Sleeping Beauty!!

Hej!
Igår satt jag på jobbet och skrev ett långt inlägg och vad händer? Jo jag råkar trycka på något så hela försvinner, då hade jag inte tid att sitta och skriva om det och ville inte det heller.
 
Idag har varit en händelserik dag. Igår efter jobbet så skulle jag kolla på flygbiljett till min man som skulle komma hit till Sverige, vi planerade att han skulle komma imorgon, Fredag. Igår när vi satt och snackade på skypen så letade jag biljett samtidigt, dock var det väldigt svårt att hitta för antingen var det väääldigt lång väntetid på mellanlandningen eller så var biljetten för dyr. Efter en stund så säger Mohamed att hans kompis hittat en biljett, till inatt (Så han flög idag, 26/9 kl 02.40), mitt hjärta började dunka en aning snabbare och tänkte att kan det verkligen stämma. Så han skickade länken och jovisst fanns där en, lite dyrare än jag kollat på men vi högg den. så imorse vid 09 var jag i Danmark på Kastrup och hämtade min älskling :-D Känns helt ofattbart. Just nu ligger han och vilar i sängen och jag ska strax iväg till gymmet och träna. Man kan ju inte slappa bara för han har kommit. Ska se om jag kan få med mig honom också :-) Planen är ju att han också ska börja träna där och hålla sig i form. Idag när vi promenerade hem till mina förädrars hus för jag glömde min mobil i bilen så såg vi en fotbollsplan och då sa han att han ville börja spela igen och då gäller det ju att vara i någorlunda bra form annars blir det bara jobbigt :-) Vi får se hur det blir, I´ll keep you informed! ;-P
 
Idag har jag fått vara ledig vilket varit skönt, dock blev det inte direkt någon sovmorgon men det kvittar för man ska ändå upp tidigt imorgon till jobbet ju. Går nämligen upp varje vardag kl 05.
 
Nu ska jag se om jag kan packa min väska. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner!!
 
Puss och Kram

Höst!!

Hej! 
I förmiddags var vi iväg och hälsade på min pappas moster i Staffanstorp. Vi var på kyrkogården och tog lite ogräs och sen handla vi. Vi hann även med en fika. 

När jag sen kom hem läste jag lite och sen lagade jag några matformar till denna veckans jobb. Jag åt även middag. Sen begav jag mig ut på en powerwalk hem mot mina föräldrars hus. Nu sitter jag här och snackar med mina föräldrar. 

Ni får ha en fortsatt bra kväll! 

Puss och Kram 



Söndag 22/9-2013

Godmorgon! 
Idag är det söndag och jag har inget speciellt planerat. Ska åka till Staffanstorp och hälsa på min pappas moster bara och sen ta det lugnt. Ska ut på en powerwalk också och hämta hem min cykel hade jag tänkt. 

Men nu först ska jag upp och käka frukost. Man hade ju kunnat hoppats att solen skulle kika fram lite, hade inte skadat 😃 Ha en underbar söndag allihopa! 

Puss och Kram 

Klarar inte att vara ensam.....

Oj vad tråkigt det är att vara ensam. Nu har jag dock ingen tv som jag kan kolla på eller dator så det bidrar väl en hel del. Men det blir väl bättre snart och snart kommer ju min man hit också. 

Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar. Ska väl vara här cirka en timme till och sen cyklar jag hem och lägger mig. Imorgon ska jag följa med till min pappas moster. Ska väl hjälpa henne att handla och sen skulle vi väl fika hos henne. 

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
 
Puss och Kram 

Lördag 21/9-2013

God morgon!
Idag skiner solen så jag ska se till att försöka klämma in en powerwalk. Det är så skönt att bara gå med musik i öronen och glömma alla bekymmer som finns. Ikväll vankas det utgång har jag hört, får se om man hänger på.
 
Inatt var första gången jag sov i lägenheten. Var lite ensamt men det gick. Martina kom hit igår så hjälpte hon mig att hänga in mina kläder, det var skönt för sånt är jag inte så bra på. Måste se till att köpa en tv också för det är fan tråkigt när man inte har det att kolla på. Finns inte jättemycket man kan göra då.
Denna lägenheten ligger i centrum och det märker man för det kör sjukt mycket bilar och människor går och snackar/skriker här nedanför också. Ett under att man lyckades somna hahha :D
 
Nu ska jag strax snacka med min man. Ni får ha en underbar dag!
 
Puss och Kram

Lägenheten!!

Go´kväll!!
Idag har jag officiellt flyttat till min lägenhet. Det känns lite konstigt, både skumt och sen är jag väldigt glad. Ett nytt steg i livet helt enkelt. Får hoppas att allt löser sig utanför också :-) Ikväll ska jag inte göra så mycket. Min syster kom precis hit så vi ska plocka in lite kläder och hänga in i garderoben :-D
 
Imorgon så ska jag upp rätt tidigt för vi ska iväg till gymmet och köra WOD. Känner på mig att det kommer vara skit jobbigt, men det är bara att ta tag i det så man kommer igång igen. Har även kollat lite på google på lite utmaningar man kan köra hemma, bla mag och squat utmaningar :-)
 
Nu ska vi sätta igång med kläderna! Hoppas ni haft en bra dag och ni får en fortsatt trevlig kväll!!
 
Puss och Kram
 
 

Fredag!!

Hej på er!
Allt bra? Idag har jag varit hemma från jobb då jag är helt trött i kroppen och är förkyld. Feber har gått ner så de är skönt. Får se till att vila upp mig i helgen så jag kan jobba nästa vecka igen :-) Då har jag varit i Malmö i en hel månad redan :-O Snacka om att tiden går fort, 4 veckor har snart passerat redan.
 
Idag ska jag flytta mina madrasser till lägenheten och ska sova där från och med nu. Ska se till så jag får in alla kläder i garderoben innan min älskling kommer hit. Ska städa också för det gjorde inte min syster och hennes kille innan de lämnade.
 
Nu ska jag tvätta lite. saker som jag ska ta med till lägenheten. Hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram

Förkyld

Hej! 
Denna helgen har gått i flyttandets tecken 😃 Vi har hjälpt vår syster och hennes kille att flytta in i deras hus och då passa vi på att flytta till mig också, väldigt skoj ska det bli. 

Idag har jag varit och handlat och tvättat en massa. Har blivit väldigt förkyld så det känns sådär. Hoppas det går över snart! Jag ska försöka komma ihåg att stoppa in mina sängkläder i tvättmaskinen innan jag går till jobbet imorgon så det blir klart till jag kommer hem igen. Ska försöka se till så jag kan sova i lägenheten då 😊👍 

Nu väntar sängen på mig. Klockan ringer som vanligt kl 05.00 imorgon så det känns som det är dags att lägga sig. Jag hoppas ni haft en bra dag. Sov gott! 

Puss och Kram 

Söndag 8/9-2013

Hej på er!
Idag har det inte blivit jättemånga knop gjorda än. Jag fick baka et nytt hälsobröd imorse som blev väldigt gott, ska ge er receptet i ett annat inlägg så håll utkik om ni är intresserade. Jag var inne i parken och gjorde min läxa nummer 2 som jag fick av min PT Micke på gymmet, gick väldigt bra och är lite imponerad av mig själv att jag faktiskt fixade det, strongt gjort :-) Jag har stoppat in en tvätt i tvättmaskinen och nu tar jag det lite lugnt då jag har huvudvärk, hoppas den går över snart.
 
Måste se till att börja med mig rum också, plocka ner lite kläder och slänga en massa kläder också som inte används, mycket som behövs göras, men jag har denna veckan på mig så det ska väl kunna gå :-)
 
Har ni haft en bra söndag änsålänge?
 
Puss och Kram

Pain!!!

Hej!
Fy vad ont jag har i kroppen idag. Det märks att detta är ett mer fysiskt jobb än på förskola. Har ont i ryggen, axlarna och kan knappt lyft upp armarna ovanför huvudet. Får verkligen hoppas att det är lite bättre imorgon för då är det dags att plågas igen :-) Men vad gör man inte för pengarna hahaha.
 
Pratade med min älskade make precis på skype, dock funkade inte kameran, men man kan inte få allt här i livet. Nu ska jag se på Khloé och Lamar och sen blir det sängen för jag har ont i huvudet och är riktigt trött.
 
Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll!
 
Puss och Kram

2 September!!

Hej!
Hela denna veckan så ska jag jobba i Malmö på verkstan, det känns helt okej. Det som är positivt där är att man jobbar full tid och min timlön hade höjt med 7kr så det är ändå bra :-)
Jag fick stå vid samma maskin idag vilket var både bra och tråkigt, dock hade jag min musik i örona så det var lugnt. Nu när jag kom hem så var jag så sjukt trött och hade ont i huvudet, precis som migrän. Fick ta 2 panodil och käka lite och nu känns det lite bättre.
 
Nu ser jag på tv och sen blir det en dusch och sängen. Ska se om jag kan snacka lite med min man också om han kommer in i tid vill säga.
Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll!!
 
Puss och Kram

Första September

Hej!
Då går vi in på en ny månad igen, September! Det var väldigt längesen jag bloggade och det är inte ens säkert jag kommer blogga varje dag nu heller utan bara lite ibland när man har tid och har något att blogga om :-)
Allt bra med er? Med mig är det bra. Imorgon ska jag jobba i Malmö på ett jobb där jag varit innan så det är inte något nytt, dock vet jag inte hur länge det blir, de behövde bara extra hjälp nu för där var mycket jobb.
 
Idag är det riktigt höst väder. Solen är framme men det blåser kallt. Jag ska strax klä på mig och köra och handla till middagen idag, Lasagne, måste även göra matlåda till jobbet imorgon. Ska bli smaskigt! :-P
Annars idag blir det rätt lugnt, måste tvätta och lite sånt bara. Vad ska ni hitta på med?
 
Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi när vi hörs!
 
Puss och Kram

RSS 2.0