Yeeezz!!

Hej! 
Idag ringde kvinnan från Trelleborgshem och berättade att vi fick lägenheten, så nu är jag en glad tjej 😃 
Imorgon ska jag dit och skriva på kontraktet och sen får vi börja packa ihop vår lägenhet så smått. Imorgon ska en tjej komma hit och kolla på vår lägenhet och på tisdag ska en annan tjej komma och kolla. Sen den sista kommer den 10/3 och kollar så nu är det snabba ryck som gäller. 

Idag har jag inte gjort så mycket. Kollat runt vilka möbler vi ska ha med oss, vilka vi ska sälja/slänga osv. Roligt! 

Nu ska jag strax möta upp min syster och snacka lite innan hon ska tillbaka till jobb på APT eller vad det heter 😃
Hoppas ni haft en bra dag! 

Puss och Kram 

Mycket pågång!!

Hej! 
Nu var det ett tag sen sist igen. 

Vi har sedan ett tag tillbaka letat efter en ny lägenhet, mindre och billigare. Vår nu är en trea och hyran ligger på ca 6000kr. Då jag för tillfället är den ända som har en inkomst så blir det jobbigt ibland. Då igår var vi på lägenhetsvisning, på en etta. Har alltid sagt att ettor är inget för mig, men denna var väldigt fin och mysig, så nu får vi se om vi får denna 😊 

Annars så händer inte så mycket just nu. Har lite folk som ska kolla på vår lägenhet och vi kollar på lite lägenheter. 

Ni får ha en fortsatt trevlig dag! 

Puss och Kram 

Rast!

Just nu sitter jag på min rast och kopplar av de sista minuterna innan det är dags att gå ner igen och jobba. Slutar om 2.5 timme så det är skönt 😊 

Sen får vi se vad jag hittar på idag. Har inget speciellt dom jag ska göra utan får se vad som är roligt. Se vad mannen ska göra. 

Hoppas ni har en bra dag! 

Puss och Kram 

Tisdag hela dagen!

Godmorgon! 
Idag jobbar jag 09.30-15, en okej dag, hade gärna velat ha fler timmar men man får ta det man får. 

Vädret ser sisådär ut änsålänge, hoppas solen kan tränga sig fram genom molnen. Igår var det ju super härligt väder så hoppas ni alla passa på att njuta då. Kanske att våren är på ingång? 

Nu ska jag göra mig iordning, ni får ha en bra dag! 

Puss och Kram 

Sh'bam!

Tjaa! 
Åkte iväg till gymmet med mina systrar och planen var att styrketräna. Jag han köra ben, axlar, bröst, triceps och rygg och sen bestämde vi att vi skulle testa att dansa, Sh'bam. Eller testa kanske man inte ska säga för jag har gjort det innan många gånger, men förra releasen var inte så rolig. Denna var mycket roligare och kan tänka mig att göra den fler gånger 😊 

När jag kom hem åt vi middag och har sett på tv, dock är jag väldigt trött nu så får nog gå och lägga mig så msn kommer upp i tid till jobbet. Tur jag börjar lite senare 😊👍 

Sov gott! Vi hörs imorgon. 

Puss och Kram 

Jobbig dag pshykiskt!

Hej! 
Just nu sitter jag i soffan och är så jäkla trött i huvudet. Men jag lyckades ändå bra med mina ärenden och lyckades få bort mycket av min oro. Nu får vi hoppas på det bästa. 

Måste fixa mitt CV också, så jag ska se om min syster och hennes kille har möjlighet att hjälpa mig och om jag kan låna deras dator. 

Imorgon jobbar jag, inte jätte många timmar (5timmar) men det är bättre än inget så man ska definitivt inte klaga 😊 Plus att det har varit en ljuvlig dag idag. Solen har skinit hela dagen, dock har det ändå varit kallt men det har kvittat 😊 

Jag hoppas ni haft en bra dag änsålänge. 

Puss och Kram 




Mycket pågång!

Hej! 
Idag blev det en himla massa att göra. Vi var hemma hos min syster och fixade med några papper och snacka lite. Nu har vi kommit hem och satt igång tvätten och nu ska vi städa lägenheten. 

Ikväll ska vi hem till min syster, Martina, och fixa Mohameds cv och umgås lite. Innan dess ska vi göra något, dock berättar jag det inte än. 

Ni får ha en fortsatt trevlig dag. 

Puss och Kram 


Jag kommer med solsken till dig! 😃

Godmorgon! 
Idag när jag vaknade upp så sken solen in i sovrummet, så härligt och man vaknade med lite extra energi då. Idag ska jag försöka komma ut på en lång promenad och sen ska vi tvätta och städa idag också. Mannen ska få hjälp med sitt cv av min syster kille så det är skönt om det kan bli fixat. 

Annars kommer det bli en ganska lugn dag, kommer inte göra en massa annat än det. Hoppas ni får en trevlig dag. 

Puss och Kram 


Vi försökte ta bild åt Mohamed till hans cv och det blir denna, tyckte den blev fin! 😊❤ 

Game night!

Hej! 
Idag åkte vi iväg med min syster och hennes kille till Ikea. Väl där kom min andra syster och hennes kille så vi alla gick runt tillsammans. Väldigt trevlig och skoj 😃 

När vi kom hem typ 3 timmar senare så lagade vi middag, fiskpinnar, pommes och dillsås, i know konstig blandning men det var faktiskt gott 😊 

Nu är vi hemma hos min ena syster och hennes kille och spelar spel, rolig, dock kommer ens tävlingskvinna fram vilket kan bli jobbigt 😃 

Jag hoppas ni haft en bra dag! Sov gott, så hörs vi imorgon! 

Puss och Kram 




Lördag 15/2-2014

God förmiddag!!
Allt bra med er idag? Här är det bra. Sitter och lyssnar på musik och kollar lite på datorn. Försökte sova ut idag då man inte jobbar, men såklart gick inte det utan jag vaknade klockan 07.30. Tyvärr regnar det ute, så himla tråkigt. Hoppas det avtar och kanske solen kan kika fram.
 
Idag har vi inga planer gjorda utan ska se om man kan bjuda hem sig till någon annars får vi se vad vi hittar på hehe :D Mannen ligger fortfarande och sover. Förstår inte hur han alltid sover så länge medan jag vaknar så tidigt.
 
Nej nu ska jag fortsätta kolla runt. Ni får ha en fin dag! Vi hörs lite senare.
 
Puss och Kram
 
 

Snart kör vi!

Hej! 
Måste ju säga att jag är sjukt dålig på att uppdatera min blogg, måste försöka bli bättre på det. Idag är det Alla Hjärtansdag! Så det ska vi ju fira lite speciellt ikväll. Hur ska ni fira? 

På måndag ska jag dra igång med en liten tävling med mig själv och jag ska försöka uppdatera här på bloggen om min resa, men även på Instagram. Ni kan ju följa mig där, jag heter Peetraa88

Nu ska jag snart äta lite lunch och sen ska jag förberedda lite inför ikväll 😊 Jag hoppas ni har en bra dag och får en trevlig kväll! 

Puss och Kram 



Bebisar!

Hej! 
Åh vad jag är inne och tänker på bebisar nu och kollar på bebiskläder och möbler osv. Längtar till vi ska börja skaffa egna barn, hoppas inte det dröjer rent för länge bara. 

Måste få mannen på samma tankar bara 😃 Alltid när vi är nere i stan så går vi (jag) alltid till bebiskläderna, åhh vad jag längtar. 

Nu kommer mannen hem, han har varit på gymmet och tränat 💪👍 
Nu får vi se vad vi ska hitta på till middagen, är inte sugen på att göra något så vi får se. 

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. 

Puss och Kram 

Solsken!!

Heej! 
Idag skiner solen på oss här i Trellehulla. Riktigt skönt och den är efterlängtad nu. Jag har börjat bli lite förkyld, hoppas det går över för snart händer något skoj. 

Idag jobbar jag kort dag, 11-15.30, vilket är rätt skönt då jag är förkyld. Mannen är i skolan och slutar kl 12. 

Annars har jag inte så mycket att berätta, inget roligt för tillfället. Jag önskar er en trevlig solig dag!

Puss och Kram  

RSS 2.0