El classico!

Heeej!! 
Hur mår ni? Idag väcktes jag redan 05.11 av mannen när han kom hem. Han hade umgåtts med en kompis. Dock kunde jag inte somna om så jag gick upp strax innan kl 06 och gjorde mig iordning för gymmet. Idag körde jag rygg/Bröst med pappa. Det gick riktigt bra och på slutet skulle jag öva på att hänga och då paja jag axeln, suck på den. Just nu kan jag knappt lyfta armen och minsta rörelse medför smärta, hoppas det gått över till imorgon. 

Nu är det tv som gäller med mannen. El Classico spelar, Barcelona- Real Madrid
Vi hejar typ på motsatt lag haha 😛✌ 
Hoppas ni haft en bra helg, min har varit riktigt trevlig! 😘 
Puss och Kram ❤

Ny vecka!!

Hej! 
Då var det en ny vecka igen. Tiden rullar på och snabbt dessutom. Mycket på jobb och stressigt så nu är man trött. Dock jobbar jag till kl 17 så har cirka halva dagen kvar 🙈 

Efter jobb är det tänkt att jag ska och och träna, men får se hur jag gör med det. Är som sagt väldigt trött redan. 

Nu är snart min rast slut. Hoppas ni har en bra dag änsålänge!

Puss och Kram ❤ Mysig söndag!

Hej! 
Denna söndag har varit lugn och mysig. Imorse när jag vaknade var jag så himla trött så det blev ingen träning utan istället sovmorgon med mannen i mitt liv. Sen har vi bara hängt här hemma idag. 

Igår var jag och tränade ben/rumpa på gymmet och det är inte ofta jag får träningsvärk i rumpan, MEN plötsligt händer det 😃 Faktiskt väldigt härligt! Lyckades kötta 255kg i benpressen. 
Nu ikväll fick vi sällskap av en av mina stora systrar med hennes fästman, så vi käkade och spelade spel. Nu sitter jag och mannen här själv och det är strax dags för sängen för min del iallafall. 

Hoppas ni haft en underbar helg! 

Puss och Kram ❤

Headache!!

Hej! 
Fy vad ont i huvudet jag har idag. Det började redan vid kl 10 på jobb. Det var väldigt intensivt och högljutt idag ( jobbar på förskola). Tänk er 11 barn och de är trötta och gnälliga haha 🙈😃 

Vädret har varit fint men det känns inte som man utnyttjat det riktigt till Max, vill ju komma ut på mer promenader men tyvärr har det inte blivit så än. Hoppas det blir ännu varmare snart. 
Jag har redan bäddat ner mig i sängen och hoppas jag kan sova bort denna huvudvärken för imorgon är det dags för ben/rumpa på gymmet! 😝

Puss och Kram ❤

Mars månad

Hej! 
Nu blir det långa perioder emellan mina inlägg men ibland har jag ingen lust alls att skriva och inget intressant att skriva heller så då får det vara. Nu är vi inne i mars och vädret har ju varit helt magiskt i helgen och även idag är det solsken och lite varmare. 
Nackdelen med att jobba på förskola är nog att man drar på sig en massa sjukdomar och jag har verkligen haft otur de senaste två månaderna, Men i torsdags tog priset haha. Då anlände maginfluensan till vår avdelning. Jag hade turen att byta på båda de barnen som blev hemskickade och sen var jag fast. Jag blev riktigt dålig och det höll i sig i 3 dagar. Lägg till feber och frossa på det så får ni en härlig blandning. 
 
Men nu är jag frisk, bara förkylning som håller i sig och den har jag haft nu i säkert 3 månader så vi är riktigt goda vänner nu haha :P Jag ser framemot att det ska fortsätta vara fint väder och bli ännu varmare så man kan hänga undan vinterjackan och ta fram något mer bekvämt så man kan röra sig bättre och inte ha en tung vinterjacka på sig. 
 
Men nu ska jag fortsätta med mitt. Ni får ha en underbar dag! 
 
Puss och Kram 

RSS 2.0