Back in the game

Hej på er!
Från och med idag så ska jag jobba heltid, så idag blev det 8-16.30 och det kändes hehe. Jag har ju jobbat 75% några månader nu så det kännns direkt när man går upp till heltid. Vädret har varit så tråkigt idag, regn hela tiden.
Och träning blev det inte heller för huvudvärken har fortfarande inte gått över. Men imorgon så ska jag upp där och köra på som vanligt iallafall, får inte låta huvudvärken ta över hela tiden.
Nu ser jag på en film, på kanal 5 " Kärleken checkar in" , man har ju sett den säkerrt hundra gånger men nu förtiden så är där aldrig något bra på tv. 
 
Vad har ni hittat på med idag?
 
Puss och Kram <3
 

Efter vila (ofrivillig)...

.... Så var det äntligen dags för träning igen. Jag startade med 15min på crosstrainern och sen körde jag ben/rumpa och rygg. Blev inte jättebra övningar på ryggen för helt plötsligt kom det jätte mycket folk så då gav jag upp. Jag avslutade med 5 min på crosstrainern igen. 

Efter gymmet så körde vi och handla lite på Lidl och sen hem. Jag hann precis bara käka något och duscha och sen hämta min syster mig då åkte vi ner i stan och kolla kläder till min systers dotter dop. 

Sen lämnade hon av mig hos mina föräldrar där vi spenderade hela kvällen. Nu sitter vi hemma igen och jag är riktigt trött och vill bara lägga mig nu.

Imorgon är det dags för gymmet igen. 💪

Sov gott! 

Puss och Kram ❤ 



När det inte är ett måste utan något du gör för att du älskar det!

Hej! 
Igår blev det ingen blogginlägg för jag glömde helt bort det. 
Imorse var jag iväg på gymmet och träna i vanlig ordning. Har fått känning i högra vaden så jag hoppa konditionen idag, körde styrka på axlar, biceps och triceps. Gick riktigt bra och jag höjde vikterna. Sakta men säkert går det framåt. Jag ska strax hem till mina föräldrar och tänkte låna deras tvättmaskin och tvätta lite träningskläder. 
Vad gör ni idag? 😊 


Puss och Kram ❤

Fy vad kallt!

I förmiddags så begav jag mig in i parken för att göra min löpträning. I vår park så är det väldigt mycket skugga för alla träden är ju så höga och det är så många, så när jag kom in där vid ca 11.20 så var det riktigt kallt. När jag var klar med min löpning så hade jag fått upp värmen, men bara lite grann faktiskt. 

Sen körde jag hem till mina föräldrar, där jag är nu. Här kommer jag nog hänga lite idag och jag ska se till så jag inte glömmer mina löparskor idag också. Fick nämligen ta mina gamla idag när jag var i parken. 


Puss och Kram ❤

Renovering

Idag firade vi ju 2årig Bröllopsdag så vi bestämde att vi skulle käka något gott och som vi slapp laga själv så jag köpte Kinamat och mannen tog kyckling tallrik. Blev helt proppmätt och det är tur att jag ska ut och springa imorgon. 

Planen är att jag ska in i parken och springa så får man lite paus från gymmet en dag. Så jag hoppas det inte är så himla lerigt och att jag slipper regn! 🙏

Ikväll när vi ätit upp så hjälpte min man min systers man att fixa i köket. De tog bort den gamla fula tapeten och började spackla. Så nu ska det torka och imorgon blir det en omgång spackling till. När det sen är klart så blir det antagligen målning på tisdag 😊 Så det kommer bli snyggt, med tanke på att mina föräldrar spenderade ca 50000kr på köket så borde det finnas en snygg vägg också. 


Denna tapeten var det innan. När det är färdigt får ni bild på det nya 👍 




Provisorisk grind så inte Miro kom in och fick i sig något eller trampa på något ❤ 

Puss och Kram ❤

Ben och rumpa!!

Idag vaknade jag vid kl 08 för jag och några av mina systrar skulle upp på gymmet och träna, idag blev det ben och rumpa 🍑 Efter passet så var man helt skakig. Idag tog jag verkligen i när jag körde ben och körde många olika på dem också. 

Efter gymmet blev det snabbt hem och äta och duscha och sen körde vi hem till mina föräldrar för vår äldsta syster med familj skulle komma hit och de små pågarna skulle få sina julklappar, de blev ju tyvärr dåliga när vi skulle ses under julen, men bättre sent än aldrig. 

Ikväll ska vi fira vår Bröllopsdag, 2år redan, helt otroligt! ❤ 

Hoppas ni haft en bra dag änsålänge?! 

Puss och Kram ❤





I julklapp fick de lego, lera och Dusty påslakan och en bil. Legot satte de igång och börja bygga med direkt 😃👍 

Day 2

Tjaa!! 
Då var dag två av detta året snart slut 😬 Idag var vi och hälsa på vår faster, alltid lika roligt och jag älskar att de flesta av oss samlas och umgås ❤ 

När vi var klara där körde jag och min far inom ekohallen och fyllde på lagret av celsius, de är de billigaste jag hittat 16kr och annars går de väl över 20kr!? 
Sen blev det en sväng på gymmet, jag började med kondition, blandat rask gång och löpning. Känns helt okej men jag ska skynda långsamt med det hade jag tänkt 😊 

Sen körde jag och lillsyrran slut på axlar, biceps och triceps. Gick sjukt bra och fick med ett par olika övningar på varje, är fortfarande helt skakis. 😝👍 

Till middag blev det lax, potatis, morötter, ärter och dillsås, Love! 😘
Har märkt att när jag inte äter en massa skit emellan målen så är jag alltid hungrig, men det lägger väl sig sen när jag kämpat på nån månad. 

Hoppas ni haft en bra dag?! 

Puss och Kram ❤ 




Hejsan hoppsan!

Planerna imorse var att möta upp min pappa och lite av familjen kl 09 på gymmet men det ändrades igårkväll. Varje gång jag springer så anstränger jag mig så mycket så jag fick så himla ont i huvudet igår vilket resulterade till att jag kräkte. När jag vaknade imorse så kände jag huvudvärken fortfarande så jag valde att ligga kvar. Smart val! 

Idag ska vi hälsa på vår faster. Även min pappas moster kommer med och vi har alltid roligt när vi alla umgås 😊 
I eftermiddagnär vi kommer hem så ska jag upp till gymmet med min yngsta lilla syster och då blir det mer löpning och sen styrka på axlar och armarna 💪😃 

Hoppas ni får en trevlig dag! 

Puss och Kram ❤ 




1/1-2015

Hej! 
Mitt nyår var riktigt skönt. Det var lugnt och det firades med familjen, precis som jag ville 😊❤

Idag är första dagen på det nya året och jag tog sovmorgon till kl 11.20 och sen mötte jag upp några i familjen på gymmet till kl 12. Idag blev det lite kondition och sen rygg. Allt gick bra och hoppas på en härlig träningsvärk imorgon 😃 

Ikväll ska jag se tv och sen blir det inte mycket mer gjort. Hoppas ni haft en bra första dag på det nya året?! 

Puss och Kram ❤





RSS 2.0