Onsdag 26/3-2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag 24/3-2014

Hej!
Då har en ny vecka startat och snart är även mars förbi och vi välkomnar april. Igår var vi hemma hos min faster och hälsade på. Jag tvättade henne fönster och sen hade jag gjort pizzabullar till henne. Sen fikade vi, så det var mysigt :-)
Idag har jag inte haft något jobb så jag har tagit det lugnt här hemma. Det har varit riktigt fint väder idag, solen har skinit och det har inte varit allt för kallt :-) Så nu hoppas vi att våren är på ingång :-)
 
Imorgon ska jag hem till min pappas moster och tvätta hennes fönster och vi hänger väl där en stund innan vi kör hem. Dock stod det att det skulle regna imorgon och det får vi ju inte hoppas, blir jobbigt då med fönsterna :-D
 
Jag hoppas ni haft en bra start på denna veckan, vi hörs senare ikväll eller imorgon!
 
Puss och Kram

Dream away

Go'kväll i husen! 
Idag har jag varit ledig, har haft väldigt ont i magen de senaste dagarna och det har varit riktigt jobbigt på jobb. Plus att i torsdags på frukosten var det helt kaos. Ett barn kräkte rakt ut på bordet och kläder och allt, ett annat kissade på sig 😬 Så fortsatte dagen, vet inte hur många jag fick ta nya kläder till för de kissade på sig, helt otroligt. 
Men som tur var så sken solen hela dagen! 😃👍 

Idag har jag tagit det lugnt. Vi åt hemmalagad pizza till middag, gott. Just nu ser vi på lets dans. Jag tycker Kenza är så duktig och hoppas hon vinner hela. 😊 

Jag hoppas ni haft en bra dag! 

Puss och Kram 

Tandläkare!

God morgon!
Imorse var jag hos tandläkaren och drog ut en visdoms tand där uppe i käken och nu börjar bedövningen släppa så nu börjar värken, fy! Har precis fått ta två panodil och hoppas det går över. Man känner sig helt stel däruppe är de drog ut den. Idag klockan 13 så ska jag hämta min kusin från skolan och sen får vi se vad vi hittar på med. Blir kanske att vi bakar eller så får vi se. Kanske att vi skulle ner i stadsparken och mata ankorna eller fåglarna med bröd, så vi får hoppas att det inte börjar regna.
 
Annars ikväll ska jag försöka komma iväg till gymmet igen och träna annars vill jag komma ut på en lång powerwalk så jag håller igång. Vill liksom inte bara sitta hemma längre utan måste börja röra på fläsket lite mer nu :-D
Ska se så jag får ordning på våra saker också, kolla i lite påsar så man vet var man har allt.
 
Jag hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram

Blåsigt!

Hej! 
Idag blåser det riktigt mycket. Var ute med vår hund innan och kunde ha munkjackan på mig, men det blåste. Hoppas det slutar blåsa för då blir det riktigt bra väder tror jag. Om typ 1.5 timme så ska jag iväg på lite ärenden. Ska blandannat till banken och Mohamed ska klippa sig. 

Senare ikväll får vi se vad som händer 😊 Vad ska ni hitta på med? 

Puss och Kram 




Överlämnat nycklarna!

Hej!
Det har varit en stressande vecka och det är så skönt att den är över och nu kan man ta det lite lugnare i typ 2.5 vecka, skönt! Idag så överlämnade vi nycklarna för lägenheten så nu slipper vi den. Ser framemot nya äventyr i nästa lägenhet. Hoppas att allt blir bättre nu också.
Idag så gjorde vi kyckling och pasta gratäng eller jag gjorde den och det blev så jäkla gott.
 
Imorgon har jag inget jobb änsålänge så jag ska bara ta det lugnt, måste få ordning på våra saker så man hittar allt.
Jag måste även handla ingredienser för jag måste baka en sats pizzabullar till min faster till på söndag, ska även tvätta hennes fönster då.
 
Nu ska jag fortsätta att snacka med min lilla syster på skype, de kommer hem på lördag så det ska bli roligt att träffa dem igen :-)
 
God natt och sov gott!
 
Puss och Kram

Onsdag 12/3-2014

Godmorgon! 
Usch vad trött jag är, vill bara gå och lägga mig igen och sova några timmar till. Idag är det en lång jobb dag som väntar, 08-17, sen ska jag hem och då kommer min nuvarande hyresvärd och hon som ska hyra lägenheten hem till oss och ska fixa med kontrakt. Skönt att få det gjort så man slipper det. 

Men nu först är det jobb och vi kan väl hålla tummarna att solen skiner även idag! 😊👍

Jag hoppas ni får en bra dag. 

Puss och Kram 

Lång dag!

Hej! 
Idag har det känts som en väldigt lång dag. Var ju tvungen att vakna tidigt för jag skulle gå ut med Miro (vår hund), sen fick jag börja packa ner lägenheten. Vi körde 4 rundor idag och fick dit en massa saker, helt otroligt att vi har så mycket. 

Sen stanna vi hos mina föräldrar och gjorde middag, biffar, bulgur och stekt lök och champinjoner, riktigt gott efter en lång dag. Efter middagen gav jag mig på att testa baka Twixkakor, dock blev det inte klart innan vi körde hem för kolan ska stelna och sen ska jag smälta mjölkchoklad och ha över, så imorgon får jag göra det. Dock jobbar jag lång dag så får se om den hinner bli klar då 😃 

Nu ska jag hjälpa mannen med en skoluppgift och sen blir det sängen. Ögonen blir svårare och svårare att hålla öppna 😃 




Flytta!

Hej!
Som ni läst innan så håller vi ju på att flytta och jag måste ju bara säga det att det är SÅÅ mycket tråkigare att packa ner allt än när man ska packa upp allt. Jag trodde inte vi hade så mycket saker som vi har :-O När vi kommer till den nya lägenheten så får vi gå igenom allt och kasta det vi inte ska ha så vi inte har onödigt skit liggandes, inte okej liksom!
 
Även idag har solen skinit och jag har bara haft på mig en munkjacka, så skönt att slippa den jäkla vinterjackan, är så trött på den nu. Dock får man väl ta den imorgon för då ska jag jobba och då får man ju visa barnen att man ska fortfarande ha på sig ändå :-D
 
Annars idag så har det inte hänt så mycket, vi har packat ner och kört iväg det och snart kommer kvinnan som ska ta över denna lägenheten hit och ska mäta väggarna och sådant. Sen ska vi hem till mina föräldrar och käka middag där och se på tv. Dock börjar jag få migrän nu och det är ju inte kul så får se hur kvällen blir.
 
Jag hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll!
 
Puss och Kram

SöndagsMys!!!

Hej!
Hela denna dagen har det varit så härligt väder, solen har skinit hela dagen och jag har bara haft på en munkjacka. Vi har varit och slängt lite skit på tippen och flyttat saker till mina föräldrars hem. Sen åt vi middag där., Kycklinggratäng, så jäkla mumsigt. Vi fixade även i deras uterum så vi satt där ute en stund, faktiskt riktigt härligt.
 
Nu har vi tvättat och bakat lite på kvällen och vi har även snackat med mina systrar på viber, de är i Kosovo.
Hoppas ni har haft en bra dag! Sov gott när ni lägger er!
 
Puss och Kram

Godmorgon!!

Hej!
Idag är et verkligen strålande solsken här i Trellehulla så man får passa på att njuta och få i sig alla vitaminer från den :-) Vi har nästan precis vaknat och ska käka lite frukost och sen ska vi åka iväg till min pappas moster i Staffanstorp och hitta på lite saker, hon vill blandannat kolla runt i affärer så det ska vi hänga med henne på :-)
 
När vi kommer hem gäller det att börja packa ihop lägenheten och flytta en massa saker. Nu är det nära, bara en vecka kvar till vi flyttar. Känns konstigt, men det kommer bli hur bra som helst :-)
 
Jag hoppas ni får en trevlig lördag och njuter av att solen skiner!
 
Puss och Kram

Fredaaaag!!!!!!

God morgon!
Äntligen fredag eller hur?! Idag ska jag iväg på ett möte klockan 10.15 sen är jag ledig resten av dagen. Gäller att börja packa ner saker idag för nu är det bara en vecka kvar innan vi flyttar, tiden bara springer iväg och vi har inte ens börjat :-O Dags att sätta igång mannen också så han hjälper till!
 
Vädret ser rätt grått ut, hoppas det spricker upp så solen kommer fram. Det har blivit varmare, men är ändå fortfarande kallt. Vill dumpa vinterjackan snart :-)
 
Jag hoppas ni får en trevlig fredag!
 
Vi hörs senare!
 
Puss och Kram

-----

Hej! 
Så trött jag är i huvudet nu. Man märker verkligen skillnad på barnen på olika förskolor. Men det gick bra idag 😊 

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Teen Wolf. Gillar den serien så vill helst inte missa ett enda avsnitt 😃 
Vad hittar ni på med? 

Puss och Kram 

Torsdag 6/3-2014

God morgon!
Jag har varit uppe någon timme nu och ätit frukost, fixat mig och spelat lite The Sims3, haha ja jag håller fortfarande på. Dock är det bara ibland när vi har datorn så det är inte alltid :-P
Idag jobbar jag ju på en förskola på landet och jag börjar inte förrän vid klockan 12, så har ju iallafall 1 timme till på mig innan jag ska börja köra. Jag slutar kl 17 så jag ska höra med min äldre syster om hon kanske vill styrketräna ikväll med mig ute i gymmet, hon brukar inte göra det i vanliga fall, men hon ville börja med det så då får man passa på :-)
 
Jag hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram

Face Drop!

Hej! 
Nu ligger jag i sängen och somnar nog snart. Imorgon är det dags för jobb ute i Fru Alstad på min systers förskola. 

Idag åt vi middag hos mina föräldrar igen. Hela dagen försökte jag nå min mamma men hon svara inte i sin mobil, blev lite orolig, men när vi kom dit så låg hon i soffan och sa att hon inte hade mobilen vid sig, öhhh! 😃

Jag hoppas ni haft en bra dag! Sov gott så hörs vi imorgon! 

Puss och Kram 




Lill Lördag!

Hej hopp!
Idag är det ju onsdag, Lill lördag! Det ska vi fira genom att flytta mer saker hem till mina föräldrar och sen blir det middag där :-) Skoj! :-D Annars är här rätt tomt, det märks att två av systrarna är borta för man brukar ändå skicka sms och sådant med dem och prata, inte likadant med de äldre. Men nu är det bara lite mer än två veckor kvar tills de kommer hem ;-P hahaha.
 
Ute ser det rätt grått ut, regn kanske? Hoppas inte, solen hade gott kunnat dyka upp och värmt upp lite.
Mycket håller på att hända de närmsta månaderna, det ska bli spännande. Först flytten och sen blir det Ullared med familjen och maken. Hans första gång däruppe, undra vad han kommer tycka? :-D Det brukar ju vara att antingen så gillar han det eller inte.
 
Jag önskar er en fortsatt trevlig onsdag så hörs vi lite senare ikväll!!
 
Puss och Kram

Middag hos föräldrarna!

Go´kväll!!
 
Idag tömde jag min garderob och min byrå på kläder, det blev två stora ikea kassar fyllda och jag har fortfarande kläder som vi tvättade igår i påsar här i matrummet som jag ska packa upp. Hur kan man ha så mycket kläder som man inte ens använder? Jaja nu är det ner packat och vi har tagit hem det till mina föräldrars hus så det får ligga där tills vi får lägenheten.
 
När vi var hos mina föräldrar så käkade vi middag där, det blev varma mackor, det var riktigt gott och längesen man åt det. Imorgon ska vi dit igen och käka falukorv och Mohamed ska äta kyckling, mysig när man är tillsammans :-)
Nu sitter jag och skypar med Frida, min lilla syster och sen blir det sängen för imorgon ska jag se till och komma iväg till gymmet och träna, var längesen nu och jag måste pumpa upp musklerna :-P
 
God natt och sov gott! Vi hörs imorgon!
 
Puss och Kram
 

Tisdag 4/3-2014

Hej!
Idag blev det en tidig uppgång, då jag hade Miro att gå ut med och jag skulle vara hos tandläkaren vid klockan 08. Det gick väldigt fort hos tandläkaren och nästan smärtfritt, dock gjorde det inte lika ont denna gången som förra.
Idag skiner solen och jag ska strax ut med Miro på andra rundan idag, tänkte möta upp mannen på hans skola och sen går vi hem tillsammans :-) Idag ska vi även börja rensa i garderoben, packa ner mina kläder och sen tar vi nog med dem hem till mina föräldrars hus sålänge.
Tänkte även baka bröd/bullar idag, men det får bli i eftermiddag eller lite senare ikväll.
 
Hoppas ni får en trevlig dag!
 
Puss och Kram

Hund Vakt!

Hej!
Idag är jag hund vakt. Mannen är i skolan och slutar om cirka 50 minuter. Jag och Miro sitter/ligger i soffan och tittar på tv just nu och sen ska vi ut på en promenad. Måste iväg till affären och handla också så vi har lite varor här hemma, ekar tomt just nu :-D
 
I eftermiddag ska jag iväg till gymmet med min pappa och träna också, blir styrketräning och se om där är någon löpband ledigt. Ikväll måste vi även börja packa ner mina kläder så vi kan flytta dem. Om cirka 2 veckor flyttar vi, känns helt sjukt, men det kommer bli bra :-)
 
Ni får ha en bra dag!
 
Puss och Kram

Mys Söndag!

Hej!
Idag har vi inte gjort så mycket vi brukar tvätta på söndagarna men vi hade glömt att flytta ploppen så vi får tvätta imorgon istället. En släkt till min systers pojkvän var här idag och fotade lägenheten för hennes mamma ska ta över den så det verkar som vi gått i land eller vad man ska säga. Känns sjukt skoj och nervöst på samma gång. Men det ska bli skönt för nu kan vi nog få lite bättre med vår ekonomi och när Mohamed har fått jobb så kan vi ju flytta till större :-)
 
Vi blev hembjudna till min stora syster och hennes kille på taco, väldigt skoj och det var gott. Det var vår familj och hans pappa och flickvän och hennes son. Sen följde vi med min andra stora syster till affären och handlade lite och nu sitter vi här :-D Ska väl snart lägga oss för börjar bli väldigt trött.
 
Jag hoppas ni haft en bra dag! God natt och sov gott när ni lägger er!
 
Puss och Kram

RSS 2.0