Måndag 19/10-2015

Godmorgon!
Idag var alarmet ställt på 04.45. Det blev 45min powerwalk nu på morgonen med min lilla syster. Skönt men lite kallt. Jag har förberett lunchlåda och mellanmål till jobbet idag och sen ikväll blir det träning med min lilla syster igen. 
Jag jobbar till 16.30 idag och vårt pass börjar kl 17.10 så det blir snabba ryck till gymmet. 

Jag hoppas ni får en trevlig dag så hörs vi lite senare. 

Puss och Kram 
Drömmar!!!

If you wish for it bad enough It will happen!! 

Snart halva veckan gången, låt det gå fort nu hehe. Förkylningen hänger kvar men känns lite lite bättre. Värst på kvällen och morgonen dock. 
Dagen har flytet på helt okej, imorgon känns det som det kommer bli tufft dock 😩😀 Vi får se! 

Hoppas jag kan vara med på Zumban imorgon, behöver röra mig lite men jobbigt när man är så förkyld bara. 
Ha en fortsatt trevlig kväll! 

Puss och Kram 
Fotografering!

Hallå i stugan! 
Idag hade vi fotografering på jobbet, som vanligt blev man så jäkla ful, men barnen blev så söta 👍😀 
Jag mår så jäkla piss, botten förkyld, varm, ont i huvudet och örona, men finns inte läge att bli hemma 👎 Tråkigt att föräldrar ska dra såna ursäkter när de måste märka att deras barn är sjuka 😩 

Imorgon slutar jag efter mellanmål så det är skönt. Hoppas jag mår lite bättre så jag kan träna så smått. Blev promenad till och från jobbet iallafall 👍 
Nu ska jag laga mat. Ha en trevlig måndags kväll! 

Puss och Kram 
Söndag 11/10

Hej på er!! 
Denna helgen passera fort, vilket alla helger gör känns det som. Veckan har gått bra och varit lugn faktiskt. Dock har jag dragit på mig en jäkla förkylning. Alla barn är så förkylda och då blir vi ocks sjuka tyvärr. 
Nu två veckor fram är det lite andra tider som jag ska jobba för det är lite ändringar. Tyckte tiderna blev lite bättre hehe :D 
 
Igår var vi i Malmö och hälsade på min faster. Jag hade bakat pizzabullar till henne och jag tvättade hennes fönster också. Sen hjälpte vi min pappas moster att fixa lite också. På kvällen så var jag hos min äldre syster och vi bara umgicks, väldigt trevligt. 
Idag har jag mest varit hemma och fixat, för jag har varit så trött och näsan rinner stup i kvarten :( Imorgon är det fotografering på jobb så hoppas man kan se någorlunda fräsch ut iallafall. Hoppas ni haft en bra helg!
 
Puss och Kram

Tidigt morgon

Hej! 
Idag hade jag öppning på jobbet, såna tidiga morgnar är jobbiga men plusset är ju att man får sluta tidigare 👍 

Efter jobbet var jag iväg och lämna min lilla syster på jobbet och sen handla jag och min man på maxi. 
På kvällen så passade jag min systerdotter, sån jäkla Gullunge 😘❤️

Hoppas ni haft en bra dag! 

Puss och Kram 

Trött är bara förnamnet....

Det är verkligen dags för sängen nu alltså. Imorgon öppnar jag på jobbet och jag hoppas det inte är allt för många barn som ska börja tidigt utan att man kan få mjukstarta dagen. 

Idag har det varit fullrulle hela dagen, mååånga barn och skriket 😬 Efter jobbet hämtade jag min yngre syster och skjutsade henne hem och sen besökte jag min äldre syster och hennes kille och lilla Alice. Hon är så jäkla söt 😍 Mannen kommer snart hem från jobbet men jag orkar inte sitta uppe och vänta så vi får ses imorgon istället. Hoppas ni också haft en bra dag. 

Puss och Kram 

Söndagen 4/10-2015

Hej!
Det var ju verkligen inte igår. Tänkte att jag skulle försöka börja blogga igen när jag känner för det. Mannen har varit iväg nu i två veckor i tunisien och kommer hem imorgon så jag har tagit en semester dag och ska iväg och hämta upp honom :D Som jag har saknat ihjäl mig efter honom. 
Annars händer inte så myket. Försökt dekorera lite med nytt i lägenheten, min systerdotter fyller hela 1år imorgon :O Tiden går så sjukt snabbt. 
Jag jobbar och står i. 
Sen är det inte mycket mer att berätta just nu. Ska försöka få in lite bilder sen med det nya i lägenheten så kan ni ju se det :) 
Nu väntar jag på Linas matkasse, den är väldigt sen idag :/
 
Ha det så bra!!
 
Puss och Kram

RSS 2.0