en kopp te, Forest Fruit. Tycker det teet är så himla gott. Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Tisdag 7/5-2013

Godmorgon!
Hur mår ni idag? Jag mår bra :-) Sitter just nu och äter min frukost, aktivia och pauluns musli. Jag har sån jäkla träningsvärk i mina ben och mage, usch vad ont det gör.

Snart är det dags för jobb. Idag jobbar jag mellan 08-15 och efter jobbet måste jag upp på Skatteverket och hämta ett papper. Idag är alla barnen där så det kommer bli livat. Hoppas dagen går fort.
Ni får ha en bra dag!

Puss och Kram


Hungrig!!

Hej!
Ikväll blev det styrketräning, tog inte i allt för hårt då jag haft problem med min rygg i några veckor innan utan mjukstarta. Nu sitter jag och väntar på min syster som kör Sh'bam, så vi kan cykla hem tillsammans :-)
Ska käka lite middag sen när jag kommer hem för jag är riktigt hungrig nu också. Jag hoppas ni haft en bra dag!?

Puss och Kram


Trööött!!!

Tjena!
Idag är jag en riktigt trött tjej. Dagen har pinnat på bra och det var många bortfall av barn så det var en skön måndag. Imorgon dock så är det full skara igen, plus inskolning och det barn som inskolades för 2 veckor sen som fortfarande inte kommit till ro. Idag har vädret varit väldigt fint och vi var ute hela förmiddagen så lite färg i huvudet har man allt fått :-)
 
Senare ikväll så blir det gymmet, vet dock inte om jag ska köra spinning och Sh´bam eller jag kör någon kondition och sen styrketräning. Får se vad jag blir sugen på och vad som är ledigt när man väl kommer dit. Imorgon är det jobb igen. Hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och Kram

Helt slut!!

Fy fan vad trött jag är!!!

Hej förresten!
Allt bra med er? Jag är så jäkla trött efter träningen. Huvudvärk har jag också. Idag på MixPasset så var det riktigt tufft och varmt inne i salen. Folk svettades som in i helvete och där var stora svettfläckar på golvet överallt. Men jag fixade det galant! :-)

Nu ska jag strax snacka med min man och sen blir det sängen för min del. Hoppas ni haft en bra dag!?

Puss och Kram


Comeback!!

Det blev någon timme i trädgården och solen. Nu kollar jag på tv, kanal 3, om jag inte har helt fel så heter det djurkliniken. Tycker det är ett trevligt program. Idag ska jag iväg till gymmet och gå på mixpasset, cyklar iväg om ca 1 timme, vill vara i tid så man får den cykel man vill ha och det gör de andra människorna också.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Trädgårds sysslor!

Hej!
Denna soliga söndag befinner jag mig i trädgården och fångar färg :-D Kan man säga så? Haha Jag hoppas få lite mer färg, igår lyckades jag få lite i ansiktet och jag vill ha mer. Ska rensa lite ogräs också tänkte jag.

Senare idag får vi se om det blir grillning av något slag igen eller något annat. ska gå till gymmet också hade jag tänkt. Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

Puss och Kram


Think like a man!!

Go´kväll i stugorna!
Just nu sitter jag med mina yngre systrar och vi har precis satt igång en film, "Think like a man". Får se om den är bra, den har precis börjat och verkar helt okej. Dagen har varit bra och jag har lyckats få lite färg i ansiktet :-) Nu på kvällen så grillade vi, kyckling, fläsksnitzel, potatis, bulgur, potatissallad och så grönsaker/ sallad. Det var riktigt mumsigt och jag blev så mätt :-)
 
Snart ska jag snacka med min älskling på skype om han kom in, han kanske skulle iväg och göra något med sin kompis som hade kommit till stan. Jag hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll. Om ni ska ut och svira så ta det lugnt. Och som vanligt varannan vatten!!
 
Puss och Kram

Snart.....

....så blir det grillning i trädgården med familjen. Börjar bli hungrig nu och det ska bli så gott. Det är alltid gott när man grillar, tycker det smakar lite annorlunda jämfört med när man bara steker maten. Idag blir det kyckling och sen får vi se vad det blir för tillbehör :-)
Dagen har varit väldigt lugn och kvällen ska fortsätta så också, alltså blir det ingen utgång idag. Har varit ute nu de senaste 4 gångerna tror jag och man börjar bli rätt trött på det. Plus att på söndagen är man i stort sett helt död, inte för att man är bakis utan för att man har varit uppe så himla länge för oftast nu för tiden så vaknar jag ganska tidigt på lördagarna.
 
Solen står fortfarande på därute men jag gissar att det inte är så himla varmt fortfarande. Tycker det har blåst en hel del idag vilket har gjort det kallare :-( Får hoppas att det blir ännu varmare imorgon.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner!
 
Puss och Kram
 
 
 

------

Tja!
Solen går högre och högre och börjar värma mer och mer nu. Tycker det är dags att få lite mer färg nu på min kropp så jag har tagit på shorts nu och har linne, dock tog jag en munkjacka över för det blåser lite fortfarande så det blir lite kyligt.

Vad hittar ni på med? Njut av solen!

Puss och Kram


Godmorgon!!

Godmorgon på er!
Allt bra? Idag vaknade jag strax innan åtta. Har tittat lite på tv nu ett tag och ska snart äta lite frukost, frågan är bara vad? Vädret ser ut att bli riktigt fint och idag blir det trädgården. Ska se till att får lite färg på denna vita kropp.

Ni får ha en bra dag!

Puss och Kram


Åååhhhh

Hej!
Allt väl? Här är det bra. Dagen har varit bra och lite goda nyheter har man allt fått och det är ju alltid roligt att få. Nu ligger barnen och sover och jag sitter i soffan och har min rast. Det är alltid skönt när det är så lugnt och om några timmar så är det officiellt helg dessutom. Idag började jag tidigt, redan kl 07 och jag slutar kl 15.30.

I helgen hoppas jag det är mycket sol för jag vill få lite färg och kunna sitta i trädgården. Nu ska jag fortsätta att koppla av. Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Huvudvärk

Hej!
Då är denna dagen slut och jag hade tänkt lägga mig. Det börjar bli varmare nu och då brukar jag ofta få huvudvärk, vilket jag fick idag. Har haft ont hela eftermiddagen och kvällen även om jag tagit tabletter så det är lite tråkigt, får hoppas att morgon dagen blir lite bättre.

Denna helgen och några helger framöver ska jag inte gå ut på disko, vill bara vara hemma lite nu och ta det lugnt. Jag hoppas på solsken så man kan sitta i trädgården och få lite färg.
Men nu ska jag sova. Jag hoppas ni haft en bra dag?! Godnatt och Sov gott!

Puss och Kram


Torsdag 2/5-2013

Hej!
Allt bra? Idag jobbar jag en lång dag, 08-16.30. Plus att vi har 15 barn idag så det är rätt mycket stim. Det som är bra här är att de flesta går vid 12 eller 14 så där är bara ca 5 barn till mellanmålet vilket är skönt.

Nu är vi ute på gården och leker och om ca 30 minuter så går vi in och ska byta blöjor och käka och sen blir det lugnare här. Har ni haft en bra morgon?

Puss och Kram


Ask yourself!

Tjohej!
Då är snart denna dagen också slut. Det har varit en fin dag, hunnit med rätt mycket har jag. Blivit lite kvalitets tid med mina yngre systrar och kusin :-) Vädret har varit fint, har inte haft med mig någon jacka utan körde bara på en cardigan, dock inte jätte varmt, men vi var ju mest inomhus eller i bilen så det funka.
Nu på kvällen så har jag tvättat en maskin också så man har lite rena kläder för resten av jobbeveckan.
 
Imorgon har jag lite längre tid för en av de jag jobbar med har tagit semester dessa två sista dagarna så jag har fått hennes tider också. Imorgon blir det alltså en heldag mellan 08-16.30. Jag kom precis på att de nog inte satt in ytterligare en vikarie :-/ Hoppas det för det blir många barn imorgon och på fredag. Annars får vi nog säga till dem att göra det.
 
Nu ikväll så ska jag snacka lite med min älskling. Det är dessutom hans födelsedag idag! :-) Han blir 26 år. Det har nog inte blivit något firande direkt för han har jobbat hela dagen den stackaren, men vad ska han göra liksom. Jag ringde honom innan i förmiddags och gratta honom och han sa att vädret var härligt idag för det regna lite hahaha. Han hatar solen.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! God natt och sov gott när ni lägger er!
 
Puss och Kram

Ny månad

Hej!
Ja då var det en ny månad igen, tiden går så otroligt fort. Idag har det varit 1 Maj och en röd dag så man har ju varit ledig, vilket har varit väldigt skönt. Jag och mina två yngre systrar och vår kusin har varit iväg en runda på Ikea och kikat lite på sängar och soffor, sen när vi ändå var där så åt vi deras köttbullar.
Efter ikea körde vi till Jägersrocenter och kolla i lite affärer och sen avfunda vi dagen med glass, mumsigt värre :-)

Nu är jag ute lite i trädgården och leker med kusinvitamin, men det börjar bli rätt kallt nu framåt kvällen så jag försöker locka in henne i värmen, går inte så bra dock :-/
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss och Kram


RSS 2.0