...........

Go´kväll i stugan!
Just nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma online på facebook så vi kan snacka lite, sen blir det sängen för min del. Idag lyckades jag hålla vad jag skrev innan och det blev en tvätt, Wiiee!! :D Vi satt och så på simning och handboll innan också, inte någon höjdare direkt, men i brist på annat så går det väl ;P Vi har även blivit besatta av ett spel på mobilerna, riktigt skoj är det. Det heter " Can Knockdown", det går ut på att man ska slå ner alla burkar som står där. Precis sånt som finns på tivoli och sånt.
 
Jag hoppas ni har haft en bra dag/kväll!
 
Sov så gott så hörs vi imorgon igen!
 
Puss och Kram

Trööttt!!

Herregud vad jag är trött. Det gick iallafall bra på jobbet, visste vilka alla barnen var för jag har haft dem tidigare. Nu ska jag strax käka middag för jag började ju efter maten på jobbet så jag har bara käkat macka idag. Så på menyn står det kassler och potatismos, Mums!!
 
Annars ska jag försöka sätta in en tvätt eller två och sen ikväll blir det snack med älsklingen på facebook och tidigt i säng. Vad har ni hittat på med idag? Det var ju rätt fint väder idag till klockan 16.30 iallafall :-)
 
Ha en trevlig kväll!
 
Puss och Kram

Solsken!

Hej!
Hur mår ni? Jag mår bra, dock är jag väldigt trött, känns som man har Jetlag... :/
Imorse ringde min mamma och väckte mig och undra om jag ville jobba idag mellan 13-18, Perfekt tänkte jag för då får man några hundralappar i Augusti också :-)
Annars idag har jag inte planer, efter jobb blir det nog tvättning, ska tvätta kläderna som jag hade med mig ner till Tunisien.
 
Min resa gick väldigt bra och det var fint väder varje dag, ca 43-45 grader. Dock var jag inte så mycket på stranden i och med att Mohamed jobbade och det är tråkigt att gå ensam dit, plus att det fanns de människor som snodde ens saker på stranden, Tråkigt!
Jag var där i 33 dagar och min kompis kom och hälsade på oss med hennes kille, han är också tunisier men han bor i huvudstaden Tunis, vi var i Sousse.
 
Mer om min resa får bli när jag har mer tid en annan dag och ni kan få se lite bilder, dock var jag kass på att ta bilder denna gången :/
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram

RSS 2.0