-----

Hej!
Jag, Frida, Hannah och Hannahs pojkvän Shkelzen cyklade ner till stan innan och gick runt lite och kollade. Jag köpte ett vitt linne och en vit skjorta år Mohamed som han kan ha på vårt bröllop, kollade på kavajer också men de kostade ju för tusan 800 kronor på rea :/ Sjukt dyra ju....
När vi skulle cykla hem så handlade vi varsin subway macka med oss som vi käkade här hemma, var gott och det var längesen man åt det. Jag bakade även morotsmuffins som vi ska ha ikväll eller imorgon, får se.
 
Nu ska strax jag och Frida iväg till gymmet och träna, dock vet jag inte om vi ska köra bodypump också, då måste jag skynda mig för det börjar om ca 40 min. Dock är min mage inte min vän idag, vet inte riktigt vad som är felet :/
Nej nu ska jag klä på mig, vi hörs senare ikväll!!
 
Puss och Kram
 

Jag älskar dig! <3

Godmorgon på er!
Allt bra med er? Här är det bra. Man får sån extra energi när man tränar. Dock är jag trött nu när jag precis vaknat. Just nu sitter jag och snackar med min älskling på cam. Han har på sig en sån snygg lila tröja :-)
Idag ska jag bara ta det lugnt. Ska tvätta en del idag sen blir det väl att umgås med Hannah och hennes pojkvän.
Jag hoppas ni får en bra dag.
 
Puss och Kram
 
 

Härligt!

Har precis kommit hem från gymmet nu, det blev zumba. Jag blev även medlem där så nu är det fullt ös som gäller. Ska bli riktigt skoj att komma igång igen :-) Plus att nu blir det inte 2 timmars pendling fram och tillbaka varje dag så det är ett plus :-) Nu håller vi på med middagen och ska alldeles strax käka, ska bli smarrigt. Börjar få huvudvärk nu så måste dricka och käka lite. Nu är det en lugn kväll som gäller. Imorgon är jag ledig så då kan jag sova lite längre.
Ni får ha en bra kväll så hörs vi kanske senare!
 
Puss och Kram

Zumba!!

Hej!
Nu har jag kommit hem från jobbet och sitter just nu och snackar med min älskling lite. Jag ska strax iväg till gymmet och träna zumba, det ska bli skoj och jag hoppas att det är några bra låtar. Det är skoj att dansa och röra på sig, men ibland är musiken A och O.
Sen efter gymmet så blir det middag, idag blir det lövbiff och ris tror jag, ska bli gott.
Men nu ska jag klä på mig, ni får ha det så bra.
 
Puss och Kram

Hårförlängning insatt

Hej!
Nu är det dags för sängen. Jag var iväg innan på maxi med mina yngre systrar så jag fick handlat en mössa, är sjukt kallt nu alltså. Imorgon ska jag handla vantar. Jag fick även snackat med min underbara älskling som jag saknar så fruktansvärt mycket just nu, hoppas tiden går fort. Min lilla syster, Hannah, satte i min hårförlängning idag och det blev riktigt snyggt faktiskt, blev väldigt likt i färgen så det var perfekt.

Kvällens träning blev följande:
- 300 st Sit ups
- 15*3 rumpövningar på vardera ben.
- 15*3 biceps
- 15*3 benböj

Jag är nöjd så nu lägger jag mig! Sov gott och godnatt!

Puss och Kram


Jobb nr 2!

Hej!
Nu ska jag köra iväg till jobb nummer 2 och jobba fram till ca 18 beroende på när sista barnet går hem, hoppas det blir tidigt. Sen får vi se vad jag hittar på ikväll.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Måndag 29/10-2012

Godmorgon!
Allt bra? Sovit gott? Jag är trött och lär vara trött senare idag också, lång dag ju. Jag hoppas att de sista barnen går tidigt idag på eftermiddagen. Sen ikväll får vi se om jag orkar vara uppe så Hannah kan sätta i mitt löshår, känner ingen stress på det ändå :-)

Jag önskar er en trevlig måndag, klä er varmt för det är sjukt kallt ute.

Puss och Kram


Nu checkar jag ut..

Nu är jag döds trött så jag går och lägger mig. Fick snackat lite med älsklingen innan så det var skönt. Det ska bli så roligt att träffa honom i december igen, jag saknar honom så mycket. Imorgon blir det en lång jobbe dag, jag börjar kl 07-18.30 så blir nog sängen tidigt imorgon :-)

Sov så gott när ni lägger er! Godnatt!

Puss och Kram


Såå dyrt!!

Go´kväll!
Som jag nämnde innan så cyklade jag och min syster iväg till ett gym som inte är så långt ifrån där vi bor, de har Les Mills pass där också som jag gillar att köra. Dock när vi kom fram och fick lite papper och info så var det så sjukt dyrt, ca 500 kr varje månad. Jag tycker det är dyrt för man vet ju aldrig hur mycket man tjänar månad till månad :/ Jag ska höra om man kanske kan köra månad till månad?
 
Nu håller jag på att käka middag och sen får vi se om Hannah skulle fixa mitt hår, sätta i mitt löshår som jag hade i somras. Det är med microringar, hoppas hon lyckas bra.
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
 
Puss och Kram

Omg

Hej!
Just nu är vi i Malmö och hälsar på min faster. Vi sitter och snackar just nu men jag håller på att somna, är så satans trött. Jag och Frida ska hem och iväg till gymmet senare vid 16, dock är jag riktigt trött.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Puss och Kram


Söndag

Godmorgon!
Igår blev det en spontanutgång, jag, Hannah, Shkelzen och Bechir drog ut till Harrys i Malmö. När vi kom in så behövde Bechir kissa så vi andra gick sakta sålänge. Dock kom Bechir aldrig ifatt oss, jag undrar hur länge han kissa?? Men när vi var framme gick vi in och sen ut där folket står och röker och då kom Bechir. Han fick inte komma in. Vi försökte locka vakterna, men det gick inte. Så han åkte till en kompis och sen tog bussen hem. Sen satte festen igång, det var många människor redan tidigt så det satte igång tidigt, skoj! Jag stannade till ca 02.30 sen orkade jag inte mer. Musiken var riktigt bra, men det var ju inte så konstigt för det var den bästa djn.
Nu ska vi åka till Malmö och hälsa på vår faster. Ha en bra dag!

Puss och Kram


Purple and Black!

Tjaaa!!!
Allt bra? Här är det bra. Kom hem för ca 1 timme sen, har käkat och snackar med min älskling just nu. Jag fick handlat mina träningsskor och är riktigt nöjd med dem, riktigt snygga :-)
Nu ska jag strax iväg till affären och handla med min syster och sen ska jag fixa håret till ikväll, min yngre syster ville ut och dansa, dock är jag inte på topp för jag är trött nu och har ont i magen, hoppas det går över. Har ni haft en bra dag? Vad händer ikväll? Utgång eller hemma mys?
 
Puss och Kram
 
 
 

Lördag!

Hej allihop!
Nu på förmiddagen har jag bara tagit det lugnt, jag såg lite av filmen " Dear John", den är så bra, gillar musiken i den också. Nu kommer snart Frida hem och då ska vi köra iväg till Usports och kolla på skorna och se om jag kan hitta några jag gillar, hoppas hoppas :-) Sen ska vi hem och käka middag och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Blir det en spontan utgång eller en mysig hemma kväll? Ja vi får se helt enkelt. Ska inom på maxi också och handla lite nagellack för nu har jag lite längre naglar och då är det fint att måla dem. Älsklingen har fortfarande dålig uppkoppling så vi får se när den blir bättre igen.
 
Nu ska jag sticka iväg. Ha en bra lördag!
 
Puss och Kram
 

En bra dag!

Hej!
Idag har det varit en bra dag. Jobbet gick bra och det gick fort. Det var faktiskt en väldigt rolig dag idag. :-) Får se i nästa vecka om hur det blir i november om det blir jobb där då också annars får jag hoppas att jag kan få lite någonannanstans, hmm ska det ordet sitta ihop??
Vi kom aldrig iväg till gymmet idag för det blev klydd med bilarna, ena bilen gick sönder så den är i malmö nu så imorgon får vi cykla dit istället :-)
I tisdags så skickade jag iväg äktenskapscertifikatet till skatteverket i stockholm tror jag det var och jag och Mohamed fick höra av hans kompisar som också gör som oss att det skulle ta en månad för att få tillbaka de papprena. But guess what, de kom med posten idag och där var det stämpel och allt så då kan jag och Mohamed gifta oss i Tunisien i december/Januari :-D Blev så jäkla glad och det blev Mohamed också när jag ringde honom för att berätta :-) De har så dålig uppkoppling just nu men efter helgen hoppas jag den är bra igen för nu börjar jag få abstinens när man inte kan prata som man brukar.
 
Imorgon har jag ganska mycket jag ska göra i Malmö:
- Åka till loppisen
- Åka till Usports och köpa träningsskor
- Åka till Ikea
och sen ska vi ju fixa med gymkortet fast det är i vår hemstad Trelleborg :-)
 
Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll/natt. Sov gott om ni lägger er snart. Ta det lugnt om ni ska ut och festa!
 
Puss och Kram

Let me give your heart a break!

Hej!
Fick gå några minuter tidigare från jobb vilket var skönt. Det är dags för den tiden varje månad nu och smärtan var olidlig idag och inga tabletter hade jag med mig så hade sjukt ont på jobbet, ville bara hem. Just nu sitter jag och tittar lite på tv och senare ska vi köra iväg och storhandla för några veckor framåt. Får se vad det blir för godsaker denna veckan eller nästa blir det ju :-D Ska ialladall handla en massa fisk så vi har det också. Annars idag så har jag inga planer, blir nog inte som jag skrev imorse för de körde precis in och skulle hämta Hannahs pojkvän och då kommer ju inte hans kompisar hit.
 
Dock ska jag och min lilla syster till gymmet och kolla kort iallafall.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
Puss och Kram

Freeeedag!!!

Godmorgon!
Idag är det jobb mellan 12-16.45 och vi ska börja ha ett möte eller vi har möte varje fredag och man ska väl inte kalla det möte direkt men jag gör det. Jag hoppas att tiden går fort och smärtfritt. Efter jobbet ska jag och min lilla yster iväg till gymmet och köpa ett gymkort, ska höra om man får en träningsfri månad också först, men även om man inte får det så ska jag köpa ett gymkort där. Sen därefter så ska jag käka middag och sen ska vi iväg och storhandla för 2 veckor fram, kommer bli en del och en massa körande, men hellre de så vi får middag varje dag än så som vi hade det innan.
 
Annars idag är det väl rätt lugnt än, kanske att vi skulle få lite besök ikväll av Hannahs pojkväns kompisar, men det blir inget speciellt, bara lite snack och sen hem. Hoppas ni får en trevlig fredag, klä er varmt för det är kallt ute.
 
Puss och Kram

Otur eller vad??

Hej!
Innan gick jag ut på min promenad och när jag kommit en bra bit så börjar det hagla som tusan och stora flingor så det gör ont, så jag får sätta fart och tänker att det var ju lite otur. Men när jag närmar mig hemmet och ska hämta vovven och gå en runda med honom så när vi kommit en bra bit då med så börjar det regna som tusan och jag börjar då undra om jag gjort någon arg eller något :-D Men inte går vi hem utan vi fortsätter vår promenad, dock gillar ingen av oss regnet.
Sen väl här hemma så kör jag igång mina övningar. Dock har jag fortfarande träningsvärk från i tisdags men känner att ända sättet att få bort värken är att träna bort den så det gjorde jag ikväll.
Kvällens träning såg ut så här:
200st Sit ups
15*3 rumpövningar på vardera ben ( Såna där man ligger på alla fyra och lyfter upp benet i luften)
15*3 Biceps
15*2 Benböj
 
Jag är nöjd bara jag gör något och imorgon ska jag köpa ett gymkort och då kan jag utöka min träning rätt mycket. Dock det bästa redskapet du har är DIN KROPP så glöm inte det! :-)
 
Jag hoppas ni har haft en bra dag. Sov gott med er!
 
Puss och Kram

Yeees!!

Hej!
Imorgon får vi ju lön och den är verkligen efterlängtad och gissa vad! Inget kludd med lönen denna månaden, var beredd på att den inte skulle komma i tid men det gjorde den, Yeeess!! Dagen på jobb har gått bra, eftermiddagen var lite långtråkig och tiden gick väöldigt sakta efter mellanmålet men det var ändå helt okej.
När jag kom hem från jobbet så åt jag, det blev kassler på risbädd och det var riktigt gott. Skönt att komma hem till färdig lagad middag :-)
Nu ska jag spela lite spel och sen se om älsklingens uppkoppling funkar ikväll så vi kan snacka lite, vi får se.
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och Kram

Promenad!

Middagen blev god och jag tror jag åt lite för mycket så jag fick gå ut på en promenad för att göra av med lite av det. Nu har jag precis tittat på Greys anatomy. Det är inte som det var förr, tycker det är sämre. Nu ska jag slänga in en tvätt och se lite mer på tv och sen blir det sängen. Hoppas ni haft en bra dag?

Puss och Kram


Slå ihop något!

Hej!
Just nu håller jag på att slå ihop något till middagen. Egentligen skulle vi haft soppa, men vi fattades några ingredienser så vi får göra den soppan nästa vecka istället, men det går lika bra. Bara man får någon mat så blir det toppen. Annars ikväll så blir det bara lite tvättning och så ska jag gå ut och gå en runda. Känner i min mage, rumpa och armar att jag har lite träningsvärk, men det är inte så konstigt när man har haft ett så pass långt uppehåll. Vad har ni hittat på med idag? Har ni haft en bra dag?
 
Puss och Kram

Halva veckan!

Godmorgon!
Idag är det jobb mellan 13.15-16.30 så det är min kortaste dag som gäller och det är skönt i och med jag är lite halvkrasslig än, dock känner jag mig mycket bättre nu, JAG KAN ANDAS GENOM MIN NÄSA! :D Ska bli skönt att kunna känna smaken av maten man äter. Jag ska strax gå och klä på mig sen ska jag ut och gå en runda med vovven (MIro), går ut redan nu så kan vi gå lite längre. Idag ska jag göra någon middag av lite falukorv, potatis, morötter och ägg, jag har lite tankar om vad jag ska göra men ni kanske har några förslag?
 
Jag hoppas ni får en bra onsdag! Vi hörs senare.
 
Puss och Kram

Träning!

Hej!
Jag vet att man inte ska träna när man är sjuk och att det är dåligt och hjärtat blir mer påfrestat osv osv. MEN idag blev jag sjukt tränings sugen och då var jag bara tvungen. Jag körde lite situps, rumpövningar och sen lite övningar med skivstången. Sen gick jag ut och gick en runda själv först och sen tog jag med hunden på samma runda. Anledningen till att jag tog honom efter min egen runda är för han stannar och nosar eller kissar var femte sekund och då kommer man inte upp i något tempo!
 
Förhoppningsvis så lyckas jag komma igång med träningen så som jag gjorde för ca 2 år sen, så framöver kommer ni nog få läsa om lite träning istället för detta vanliga snacket som jag tar upp :-D Ni kanske börjar tröttna på det??  ;-P Nu ska jag iallafall snacka med min älskling sen blir det sängen, jobb imorgon igen ju  :-)
 
Jag hoppas ni haft en bra tisdag. Ni får sova så gott när ni lägger er. Godnatt!
 
Puss och Kram

----

Dagens middag blev pyttipanna och det var riktigt gott. Jag hoppas att detta kommer funka med veckoplanering av maten för det är gott med middag varje dag. Dagen har varit bra, det gick riktigt bra på jobbet. Nu sitter jag och tittar lite på tv och har snackat en stund med min älskling på Facebook.
Jag hoppas ni haft en bra tisdag och får en fortsatt trevlig kväll.

Puss och Kram


Snart dags...

... för att sticka iväg till jobbet. Är inte helt kry än men som jag sagt innan så behövs ju pengarna. Fick precis ett sms att jag blivit bokad i december 3 veckor på min favvo förskola så det är ju skönt, då har man jobb in i det sista. Jag har kokat potatis och morötter som vi ska ha ikväll till pytten, så är det lite förberett. Vi alla slytar ju lite senare i och med vi jobbar, så då är det bra att förberedda lite.
Nu ska jag gå ut med Miro också innan jag sen sticker iväg. Det ser ut att kunna vara helt okej väder, lite kallt men inget regn så det är bra.
Hoppas ni kan ha en bra tisdag så hörs vi senare!
 
Puss och Kram
 
Inte jättebra bild men ni kan ju se att håret är lite mörkare än vanligt! :-)

-----

Idag har jag inte gjort många knop under dagen, men nu under kvällen blev desto fler. Jag lagade middagen sen fick jag köra min syster så hon kunde träffa sin pojkvän och när jag kom hem så färgade jag mitt hår, lite mörkare blev det :-) Nu har jag snackat med min älskling och tänkte gå och lägga mig. Ska bara borsta tänderna och lite sådant, imorgon är det jobb igen som gäller.
Jag hoppas ni har haft en bra måndag och ni får sova så gott. Godnatt!
 
Puss och Kram

Middag är på G

Hej!
Sorry för den dåliga uppdateringen idag. Jag har varit helkass på morgonen och eftermiddagen. Jag fick snackat lite med min älskling med kamera men jag har knappt någon röst så det gick som det gick. Nu har jag iallafall fått en kopia på hans pass så jag ska skicka in det på fredag och sen får vi väönta på svar. Just nu håller jag på med middagen, skinsnitzel, klyftpotatis, morötter, lök och bea sås, ska bli riktigt smaskigt ska jag säga er. Har inte fått i mig något idag direkt, bara en bulle imorse vid 08 och sen har det inte gått.
 
Imorgon är det jobb igen iallafall, får hoppas det går bra, har inte råd att vara hemma mer nu så måste tvinga igenom mig dagen. Hoppas ni haft en bra start på veckan.
 
Puss och Kram

Sängen väntar!

Nu är klockan väldigt mycket och jag har varit riktigt trött länge nu så det blir nog sängen inom det närmsta. Dagen har varit lugn och inte mycket har blivit uträttat, har varit så himla trött.

Jag hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon! Godnatt och sov gott!

Puss och Kram


Frukost!!

Hej!
När jag vaknade för andra gången och gick upp så hade de köpt hem frukost, bullar. Det var gott, men det hade säkert varit godare om jag inte varit så jäkla förkyld. Idag ska jag tvätta mina sängkläder som jag alltid gör annars blir det ännu en lugn dag. Ha en bra söndag!

Puss och Kram


Tecken!!

Godmorgon!
Usch jag hatar att vara sjuk. Alltid när jag är sjuk så sover jag inte bra och jag vaknar väldigt tidigt, som nu tillexempel. Klockan är bara ca 06 och här ligger jag vaken. Jag har fått en sån konstig känsla i kroppen, det känns nästan som jag har typ kramp, speciellt i magen. Jag hoppas att jag inte blir magsjuk och kräker, tycker inte alls om att kräka, speciellt inte när min näsa är helt täppt och man inte kan andas från den, då är man körd liksom. Nu ska jag se om jag kan försöka sova någon timme till.

Puss och Kram


Snuva, halsont och feber!!

Tjena!
Ja, vad kan man säga?? Nu har det slagit till ordentligt. Jag sitter i soffan och ser på körslaget, finalen. Får se vem som vinner, Putte eller Hoffsten?
Jag snackar även med min älskling på facebook, han kollar på fotboll, hans favorit lag spelar och det står 0-0 änsålänge så vi får se hur den sluta. Jag ska strax lägga mig för jag är så otroligt trött. Jag är glad att dagen gick så bra som den gjorde dessutom, har varit fullrulle hela tiden.
 
Jag hoppas ni haft en bra lördag och ha en fortsatt trevlig lördags kväll/natt!!
 
Puss och Kram

Pizza!!

Hej!
Just nu håller vi på att laga middag och idag blir det hemlagad pizza, även det var längesen och ska bli riktigt gott. Sen blir det bara en lugnt kväll, kanske snack med älsklingen och spela the Sims 3. Nu ska jag käka! Ha en trevlig kväll!

Puss och Kram


Aaajjj!!

Hej!
Halsen gör fortfarande sjukt ont, så om ni har något råd som bot mot halsont så kan ni gärna komma med dem nu. Snart kommer våra gäster, så strax ska jag börja med smulpajerna. Måste skynda på min jäkla tvätt också som verkar ta hundra år känns det som. Måste även se till så min lillasyster gör pizza degen innan hon åker ikväll.
Nej nu måste jag kika till tvätten och börja förbereda pajerna. Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag!
 
Puss och Kram

Lördag 20/10-2012

Godmorgon!
Idag är det lördag och min äldsta syster kommer hit med sin familj, det ska bli skoj att träffa dem igen. Jag ska baka lite äppelsmulpajer sen som vi ska ha. Jag slängde precis in en tvätt och jag hoppas den hinner bli klar innan dem kommer. Annars idag har jag inga planer, våra kompisar och mina systrar ska in till malmö och spela laserdome så jag hoppas att de får jättekul. Idag när jag vaknade så hade jag jätteont i halsen, kan knappt svälja så nu har det brytit ut ordentligt. Vill inte vara sjuk, måste jobba så jag tjänar en massa pengar, har blivit rent penga galen nuförtiden men det är bara för jag måste åka till Mohamed och det är inte billigt direkt.
 
Nu ska jag spela lite och dricka mitt te. Hoppas ni får en bra lördag. Jag har hört att det skulle vara fint väder idag så vi får se helt enkelt.
 
Puss och Kram

She´s like the wind!

Ååhh vad gott det var med taco, dock åt man lite för mycket. Just nu snackar jag med min älskling. Ska även baka kakor till imorgon då min äldsta syster med familj kommer på besök. Sen händer det inte så mycket mer ikväll. Så jag säger godnatt nu så hörs vi imorgon igen!
Ni får en bra låt att somna till ;-)
 
Puss och Kram
 
 

Taco!!

Idag är det taco som står på listan och det ska bli riktigt gott. Det var riktigt längesen jag åt det. Min pappa och lilla syster är iväg och handlar mat som vi ska äta nu i nästa vecka. Vi har ju börjat att vi ska handla mat så vi har i några veckor och vi får ju pengar nästa vecka och då ska vi handla mat för 2 veckor fram, hoppas det blir bra och billigare än hur vi gör nu. På så sett ska vi försöka undvika att handla köpmat också.
 
Just nu sitter jag och pratar med min pojkvän på facebook. Han fick sitt pass idag så på måndag ska han skicka det till min pappas jobb och sen ska jag skicka iväg äktenskapslicensen. Sen får vi se vad vi får för svar tillbaka, om vi får gifta oss eller inte :-)
Jag hoppas ni har haft en bra dag, det har ju varit toppen väder, solsken och inte så jätte kallt.
Vi hörs senare ikväll!!
 
Puss och Kram
 
 

Städning!

Hej!
Städning är precis vad jag har hållt på med idag. Imorgon kommer vår äldsta syster med familj på besök så då är det ju bra om varje minsta liten sak är borta då ett barnen typ pillar på allt :-D Snart ska jag köra min syster så hon kan hämta sin bil på verkstan och senare ska jag hämta min mamma på jobbet, hon stänger idag där.

Nu ska jag fortsätta städa och lyssna på musik. Ha det så bra!

Puss och Kram


Sjuk!!

Godmorgon!
Det blev som väntat. När jag vaknade i morse mådde jag inte alls bra så jag fick ringa och sjuka mig. Nu ska jag vila upp mig och sen blir det nya tag på måndag. Jag önskar er en trevlig dag!

Puss och Kram


Sov gott!!

Nu är denna tjejen färdig för ikväll. Jag säger godnatt och sov gott. Hoppas ni har haft en bra dag!

Puss och Kram


Ska det komma nu??

Hej!
Jag har precis kommit hem från jobb och mår inte helt hundra. Halsen gör lite ont och jag är trött och seg. Får se hur jag mår imorgon annars stannar jag hemma från jobbet. Annars har dagen varit helt okej, har fått vara ute mycket och fått frisk luft så det har varit skönt. Nu håller jag på med middagen och sen blir det lite tv tittande. Jag hoppas ni haft en bra dag för det har jag.
 
Puss och Kram

Paket!

Hej!
Just nu är jag hemma och har en rast, ska strax iväg till nästa jobb. Var precis nere och hämtade ut paket, var två par skor så nu har man lite skor att ha med till Tunisien. Vad gör ni idag? Nu måste jag köra. Ha det så bra.

Puss och Kram


Torsdagen 18/10-2012

Godmorgon alla underbara!
Idag är det torsdag och en dag närmre helg. Jag har precis fixat hår och smink och ska strax ta mina nytvättade kläder ur torktumlaren. Idag är det jobb på två ställen som gäller, först förskola (dagis) sen fritids. Hoppas att även denna dag går fort och att den är skoj som den var igår. Det var väldigt skönt att ha sovmorgon, det behövdes.
Nu ska jag äta frukost och sen gå iväg till jobb. Jag hoppas att ni får en inderbar torsdag för det ska jag försöka ha!
 
Puss och Kram

I´ve tried playing it cooled, but when i look at you...

Go´kväll i stugan!
Även idag så däckade jag i soffan efter jobbet. Jag lyckades dock hålla mig vaken en stund, men sen gick det inte mer. Jag vaknade efter ca 1 timme så det blev en powernap. Nu har jag käkat 2 mackor och snackar med min älskling. Sen blir det sängen. Dock har jag ju sovmorgon ju, börjar inte förrän kl 9, det är så härligt!
Jag hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit bra.
 
Sov gott sen!
 
Puss och Kram

-----

Hej!
Jag har precis kommit hem från jobbet och jag är trött. Vill bara gå och lägga mig men får vänta några timmar till. Allt har gått bra på båda jobben idag och imorgon har jag jobb mellan 9-16.45 så det är också en lång dag. Sen är det bara fredag kvar och sen helg igen. Det ska bli så skönt med helg.

Puss och Kram


Ojojoj!!

Godmorgon!
Jag måste ju bara säga ojojoj vilken vändning det blev igår. Tyskland ledde med 4-0 och sen vänder Sverige i andra halvleken och gör 4 mål. Helt otroligt!
Idag är jag uppe tidigt igen, ska jobba på förskolan nu innan på förmiddagen och sen på fritids på eftermiddagen. Så dagens jobb är mellan 07.30 - 16.30. Dock känner jag mig inte helt tiptop. Får klara mig igenom dagen och sen se imorgon hur det blir. Imorgon är det dubbeljobb igen.
 
Nu ska jag göra mig iordning. Ha en bra dag!
 
Puss och Kram

Sverige vs Tyskland!!

Innan matchen skulle dra igång så deckade jag och sov igenom första halvleken och bra var väl det för de låg under med 3-0 då. Men nu i andra hämtar de upp sig och nu står det 4-2. Vi hade ju kunnat hoppats att de gjorde två mål till så det blev oavgjort, men vi får se. Det är ca 20 minuter kvar och allt kan hända.

Sov gott mina vänner!

Puss och Kram


Mat

Nu är jag hemkommen och jag är riktigt trött, dock kommer jag säkert inte kunna sova ikväll om jag lägger mig tidigt, så är det alltid liksom. Imorgon ska jag också jobba en lång dag, 07.30 - 16.30, men det är ju pengar. Känns jobbigt nu att jobba mycket men det är gött i kassan sen i november.
Nu ska jag äta lite middag, så hörs vi senare ikväll! Hoppas att ni haft en bra dag änsålänge.
 
Puss och Kram
 

Vilan!

Nu har vi precis ätit lunch och jag sitter inne på vilan. Tre barn sover just nu. Snart ska jag köra iväg till nästa ställe och jobba där till 16.30, sen hem och vila. Blir lång dag imorgon också. Vi hörs senare!

Puss och Kram


Tisdag 16/10-2012

Godmorgon!
Idag trodde jag att det skulle vara en kort dag på jobbet, men igår kväll ringde de från en förskola så det blir en väldigt lång dag. Ska strax köra iväg. Man kan ju hoppas att båda jobben går smärtfritt och tiden bara flyger iväg.
Efter jobb vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kommer säkerligen vara helt slut så det får bli en tidig sängdag idag. Jag hoppas att ni kan få en trevlig dag så hörs vi senare om jag får tid att slänga in ett inlägg.
 
Puss och Kram
 

Jobb, jobb och jobb!!

Go'kväll!
De ringde precis från en förskola jag brukar vara på och undra om jag kunde jobba mellan 07-12.45 och vad gör man inte för pengarna? Så jag ska strax lägga mig, ska bara snacka en liten stund till med min älskling. Annars har det varit en bra start på dagen.
Sov gott när ni lägger er!

Puss och Kram


-------

Idag var en väldigt lång dag och jag har varit helt seg i huvudet. När det var sammanslagning så var där säkert 30 barn, riktigt högljutt och stim, sen vid efter 17 när den andra gick och jag blev ensam så var där ca 13 barn kvar så det var helt okej. Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt. Ska spela lite the sims 3 också hade jag tänkt.
Nu ska jag snacka med älsklingen en stund så får vi se om det kan bli ett inlägg till ikväll.
 
Puss och Kram

Seg!

Idag känner jag mig otroligt seg, vet inte riktigt vad som hänt. Det är ett par timmar kvar innan jag slutar och jag hoppas att tiden går fort. Nu har vi käkat mellanmål och ska vara ute en stund. Vi hörs senare!

Puss och Kram


Godmorgon!

Hur mår ni idag? Jag mår bra. Nu börjar återigen en ny vecka med en massa jobb. Idag har jag stängningen så det är en sen dag, börjar kl 12-18.30 ca. Det är ju till sista barnet går men det är typ alltid vid närmre 18. Det regnar ute, så himla tråkigt, hoppas det är uppehåll när jag ska gå för vill inte komma dit och vara helt blött och maskaran rinner längs ögonen.
Nu ska jag käka något och sen göra mig iordning. Hoppas ni får en bra måndag och en trevlig start på denna veckan.
 
Puss och Kram
 
 
 

Vecko handla??

Hej!
Nu har klockan tickat förbi tolvslaget och jag ska strax lägga mig. Vi satt innan och planera middagar för 3 veckor fram så på lördag ska vi ut och handla lite varor och sen veckan därpå när vi får våra löner också. Känns som det blir bättre än så som vi gör nu.
Jag har tvättat mina sängkläder idag så det ska bli skönt att lägga sig också :-) Snackade innan med min älskling på facebook. Nu ska jag lyssna på lite musik innan jag lägger mig. Det har varit en bra söndag.
 
Har ni också haft en bra söndag? Eller ni var ute och festade igår och var bakfulla idag??
 
Sov gott sen!
 
Puss och Kram
 
 

Glass

Denna kalla söndag firar vi med en vaniljglass. Det är riktigt kallt ute, jag var precis ute med vår hund, Miro och även när jag hade vinter jacka så var det kallt. Nu ska jag sätta igång med tvätten. Vi hörs senare!

Puss och Kram


Söndag 14/10 - 2012

 Godmorgon!
Idag är det söndag och det är ju en såkallad vilodag, dock känns det nästan som att det är vilodagar många dagar :-D Idag har jag inga speciella planer, jag ska tvätta och sen ska jag bara undersöka vissa saker. Jag har bestämt mig för en sak nu och det ska jag fan klara, det är på tiden alltså. Jag kommer informera er sen vad det är som gäller. Vädret är inget roligt, solen är helt borta och det bjuds bara på regn :-/ Inte något jag önska. Men det är vad hösten och vinter bjuder på. Jag sitter också och funderar på hur jag ska göra med tunisien. Jag kommer nog åka dit i december istället så ska jag försöka jobba så mycket jag kan nu innan så man har pengar för det är ju inte billigt. Nu ska jag äta min frukost. Hoppas ni får en trevlig söndag!
 
Puss och Kram
 
 

Lugn hemmakväll!

Nu är även denna lördagen slut. För min del så blev det bara en lugn hemmakväll. Mina andra systrar och lite kompisar träffades och umgicks men jag hoppade det, palla inte. Jag spelade lite The Sims 3, vilket var ett tag sen jag gjorde det sist. Det går i perioder lite grann, men det var skoj att spela det igen. Jag har även snackat med min älskling nu lite ikväll. Saknar honom riktigt mycket nu och hoppas snart jag kan åka ner där så vi kan fixa med alla papprena och sånt så han kan komma hit.
 
Nu ska jag lägga mig. Jag hoppas att ni har haft en bra lördag! Vi hörs imorgon igen.
 
Puss och Kram

I love the way you love me!!

Nu har Hannah och hennes pojkvän gått hem igen och allt gick bra. Det kändes som Hannah var mer nervös än vad han var. När vi åt bullar tappade hon saker i höll på :-/ Men det var trevligt. Om ca 30 min ska jag göra middag, det blir spagetti och köttfärssås, ska bli riktigt gott för det var en evighet sen vi åt det sist.

Jag fick väldigt beröm för mina chocolate chip cookies, man kanske ska lägga upp receptet här åt er?
Har ni en trevlig lördag änsålänge? :-)

Puss och Kram


Bakdag!

Hej!
Idag vaknade jag av att min älskling ringde och sa att jag skulle komma in på facebook för han var vid datorn så jag for upp och började fixa till mig lite. Vi snackade i ca 1.5 timme och efter det har jag bakat lite. Idag kommer Hannah hit med sin pojkvän för första gången och ska träffa vår mamma och pappa så han är säkert nervös, men jag vet att det kommer gå bra för de är snälla och förstående. Jag bakade chocolate chip cookies och en äppel smulpaj. Vi ska även äta lite bullar för jag har inte ätit frukost än.
 
Annars idag har jag inga speciella planer, vi får se om det blir lungt eller om det blir en spontan utgång kanske. Vi får se helt enkelt vad folket känner för :-)
Nu måste jag fortsätta. Ha en bra lördag så hörs vi sen!
 
Puss och Kram

-----------

Hej!
Nu är fredagen över och vi går in på lördag. Idag har det varit en bra dag. Jobbet gick fort och det var bra. När jag kom hem körde jag och handlade med min far och sen käkade vi middag och då kom jönssonligan hit och drack kaffe och de hade med sig  goda kanelsnäckor :-) Lillkusinen bestämde sig för att övernatta idag så jag umgicks med henne, spelade lite monopol och finns i sjön. imorgon ska Hannah komma hit med sin pojkvän och träffa våra föräldrar för första gången så det ska bli spännande. Jag och Felicia ska baka lite cookies som vi kan käka då.
 
Annars händer det inte så mycket i helgen, inte vad jag vet nu iallafall. Hoppas ni haft en bra fredag och om ni är ute och svänger de lurviga så ta det försiktigt och kom ihåg - Varannan vatten! ;-P
 
Puss och Kram
 
 
En favorit låt just nu! :-)

Snart helg!!

Nu är det bara 40 minuter kvar sen tar jag helg och det ska bli väldigt skönt. Dagen har gått rätt fort och den har varit helt okej. Vi hörs senare!

Puss och Kram


Stress!!

Hej!
Något jag hatar är att stressa och så är det idag. Någon jäkla snubbe från Nvs kom hit och skulle kolla på värmen och sånt och han var här i ca 1.5 timme, man vill ju inte gärna duscha när där är främmande människor i huset, blir förbannad när de dyker upp utan förvarning. Idag börjar jag kl 12 så jag har riktigt bråttom nu, ska käka innan jag sticker så ni får nöja er med detta så hörs vi sen!
 
Ha en bra dag!
 
Puss och Kram

Korv med bröd!!

Dagens middag blev korv med bröd för Frida var så snäll och köpte hem. Det var riktigt smarrigt och det var längesen man åt det. När vi gick till affären så var det så sjukt kallt, imorse var det bara ca 7 grader tror jag och det är rent för kallt, fryser även om jag har vinterjackan liksom, inte okej.
Jag ska snacka lite med min älskling om han kommer online snart på facebook annars så går jag och lägger mig. Är ju riktigt trött pga dålig sömn inatt.
 
Hoppas ni har haft en bra dag! Sov så gott sen. Godnatt!
 
Puss och Kram

Glamour!!

Nu är jag hemma och ska kolla på glamour. Ögonen är så himla trötta nu och jag vill bara lägga mig och sova. Men inte än, måste hålla mig vaken i några timmar till iallafall. Imorgon börjar jag inte förrän kl 12 så det är skönt. Hoppas ni haft en bra dag?!

Puss och Kram


Inte sovit!

Det är ju fan inte klokt. Jag gick och la mig tidigt igår och jag spelade på min mobil och lyssnade på musik och sen när jag lägger ner det och ska sova så går det inte att sova. Jag har fått cirka 2 timmars sömn inatt och fattar in hur jag ska överleva denna dagen alltså!?! :O
Får sova på min rast tänkte jag men det går ju inte heller gör då går jag till nästa ställe. Har ni några råd till hur jag ska överleva dagen?

Puss och Kram


Lång dag!

Imorgon har jag jobb på förmiddagen också, så sammanlagt jobbar jag mellan 7-16.45 med 30 minuters rast. Ja vad gör man inte för pengarna?? :-D Hoppas på solsken imorgon iallafall så man kan vara ute. Idag var det ju bra väder, solen var framme ett tag iallafall.
Nu ska jag snacka med älsklingen sen blir det sängen. Hoppas ni haft en bra dag?!

Puss och Kram


MÄtt!!!

En helt underbar dag har det varit idag på jobbet. Lugnt och inte en massa skrik och stim. Fler sådana dagar tack!
Har precis käkat middag och just nu är jag så jäkla mätt. Ska upp och lyssna på musik en stund nu. Vi hörs senare!!!
 
Puss och Kram

-------------

Så nu går jag och lägger mig. Hoppas ni sover gott inatt!
 
Puss och Kram
 

Chocolate chip cookies!

Ja det är precis vad jag har bakat ikväll. Medan resten av familjen åkte och hälsade på vänner till oss, några som kommer från Usa så passade jag på att baka lite cookies :-) De blev faktiskt goda, dock kunde man inte gå efter receptet när det kom till hur länge de skulle vara inne, de sa 8-10 minuter men de går bara att ha inne i typ 5 minuter. Men de blev goda! Håller på med sista satsen nu. När jag är färdig så ska jag gå och ta fram kläder till imorgon och lyssna på musik lite.
 
Har ni haft en bra dag idag??
 
Puss och Kram

Tiden bara springer iväg...

Som rubriken låter så är det. Det går så fort. Imorgon är det onsdag och då har halva veckan gått igen. Plus att imorgon är min kortaste dag, en hel kvart kortare än idag :-D Nu när jag precis kommit hem ska jag göra lite middag för jag är så satans jäkla hungrig. Blir dock bara falukorv och mos för finns inget annat, men som sagt så är det bättre än inget. Annars har jag inga planer för kväll, blir bara lugnt som vanligt, kika lite på tv osv.
Vad hittar ni själva på med idag?
 
Puss och Kram

Höst!!

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag härinne i köket och väntar på att min älskling ska komma online på facebook. Det är en NVS man här som försöker fixa med värmen och vatttnet men det vill inte funka. Nu när det bara blir kallare och kallare så blir det så även härinne och då vill man ju gärna att elementen ska funka, hoppas hoppas det går igång. Annars idag är det jobb mellan 13-16.30 så det är ju en rättså kort dag eller det är en kort dag :-) Jag hade ju stängningen igår och då jobba jag till 18 och jag satt med ett barn kvar själv i ca 35 minuter och det gick så sakta så det inte ör sant.
 
Jag får önska er en trevlig tisdag så hörs vi senare!
 
Puss och Kram
 
Jag och tre av mina systrar! <3

Godnatt

Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna mer så jag går och lägger mig. Hoppas ni haft en bra dag! Sov gott!

Puss och Kram


One day, we will never have to say goodbye, only goodnight!!!

Nu är jag hemkommen, jag har sett på Glamour och vänner och nu är det dags för 2 1/2 män. Ska även baka en äpplesmulpaj idag också och Chocolate chip cookies. Första gången jag testar att baka såna kakor, hoppas de blir goda, om jag orkar baka dem vill säga. Annars blir det sängen tidigt idag för jag är riktigt trött. Ska även snacka med min älskling en stund.
 
Puss och Kram

Blåsigt och kallt!!

Nu har jag en liten paus så jag passar på att slänga in ett inlägg. Vi ska gå in med barnen nu, har varit ute ca 45 minuter efter mellanmålet, men det är riktigt kallt för det blåser.

Vi hörs senare!

Puss och Kram


Ny vecka

Men jag vill bara ligga kvar i min sköna säng. Varm och go är den och där ute blåser det och är kallt :-(
Idag jobbar jag min längsta dag. 12-18.30, eller ja det beror på när sista barnet hår hem, men de är så himla många på måndagar. Nu ska jag duscha och käka frukost. Vi hörs sen om jag får tid till att skriva ett inlägg på jobb. Ha det så bra!

Puss och Kram


Yeees!!!

Jag har sagt nu ett par dagar att jag ska tvätta, men det har aldrig blivit av, men idag fick jag det äntligen gjort, så skönt. Ska bli så jäkla skönt att lägga sig i nytvättade sängkläder ikväll. :-)
Jag ska käka lite kvällsmat nu och sen blir det nog sängen ganska snart. Söndagen har varit helt okej, varit trött och hängig men det har gått. Hoppas ni har haft en bra söndag!
 
Puss och Kram

Tvätt och bakdag!!

Hej!
Nu är sängkläderna tvättade och jag har precis stoppat in dem i torktumlaren. Ska slänga in mina vanliga kläder i tvättmaskinen nu. Varje tvätt tar ju ca 1 timme så under tiden så passade jag på att baka en äpple smulpaj, tog precis ut den från ugnen och den doftar underbart. Ska vi se om den smakar lika bra :-) Äpplepajen ska bara få svalna lite sen ska vi hugga in på den. Just nu snackar jag även med min älskling.
 
Har ni haft en bra söndag??
 
Puss och Kram

Söndag!

Hej!
Igår blev jag hembjuden till Hannah och Shkelzen på middag. Det blev kycklingfilé och potatisgratäng, det var smarrigt. Senare bestämde vi oss för att dra ut till Malmö till Harrys. Väl där mötte vi upp våra kompisar och det sattes igång. Det var den bästa dj där igår, när han är där är det dans från start till slut, han är grym!!! I kom hem vid ca 05 och jag var så jäkla trött. Idag vaknade jag vid 14. Så nu ska jag sätta igång och tvätta så jag har lite rentvätt till nästa vecka. Hoppas ni får en trevlig söndag!

Puss och Kram


Bortbjuden!

Jaha då vart man bortbjuden på middag, eller ja det kommer nog bli jag som får tillaga den men det är skitsamma. Det var Hannah och hennes pojkvän som bjöd hem mig. Just nu snackar jag lite med min älskling innan jag ska gå iväg. De sa att det blev kyckling och sen lyckades jag att få dem att ändra sig så istället för makaroner till så ska jag fixa en potatisgratäng till :-) Kommer bli smarrigt :-P
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
Puss och Kram
 
 

I still get those goosebumps....

Godmorgon!
Idag är det lördag och snart har ännu en vecka passerat. Som sagt så flyger tiden bara iväg nu. Jag har inga planer direkt för idag mer än att jag måste tvätta lite. Annars så blir det bara lugn dag. Igår blev det lite ont om uppdatering för vi var bara 2 personer på jobb på eftermiddagen och sen när jag kom hem så fick jag göra en massa ärenden och sen var jag helt slut. La mig tidigt igår dessutom.
 
Jönssonligan kom ner här innan för ca 1 timme sen och vi har käkar frukost tillsammans, smarrigt. Frukosten blir godare om man käkar med andra på något sätt. Det är även mysigare än att sitta själv. Vi snackade om att vi till nästa år ska hyra en stuga upp där vid Ullared en helg så ska vi shoppa loss där :-) Hade varit skit skoj, det var ju ett tag sen jag var där. Men man kan ju inte lägga pengarna på det än.
 
Nu ska jag sätta igång dagen och tvätta lite. Vi hörs senare! -ha det så bra.
 
Puss och Kram
 
 

Godmorgon!

Hej på er!
Denna morgon startar jag med att snacka med min älskling. Dock blir det inte så länge för jag måste fixa mig sen till jobb för jag börjar kl 12 idag och jobbar till 16.45. Sen ska jag bara ta det lugnt och sen är det helg vilket ska bli så jäkla skönt. Hoppas ni får en bra dag! Ha det gött!
 
Puss och Kram
 

Ingen rubrik!

Hej!
Nu är jag hemkommen och det öser ner där ute. Regn är något av det tråkigaste som finns. I och med att det regna när vi gick till mellanmålet så var vi ju inte ute efter så då gick tiden så sakta. Dock gick jag in i pysselrummet och kalkarade lite med ett par barn så det var skönt att det var lugn och ro där inne. Jag ska strax göra något att äta och sen ska jag ner till affären och posta brevet till skatteverket. Sen får vi se hur lång tid det tar.
 
Har ni haft en bra dag??
 
Puss och Kram

I know it gets hard out there...

Hej på er!
Jag sitter här och äter lite lunch innan jag ska cykla iväg till jobbet. Idag ska jag jobba mellan 13-16.45 så det blir jag som går över med barnen till förskolan där vi slår ihop oss. Mohamed skickade en bild på sitt ID kort så nu ska jag bara ta bilder på mitt pass och sen ska jag skicka in alla papper. Jag ska boka flygbiljetten nu i slutet av Oktober, dock måste jag se till så jag har alla papper med mig när jag åker ner där. Får absolut inte glömma något alls. Dock sitter jag och funderar på om jag ska åka i 2 veckor eller typ 10 dagar, jag hade ju velat vara där så länge som möjligt, men jag måste ju tänka på jobb också så att jag tjänar in pengar.
 
Nu ska jag käka vidare på min lunch. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare!
 
Puss och Kram
 
 

---------

Nu är klockan mycket och snart är det dags för sängen igen. Det känns som det ända man gör är att jobba och sova på vardagarna, inget annat roligt händer. Imorgon jobbar jag igen och då är det mellan 13-16.45, det är inte roligt att vara den som är kvar sist men det är ju inte så länge och man flyttar ju över till en annan avdelning så det är ändå helt okej. Nu ska jag snacka färdigt med min älskling sen går jag och lägger mig. Just det! Kom precis på att jag måste gå ut med Miro ( vår hund) också innan jag kan krypa ner i min sköna säng :-)
 
Hoppas ni har haft en bra dag! Sov så gott! Godnatt!!
 
Puss och Kram
 
 
 

Yummie Yummie!!

Nu är jag hemkommen. Jag ska fixa något att käka och sen så hade jag tänkt laga en kladdkaka :-) Det var år och dar sen jag bakade så hoppas att jag lyckas och att den blir god, men man kan inte misslyckas tycker jag :-P Sen ska jag snacka med älsklingen på facebook med kamera så vi kan se varandra och höra varandra och det är guldvärt.
 
Vi hörs senare!!
 
Puss och Kram
 

Snart.....

Ja snart så slutar jag, skönt. Sen hem och vila och ikväll är det snack med min älskling med kamera. Yeay!!
vi hörs senare!

Puss och Kram


Snart har halva veckan gått

Tiden går så fort och det är så jäkla skönt. Solen skiner men det blåser en hel del, men bara solen skiner så vi kan vara ute efter mellanmålet så är jag nöjd. Det är så jäkla tråkigt när vi går in så tidigt för då går tiden så sakta.

Ha en bra dag!

Puss och Kram


Godnatt!!

Nu är det dags för sängen. Imorgon är det ju dags för jobb igen. Min kortaste dag är imorgon, dock bara 15 minuter kortare än idag men det är bättre än inget. Hoppas ni har haft en bra dag! sov så gott när ni lägger er! Godnatt!

Puss och Kram


-----

Mellanmålet är uppätet och vi har varit ute. Det är ganska fint väder, solen skiner men det är väldigt kallt och när det blåser blir det ännu kallare. Nu är det bara 1 timme kvar tills jag slutar och det ska bli så himla skönt.
Vi hörs senare! Ha det bra så länge.

Puss och Kram


Tisdag 2/10-2012

Nu är det dags att dra iväg till jobb. Nu imorse fick jag pratat med min älskling på facebook med kamera så vi kunde se och höra varandra och det var skönt att se honom :-) Idag är det jobb mellan 13-16.30 så det är en kort dag och jag hoppas att den går fort. Nu har jag dock lite bråttom, ska se om jag kan skicka iväg ett inlägg från jobb också. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare!
 
Puss och Kram

Simply Amazing!!

Nu har jag varit iväg och hämtat min syster i Malmö, riktigt trött är jag nu och jag hoppas verkligen att hon snart sätter igång med sitt jäkla körkort för jag är riktigt trött på att behöva köra fram och tillbaka till Malmö hela tiden!!
Just nu snackar jag lite med min älskling sen ska jag lägga mig.
 
Hoppas dagen varit bra för er! Bjuder på en låt som ni kan lyssna på :-)
 
Puss och Kram
 
 

--------

Nu är jag helt slut. Dock kan jag inte lägga mig än för jag ska iväg sen och hämta Hannah i Malmö till klockan 22, egentligen orkar jag inte, men men....
Imorgon är det en kort jobbdag, 13-16.30 så det ska bli jäkligt skönt. Jag hoppas att ni har haft en bra dag.
 
Puss och Kram

Ny vecka....

...ny tag som dem brukar säga!
Imorse hann jag verkligen inte skriva ett inlägg för jag vaknade 8.50 och började kl 9, så tiden fanns inte alls. Jag började jobba på en förskola kl 9 och nu är jag på fritids på en skola där jag varit ett bra tag nu. Idag har jag stängningen så jag slutar vid 18, 18.30.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


RSS 2.0