Dance all night long!!

Hej!
Sitter i soffan och snackar med min make, vi snackar lite allmänt och lite om träning. Idag blev det tyvärr ingen spinning utan det blev "bara" Sh´bam, men det var skoj. Dock längtar jag nu till nästa release om 2 veckor för denna kan man nu och den börjar bli tråkig. Kollade på en liten snutt från nästa release och den verkar vara riktigt bra, Gangnam style är med t ex :-D hahahha
 
Annars idag så har det inte blivit många knopp gjorde, det var jobb sen hem. Sen gym och nu har jag slängt in en tvätt. Innan jag lägger mig ska jag ut med hunden på en runda. Imorgon ska jag försöka komma upp och köra den jäkla Indoor Walking kl 06.30. Jag börjar inte förrän kl 09.30 så jag har ju gott om tid på mig :-)
Fick jobb resten av veckan med så det är skönt, Avslutar februari bra hahaha, då har man pengar till nästa månad också :-)
 
Nu ska jag snacka vidare en stund och sen blir det sängen. Sov gott när ni lägger er! Godnatt!!
 
Puss och Kram
 
 

Måndag 25/2-2013

Godmorgon!
Idag är det jobb mellan 8-13 så det är en kort dag, vilket är skönt för jag är lite trött idag. Inatt drömde jag att jag tränade hela tiden, så är helt slut i huvudet. :-D
Vi kan ju hoppas att solen tittar fram för då kan det bli en strålande dag. Just nu är det grått och väldigt kallt.
 
Efter jobb så blir det hem och ta det lugnt och ikväll är det spinning och Sh´bam som står på schemat :-)
Jag önskar er en trevlig dag! Vi hörs senare!
 
Puss och Kram

Sunday fun day!!

Tja!
Idag vaknade jag vid 09, låg kvar en stund i sängen och kollade igenom mobilen lite. Sen gick jag upp och åt frukost och efteråt kollade jag på film. Det är inte ofta jag sitter och kollar på film för jag gillar inte samma filmer som resten, men idag var den faktiskt riktigt bra :-)
Efteråt så lagade vi lunch, kyckling. Och sen åkte pappa och jag iväg till gymmet, det blev 15 minuter kondition och det blev fortare tempo än jag brukar ha. Sen styrketränade jag med Frida. Idag körde jag även i roddmaskinen och ökade på mitt rekord från 918m till 995 meter, nästan en km.
 
När vi var färdiga körde vi och handlade lite frukt och när klockan blev 17 så startade jag med middagen, även där blev det kyckling hahaha men det var gott. Nu sitter jag och lyssnar på musik och snackar med min make. Kommer inte bli mycket mer gjort idag utan tar bara det lugnt. Kanske tvättar en tvätt, men vi får se :-)
Hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och Kram

Söndag 24/2-2013

Hej!
Allt väl? Med mig är det bra. Vi sitter just nu och ser på film, "The Double", någon som sett den? Det är med Richard Gere. Den är bra och änsålänge hänger man med i den.

Idag ska jag bara ta det lugnt, blir väl att jag tvättar lite och sen går iväg till gymmet och tränar. Vad ska ni hitta på med idag?

Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Söndag!!

Hej!
Allt väl? Här börjar det bli lite bättre. I fredags på kvällen efter gymmet så kände jag att min mage var väldigt orolig och jag hade väldigt ont. Allt efter att timmarna gick så blev det värre och sen gick jag och la mig, men jag hann inte somna utan fick gå upp på toa och där satt jag och spydde. Sen vaknade jag varje timme och behövde gå på toa. Usch för maginfluensan säger jag bara. Igår så var det likadant och jag fick feber. Har varit säng liggandes hela helgen.
Idag är det lite bättre men fortfarande inte helt bra. Hoppas man 'r ännu bättre imorgon eller på tisdag så man kan börja så smått på gymmet igen. Det ända positiva med detta är att på 2 dagar har man gått ner 3 kg hahaha :D Tack för det!
 
Nu nästa vecka är det sportlov, kan man få något jobb då tro? Får helt enkelt vänta och se :-)
Hoppas ni haft en bra helg! Godnatt och sov så gott när ni väl lägger er!
 
Puss och Kram

----

Dagen fortsätter och just nu sitter jag och har min rast. Alla barn sover och det är tyst och lugnt här. I eftermiddag ska jag ta hand om de lite större barnen och då är vi ute så får samla värme nu medan jag kan :-D
Det var ingen god lunch idag så man är redan hungrig igen, grönsaks soppa :-/

Nu ska jag fortsätta koppla av innan det är dags att börja jobba igen. Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Alla Hjärtansdag!!

Godmorgon!!
Allt bra? Med mig är det bra, dock har jag ont i magen, vet inte om det beror på att jag är hungrig, magsjuk eller det snart är den tiden på månaden, Vi får se under dagen vad som dyker upp hahaha :D
Idag vaknade jag tidigt av ett telefon samtal. Jag blev bokad på jobb och det är jag glad för och det är på en av mina favorit förskolor så det är ju ännu bättre :-)
Jag jobbar till kl 16.30 och sen är det hem och fixa till träningen som gäller. Idag är det ett hårt FitnessBox pass i 90 minuter som ska köras och jag läste att det var kondition så då lär man vara död efteråt.
 
Jag hoppas ni får en bra dag och ta hand om varandra. Tänk på det att bara för det är Alla Hjärtansdag betyder det inte att ni kan behandla era nära och kära skit de andra dagarna! Tänk på det!
 
Puss och Kram
 

Tisdag 12/2-2013

Godmorgon!
Allt bra? Jag är trött och hungrig just nu och ska precis äta min frukost innan jag spyr. Idag jobbar jag på en förskola i närheten av här jag bor så det är inte så långt att gå. Snön har kommit rejält här i Trelleborg och det är svin kallt ute. Såna här dagar kan man inte hjälpa att drömma sig bort till varmare länder, så som Tunisien. Men jag får vänta till närmre sommaren :-)
 
Jag slutar tidigt idag och efter jobb så måste jag hem och kolla posten och om ett visst brev har kommit så ska jag ut på en massa ärenden. Annars har jag inget speciellt inplanerat idag. Jag hoppas ni får en bra dag och kör försiktigt till jobbet. Starta gärna lite tidigare så ni slipper stressa.
 
Puss och Kram
 

Jobb

Hej!
Allt bra? Själv sitter jag på min rast nu. Idag fick jag jobb en skola i förskoleklassen, jag har jobbat här förr, dock inte i denna gruppen direkt, men det går bra.
Det är hel dag fram till 16.30.

Efter jobbet blir det gymmet, blir nog spinning och sen ska jag se om jag tar Sh'bam också.
Hoppas ni har en bra dag änsålänge!

Puss och Kram


LES MILLS MEDLEY!!!

Hej!
Allt bra?? Nu är jag trött i benen och hela kroppen. Har precis varit iväg på gymmet och kört ett Les Mills Medley som var i 2 timmar. Det var sjukt roligt och om man inte testat på alla Les Mills passen innan så fick man göra det idag. Vi började med 30 minuter Bodyattack, som sen följdes av 30 minutes Bodypump. Sen blev det 30 minuter Bodycombat och avslutade med lite dans, 30 miuter Sh´bam. Vi var ca 40 personer i lokalen och det fanns inte så mycket plats men det gick.
 
Nu är soppan i magen och hade tänkt snacka med min älskling om han kommer online på facebook någon gång :-), uppkopplingen är ju inte alltid den bästa därnere. Sen ska jag tvätta lite kläder och sen blir det sängen. Imorgon har jag inget jobb änsålänge så man får se om de ringer en tidigt på morgonen, vilket jag egentligen hatar, för det allra bästa är att veta det dagen innan.
 
Har ni haft en bra dag?? Ni får iallafall ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon igen!!
 
Puss och Kram

Give me everything tonight!!

Tja!!
Allt bra? Idag har det varit en ganska lugn dag. I förmiddags så körde jag och Hannah in till Malmö och fixade hennes mobil för jag råkade paja henne glas igår :-/ Sen var vi och besökte släkt. Stannade där i ca 2 timmar och sen bar det av hemåt igen.
 
Snön har nått Trellehulla igen, jättetråkigt tycker jag för jag verkligen hatar snön, men det lär väl sitta i till April eller något så man för väl vänja sig vid skiten, finns ju dem som verkligen älskar den!
Ikväll hade vi tänkt dra ut till Malmö och dansa loss lite, ska bli skoj. Det var ju ett tag sen jag var ute sist och dansade, tror det var den 25/12 sist?? Men det ska bli skoj iallafall, hoppas på den Dj:n som är så jäkla bra :-)
 
Nu ska jag slänga på lite smink och kolla lite kläder. Jag hoppas ni får en trevlig kväll. Ska ni ut så ta det försiktigt och drick inte för mycket.
 
Puss och Kram
 
 

Fuck it!!

Hej!
Ursäkta överskriften, men kan man ha mer otur?? Min syster har för tillfället så jävla mycket otur och skit i sitt liv och nu orsaka jag henne mer genom att förstöra glaset på hennes mobil, lyckat liksom :@ Blir så förbannad på mig själv!!!
 
Idag har jag tagit det lugnt och försökt få tillbaka mina rutiner, med nyttig mat och på regelbundna tider. Jag var även uppe på gymmet och sprang på löpbandet och denna gången klarade jag att springa 3 minuter längre än sist så det är jag nöjd med :-) När jag kom hem sen så testade jag på att göra äpple chips :-D De blev helt okej och det var lätt att göra. De är ju nyttiga också.
Nu på kvällen så var jag ute på en powerwalk med Miro och Hannah.
 
Nu ska jag snacka lite med min älskling och spela lite spel och sen blir det sängen. Imorgon ska jag upp tidigt och köra Bodypump på morgonen på gymmet, Heja Heja!!!
Godnatt och sov gott när ni lägger er!!
 
Puss och Kram

Trött!!

Hej!
Denna dagen har gått väldigt fort. Jag vaknade efter klockan idag och fick väldigt bråttom till jobbet idag men jag hann :-) Väl på jobb var det en lugn dag och inte så mycket Stim som förra veckan, vilket var skönt. När jag kom hem efter jobb så kom tröttheten över mig och jag försökte hålla mig vaken men det gick verkligen inte. Jag somnade och vaknade upp vid 17.40 igen och då var det bara att gå upp och klä på sig för att dra iväg till gymmet. Idag testade jag på spinning, vilket jag i vanliga fall hatar. Detta var i 30 minuter och det var väl helt okej, instruktören var väldigt bra dock :-) Sen därefter blev det lite dans, Sh'bam :-)

Efter gymmet när jag kom hem käkade jag och snackade med min älskling. Dock blev det inte så länge idag för jag är så trött och ska lägga mig för att sova nu. Jag hoppas ni haft en bra dag! Godnatt och sov gott nr ni lägger er!

Puss och Kram


Powerwalk

Tjena!!
Jag har precis nästan kommit hem från en powerwalk. Jag är en sån person som älskar att promenera och kan nästan gå hur länge som helst :-) Jag måste dock köpa ett par joggingskor så jag har bra på fötterna för det är A och O. Vill ju inte bli skadad nu när jag kommit igång så bra. Jag ska strax snacka med min älskling och sen blir det sängen, känner att jag börjar bli tröttare och tröttare nu :-D
 
Denna veckan som kommer ska jag testa på spinning, dock är jag inte så förtjust i spinning för jag får så satans ont i rumpan, ni kanske har något tips för att undvika den smärtan? Annars så blir det nog ungefär samma pass som jag gjort innan. :-) Får hoppas att snön håller sig borta så man kan cykla till jobbet denna veckan :-)
Jag hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft en bra dag och fått tränat mycket också :-)
Godnatt och sov gott när ni väl lägger er!
 
Puss och Kram

Mix Pass!!

Hej!
Idag blev det blandad kompott på gymmet. Både kondition och styrka. Efteråt var det riktigt härligt och man kände det riktigt mycket i magen :-) Vi gick in i den stora salen idag också, där vi brukar ha olika pass annars och körde lite med boxningshandskar och mitsar och hoppa hopprep och sådant och sen gick vi in i spinnings salen och körde lite också och cykla. Det gick så jäkla bra idag :-)
 
Nu håller jag på med dagens middag och sen ska vi sätta oss och göra upp tränings schemat för denna veckan. Idag består middagen av grönsaker, bulgur och köttbullar. Ska bli så gott för jag är så fruktansvärt hungrig nu :-P Ska kanske bege mig ut på en liten promenad efteråt? Gå av lite kalorier :-D hahaha.
Hur har eran Söndag varit? Har ni gjort något speciellt?
 
Puss och Kram

Vilodag!

Godmorgon!
Allt bra med er? Med mig är det bra. Jag vaknade för ca 45 minuter sen och ska käka lite frukost nu hade jag tänkt, ska bli gott. Igår hade jag en vilodag, så jag var aldrig iväg på gymmet. Kroppen måste ju ha minst en vilodag i veckan så det fick bli lördag denna veckan. Idag ska jag åter iväg till gymmet och det ska bli skoj. Jag älskar att gymma så känner inte att  det är jobbigt att gå iväg dit :-) Idag blir det nog enbart kondition för jag styrketränade i fredags, kanske att jag kör lite ben övningar och rump övningar, vi får se.
 
Det är fint väder idag, solen är framme. Dock är det väldigt kallt så man får ju klä på sig rejält ändå :-)
Jag önskar er en trevlig dag så hörs vi senare!!
 
Puss och Kram

RSS 2.0