Dålig uppdatering i know

Sorry att jag inte har uppdaterat men har inte haft någon större lust att sitta och göra det eller jag har inte haft något intressant att berätta direkt. Ikväll ska jag sätta in bilder på det jag köpte igår när vi var i malmö och lite andra bilder, men nu är det dags att gå ut och springa, sista gången i denna veckan jippie!! =)
Imorgon ska vi till Brita och käka middag och så ska vi tvätta hennes hund Lina, ska bli skoj. Men nu ska jag gå så ni får ha det så bra!!

// Petra

Filmen Australia

Usch!!! Jag, Hannah och Martina ser just nu på filmen Australia och de sköt precis en känguru. Jag gillar inte när djur skadas även när det gäller film, tycker det är hemskt. Vi har precis börjat se den och änsålänge lockar den inte.

Men åter till annat, idag ska vi till malmö, ska bli roligt, annars så har jag sån jäkla bloggtorka så det inte är sant, hittar liksom inget att skriva om, liksom hur roligt är det att höra vad jag gjort på dagen och att jag varit ute och sprungit, Borring!!!
NI kan ju KOMMA med FÖRSLAG!!! Skulle uppskattas till tusen!! =)

Kram Petra

nu väntar era kommentarer =)

Först och främst vill jag säga tack till era fina kommentarer och hur bra ni puschar på en nu när man kommit igång med löpningen, det betyder super mycket och det får en att verkligen vilja mer. Så TACK!! =)
Nu ska jag sätta igång och svara på kommentarer. Jag har duschat, ätit middag och varit ute en sväng med bilen =)
Imoegon som sagt ska jag och mina sytrar och min pappas moster iväg till köpcentrat i malmö som heter Entré, det är väl rättså nytt. Brita, min pappas moster, har velat åka dit och då passa det perfekt imorgon, vi ska hem till henne efteråt och tvätta hennes dvärg tax Lina.

Vad har ni hittat på med idag?

// Petra


Usch så jobbet det kan vara med sol

Idag var vi som sagt ute och sprang och idag var både Martina och Frida med så det var extra roligt =) och till skillnad från de andra gångerna så stod solen på idag så det var så himla varmt. Det kändes som man blev tröttare av att solen stod på än att när det var lite kyligare =) Nu ska jag iväg ner i stan, vi hoppade malmö idag för vi ska in i morgon i stället =)
Jag ska svara på kommentarerna när jag kommer hem för jag måste gå och fixa mig nu.

Ni får ha det så bra så blir det ett inlägg ikväll igen =)

// Petra

                 

                 


28 Juli

Ja, då var vi inne på en ny vecka igen, tiden bara flyger iväg, eller det tycker inte ni??
Idag har inte hänt något speciellt utan jag har varit i malmö på jobbet och hälsat på, sen i stan och kolla lite på joggingskor åt Hannah, de hade rea på dem nu, vissa var riktigt snygga. Imorgon far jag och Martina i alla fall in till Malmö och ska kolla lite affärer och kanske fika eller luncha får se vad det blir. Sitter just nu och svarar på kommentarer och lyssnar på musik. Kommer ni ihåg gruppen som hette Five? Vet inte om de fortfarande sjunga, har inte hört något från dem i alla fall. Men låtarna Everybody get up och Let´s dance är riktigt bra.

Men nu ska jag se till att få liv i Hannah, hon somnade för ca en timme sen =/  Just det! Imorgon går vi ut och springer igen, då är vi inne på femte gången! =)

Ni får ha det så bra så hörs vi!!

//Petra

Födelsedags party!!

Idag hade vi födelsedags party för min faster, hon fyller år på torsdag nu i veckan. Som vanligt så är det lika skoj att ha besök. Speciellt när det gäller att få ner Kerstin för då blir det extra mycket skämt =) Vi åt grillat, som alltid är gott, men idag smakade det inte särskilt =/ vet dock inte vad det kan bero på. Sen var jag iväg och handla lite. Jag tog tyvärr inga bilder för jag tänkte ens inte en tanke på det =)

Imorgon ska vi ut och springa igen och så ska pappa och jag köra in till malmö och slänga några säckar plus skicka iväg ett e-mail.

Vad har ni gjort idag?

Nu ska jag fortsätta spela!! =) Ni får ha det så bra! =)

//Petra

Hallå bloggen!!

Ni får ursäkta att jag inte uppdaterat under dagen men jag har varit upptagen hela tiden. Det började med att jag vaknade sent och sen direkt fick jag sätta igång och börja tvätta min morbrors bil. Insidan blev superfin och tyvärr glömde jag fota under tiden så jag har tyvärr inga bilder =( Bilen är nog gammal så färgen är väldigt matt så det såg ju inte ut som när jag tvättar min för den glänser riktigt då =)
När jag var klar och lagom till att det skulle börja ösa ner regn så var det dags för sista dagen i denna veckan för löpningen. Byta om och ut och springa i regn, jippie =) fy vad jobbigt det var idag plus att det blev lite strul så jag sprang mer än vad vi skulle så jag är riktigt trött nu =) Trodde nämligen de sa att vi skulle springa men det skulle vi tydligen inte =/ Nu har pappa och jag precis kommit hem från ÖB och Willys och snart ska jag färga håret och sen göra en blåbärs smoothie, mums!! =) Jag ska inte ta fram min bärbara dator idag för jag ska verkligen komma i säng tidigt, ska kanske in i stan imorgon! =)

Vad har ni gjort idag? Planer för ikväll??
Jag ska inte göra något alls ikväll, kanske blir fotbad och lite ompyssling =) Kan behövas, för jag är ganska trött nu, jobbigt vecka haha!! =)

// Petra

      
                    Längtar tillbaka som in i!! Får bli nästa år!! =)

Lön idag då..

Godmorgon på er alla!!
Som i rubriken där uppe så får ju vissa lön idag och bland de vissa är ju....JAG =D Lite glad blir man då eller?? Igår när jag var inne på facebook och pratade med Jenny ( min äldsta syster som är och jobbar på Kreta på ett hotell, för er som inte visste det) så nämnde hon en låt till mig, jag har lagt in den i något inlägg nedanför =) Super bra och man vill bara upp och dansa och hoppa omkring.
Idag ska jag iväg och tvätta min morbror Saab, så den blir ren, inte världens roligaste, men vad gör man inte för pengar. Förra året när jag köpte min egen bil så var jag super noga med den och tvätta den minst en gång i veckan, den var typ alltid super fin, men på senaste så orkar man inte med det, kan bero på att man inte jobbar där som man tvättade den förr =P hehe.
Hoppas hoppas och återigen hoppas att lågkonjukturen går över snart så där finns jobb igen för det vill jag verkligen. Och då inte vilket jobb som helst utan jag vill HÄRDA!! hehe, man kan ju säga att jag var en arbetsnarkoman. Det kan ju bero på att personerna där får en alltid att vara glad. Den roligaste kommentaren jag fick en gång var
- Alltid när man ser dig så har du ett stor leénde på läpparna!! =D
Ja, och det är er förtjänst!! =P
Men nu måste jag kila, ses senare!! =D

By the way idag är det löpning som gäller:

5min rask gång
2min joggning
5min rask gång
1min joggning
3min rask gång

Puss och kram!! =D

// Petra


                

                                    

Rhytm of the night

Här har ni en ny bra låt att lyssna på!!

Debarge - Rhytm of the night



Sov så gott så ses vi imorgon!! =D

// Petra

Tävling!!!!

Just nu har Malin en tävling i sin blogg där man kan vinna ett halsband. Man kan välja mellan ett tjej eller killhalsband, båda är super fina! =) Halsbanden kostar 299kr / st och heter "Proud to be Pride" och det stöttar homosexuella =)

Vill ni kika in på Malins blogg så kan ni klicka på bilden nedan!! =)






// Petra
                                        

Musik, träning sen dusch

Idag så vaknade jag ca kl ett och jag som skulle upp tidigt =/ Jagfrågade om jag kunde tvätta bilen imorgon istället och det gick bra, så idag måste jag verkligen lägga mig tidigt och sen upp tidigt, imorgon är det löpning också =)
Imorgon är löpningen på:

5min rask gång
2min joggning
5min rask gång
1min joggning
3min rask gång

Ser om det blir lite längre joggning på den sista. =)
Nu har jag precis kört med skivstången och tränat biceps, axlar, bröst och triceps, det var ju ett tag sen jag styrketräna så det kände lite, men det ska bli ändring på detta nu. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga in lite tvätt och sen blir det middag med Jönssonligan, idag skulle de bjuda på kinamat, mums, det var så längesen man åt det. Ska försöka att inte äta så mycket för det är ju inte världens nyttigaste precis. Lite konstigt är det att nu när man kommit igång med träningen så tycker jag det blivit mer skit mat, typ pizza och sånt, inte bra alls, måste också bli ändring. Imorgon är det löning, så skönt, har gått utan pengar nu i en månad inte så kul. Jag och Hannah kanske ska åka in till Malmö på lördag och kolla i affärer, vi tänkte åka till Entré och kanske sen ut till svågertorp tror jag det heter =/ inte säker dock!

Hur ser eran dag ut? Vad tränar ni? Har ni några tips på träning? =)

Ha det så bra!!

// Petra


                                    

Godnatt på er och sov så gott!! =D

Nu ska jag gå och lägga mig, kommer säkert inte kunna sova men men. Jag undrar om de andra kommit hem än, har dock inte hört dem =/ Får gå ner och kolla!

Imorgon ska jag tvätta min morbrors bil så det kommer nog ta en stund, om det inte regnar dock. Får se om Jenny hör av sig imorgon så jag kan prata med henne om resan.
Nu hör jag dem komma in så jag ska gå ner och hälsa.

Sov så gott!!

// Petra

Ibland är livet svårt

Just nu sitter jag i den sitsen där jag inte vet riktigt vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill läsa till och vad jag vill jobba med. Alla i min närhet tror och det känns som de vill att man ska bli det som mina äldre systrar är, men jag är inte dem och jag kanske är sämre än dem på vissa saker, men bättre på andra.

Jag som person är sån som hellre döljer saker, som t ex när jag skulle ta mitt körkort. Jag berättade inte när jag hade uppskrivning mer än för min pappa (för han körde mig, annars hade jag nog inte berättat för honom heller), för om jag inte klarade det så ville jag inte ha alla besvikna miner emot mig. Så klart fick de andra reda på det på något konstigt sätt och jo vad hände jag klarade inte min uppskrivning och jag fick vad jag fasat. När jag hade min andra uppskrivnig så följde min äldsta syster med mig för pappa var tvungen att jobba och denna gången klarade jag det =D Då var alla glada och " De visste att jag skulle fixa det ". När jag hade min uppkörning så var mina föräldrar i USA och jag kunde ju ha min uppkörning i trelleborg så då behövde ingen följa med. Uppkörningen klarade jag galant =D

Men det jag försöker säga är, varför ska man vara rädd för att berätta saker som egentligen andra inte har att göra med? Om jag nu inte känner att en sak är vad jag vill göra då ska inte de vara sura och besvikna, ska inte jag få göra vad jag vill så länge det är något vettigt och något jag är lycklig med?

// Petra

Onsdag 22/7

Så nu är vi tillbaka, eller ja vi var tillbaka för en stund sen för vi hjälpte till ute i trädgården och rensade i vårt förråd. Just nu i Trelleborg så regnar det rejält och lite tråkigt är det, men åter till joggningen.

Idag joggade vi samma runda som sist men jag kände att idag ökade jag tempot lite och plus att jag sprang 45sek längre =D Hannah gjorde även detta!
Idag fick vi med Martina ut och det var roligt, ju fler dessto bättre =d STARKT JJOBBAT TJEJER!! =D


Nu ska jag duscha sen ska vi käka middag, idag ska jag nog inte ta fram min data utan försöka lägga mig innan midnatt, jag sover så länge annars.

Vad hittar ni på med idag??

// Petra

Joggning står på listan

Nu sticker jag och Hannah ut och springer i parken så vi hörs senare! =D

Idag ska vi köra samma runda som sist och den är:
5min rask gång
1min joggning
5min rask gång
1min joggning
3min rask gång

Önska oss lycka till!! =D

// Petra

Svar på frågor (del 2 av 2)

Go´kväll alla läsare!!
Nu ska ni få svaren på resten av frågorna ni ställt!! =D

Vilken är din favorit fisk?
Svar: Om du menar att äta så älskar jag lax. Men annars så tycker jag delfinen är en fin fisk! =D

         

Vad på din kropp gillar du bäst?
Svar: Jag gillar mina blåa ögon!

                   

Hur många systrar har du?
Svar: Jag har fyra hel systrar och en halv syster.

Vill du ha barn? Hur många i så fall?
Svar: Ja, jag vill gärna ha barn. Jag tycker två barn är lagom.

Vad skulle dina barn heta?
Svar: Om det är en flicka så ska hon heta Michelle och om det är en pojke så ska han heta Theo. =D

Jobbar du med något?
Svar: Jag har inget fast, men jag brukar vikariera på olika förskolor och så jobbar jag på en verkstad i malmö ibland och det tycker jag är jätteroligt. =D

Var brukar du åka till semester till?
Svar: Jag har bara varit i Grekland, på Kreta, när jag varit på semester.


                   

Vilka är de tre vackraste kvinnorna?
Svar:

                   
                                                     Jessica Alba

                    
                                                     Tyra Banks

                     
                                                                Heidi Klum

Du verkar vara en tjej med starkt självförtroende, har det alltid varit så? Eller hur fick du det?
Svar: Vad bra att det verkar som det utåt. =D Visst har jag bra självförtroende när det handlar om saker jag kan och känner mig bekväm med, men annars har jag inte alls bra självförtroende. =D

Vilken kändis skulle du vilja vara för en dag?
Svar: Jag skulle vilja vara Jessica Alba för jag gillar henne och tycker hon är så otroligt snygg. =D

                    

Favorit färg?
Svar: Älskar BLÅ!! =D

Favorit artist?
Svar: För tillfället Chris Brown


                                 

Använder du smink?
Svar: Ja, jag använder smink. På vardagarna brukar jag bara använda mascara och ibland eyeliner. Men på fest eller andra speciella tillställningar så använder jag även lipgloss, ögonskuga och ibland ( ytterst sällan ) fondation.


                            

1. Fondation - Märke Biotherm , köpt på Mitti för 285 kr
2. Mascara - Märke Maxfactor, Masterpiece Max, köpt på H&M för 170 kr
3. Lipgloss - Märke Isadora, Express Star Gloss, köpt på Maxi för 99kr
4. Eyeliner - Märke Isadora, köpt på kicks för 120kr

Hur ser ditt liv ut om tio år?
Svar: Om tio år så har jag två barn och en man som älskar mig. Vi bor i ett hus med stor trädgård och en pool. Vi har även en hund. =D Jag har även ett jobb som jag älskar.

Tack för alla frågor ni ställt, alltid supper roligt!! =D

// Petra

The City Marathon

Jag sitter just nu och kollar på mtv där de visar ett The City Marathon, ett väldigt bra program by the way. I ett av programen så var Allies kille Adam otrogen, han kysste en annan tjej.

Så då slänger jag in en fråga till er!

Hur hade ni reagerat om er kille var otrogen??

Ha det goodi!!

// Petra

Hej hej..

Idag vaknade jag kl 11 så det var bättre än de andra dagarna. Vi passar Flisan idag för de håller på att fixa i huset. Just nu väntar Hannah, Frida och Flisan på mig i trädgården, jag vet inte om de tänker bada i poolen eller inte, jag ska inte det. Ikväll blir det friskis och svettis i parken kl 19. Jag brukar aldrig få träningsvärk men jag känner lite i benen och rumpan idag efter joggningen igår =D

Vad kommer ni hitta på med idag?

Fler svar på frågorna ni ställde kommer ikväll. Ha det så bra så länge så hörs vi!!


Här har ni lite bilder från igår när Hannah och jag var ute och sprang!!

                                 
                                       Hannah och jag kommer joggandes =D

                       
                                Mina löparskor, dock inte de bästa!!

                                              
                                                  Hannah och jag svettiga efter turen =D

// Petra

                        

Svar på frågor (del 1 av 2)

Här har ni lite svar på några frågor! =D

1. Hur gammal är du?
Svar: Jag är 21 år gammal

2. När började du blogga?
Svar: Jag började blogga förra året, men då tröttnade jag på det och uppdaterade väldigt sällan, plus att det var typ ingen som läste och kommenterade den så jag tog bort den och sen i maj detta året så startade jag denna =D

3. Varför började du blogga?
Svar: Oj, det kommer jag inte riktigt ihåg =/ Kanske för att jag tyckte det verka spännande och jag har läst mycket av Blondinbellas och Kenzas bloggar så tänkte jag att jag också kunde blogga =D

4. När fyller du år?
Svar: Jag fyller år den 25:de Januari

5. Om du fick välja att flytta till ett ställe på hela jorden, vart skulle det bli?
Svar: Oj ännu en svår fråga. Det skulle väl bli ett varmt land med fina stränder =D Kanske någonstans i USA? =D

6. Vem är din drömkille?
Svar: Jag tror inte jag har någon direkt drömkille, men egenskaper som min drömkille ska ha är B la: han ska vara snäll, omtänksam, pålitlig, ärlig, ha humor, bara för att nämna några saker ; )

7. Vart går din drömresa?
Svar: Ända sen jag gick i sjätte klass så har jag velat åka till Spanien. Sen vill jag även åka till USA =D

8. Är Chris din idol?
Svar: Ja, en av många. Jag tycker hans musik är jättebra och sen är han en suverän dansare också, plus att han är snygg =D

9. Har det som hände med Rihanna påverkat din syn på honom?
Svar: Visst ligger det bak i huvude på en, men samtidigt så kommer jag inte sluta lyssna på hans musik bara för han gjorde något idiotiskt.

10. Har du koll på dina nycklar?
Svar: Jag har alltid koll på mina nycklar. Om jag skulle bli av med dem så beror det på att någon annan har flyttat på dem från där jag lade dem =D hehe.

Så, där har ni några svar, resten kommer komma upp någon gång under dagen imorgon! =D

Så tråkigt väder vi har...

Nu är frågestunden över och jag ska lägga ut svaren senare om jag hinner.

Jag var ute innan och sprang och jag fick med mig Hannah. sjukt kul och Bra jobbat!! =D
Jobbigt var det, med tanke på att jag inte har konditionstränat på några år, så Jippie!! =D

Idag blev det:
5min gång i rask takt
1min joggning
5min gång i rask takt
1min joggning
3min gång i rask takt

Kanske inte låter som mycket, men det var jobbig då för tillfället, men guud vad skönt när vi var klara =P
Jag lägger in lite bilder sen när vi laddat över dem.

Vad har ni själva gjort idag?

// Petra

I don´t know..

Haha det är så roligt när man ligger och snackar med vissa personer på facebook och så frågar man dem något och så svarar de
- I don´t know! :)

Men vad vet ni egentligen? Just nu håller solen på att titta fram och jag hoppas det blir fint väder nu i veckan så man kan hitta på lite saker. Jag undrar även om "brännbollskvällen" kommer bli av eller de skiter i det som vanligt? Jag tycker det hade varit skit kul att träffas och spela kubb, brännboll what ever. Jag sitter och tänker tillbaka nu till de två veckorna jag jobbade och önskar att jag kunnat jobba fler veckor så jag tjänar mer pengar, men det går ju inte tack vare denna jävla lågkonjukturen. Varför var det tvungen att detta skulle hända?
Just nu håller Hannah på att klippa Frida och jag kan slå vad om att Frida inte kommer bli nöjd haha, som om Hannah klipper bättre än moi!! =D Ska ta ett foto sen så kan ni få se hur det blev. Vill även ut och köra en runda så ska se till att få med mig någon så det blir extra roligt.

Jag tänkte starta en frågestund, men eftersom det inte är så många som VÅGAR, för jag antar att det är det som göra att ni inte kommenterar så kanske jag skiter i det, eller??

Äsch vi kör igång en frågestund!!  KOM  IGEN NU OCH STÄLL FRÅGOR!!


FRÅGESTUNDEN AVSLUTAS KL.18.00!!!

// Petra

                             

Ut i det kalla vädret...

Ja det är precis vad jag ska göra. Jag ska byta om till löpningskläderna och gå in i parken och testa på första dagen löpning. Ska bli intressant. Ska höra om syrran kan följa med och ta tiden :P

Skriver när jag kommer hem!! =D

// Petra

                                               

Nattbloggning pågång =D

Ja jag ligger här fortfarande, man kan tro att jag fastnat men det har jag inte. Jag ligger och lyssnar på lugna favoriter och det är verkligen bra musik, ni borde lyssna!! =D
Jag håller även på att skriva ner min löpning tolv veckor fram, ja ni hörde rätt, jag ska börja ut och springa =D
Varje måndag skriver jag in hur jag ska springa så får ni följa min resa hehe, låter väl bra. Då blir det ni som får peppa mig och hålla mitt humör uppe =D Jag ska även lägga upp min mål bild som jag kallar det, hur jag vill se ut! =D
Strax ska jag lägga mig, ska bara kolla några saker till.


                                            

Ni får gärna skriva lite peppande kommentarer!! =D Ha det så bra!!

// Petra

Tråk tråk..

Ja, ligger just nu och lyssnar på lugna favoriter och de spelar för tillfället Ronan Keating - If tomarrow never comes
Ja, tänk om tomarrow never comes, vad skulle vi då göra? Praktisk taget så ligger jag och väntar på att en speciell person ska logga in på facebook så vi kan snacka lite, det förgyller alltid ens dag, i och med jag troligen inte kommer kunna åka till Kreta så får man nöja sig med det, eller? Ingen där ute som vill skänka några miljoner? =D

Imorgon ska jag testa ett nytt löp program, det ska förbättra en kondis. Det går ut på att man ska variera joggning med promenad i rask takt =/ kan det funka? Ja, det återstår att se. Ska höra med vår morbror om han kan hänga upp boxsäcken också imorgon i vårt uterum, hade varit nice! =D

Annars händer det inte mycket imorgon. Vad ska ni hitta på med? Eller ni tar dagen som den kommer?

Ha det gött! Sov gott!!

// Petra

Gratisbio

Jag brukar läsa på en blogg, Lily, heter hon och hon brukar skriva om Gratisbio, om hur bra det är så nu har jag blivit medlem =D Nu ska jag bara lista ut hur man ska göra så återkommer jag med news =D
På först blicken så verkar det vara en bra sida och det är gratis att registrera sig och sen ska man samla poäng.

Varför inte anmäla sig?? Ni kan också göra det ju!! =D

Klicka här för att komma dit!!

Ha det så bra!!

// Petra

Tjilivippen..

Nu har vi käkat middag med familjen Jönsson och de sitter och ser på hästarna, så tråkigt.
Innan var jag och min kusin ute med hunden, Miro, och då tog hon med sin leksaks gräsklippare och det roliga är att den låter som en gräsklippare när hon går med den =P hehe. Men när vi är på väg hem och kommer in i området så springer hon i förväg och när jag kommer fram till dörren så hör jag hur hon skriker och gråter som tusan där inne och undrar då vad som hänt. Jag rycker upp dörren och då har hon klämt hela sin hand. Stackars liten!!

Hannah kom precis in på rummet och undra om vi skulle bada, men jag tror inte det för jag har precis duschat så jag pallar inte med att mitt hår ska bli skitt igen så tyvärr Hannah ( om du läser detta ), men jag kan sitta där ute och kolla på =D . Jag ska höra med henne om hon vill köra en runda sen och pumpa musik i bilen hehe. Konstigt att Jenny aldrig är inne på facebook nu för tiden, det var ett tag sen sist nu =/ och hon sa att de hade knappt något att göra där nere =/ jaja. Synd att man inte är miljonär så man kunnat stanna några veckor där nere :P

Nä, ni får ha det så bra!!

// Petra
                                         

Shower time!!

Så, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag gå ut med hunden kl fem, min tur liksom. Ingen i vår familj gillar direkt att gå ut med hunden, det kan bero på att han drar som fan så man får typ halv jogga med, plus att han skäller varje gång där kommer en cyklist eller en annan hund och det är så pinsamt ibland. Jag ska nog höra om Hannah vill följa med ut och köra en runda sen, det är så tråkigt att bara göra ingenting. Hoppas hon säger JA!! Hon ser nog på en film nu, undrar vilken ? Just det, hon kom in innan till mig och undra om vi skulle ta ett dopp i poolen när våra gäster gått, men jag vet inte riktigt för det blåser som in i här, men solen står på =/ knepigt! jaja, men nu hoppar jag in i duschen i allafall.

Ha det så bra!! =D

// Petra


                          
                           Här är den lilla starka krabaten!! Konstigt att han kan dra så mycket! =/

                            
                               Hittade en rolig bild på Pysen, vår katt, så den får också vara med!! =D

Hejsan hoppsan!!

Goddag allihopa! och nej jag vaknade inte precis, jag vaknade faktiskt för en halvtimme sedan hehe =D
Ligger och kollar ut genom fönstret och vädret ser så tråkigt ut, men jag ska ta en promenad idag har jag bestämt!! Hoppas det inte börjar regna bara. Igår hände som sagt inte mycket, men jag fick tvättat lite kläder så det är ju alltid bra. Som jag sa igår så har jag blivit ett fan av Chris Brown, jag tycker han är så snygg och rolig, kolla in videosen här nedanför!! Jag ska lära mig hans dans som han dansar i Forever! Kan början nu! =D

Vad ska ni hitta på med idag? Har ni några tips på vad man kan göra?

Ni får ha det så bra, så hörs vi senare!!

//Petra

                            

Chris Brown

Han är så snygg OCH JA jag vet att han har misshandlat Rihanna, men jag tycker ändå han är snygg. Sitter och kollar på youtube på när han och Neyo är hos Tura Banks och han är så gullig.



 



 



En del när de andra skådespelarna kommer in är ganska tråkig men del ett är sjukt rolig!! Enjoy!!

// Petra

Groose...

Ska bara sticka in med detta inlägg. Jag var inne på en blogg och kikade och fick syn på denna bilden, så sjukt äckligt. Hur kan man göra så med sin kropp? Tycker ni detta är snyggt?



// Petra

21.50

Hallojsa kylling!!
Så höll de på och säga när jag jobbar och lite störrigt blev det ibland =/ Ikväll händer det inget men imorgon ska det hända mycket har jag bestämt. Jag ska upp tidigt (inte kl halv två som idag ) Jag kommer nog fara in till malmö imorgon och kanske styrketräna om jag inte minns fel så är det något danspass på Ac imorgon, får kolla upp det!! Mina syrror var i malmö idag på Entré och handlade en massa, medan jag var här hemma. Jag märkte aldrig när de for iväg och de frågade ens inte mig ( arg ) , men jag hade nog inte velat följa med ändå, jag snackade med en speciell person då så det gjorde inget. Nu vill jag verkligen fara iväg till Kreta, varför har de semester så jag inte får reda på om jag får förskottet, börja jobba nu!!

Nu får det räcka och ni får ha en toppen kväll!!

// Petra

    
                                    Jag på Kreta!! =D


Bra bloggar och dåliga

Hej på er!
Jag tänkte länka här tre BRA bloggar och tre som jag tycker är så JÄKLA DÅLIGA ( borde egentligen inte länka dessa tre dåliga, förtjänar de inte)
De tre BRA bloggar har jag valt genom vad de skriver och hur de lockar ens intresse. Deras bloggar visar på gott föredöme och sånt gillar vi ju.

www.blondinbella.se  - Hennes blogg läser jag varje dag och kommer nog fortsätta göra det också. Jag tycker att hon visar en bra sida och det hon skriver är bra. Plus att hon visar många bilder och det är ju alltid intressant att se.

www.kenzas.se  - Även Kenzas blogg läser jag varje dag. Även det hon skriver tycker jag är bra och hon har också bilder på sin blogg. Båda dessa tjejer vet hur man lockar till läsare.

www.stilrobin.com  - Denna bloggen hittade jag på blondinbellas blogg och sedan dess så läser jag den varje dag och den är verkligen super bra!! Han har många bilder och även videos på sin blogg och de är roliga att se. På hans blogg kan man få tips om mode, träning, kost mm.


Kika gärna in på dessa tre bloggarna.


Nu till de tre sämsta bloggarna i hela världen. Tänker inte länka till dem så pass dåliga är de!!

Men de bloggarna jag talar om är Kissies, Dessies och Paulinas. De blonda barbie wannabes kan man även kalla dem. På deras bloggar trycker de ner andra folk och TROR att folk älskar dem, are they serious??
Deras bloggar är så dåliga att man går in och kollar vad idioterna har skrivit så man kan skratta åt dem. De stavar som ett par idioter alla tre med, här är ett exempel:




Får använda förstoringsglas för att kunna läsa det dock, men men!! =D

Vad hittar ni på med idag?

Ni får ha det så bra så hörs vi ikväll!! =D

// Petra

Det blir lite konstigt ibland

Go´morron eller borde kanske säga god eftermiddag!
Igår blev det lite sent, satt vid datorn till kl 2 och sen när jag gick och la mig ringer min syster till mig kl 02.35 och undrar om jag kan kolla upp ett nr åt henne, hon trodde väl jag fortfarande var uppe =/
Idag ska jag inte göra något speciellt, får se vad som händer ikväll. Jag ska snart gå ner och höra om min pappa körde in till jobbet imorse och om han skickade iväg ett mail till ekonomiavdelningen åt mig, ska se om jag kan få förskott på min lön så jag kan dra till Kreta en gång till, hade varit så jäkla roligt om det gått =D

Vad ska ni hitta på med?




Här är lite småbilder på lite från Kreta!

Ni får ha det så bra så hörs vi!!

// Petra

Texas holdem

Ja, man kan nog säga att jag är besatt. Gud vad kul det är att spela det och nu har man börjat vinna också och ibland blir det stora summor hehe. Jag tycker det är roligast att gå in på Newbie och starta på 40 $ än att börja på typ 10000$ och satsa så himla mycket pengar. Imorgon tänker jag dock köra in till Malmö och styrketräna, det var ett tag sen sist nu. Jag tänkte styrketräna när jag jobbade dessa två veckorna, men jag var så himla trött och hade så jäkla ont i min kropp och mina fingrar så jag orkade inte. Imorgon så har ju även friskis och svettis gympa i parken, kanske ska gå på den också helt enkelt. Satsa hårt direkt?? =D

Hittade en ny blogg idag när jag var inne på Blondinbellas och kollade. Det var en kille som hade den:

www.stilrobin.com

Den var bra och man kan få lite råd om visa saker typ mode, träning mm. Kolla in den!! =D

Vad har ni gjort idag och vad ska ni göra imorgon?

// Petra

Your the one for me..

Nu är klockan tjugo i tre och jag ska snart ner och starta med middagen Idag blir det omelett och prinskorv tror jag. Jag är inne på facebook och snackar lite med Jenny och Thomas och har spelat lite texas holdém och jag är bara så himla duktig på det :D Jag har vunnit rätt mycket idag, men det jämnar ut sig lite av det jag har förlorat innan när jag inte visste hur man spela haha. Jenny vet inte riktigt hur man spelar så henne tävlar jag inte mot, men Thomas kan spela rätt bra men han satsar all in och det kan man ju inte göra med vilka skit kort som helst :D hehe, men men.
Jag hoppas verkligen att det går att få förskott på lönen så jag kan dra ner till kreta igen nu den elfte augusti, hade varit så jäkla kul och de har tydligen inte så mycket att göra just nu så då är det ännu roligare :D :P
Jag ska sätta in en bild på Jenny och en på Thomas så ni kan se hur han ser ut :D



Jenny <3



Thomas =D

Nu har jag även käkat och tänkte lyssna på lite mer musik och kolla lite resor mm.
Ni får ha det riktigt bra så länge!

// Petra

Fy vad dåligt!!

Veckans blogg tävlingen avslutas nu. Tycker inte det är lönt för det blir inga röster ändå så alla vann!!

Idag har varit fint väder och jag har inte gjort så mycket. Jönssonligan kom ner en sväng och hälsade på, alltid lika roligt. Det känns som om där inte finns något att göra när man inte har pengar och det suger verkligen stort!! Jag är också så himla trött på alla dessa idiot bloggare som tror de är bättre än alla andra. Var inne och kikade på bla Kissies, Dessies och Paulina eller vad hon nu heter och det ända de gör är att håna och klanka ner på alla andra och tror att ni älskar dem, vilket jag hoppas att ni inte gör för det verkar de inte vara värda. Är de verkligen så korkade på riktigt eller de bara spelar?

Nu känner jag bara för att åka ner till Kreta en vecka, men man får ju inte pengar förrän så jäkla sent och då hinner den jävla skita skolan börja igen. Är så jävla less på det skitet!!!!

Vad har ni själva gjort idag??

// Petra

Michael Jackson

Jag har aldrig diggat Michael direkt, men vissa av hans låtar är ändå jäkligt bra, även om jag inte kan så många. Men på det sättet som folk skrev om honom när han levde var så sjukt och att folk verkligen tror på allt de läser i tidningen är ännu värre. Ni som inte har sett det på riktigt det de skriver ska ju inte säga några negativa saker utan ta reda på fakta istället!!

Ni ska få en bra låt här som jag verkligen gillar. Ska sätta in när JLS också sjöng en bit av den så kan ni ju jämföra lite!!


 

Michael Jackson - The way you make me feel




JLS - The way you make me feel

GLÖM INTE ATT NI KAN RÖSTA PÅ ER FAVORIT I VECKANS BLOGG TÄVLINGEN! dET GÅR VÄLDIGT DÅLIGT TYCKER JAG!! KLICKA HÄR OM NI VILL RÖSTA!

// Petra

Här är de!!

Här är de som är med och tävlar om veckans blogg!! Vill ni rösta på dem så kan ni klicka på deras namn eller på deras bild.

1. Liz




2. Angie


3. Mariama



4. Catta



5. Fanny




6. Matilda




Nu till reglerna!

Regler!!  :

- Ni får INTE rösta på er egen blogg!! Då diskas ni! 
- Man får INTE RÖSTA ANONYMT, SKRIV DIT DITT NAMN!!
- Man FÅR RÖSTA HUR MÅNGA GÅNGER MAN VILL PÅ SAMMA BLOGG!! =D

Den som får flest röster vinner helt enkelt!!  =D


Tävlingen avslutas den 19/7-09

Lycka till!! 

// Petra

 


Baywatch Hawaii

Är det någon annan än jag som också såg på Baywatch Hawaii när det gick?? Jag bara älskade det!!
Jag kom att tänka på det programmet i förra veckan och nu har jag suttit varje dag och kollat på youtube, besatt?? JA!! =D
Min favorit har blivit han som heter Jason och på riktigt heter han Jason Momoa.



Han är så jäkla snygg!!

Är det någon som vet om man kan köpa serien som man kan med typ baywatch, sex and the city mm. Typ en box eller något. Hade gärna velat veta det!! =D

Snart kommer det upp vem som är med i veckans blogg tävlingen!!

// Petra

Jaha..

Sorry, men vi åkte hem till några bekanta och grilla och så, så jag glömde avsluta blogg tävlingen, men ikväll ska jag lägga in er som är med så kika in senare och se om ni är med. Ni kan även kolla reglerna då!

Vad har ni annars gjort idag då?

Jag har bara tagit det lugnt hela dagen, ska försöka få med några folk från jobb och typ ha spelkväll med kubb och liknande, hade varit jävligt skoj om de velat det! =D

Ni får ha det så bra så glöm inte kika in ikväll!! =D

// Petra

Då kör vi...

Då sätter vi igång med en ny veckans blogg tävling!! Ni skriver som vanligt i kommentarsfältet om ni vill vara med.
Ni måste anmäla er innan kl. 18.00 idag och sen ikväll kommer det in vilka som är med och tävlar. =D
Regler och annat kommer upp ikväll.

Några nya låtar som jag tycker är bra, eller nya och nya vissa är nog gamla men nya för mig. De är:












Glöm då inte anmäla er!!

// Petra

Battlefield

Jaha, då var denna veckan snart över också. Nu har jag jobbat mina två veckor så nu är där nog inte mer jobb och det är så jäkla tråkigt. Jag tycker att det är så himla roligt att jobba där och med de personer som jobbar på avdelningen jag jobbar. Jag hatar lågkonjukturen som fan. Varför tar allt roligt slut så fort??

En låt som kom på dingata när jag lyssnade var denna:

Jordin Sparks - Battlefield

 

Jag tycker denna låten är så bra. När jag lyssnar på låtar så lyssnar jag först igenom och sen om jag fastnar lite så lyssnar jag på texten och sen melodin och denna fastna jag för direkt. Love it!! =D

Vad ska ni göra idag?

// Petra

Forts Grekland, Kreta 2009

Hallå allihop!!

Då fortsätter vi med bilderna idag. Idag tänkte jag sätta in för på lita av det vi åt, smaskens!! =D




Vi började med lite midsommar mat vi tog med åt Jenny!



En toast och choklad milkshake i baren! hehe



Gurka och Saganaki



Min pastitsio- Jätte god, måste ni testa!! =D



Dålig bild tyvärr, men detta är Fridas hamburgartallrik/ Pannbiff hehe



Mammas Stifado



Pappas mousaka



Fylld crepes - i min hade jag kyckling, champinjoner och ost



En banana split jag och Frida delade, god!! =D



När Jag, Frida och Jenny var på Hägendazs. Fridas som hon beställde!! =D



Jennys



Min så himla god, måste ni också testa!! =D

Så då har ni sett lite av det vi åt, glömde fota vissa saker! =D

Vad har ni hittat på med idag? Jag har jobbat och det var helt okej. Imorgon är två man lediga på vår sida och de ska tömma vattnet så man får se vad det blir att man gör!! Jag vet vad jag hoppas jag får göra! =D

Ni får ha det så bra!

// Petra

Grekland, Kreta 2009 Juni

Så, nu har jag laddat över bilderna till datorn så nu ska jag börja sätta in dem här på bloggen! =D
Jag börjar sätta in lite bilder på vad jag drack ( eller lite av det ) =D



Nestea Peach! =D



En Mickey mouse ( alkoholfri, hehe )



Strawberry Daiquri som Thomas gjorde! =D



När vi var på Hägendazs så beställde Jenny sin favorit till mig, kall choklad med karamell =D God!



Testade även en Rasberry Daiquri på Hägendazs, inte så god direkt! =D



Nypressad apelsin juice gjord av Jenny =D =P



Varm choklad!



Frappe ( Kall kaffe )



En Tequila Sunrise =D

Drinkarna var så fina med upplägget och allt, men vissa av dem smakade dock inte så gott =D
Jag får lägga upp lite andra bilder imorgon för jag såg precis att klockan är mycket och jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Ni får ha det så bra och sova så gott för det ska jag! =P

// Petra

Fall out boy!!

Gud vad bra låt av dem, älskar den!!




Fall out boy - thanks for the memories

Idag har jag jobbat, det var helt okej och roligt. Nu är det inte så himla varmt där inne så det är skönt. Jag tänkte dra igång en ny veckans blogg tävling snart så ni får hålla utkik om ni vill anmäla er och så tänkte jag passa på att sätta in lite bilder sen jag var på kreta, ska bara ladda över dem till datorn, ska nog fixa det nu innan jag lägger mig, är hemskt trött, hehe =D

Kanske kommer in lite bilder idag annars ska jag ta in dem imorgon!! =D

Ni får ha det så bra så länge!! =D

// Petra

Jassoú

Godmorgon på er!!
Nu ska jag snart köra till jobbet och slita en hel dag i en varm verkstad =D Hoppas de körde klart på elvan igår så jag slipper det. Jag bad Wicke kolla om han kunde hitta en resa till Kreta i en vecka eller typ 10 dagar för det blev för dyrt med rummet i tre veckor och detta kan då kanske bli lite billigare får vi hoppas.
Vädret där ute ser väl inte så bra ut för er som hoppas på sol, om det inte regnar nu så kommer det troligtvis kanske börja göra det. Jag tycker att det är lite skönt för då är det inte så himla varmt inne på verkstan.

Vad ska ni hitta på med idag?

Ni får ha det så bra!

// Petra

Baywatch Hawaii

Kommer ni ihåg den, Baywatch Hawaii?? Jag älskar den och även den vanliga baywatch, satt alltid bänkad. Jag hittade introt till Baywatch Hawaii och tänkte att ni också kunde få höra den!! =D Bra va!! hehe
Älskar det!!




Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp om ca fyra timmar och köra och jobba =D Kommer vara riktigt trött imorgon, men men.

Ni får sova så gott så hörs vi!! =D


// Petra

Rösterna är räknade!!

Nu har jag räknat rösterna och den som vann är :

Nr 5 Ann!! Stort Grattis till dig!! =D


Vi ni kika in på hennes blogg klickar ni på hennes bild!!  =D




// Petra


Idag avslutas det...

Idag avslutas veckans blogg tävlingen. VILL NI GÅ IN OCH RÖSTA GÖR NI DET HÄR!!!

Igår så passade vi vår kusin för de håller på att flytta till lägenheten. Vi köpte en ny pool i förrgår så vi passade på att bada igår i den. Emellanåt fick jag och Hannah traska upp till lägenheten och hjälpa dem att lyfta in sängar bla. Sen gick vi ner igen och slängde oss i poolen till de hämtat nästa last hehe. =D

På kvällen grillade vi med dem och det var jätte roligt. Kanske kan bli samma visa idag? Sen imorgon är det jobb som gäller igen, både bra och dåligt för jag har så himla ont i mina fingrar. Hoppas jag får stå och packa hela tiden hehe.

Vad har ni gjort??




// Petra

Trött så in i tusan!!

Nu har snart en hel arbetsvecka gått. Jag har jobbat inne i en verkstad och ni kan tro att där är varmt. Man svettas verkligen floder. Nu ska jag gå och lägga mig, tänkte börja lite tidigare imorgon. Jag har så fruktansvärt ont i mina fingrar efter alla detaljer man kört, hoppas jag slipper det skitet imorgon, vill hellre packa.
En på jobbet hittade en resa, tur och retur, till mig ner till Jennys hotell den 20/8 - 10/9, så så fort Jenny har pratat med Liana om rummet så ska jag nog boka den. Ska bli skönt att komma ner där igen och få stanna lite längre. Det enda som är tråkigt med det är att åka ensam, synd man inte var miljonär så man kunde åka tidigare så Hannah och Martina kunde följa med, men men.

Vad har du gjort idag? Har du något sommarjobb eller bara tar det lugnt i solen??

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ VECKANS BLOGG OCH DET GÖR NI HÄR!!!!!!!


// Petra

RSS 2.0