Värmebölja??

Hej!
Var kommer denna jäkla värmen ifrån?? Även idag har det varit sjukt varmt, dock fläktat lite lite grann. Idag har jag jobbat några timmar i eftermiddag mellan 13 -16.30. Har väl börjat lära mig lite av barnen namn, men det var verkligen inte lätt att lära sig det på detta stället.
När jag kom hem så kom jönssonligan hit, så det blev ju lite snack med dem. Sen efter 15 kom resten av familjen hem så då blev det lite spelande med Flisan och Frida.
 
Fick även besök idag, eller besök var det ju inte så direkt men de kom förbi utanför trädgården så vi fick se den lilla, så jäkla söt :-)
Nu har vi käkat middag och jag ska nog upp och duscha av mig strax, är så jäkla svettig :P
 
Jag hoppas ni har haft en bra dag!
 
Puss och Kram

Sommar värme!??!

Tjena!!
Idag har det varit riktig sommar värme, vi hade här ca 31 grader och riktigt solsken. Tyckte det var rent för varmt och på jobb kvittade det om man stod i skuggan för det var lika varmt och kvavt där :/ Jag jobbade några timmar idag, 13 - 16. Det gick riktigt bra, dock väldigt många ungar :D
 
När jag kom hem så titta jag lite på tv och åt och vi hängde lite i trädgården, för varmt att vara inne liksom. Nu är jag trött och har ont i huvudet så det blir sängen snart.
Vad har ni hittat på med idag? Har det gått bra i skolan??
 
Hoppas ni haft en bra dag!!
 
Puss och Kram
 
 
 

Jobb!!!

Hej!
Idag har varit en riktigt härlig söndag. Det har varit sjukt varmt härnere och dagen har spenderats mycket i trädgården, men det var knappt så man kunde sitta där för man svettades ihjäl. På eftermiddagen så kom jönssonligan ner så grillade vi korv med dem, det var riktigt gott och även vår kompis kom hit och käkade och umgicks.
 
Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen. Imorgon ska jag jobba och 2 veckor fram på samma ställe, ligger rätt nära där vi bor så det är skönt. Jag ska vara på fritids så det är ju bara några timmar på eftermiddagen som jag jobbar men det är ju också pengar så jag klagar inte :-)
 
Nu måste jag fixa mig för sängen. Jag hoppas ni har haft en underbar dag!
 
Puss och Kram

Trööttt!!!

Hej!
Igår åkte som sagt resten av familjen till ystad och skulle övernatta hos min stora syster, pappas dotter. Det var bara Hannah och jag som var hemma. Men Hannahs kille skulle övernatta här så Hannah var inte hemma utan jag var ensam med Miro. Så jag fick gå ut med honom, därav varför jag är så trött idag. Jag somnade inte förrän ca 03 och gick upp vid klockan 08 och gick ut med honom.
 
Ikväll så ska mina systrar dra in till Malmöfestivalen och kolla på Rix Fm, jag känner mig dock väldigt trött och sliten så vetifan om jag orkar gå runt där. Kanske att jag vilar lite och åker in sen och går på disko med dem. Vi får se helt enkelt.
Vad hittar ni på med idag? Det är ju väldigt fint väder härnere :-)
 
Ha en uderbar dag!! Puss och Kram

You make me wanna.....

Hej!
Nu var det ett tag sen jag blogga, men har inte haft något roligt att blogga om, allt är lite upp och ner nu och det är ingen som vill läsa om skit när man kanske redan har skit om ni förstår vad jag menar. Jag får återkomma med bloggen när jag är på hugget igen och kan blogga om lite gladare saker istället.
 
Imorgon startar ju Malmöfestivalen, dock ska Hannah och jag inte dit förrän på lördag, sen blir det utgång efteråt. Imorgon ska vi bara in till Malmö för att hämta upp hennes kille så han kan sova över här i trelleborg med henne.
Så blir väl att umgås lite med dem imorgon. Resten av familjen ska hem till vår syster i Ystad och sova över där i deras gästhus, så de kommer intew hem förrän på lördagen, blir säkert hur trevligt somhelst :-)
 
Nu ska vi köra iväg till affären. Jag hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och Kram
 

Kräftskiva!!

Idag är det lördag och det var en vecka sen jag kom hem. Jag har precis varit och kört hem Hannah kille till Malmö, med henne såklart. När vi körde hem så bestämde vi oss för att köra en sväng ut till Gislöv och gå på marknaden där. Det var riktigt varmt att gå där och rätt mycket folk.
När vi sen körde hem så körde vi inom Lidl och handlade lite mat som vi kunde käka idag. Vi ska nämligen ha kräftskiva idag med vår morbror och hans familj. Ska bli skoj. Dock äter inte jag kräftor direkt så det blir lite sallad och annat smått och gott :)
Sen ikväll får vi se vad kvällen/natten bjuder på, tror Hannah är sugen på att åka in till diskot och dansa natten lång och träffa sin kille, dock vet jag inte om jag är så himla sugen på det, Kan det vara så att man blivit gammal och vuxit ifrån det?? :O :O
 
Vad ska ni hitta på med idag? Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig dag/kväll! Ta det lugnt :-)
 
Puss och Kram
 
 
 
Bjuder på lite mer bilder jag tog nere i Tunisien på mig och min älskling! :-)
 

................

Tjena!
Det blev ingen tur till malmö, Hannah och jag åkte till lite olika affärer istället för att se om jag kunde hitta en kalender. Vi var i fyra affärer men hittade ingen, helt sjukt tycker jag. Jag är ute efter en kalender som är lite billigare, annars hade jag gått till bok och papper eller något sådant. Vi får se om jag hittar någonannanstans. När vi kom hem så gjorde jag tonfisksallad till oss, riktigt gott och det var längesen jag åt det. Efter maten gick jag ut en runda med Miro ( vår hund ) och nu sitter jag här och ser lite på tv.
 
Vad har ni hittat på med idag?
 
Puss och Kram
 

Sex and the city!!

Här sitter jag, klockan har precis gått förbi 00.00 och jag har betalat mina räkningar. Hoppas de går iväg så det blir rätt denna gången. På tvn visar de Sex and The city, längesen man såg det nu. Pratade med älsklingen innan på facebook också, dock bara på chatten för han var inne på sin mobil. Hoppas att han åker tillbaka till Sousse imorgon så vi kan snacka och se och höra varandra igen.
Imorgon skulle nog Hannah, Frida och jag dra in till malmö också, till jägersrocenter. Får se om vi hittar på något annat också :-) Längesen man umgicks och hittade på saker tillsammans.
Kom på att jag måste lägga in bilder imorgon också, de jag tog i Tunisien.
 
Vad har ni hittat på med idag?
 
Sov gott!
 
Puss och Kram
 

Maaad!!!!!

Tjena!
Hoppas allt är bra med er? Här är det bra, sitter just nu och käkar lite, blir potatismos, korv och kassler, smarrigt.
Solen skiner och Hanzi, Frida och jag sitter och snackar om våra killar, skoj. Håller på att tvätta en till tvätt, sen är typ allt tvättat. Det är stor skillnad på att tvätta i tvättmaskin och tvätta i ett badkar. Man känner inte att tvätten blir ren direkt i badkaret.
 
Nu ska jag käka upp det sista. Ha en fortsatt trevlig dag!
 
Puss och Kram på er!
 

RSS 2.0