Tisdag!

Tjohej!
Allt bra med er får jag hoppas!? Jag mår helt okej, mycket träningsvärk i benen har jag dock från träningen i söndags och igår, men man ska inte klaga :-) Idag jobbade jag en väldigt kort dag, bara 4 timmar, men det är alltid något. För oss vikarier är sommartiden rätt svår att få jobb, förra året var jag i Tunisien hela Juli månad, dock har jag lyckats få jobb nästan hela juli detta året så det är gött för då vet man att man har pengar i Augusti annars är det då det strular lite med räkningar.
Imorgon ska jag också jobba, men då blir det lite fler timmar, 8-15, men det är en helt okej tid det med.
 
Idag får vi se vad det blir för träning. Det lutar åt att jag hoppar gymmet och cyklar en runda med min syster istället, men vi får se helt enkelt. Jag hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll!!
 
Puss och Kram

Söndag 16/6-2013

Hej!
Allt bra med er? Med mig är det bra. Bara lite trött efter träningen idag :-) Varje söndag så är det MixPass och det är riktigt jobbigt och varmt i den salen. Svetten lacka som tusan idag och golvet var helt blött och fuktigt. Passet varar i 75 minuter och det är en genomkörare av hela kroppen :-)
 
I fredags så tog min lilla syster studenten så hela helgen har vi firat henne. I fredags hade vi en fest med några gäster och firade, åt god mat och hade det super trevligt. Sen igår så hade vi några gäster och åt och hade trevlig. Sen på kvällen var det planerat att vi alla skulle ut på disko i Malmö, men en efter en hoppade alla av och till sist stod bara Hannah och jag där som vanligt så vi körde in och det var väldigt roligt. Musiken var så jäkla grym hela kvällen igenom så man satt inte still alls länge :-) Vi stannade till 02.30 ungefär så det var lagom.
 
Idag har det inte blivit så mycket gjort, vaknade vid klockan 12 och såg på tv en stund och sen var det ju dags för träning. Nu har jag precis ätit middag, Taco, mumsigt värre ;-) Och min tvätt är snart klar så ska den in i torktumlaren.
 
Jag hoppas att ni haft en trevlig helg och nu är det dags att ladda för en ny vecka med en massa möjligheter!
 
Puss och Kram

Trelleborgs Triathlon!!

Hej!
Hoppas allt är bra med er? Själv är det väl helt okej, förkyld och halsont, men det gör inte så mycket just nu :-)
 
Igår var det ju Sveriges Nationaldag och det var dags att köra Trelleborgs Triathlon. Det bestod av 3 grenar
400m Simning
18 Km Cykling
4.2 Km Löpning
Igår när jag vaknade upp så var jagförkyld och halsen gjorde ont och jag kunde knappt prata, jag bestämde då att jag inte skulle vara med i Triathlonet. Jag tog bilen ut med mina yngre systrar för vi skulle heja på de familjemedlemmar som skulle delta. Väl därute så blev man riktigt peppad. Musiken och alla människor som var där, vilket var riktigt många. Det var väl ca 300 personer som tävlade och sen var där några hundra som heja på. 30 minuter innan incheckningen stängs så får jag lite panik och känner hur jäkla gärna jag vill vara med, fast jag är sjuk och inte kommer kunna köra på någon bra tid direkt. Men jag tar bilen och kör hem och hämtar kläder snabbt och kör tillbaka, hann precis i tid och snabbt checka in cykel och byta till simningen. Sprang ner till stranden där alla de andra står och väntar. Jag hinner ut och känna lite på vattnet och det känns inte över kallt. ( Jag doppar fötterna lite) Sen upp och hinner snacka lite med de andra innan de ropar ut, Mindre än 1 minut kvar!!
Då blir alla tysta och nerverna började kicka in. Sen smäller det!
Alla springer ut i havet, även jag försökte haha. Det var väldigt grunt lång väg så man kunde gå/springa en bra bit. När jag väl slänger mig i för att börja simma fick jag panik. FY FAN VAD KALLT DET VAR! Lungorna drogs ihop och jag kunde knappt andas med din lilla luft jag hade. Om inte min mamma och pappa hade varit där så hade jag gått upp igen. Men ju längre man kom ju mer "varmare" blev det eller man vande sig vid det. När vi skulle runda den första bojen kände jag hur man drogs ut i vattnet av strömmarna och man fick simma igenom all jäkla tång. I vanliga fall när jag badar i havet så vill jag alltid kunna känna botten, men det gick inte alls här. Men jag lyckades ta mig igenom simningen och när man väl kom till det grunda så sprang jag lite för man var ju typ sist då hahaha.
 
När jag kom in där vi skulle växla till cykling var min kropp stelfrusen och jag kunde knappt böja mig ner och ta på mig mina joggingskor. Jag fick sätta mig ner, men även det var sjukt svårt hahaha. Men när de väl var på och hjälm och nummer lapp var rätt så tog jag cykeln och begav mig iväg. Då jag knappt kände mina ben så fick jag gå för annars hade jag väl stupat i backen helt och då hade man inte kommit upp alls. Väl ute på banan var alla i full gång på cyklingen och fort gick det för dem. Jag upp på min och började. När man hade kollat på banan innan så var det en runda så man cyklade fram och tillbaka, MEN denna skulle man cykla 6 gånger :-O Det var en väldigt tråkig runda och det kändes som en evighet. När jag inte var klar med cyklingen och skulle hoppa av hade jag så fruktansvärt ont i underlivet hahaha och benen värkte och ryggen värkte, ja frågan är: Vad gjorde inte ont? :-D
 
Växlingen till löpningen/gången var enklare för då hade man redan skorna på sig så då skulle bara hjälmen av och man skulle vända på nummerlappen. Sån tur där så väntade min pappa på mig så vi hade sällskap hela rundan. Jag hade absolut ingen kraft kvar att springa så vi gick hela rundan. Även den rundan var tråkig och jag gillade inte underlaget, det var liksom gräs. sand och sen på vanlig mark haha kommer inte ens på vad det heter :-/ Vid ett parti var det väldigt trångt och om man hade möte så fick man nästan upp lite på kanten så man kunde gå förbi. Den rundan skulle man gå 4 gånger. Sen när vi kom in på slutspurten så sprang vi i mål hand i hand :-)
 
Min slut tid blev 1.55 och det var ju ingen super tid, men med tanke på sjukdom och inte kunnat träna ordentligt så är jag ändå nöjd att jag genomförde det och nästa år om det är igen ska jag försöka köra på 1.30. Vårt mål denna gång var att klara det under 2 timmar och det fixade vi ju.
 
Detta blev ett långt inlägg men nu vet ni lite om gårdagen för mig. Riktigt jobbig men Skoj! Hela vår familj hade tryckt upp gula t-shirts och på ryggen stod det Team Nilsson och de var väldigt uppskattade och alla hejade på oss och man blev nog ihågkommen. Många av proffsen hejade på en och gav mig en klapp i ryggen under cyklingen så det var väldigt uppskattat och roligt. Nu ser jag framemot nästa år!! :-)
 
Hoppas ni har en bra fredag!
 
Puss och Kram
 
 
 

Inget roligt!

Hej!
Hoppas allt är bra med er! Just nu händer det inget roligt att blogga om så känns inte lönt då. Det är bara en massa jobb och träning och det är ju kanske inte så intressant.

Idag har vädret varit väldigt fint, solen har skinit och man kunde knappt vara i den på eftermiddagen. Jag hann med att jobba på två ställen idag så jag har haft fullt upp kan man säga :-) Imorgon jobbar jag mellan 7-15 så det är en helt okej dag.

Nu är jag väldigt trött så jag hade tänkt lägga mig. Börjar bli förkyld och få mer ont i halsen dessutom så man får hoppas det är borta till imorgon! Godnatt och sov gott när ni lägger er!

Puss och Kram


RSS 2.0