Kaooos!!!

Hej!
Hela förmiddagen har det varit kaos här på jobbet, barnen har varit helt galna och vissa har bara skrikit hela tiden. Idag grillade vi korv därute på gården med barnen, de små barnen hade lite svårt att hantera det hela så man hade hellre suttit inne med dem. Men nu är det över iallafall och de flesta barnen sover nu så det är lugnt här nu.

Ikväll blir det grillning och mys med familj och släkt, det ska bli trevligt. Vi får hoppas att vädret håller i sig och fortsätter att vara fint. Det kan ju sluta blåste tycker jag också :-)
Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


------

Hej hej!
Dagen går på som vanligt. När jag skulle gå hem från jobbet så började det såklart regna hahaha, slår inte fel liksom. Dock har jag inga problem med regn, är ju bara vatten och det torkar sen. Jag har precis varit iväg med Hannah och min mamma i affären och handlat lite. Nu ska jag ta fram lite kläder och tvätta. 
Imorgon jobbar jag mellan 08-15 och sen är man ju ledig på onsdag, det ska bli så skönt. Imorgon är det ju valborg och vi ska grilla på kvällen härhemma och innan grillningen så ska jag upp på gymmet och köra IndoorWalking. Trulle på gymmet hade någon valborgs special så det ska bli trevligt. Han brukar ha jäkligt bra musik dessutom så det ser jag framemot.
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
 
Puss och Kram

Måndag 29/4-2013

Hej på er godingar!
Allt bra med er? Jag mår bra. Just nu sitter jag på min rast på jobbet, är riktigt mätt, blev gulasch soppa idag till lunch, det var gott. 15 timmars barnen har precis gått hem så nu har vi inte så många kvar och de ligger ju och vilar så just nu är här lugnt och tyst, skönt! :-)

Efter jobbet idag så ska jag upp på gymmet och träna lite, blir eventuellt spinning och lite styrketräning, får se vad som lockar en :-) Vädret är fint idag. I förmiddags var det ganska grått och kallt för det blåste en del men sen precis innan vi gick in så kom solen fram och den är fortfarande framme.

Nu ska jag dricka mitt te. Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Dags med allvaret igen!

Hej!
Jaha då var denna dagen också snart över, tiden går så fort nu. Idag har det varit riktigt varmt här och jag har passat på att sitta i trädgården och få lite färg på min vita kropp, eller ja det blev i ansiktet för så varmt är det inte så man har av mer kläder. Vi grillade lite korv också, så det var smarrigt.
 
Imorgon är det dags för jobb igen, jobbar mellan 9-15.30 och sen ska jag hem och på kvällen är det gymmet som gäller och det är ett måste! Det är verkligen dags att komma igång nu igen med träningen ordentligt. Nu ska jag fortsätta att snacka med min man. Jag hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och Kram

Åh härliga söndag!

Hej!
Vilken underbar söndag set är. Solen skiner och man kan sitta i t-shirt i trädgården och få lite färg, för det behövs verkligen på denna vita kropp :-D Senare idag får vi se vad som händer. Blir kanske grillning idag också?

Jag hoppas ni har en bra dag änsålänge! Ut och sola med er!

Puss och Kram


All night long!!

Tjenixen Sixten!
Allt bra med er? Jag är på rättså bra humör och jag hoppas fortfarande att det kommer bli en superbra kväll med härligt folk och musik, hoppas det är den Djn som är så sjukt bra och verkligen kan musik och vad man ska spela. När det är han så börjar folket dansa vid 12 och sen är det full golv tills det stänger kl 04. Då är det en lyckad kväll. Annars brukar det vara riktigt segt och det startar inte förrän vid typ 00.30-01 att starta och då är det ganska sent.
 
Dagen har flytit på bra. Jag och min lilla syster och mamma begav oss iväg till Malmö till en loppis och kikade lite och sen ringde vi upp vår pappas moster och hörde om hon var hemma och ville ha lite besök och det ville hon :-D Hon bor i Staffanstorp så vi begav oss dit. Vi körde inom City Gross och handlade lite bullar så vi kunde fika lite och sen satt vi bara och snackade en massa. Mys med andra ord :-)
 
Nu håller Hannah på att fixa till mitt hår och sen ska jag plocka fram mina kläder. Det är alltid lika svårt att hitta rätt outfit för kvällen, men brukar köra på det jag tycker är bekvämt. Om ni går ut så får ni ha så kul och var försiktiga! Varannan vatten som dem brukar säga! ;-)
 
Puss och Kram
 
 

Äntligen lördag!

Hej!
Denna lördagen har jag väntat på, löne lördag eller vad man kan kalla den. Idag ska vi ut på disko och jag har stora förväntningar. Hoppas på mycket folk och bra musik.

Nu ska jag vila lite om jag kan och sen ska vi käka. Efter det är det dags att börja fixa sig inför kvällen, ska bli skoj.
Vädret har varit underbart! Hoppas ni haft en bra dag änsålänge.

Puss och Kram


I´m falling!

Go´kväll i stugorna!
Har ni haft en bra dag? Min har varit lite sådär, väldigt stressig och mycket skrik och grått på jobbet, från barnen. Som jag förutspådde så började det regna innan och det var inte lite heller :-D Det öser fortfarande ner här.
Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik med hårfärg i håret, ska färga det lite lite ljusare, men absolut inte så ljust som jag hade förr för det är ju verkligen inte snyggt. Anledningen är för det har blivit en rejäl utväxt och jag orkar inte med den mer nu :-) Sen vid 21 så kommer min älskling in och då ska vi snacka lite.
 
Idag när jag vaknade så hade jag så fruktansvärt ont i min högra hälsena och den är lite svullen. HAde inte ont igår kväll eller under dagen igår så jag har ingen aning om vad som har hänt :-/ Får hoppas det går över till imorgon när vi ska ut och dansa. Nu måste jag gå upp och tvätta av färgen. Hoppas ni får en trevlig kväll!!
 
Puss och Kram

Take what's left of me!

Hej!
Vilken dag! Jag förstår inte hur man kan glömma en napp till sitt barn när man håller på att inskola honom, det måste man ju för tusan tänka på och ha extra i hans fack. Mycket gråt och skrik har det varit idag och på vilan vaknade alla efter 1 timme!?! Helt sjukt! Hur gick det till liksom? Det verkade nästan som de ställt in sig på det bara för att jävlas med oss.

Vädret har hållt i sig, fortfarande grått och tråkigt, men det har inte börjat regna så det var skönt att slippa. Har eran dag varit bra änsålänge?

Puss och Kram


Fredag 26/4-2013

Godmorgon allihopa!
Har ni sovit gott? Jag har sovit mina timmar, så det är skönt. Dock mår jag inte bra idag, får se hur dagen blir. Vädret ser inte så trevligt ut, det är grått och ser ut som det ska regna närsomhelst :-( Hoppas inte för då kanske de stannar inne och då kommer det bli kaos, kommer vara mycket Stim och hög ljudnivå.

Jag hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!

Puss och Kram


Torsdag 25/4-2013

Hej på er!
Allt bra? Här har det varit fullrulle hela förmiddagen så det har varit helt sjukt. De minsta har gråtit och pojken som blir inskolad gråter en massa. Nu vilar dem så det är skönt med lite tystnad :-D Jag sitter i soffan och avnjuter min kopp te och fyller i lite papper.

Vädret har varit fint. Solen har skinit och det har inte blåst något alls idag, dock har det varit en aning kallt, men inte mycket. Jag slutar kl 16.30 idag så jag har fyra timmar kvar av min dag. Jag hoppas ni haft en bra förmiddag och att ni får en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Hitta ett fel!

Haha kan ni hitta ett fel med förra inlägget? Är man snurrig eller vad? :-D Jag lyckades somna en liten stund innan efter att jag sett Familjen Kardashian, dock gillar jag Khloe och Lamar bättre.

Det är fortfarande fint väder därute så om jag inte drar iväg till gymmet så går jag nog ut på en promenad istället. Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Måndag 24/4-2013

Hej!
Har ni en bra dag? Min dag har varit bra, lite stressande på förmiddagen men det löste sig ändå. Idag slutade jag tidigt så jag är hemma nu och ser på tv. Måste tvätta några tvättar idag också.

Nu ska jag se på tv, ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Bedtime!!

Usch vad trött jag är nu. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig för imorgon ska jag upp kl 05, jag börjar kl 07. Ska se till att jag hinner gå till jobb. Dock ska det bli skönt för jag slutar redan kl 12 och då ska jag hem och vila.

Jag hoppas ni haft en bra dag! Godnatt och sov gott när ni väl lägger er!

Puss och Kram


Come on baby let the good times role!

Hej!
Allt bra med er? Allt är bra här, bara lite trött men det är jag typ alltid. Dagen har gått bra och rullat på snabbt. Vi har ju en inskolning på jobb och mamman pratar inte svenska :-/ Då är det inte så lätt. Idag gick det bra iallafall. Jag hoppas att det blir fint väder imorgon igen så man kan vara ute då med.
 
Jag har börjat med något nytt, varje vecka ska jag skriva upp lite små mål som jag vill fixa och jag har redan börjat på de mål jag skrev för denna veckan så det är skönt. Blir tippen i helgen med andra ord :-) Hannah och jag ska även dra in till Malmö på loppisen och fixa lite mascara för min är helt slut och man ser ju inte ut som en människa utan hahaha. Sen kanske vi grillar med familjen, men det får vi se :-)
 
Nu ska jag fortsätta med att skära up kycklingen. Jag hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll.
 
Puss och Kram

Migrän!!

Hej!
Hur har eran dag varit änsålänge mina vänner? Min har varit helt okej, det har gått fort. Dock började jag känna nu på eftermiddagen att mina ögon börja bli irriterade och dra i sig och sen fick jag ont i huvudet. Sen när jag kom hem och hämtade Hannah och vi körde iväg så blev det värre och jag kände hur det höll på att komma upp. Vi åkte hem så jag fick ta tabletter och nu sitter jag här i soffan och vilar och ska nog snart dra mig in i sängen och villa ännu mer, är helt slut nu.
 
Imorgon är en ny jobbedag, mellan 08-15 så då går jag direkt efter mellanmålet. Plus imorgon kommer en ny inskolnings pojke och det skulle vara en intensiv inskolning så han och hans föräldrar ska vara där mellan 9-14, då kommer vi vara en hel drös med vuxna och barn, fullrulle med andra ord :-/
 
Nu ska jag gå så hörs vi senare ikväll!!
 
Puss och Kram

Måndag 22/4-2013

Hej!
Hur mår ni idag? Har ni överlevt helgen?
Min helg har varit bra. I lördags så var jag ju i Staffanstorp och sen var vi ute och firade en kompis på disko på kvällen/natten. Sen igår söndags så tog jag det bara lugnt, vilket också är väldigt skönt.
 
Idag så ska jag jobba mellan 09-15.30 och sen ska jag hem och ta det lugnt en stund och sen ska jag iväg på spinning ikväll. Känner inte riktigt för att köra Sh´bam, det är inte så roligt längre :-/  Just nu är det ganska kallt och grått därute, så jag hoppas att solen snart kikar fram. Jag hoppas ni får en bra dag, så hörs vi lite senare. Dock funkar inte blogg.se på mobilen så kan inte skriva mobilinlägg så ni får vänta till jag kommer hem.
 
Puss och Kram

Snart helgen över!

Hej!!
Detta har varit en helt underbar söndag med solsken. Nu framåt kvällen blev det lite kallare och då åkte vinterjackan på. Jag gick ut med hunden på en promenad innan så det var skönt att komma ut lite. Nu har vi precis ätit middag och sen ska jag snacka med min älskling. Annars har det inte blivit så mycket gjort idag, har tagit det lugnt bara, var och handla lite innan och sen har jag mest bara varit hemma.
 
Imorgon börjar en ny jobbevecka, jag börjar jobba mellan 09-15.30 och sen blir det två chill dagar och sen två längre dagar, så man får hoppas det är fint väder så jag kan gå ut med barnen :-) Jag önskar er en fortsatt trevlig dag så hörs vi imorgon igen!
 
Puss och Kram

Sunny days!

Hejsan hoppsan!!
Vilken underbar dag det är. Solen skiner och fåglarna kvittrar :-) idag ska det inte bli många knop gjorde vilket är skönt. Lite senare ska jag och min lilla syster ut och springa lite, ska bli skönt.

Igår var vi ju ute och dansade. Det var mycket folk och musiken var helt okej. Dock blir det jobbigt när folk blir så himla fulla och blir dryga, då tappar man tålamodet.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Tröttsamt!!

Hej!
Ibland blir man så trött på människor. Det finns dem som tror de kan utnyttja en och alltid få sin vilja igenom men där har de verkligen fel och jag blir så jäkla trött på det. Jag känner att jag som person har börjat säga ifrån mer och mer när jag är missnöjd med något och jag skiter fullkomligt i om folk blir arga.
 
Dagen har varit bra, solen har skinit rejält och man har inte behövt ha på sig vinterjackan alls idag, får nog ta den ikväll/natt dock för då är det ju kallare :-) Jag fick tvättat Britas fönster och hon bjöd på plättor, det var gott. Sen satt vi och snackade en hel del också, så det var en trevlig dag.
Nu ska jag fixa med min tvätt och sen blir det duschen och fixa sig inför ikväll och utgång.
 
Jag hoppas ni haft en bra dag änsålänge och att ni får en trevlig kväll!
 
Puss och Kram

Härliga Lördag!

Hej på er!
Idag ville jag sova ut för vi ska fira en kompis ikväll/natt som fyller år imorgon, så ville hon dra ut till Malmö idag istället. Det ska bli riktigt skoj och jag hoppas det kommer många människor och blir bra musik. Jag hoppas även att mina rygg och mina höfter inte blir för mycket problem så jag har mycket ont för det pallar jag inte med.
 
Men nu först under dagen så ska Hannah och jag dra iväg till vår pappas moster och tvätta hennes fönster. Det är ju riktigt nice väder idag med solsken. Dock kan man inte gå i t-shirt bara för det är lite förkallt än märkte jag :-)
Jag hoppas ni får en bra dag så hörs vi lite senare idag istället! :-)
 
Puss och Kram
 

In my head!

Tjenixen!
Sitter i soffan och väntar på att mina program ska starta, just nu är det AFV som visas och det är ju inget favorit program direkt. Dessutom är jag så sjukt trött nu och jag vill bara gå och lägga mig nu, nu, nu!! Ikväll ska jag snacka med min älskling som vanligt och kanske tvätta lite, får se hur det blir. Ska nog ringa Brita också och höra med henne och putsning av henne fönster, ska kan göra det imorgon? Who knows :-)
 
Jag hoppas ni haft en bra dag änsålänge, min har varit bra och lugn. Vi hörs senare ikväll!!
 
Puss och Kram
 

Fredag 19/4-2013

Godmorgon!
Äntligen är det fredag. Idag jobbar jag en kort dag mellan 09-13, sen ska jag hem och bara ta det lugnt. Denna helgen är där inget inplanerat så det blir bara en massa vila. Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs senare!

Puss och Kram


Torsdag 18/4-2013

Hej!
Läget med er idag? jag är seg idag, håller på att få ryggskott så det är inte så härligt att jobba med barn idag. Vädret är väll sådär dessutom, det är rätt skönt, men väldigt grått, molnen täcker solen.

Just nu har jag min rast så jag sitter här med en kopp te för jag har ont i halsen också. Håller man på att bli sjuk kanske? Jag hoppas ni har en bra dag änsålänge!?!

Puss och Kram


Come as you are and leave as a Star!!

Tjena!!
Vilken eftermiddag det blev :-) Riktgit varmt när solen var framme. Min morbrors ex ringde och frågade om jag kunde hjälpa henne att bära en sak hon köpt så jag for hem till henne och sen tog jag min morbrors bil tillbaka som han hämtade innan. Idag blev det lite dans på gymmet, Sh´bam. Dock hade jag ont i höften så det blev inte riktigt så tufft som jag hade velat, men nästa gång får det bli ännu bättre då.
 
Nu ska jag snacka med min man lite och sen blir det sängen. Är trött redan och har varit det hela dagen. Alltid när jag börjar jobba tidigt så kan jag aldrig sova, det slår aldrig fel. Men imorgon börjar jag inte förräns kl 09 så då kan jag ju sova till iallafall 07.
Jag hoppas ni också har haft en bra dag i vår solen. Sov så gott när ni lägger er!!
 
Puss och Kram
 

Ändrade planer

Jaha då blev det inte som man tänkt sig. Istället för att sluta kl 12 så får jag jobba över 2 timmar. En av personalen på min avdelning är fortfarande dålig så det behövdes en man till över maten och vilan. Men inget att klaga över för jag får ju lite mer pengar nu istället :-D

Solen har kommit fram och tror faktiskt jag ska strunta i jackan när jag ska cykla hem, man blir annars så jäkla svettig. Ikväll är det gymmet, får se vad jag ska hitta på med däruppe :-)

Ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi lite senare!

Puss och Kram


Onsdag 17/4-2013

Godmorgon!
Idag är det Onsdag eller Lilllördag som visa kallar det. Kan inte fatta att vissa människor går ut och festar på en onsdag, hur orkar dem sen gå upp nästa dag till jobbet och kunna prestera som vanligt? Själv är man jättetrött och seg dagen efter och jag dricker inte ens när vi går ut. Idag jobbar jag som sagt en kort dag, från 07-12 sen ska jag hem och ta det lugnt. Ikväll blir det gymmet.
 
Jag hoppas att solen kikar fram snart. Nu på morgonen är det lite kallt, men på eftermiddagen blir det faktiskt riktigt varmt och då kan man inte ha på sig sin jacka längre. Hoppas våren kommer nu :-)
Jag hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram

The Hunter!!

Go´Kväll!!
Då är även denna dagen snart passerad :-) Imorgon är det redan onsdag och då har jag en kort dag, ska bli skönt. Idag var det många barn och vi var bara 2 personal så det var fullrulle hela tiden, men vi fixade det bra.
Efter jobbet så såg jag lite på tv och käkade middag. Sen körde jag och Hannah iväg och handlade lite. Längtar till lönen i nästa vecka, men det gör väl typ alla haha :-D
 
Sitter och tänker lite på hur allt förändras så snabbt och hur personer förändras och ibland är det bara till det sämre. Tråkigt när personer blir annorlunda, men det visar väl bara vilka de egentligen är.
Nu ska jag snacka med min man och sen blir det sängen, imorgon börjar jag jobba kl 07 så det blir till att gå upp tidigt. Jag hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och Kram

Tisdag 16/4-2013

Hej!
Idag är jag riktigt trött. Vaknade kl 06.40 för jag snoozade i 40 minuter. Jag började jobba kl 08, så lite bråttom fick jag, men jag hann :-) Dagen har rullat på bra änsålänge och jag har bara några timmar kvar innan jag slutar kl 15. Då ska jag hem och ta det lite lugnt och sen ikväll är det träning som gäller.

Vädret har varit fint idag och solen har kikat fram lite nu. I förmiddags så var det väldigt dimmigt. Jag hoppas ni haft en bra dag änsålänge. Nu ska jag fortsätta jobba.

Puss och Kram


Nu kör vi!!

Träningen är avklarad för idag. Det blev spinning och styrketräning. Löpbandet blev aldrig ledigt så får köra det en annan dag istället :-)

Nu sitter jag och dricker min proteinshake och väntar på Frida som kör Sh'bam. Sen hem och fixa något lätt att käka. Ska även snacka med min man hade jag tänkt innan det blir sängen.

Jag hoppas ni haft en bra dag och fått mycket utrett :-)

Puss och Kram


Get dressed....

Då var det dags att göra sig i ordning för gymmet. Idag blir det spinning och sen får vi se om där finns något löpband ledigt så jag kan gå/Springa lite också. Efter gymmet blir det snack med min älskling och sen sängen :-)

Dagen har gått bra, den har rullat på snabbt. Vädret har varit okej, man önskar ju nu bara att solen ska dyka fram och det ska bli ännu mer plus grader. Men som dem brukar säga: Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge :-)

Ha en fortsatt trevlig kväll på er!

Puss och Kram


Måndag 15/4-2013

Hej!
Då var det dags för en ny vecka. Med en massa nya möjligheter som dem brukar säga :-D Just nu sitter jag på min rast på jobbet, har några minuter kvar så tänkte passa på att blogga lite.

Imorse så blev jag klar lite fortare så jag promenerade till jobbet, ska se om jag kan göra det resten av veckan också. Ikväll blir det spinning och sen ser vi om det blir löpbandet.

Hoppas ni har en bra dag. Synd att solen inte kommer fram ordentligt :-/

Puss och Kram


MixPass!!!

Hej!
Long time no see..... Idag är det söndag och sista helgdagen. Idag har det varit fint väder och vi får väl hålla tummarna på att våren kommer nu :-)
Igår var Hannah och jag ute på disko i Malmö och vi var inte hemma förrän vid 05 imorse så idag var man rejält seg. Riktigt trött är man också. Musiken var bra, men tycker att folket har försvunnit, det kommer aldrig så mycket folk numera. Vad har hänt?
 
Idag var det MixPass på gymmet som stod på schemat. Det var sjukt jobbigt och varmt inne i salen. Dock hade de tagit in en fläkt, men den hjälpte ju inte så mycket :-/ Nu blir det lite middag, klyftpotatis, köttbullar, kantarellsås och grönsaker mums!!
 
Hoppas ni haft en bra dag!!
 
Puss och Kram

RSS 2.0