Gott Nytt År!!

Hej! 
Idag blev det ingen kondition för alla löpband och andra maskiner var upptagna, så det var mycket folk på gymmet idag haha 😃 Så styrketräning fick det bli 😃 

Jag hade tänkt hoppa in i duschen nu och sen vila lite innan vi ska gå hem till min syster och hennes kille och fira nyår där med resten av familjen. Det ska bli skoj 😊 Sen börjar det nya året och där har jag många mål som ska uppnås 😊 

Men jag ville önska er ett Gott Nytt År! Hoppas ni haft ett bra år och nästa blir ännu bättre! 😘❤ 

Puss och Kram 

Tisdag 31/12-2013

Godmorgon! 
Snart ska ge mig iväg för lite morgon träning på SportClub Oasen. Får se vad det blir idag och om löpbandet är ledigt. Jag har konstigt nog fått träningsvärk i magen och sen känner jag av benen också. 

Nej nu ska jag vänta på min skjuts och sen kör vi hårt den sista dagen av 2013 :-D 

Ha en bra dag! Vi hörs efter gymmet! 

Puss och Kram 

Måndag 30/12-2013

Hej! 
Innan idag skrev jag ett inlägg men så krånglade datorn så hela raderades, så himla tråkigt! 

Jag började dagen med träning med lillsyrran på SportClub oasen. Jag värmde upp på löpbandet och jag lyckades springa i 10minuter vilket jag är nöjd med. Jag har liksom inte sprungit på några månader och jag har aldrig sprungit långt eller länge. Sen körde vi styrketräning. Dock har de fått nya maskiner så det är svårt att veta exakt hur de funkar med inställningar, men det blir bättre sen. 

Nu är det snart dags för min födelsedag, 25/1, och jag blir 26år, en gammal kvinna nu snart. Jag skickade ut inbjudningarna idag och jag hoppas att så många som möjligt kan komma. Det är tyvärr inte så ofta vi träffar hela släkten tyvärr, måste ändra på det! 

Nu sitter jag och Mohamed och ser på Pearl Harbor. Det är en bra, men sorglig film tycker jag. Hoppas ni haft en bra måndag! Imorgon är det nya tag!

Puss och Kram 




Juldagen!!

Hej!
Idag är det Juldagen och vi ska strax bege oss hem till min stora syster där vi ska äta middag, blir nog rester sen igår. Ska bli mumsigt, men ska inte äta fullt så mycket som igår, blev verkligen proppmätt. Mohamed åkte in till Malmö i förmiddags och hälsade på en kompis och han ska komma nu snart innan vi kör igen.
 
Idag är jag riktigt trött och känner att imorgon ska jag nog sova ut lite längre, dock börjar ju mellandags rean imorgon så vetifan om man kan det ju, vi får se helt enkelt :-)
Jag hoppas ni får en bra Juldag och att ni fick det trevligt igår och ni fick en massa julklappar!
 
Puss och Kram

GOD JUL!!!

God Jul på er allihopa!!
Hoppas ni alla får en underbar julafton och ni får firat med människor ni tycker om.
 
Puss och Kram

Julen!

Hej!
Julen närmar sig med storm steg och nu är det bara två dagar kvar till julafton :-) Iår ska vi fira hemma hos min syster och henne kille i deras hus och då blir det ju vår familj plus hans släkt, en hel massa människor med andra ord. Det känns både roligt men också stressigt för det känns inte särskilt planerat. Under alla våra år när vi firat jul så har vi alltid haft Brita hos oss, min pappas moster, men iår så kommer hon inte vara med oss för det är för mycket folk och hon gillar inte sånt och det ska bli så tråkigt, det är liksom tradition att hon är med. Emellanåt känner jag att jag åker till henne och firar istället, men då kommer det bara bli en massa sura miner från andra stället. Åhh vad jobbig julen blev iår hahaha.
 
Idag har jag varit hemma hos mina föräldrar eller jag är här fortfarande. Jag har hjälpt Hannah att sätta i hennes hårförlängning, med microringar och vi ska äta kalkon tillsammans sen. Ska bli mumsigt för jag älskar kalkon. Ikväll blir det bara en massa mys och imorgon kan man ju sova ut för jag jobbar inget under julen :-D
Mannen min är i stan och träffar en kompis och snackar lite, får se när han dyker upp igen.
 
Jag hoppas ni får en trevlig söndags kväll!!
 
Puss och Kram

Så jäkla arg!!!!

Hej!
Nu kommer ni få läsa ett arg inlägg så om ni redan nu vet ni inte är intresserade så behöver ni inte läsa:
 
Idag fick vi hem våra lönepapper från kommunen. Och såklart har samma rektor inte fixat med ens lön så nu får man inga pengar till julen. Denna rektor gör så här nästan varje gång, säkert 8/10 gånger. Jag blir så jäkla arg och ledsen på denna kvinna och jag kan ärligt säga att jag hatar henne. Hon har ingen respekt för oss och hon bryr sig inte alls så man får sina pengar. Men detta var droppen som gjorde så bägaren rann över. På måndag så kommer jag ringa facket och hon som har hand om vikariebanken som jag är med i. Detta är verkligen inte okej och det får inte fortsätta!!
Finns det någon annan här ute som har samma problem som jag har? Vad har ni gjort åt det? Har det skett någon förändring?
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Jag kommer vara helt knäckt tills detta har löst sig så man har sina pengar så man kan betala sina räkningar och hyran! Så jäkla besviken :-(
 
Puss och Kram

Tandläkaren!!

Idag var jag hos tandläkaren och jag tycker verkligen inte om tandläkaren. När jag var yngre så gick det ändå bra och min smärttröskel var nog större då, men nu är jag så jäkla rädd och jag känner smärtan jättelätt. Jag fick tre bedövnings sprutor och ändå kändes det lite. Usch det var inte alls roligt. Jag fyllde i ett hål som jag hade i en kind tand. Vi bestämde att jag skulle dit igen i januari och kolla igenom hela munnen, rutinkoll som han sa för det var cirka 2 år sen jag var där sist. Dock sa han att jag hade väldigt fina och rena tänder så det var ju ändå skönt att höra.
 
Efter tandläkaren cyklade jag hem till mina föräldrars hem igen, Mohamed stannade där och plockade lite och höll Miro sällskap :-) Vi såg lite på tv och sen fick jag bege mig iväg till förskolan där min mamma vikarierar och vakta lite medan hon skulle till doktorn, men det gick hur bra som helst.
 
Nu äter vi middag, riktigt mumsigt och nu har jag åter känsel i munnen :-D
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!!
 
Puss och Kram

Måndag 16/12-2013

God morgon alla kära!
Hoppas allt är bra med er idag? Idag fick vi vakna tidigt för vi har tvätt tid mellan 08-14 och vi har ändå en del att tvätta så fick sätta igång direkt. Egentligen skulle vi gjort det igår men då hade vi glömt flytta ploppen, det får vi se till så det inte händer igen :-D
 
Idag är jag ledig från jobb så jag ska tvätta och sen ska jag hem till mina föräldrar och gå ut med hunden och städa lite innan jag ska hem igen och cykla till tandläkaren. Jag hoppas jag slipper stressa en massa i alla fall. Mohamed ska gå till skolan snart och sen är han hemma igen strax innan tolv.
 
När jag vaknade upp igår så var jag förkyld och det fortsätter idag. Förkylning är inte roligt för det kan sitta kvar i en evighet känns det som.
Imorgon kommer mina yngre systrar hem från deras resa till Kosovo. Ni som undrar varför de åker dit där av alla ställen är för att deras pojkvänner är därifrån :-D
 
Nu ska jag se lite på tv innan jag ska ner i tvätt stugan igen!
 
Puss och Kram

Kycklinggryta!!

Hej!
Idag skulle vi ju tvättat och när vi kom ner i tvättstugan så hade vi glömt flytta vår plopp, tusan också! Så vi får tvätta imorgon bitti istället så det är tur jag är ledig imorgon. Jag körde hem till mina föräldrar och Mohamed åkte till gymmet med Martina och testade på Mixpasset för första gången och han tyckte det var roligt och att det gick bra.
 
Nu håller jag på att laga middagen och Mohamed bara går runt i köket och tittar för han är så jäkla hungrig efter gymmet hahaha. Men än är det inte färdigt :-P
Ikväll ska vi bara se på tv eller så ser  vi på en film, måste komma i säng i rimlig tid ändå för vi ska ju upp tidigt imorgon.
Jag hoppas ni haft en bra söndag!
 
Puss och Kram

Tredje Advent!

Idag är det den tredje advent och idag hade jag tänkt åka hem till mina föräldrar och fira det. Jag har bakat en Sockerkaka med saffran som jag ska ta med mig :-) Men innan vi åker dit så ska vi tvätta och städa här hemma. Jag vaknade strax innan klockan 10 och mannen ligger fortfarande och sover, men det är ju ingen chock direkt :-D
När jag vaknade så var jag helt förkyld och jag bara nyser hela tiden, hoppas det inte är något som ska bryta ut för det har jag ingen ork med.
 
Nu på lördag, den 21 december, så ska min syster ha födelsedagsfest. Jag har lovat att baka lite till festen för vi ville inte köpa tårta utan baka själv. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska baka :-/ Man kan ju baka något som har med julen också. Sen är där ju småbarn så det får man också tänka på och allergier :-D Men jag kommer väl på något inom de närmsta dagarna.
 
Nu ska jag kolla till kakan och se om mannen börjar vakna till. Ha en underbar söndag allihopa!
 
Puss och Kram

Julklappar!!

Hej!!
Vi har sedan några år tillbaka bestämt att vi inte ska handla några julklappar till varandra, då vi är gamla nu och ekonomin inte alltid håller för vi är ju ändå en del i familjen. Men jag har i alla fall handlat lite julklappar till vår kusin som är snart 8år och så handlade jag en julklapp till min man :-) Ska låta honom öppna den på morgonen på julafton så kan han ha på sig den när vi ska gå bort och som ni säkert kan gissa så är det något klädesplagg :-D
 
Idag har vi inte gjort så hemskt mycket, vi gick iväg till affären och då promenerade vi hem till mina föräldrar och satte oss och drack kaffe och såg på tv, sen kom min syster dit och min morbror med hans dotter (min kusin). Vi snackade lite och sen körde vi hem. När vi kom hem så snackade jag med min lilla syster på skype och sen gjorde vi middag. Idag blev det spagetti och köttfärssås, mumsigt :-D
 
Nu sitter jag framför datorn lite och snart ska vi kanske se lite på tv eller spela kort, vi får se helt enkelt :-)
Hoppas ni haft en trevlig lördag och får en fortsatt trevlig kväll!
 
Puss och Kram

Lördag 14/12-2013

God morgon!
Jag fattar inte hur vissa personer kan sova så länge. Igår somnade jag strax efter 00 och vaknade vid 09 idag. Min man somnade vid ca 23 och han sover fortfarande :-O Ibland är det inte rättvist. Idag har vi inga planer, som det brukar vara på helgerna. Blir väl att städa lite i lägenheten och sen kanske man går ut en runda. Jag tycker vinter tiden är tråkig när det blir mörkt så snabbt, man blir liksom mindre sugen på att gå ut då. Här är det kolmörkt redan vid 16 och så ska det inte vara tycker jag.
 
Vi har dessutom inte fått någon snö än som stannat, bara en massa regn. Får se om snön hinner komma till julen annars får det bli en regnig jul iår :-D
Nej nu ska jag se om jag kan börja städa lite. Hoppas ni får en trevlig lördag!
 
Puss och Kram

Rester!!!

Hej!
Idag började jag jobba tidigt, klockan 07 för de skulle gå Lucia för föräldrarna kl 07.30 så vi fick fixa dem innan. De var riktigt duktiga och många av dem sjöng så vi slapp sjunga, man har ju inte den bästa sångrösten direkt ;-D Sen åt vi frukost tillsammans och sen skulle de stora barnen gå lucia för de minsta  och även där var de duktiga.
 
Jag slutade tidigt idag, kl 12.30 så då gick jag hem till mina föräldrar och gick ut med deras hund så han inte behövde vänta hela dagen. Sen kom Mohamed och då satt vi och såg lite tv och höll Miro sällskap och sen kom min mamma hem och Mohamed och hon drack kaffe. Jag somnade i soffan kl 15 och vaknade upp 16.30 av att mamma och Mohamed snacka om tennisarmbåge och akupunktur, tror inte han förstod så bra, men det gör inget.
 
Nu sitter vi och äter middag, gott. Jag tog rester, Lasagne och det blev nog den godaste lasagnen jag gjort på länge alltså, så jäkla god! :P
 
Ni får ha en underbar fredags kväll och ta det lugnt om ni går ut och festar!!
 
Puss och Kram

Längre dagar....

Så då sitter man här i soffan igen. Idag jobbade jag mellan 09-16.30 och egentligen skulle jag jobbat 12.30-16.30 så jag fick fler timmar, även imorgon jobbar jag fler timmar. Det är skönt med fler timmar för det innebär mer pengar och pengar kan man inte få nog av 😊 

Idag till middag hade vi kyckling och pommes, gott och imorgon ska jag göra lasagne. 
Min lilla syster (Frida) skulle ju åkt till Kosovo i torsdag men då kom ju stormen Sven så det blev inställt. Dock boka hon om så hon åker ikväll om ca 1.5 timme. Hoppas hon får skoj och sen om 1 vecka kommer hon och Hannah hem igen, ska bli skoj 😊 

Nu ska jag snart lägga mig! 

Puss och Kram 


Testa att göra en butterkaka i helgen, den blev helt okej, köpe är dock godare 😜 


Ny vecka!

Hej! 
Då går vi in i vecka 50 nu. Snart är det julafton och vi närmar oss den med storm. Idag jobbar jag mellan 10-16.30, så jag fick 2 timmar extra om man tar bort rasten. Har fått lite extra tid några andra dagar också så det är skönt med lite mer pengar för det behövs 😊 

Gymmet har stängt för kondition och styrketräning så man kan bara köra passen, så jag får träna något därhemma istället. Köra lite mage och ben och sådant. Nu är snart min rast slut och om ca en timme är det dags för mellanmål ned barnen. Sen brukar det gå rätt fort på eftermiddagen, det försvinner ju barn lite då och då. 

Ha en underbar fortsatt måndag! 

Puss och Kram 

7/12-2013

Hej! 
Vilken hysteri det har blivit för att Kevin vann idol, flera bloggar har skrivit om det och i tidningarna står det såklart. Tur man inte har följt idol så man slipper allt snack 😃 

Igår var jag på julbord i Malmö. Julbord är inte någon favorit för det är inte mycket jag tycker om på bordet och det känns då som bortkastade pengar. Dock fick vi detta betalt så då följde jag med 😊 Precis när vi skulle köra så blev det värsta snöstormen så vi stannade bara i 2 timmar. 

Idag har vi inte gjort mycket, Mohamed har nog feber så vi tittar bara på tv, eller jag gör det och Mohamed vilar i soffan. Klockan 18 är vi bortbjudna, får se om vi kan gå så han inte mår sämre. 
Ni får ha en fortsatt trevlig lördag! 

Puss och Kram 


Min tallrik igår, inte så mycket saker på 😃

Fredag 6/12-2013

Hej! 
Då var det fredag igen. Idag jobbar jag på en förskola som jag var på i början av året, tror det var i slutet av januari så det var ett tag sen sist. Jag jobbar till klockan 16 idag och sen måste jag skynda mig hem och fixa mig för ikväll är det julbord som gäller i Malmö. Är inte jätte sugen på det men vad ska man göra. Martina ska komma förbi och hjälpa mig lite med håret, får se om deg bara blir en knut, orkar liksom inte fixa det en massa. 

Stormen Sven höll på när jag cyklade till jobbet imorse också, plus att det kom snö också och det vill jag inte. Men det dröjer inte länge till det kommer 😕 

Nu ska jag koppla av på resten av min rast. Ha en fortsatt trevlig fredag! 

Puss och Kram 

Inget flyg!

Go'kväll i blåsten! 
Herregud vad det blåser en massa, helt sjukt alltså. Som jag skrev innan så skulle ju min lilla syster flyga till Kosovo ikväll, men flyget är inställt på grund av blåsten, lite tur så det inte händer något. Men synd om henne för hon har längtat så och även Hannah har längtat efter Frida 😞 

Nu ska jag se tv och sen blir det sängen. Sov gott sen, Godnatt! 

Puss och Kram 

Stormen Sven!

Hej hopp! 
Idag är det torsdag och jag jobbar till halv fem, men de undra om jag kunde vara stand by till klockan 17 beroende på hur många barn som var kvar, visst kan jag det. Det har varit en väldigt lugn dag med lite barn på vår avdelning. Vädret är väldigt dåligt. Det regnar och blåser som tusan, får se om det kan bli ännu värre dessutom. 

Ikväll är det meningen att min andra lilla syster ska åka till Kosovo, då får vi hoppas det slutar blåsa och regna en jäkla massa!  Hon stannar därnere till den 17 december så åker både Frida och Hannah hem samtidigt 😊👍 

Annars så jobbar jag och står i. Jag har ju halv tid på en förskola fram till 19 december, men denna veckan har det blivit fler timmar och det tackar vi för 👍 
Imorgon ska jag på julbord med min pappas jobb, hoppas det går bra och inte blir långtråkigt. 

Nu ska jag njuta av min rast! Ni får ha en fortsatt trevlig torsdag! 

Puss och Kram 

RSS 2.0