Dop!

Hej!
Sorry att jag inte bloggat idag, hann inte slänga in ett inlägg innan vi körde idag. Vi var på dop hos min systers son i köpingebro. Det var väldigt trevligt och maten var god. De bjöd på smörgåstårta och prinsesstårta. Mums!!
Dock var det ganska sent så vi var inte hemma förrän vid ca 20.30. Nu har jag iallafall snackat med min älskling och nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det en lång dag på jobb.
Sov så gott när ni lägger er!!
 
Puss och Kram

All in!!!

Nu sätter vi igånng förfesten här hemma hos min syster. Våra kompisar ringde precis att de är nedanför så Hannah gick och hämtade upp dem. Senare ikväll drar vi in till Malmö. Ikväll/Natt ska det bli röj!!! Wooohoooo!!
Hoppas ni också får en bra kväll/natt oavsett vad ni gör!
 
Puss och Kram

Löööööördaaag!!!!

Nu kör vi!!
Idag har vi varit i Malmö och shoppat lite, dock blev det bara en mascara till mig, men mina andra systrar hittade lite mer. Ikväll blir det förfest med några kompisar och sen utgång, ska bli riktigt skoj!
Nu ska jag snart upp och göra mig iordning, dusch och sen fixa frilla och kläder. Vad ska ni hitta på med ikväll? Blir det utgång eller hemma mys?
 
Ha en skön kväll!!
 
Puss och Kram
 
 

What to expect!!

Just nu ligger jag och ser på film med syrrorna. Det blev tre filmer och nu ser vi på "What to expect" och den är riktigt bra. Efter filmen så blir det sängen, är trött nu. Imorgon är det en fullspäckad dag som står på schemat.
Hoppas ni har haft en bra dag iallafall!
 
Puss och Kram

Freeeedag!!!

Äntligen fredag! Allt bra med er förresten? Här är det helt okej, det är så himla skönt att det är fredag, dock tycker jag tiden går så himla snabbt. Nästa vecka så är det oktober redan.

Idag blir det jobb mellan 12-16.45, sen hem och kolla kläder till imorgon då vi ska ut och dansa med ett gäng kompisar.

Ha en bra dag allesammans!

Puss och Kram


Glada möten!

Hej!
Sorry jag inte uppdaterat idag, har stressat runt som en dåre i förmiddags, sen jobba jag och sen drog vi ner i stan nu efter jobb, kom precis hem. Har iallafall fixat de flesta papper nu angående Mohamed och mig, ska bara in till Malmö nästa vecka till migrationsverket också och fixa det sista där. Precis när vi gick utanför dörren och skulle ner i stan så började det regna som tusan.
 
Men nu blir det att äta upp och sen får vi se om det blir snack med älsklingen ikväll!
 
Puss och Kram

Iskall och trött

Usch under denna tiden är det svinkallt inne i vårt hus, nästan så man ska ha vantar på sig när man är inne. På tal om vantar så måste jag köpa ett par nu till vinter och ska även ta med mig ett par till Tunisien.

Idag har jag snackat med älsklingen, vi snackade om papprena, det är så många och man håller på att bli galen. Nu ska jag strax lägga mig och imorgon ska Hannah och jag iväg till skatteverket och fråga om lite papper. Ni får sova så gott. Godnatt!!

Puss och Kram


Besviken!

Man kan inget annat än bli besviken när dem ska krångla med ens jäkla lön varje jävla månad (ursäkta att jag svär), jag blir så förbannad på dem. Hur svårt är det liksom?? Sen alla dessa papper man ska fixa nu med Mohamed, allt tar så himla mycket på ens energi, jag orkar inte mer nu alltså, vill bara checka ut en vecka och återkomma med mer krafter.
 
Nu ska jag käka något iallafall och sen får vi se vad som händer ikväll!!
 
Puss och Kram

Breathe!

Tja!
Nu har förkylningen börjat bryta ut lite mer, så mot slutet av veckan så står man säkert där och kippar efter luft :-D Idag är det en kort dag på jobb, jag börjar 13.15-16.30 så det är chill. Vädret är inte så chill kan jag säga er, utanför mitt fönster nu så ser man bara en massa regn. Regn måste vara något av det tråkigaste som finns.
 
Nu ska jag fortsätta att göra mig färdig till jobbet. Hoppas ni får en trevlig dag trots regn.
 
Puss och Kram

Tisdag 25/9-2012

Godmorgon!
Det var tur jag la mig så pass "tidigt" igår för som jag tänkte igår kväll så ringde dem nu på morgonen från en förskola och behövde hjälp så det blev en tidigare uppstigning än vanligt idag, men det är ju sista veckan att samla in pengar till nästa månad ju och det behövs verkligen. Jag jobbar idag mellan 08.30-12.30 och 13-16.30 så om man lägger ihop timmarna så blir det ju en heldag med 30 minuters rast så jag kan ta mig mellan ställena :D Sen skulle vi se om det behövdes hjälp imorgon också :-) Vädret ser ut att vara svinkallt och vi får se om det blir regn eller solsken idag.
 
Hoppas ni får en trevlig dag!
 
Puss och Kram

Slut i rutan!

Nu är jag riktigt trött så det blir sängen nu. Det regnar och blåser för fullt här och hösten är verkligen kommen nu. Dags för lite varmare kläder då. Dagen har varit bra, men lång. Sov så gott!!

Puss och Kram


Äntligen hemma!

Nu är jag hemma eller jag har varit hemma ca 30 minuter. Jag har fixat käk så det ska jag äta nu. Det regnar ute, ganska mycket och det är rejält kallt. Väldigt tråkigt väder vi har här. Jag hoppas ni haft en bra dag!

Puss och Kram


Toa rast!!

Jag passar på att slänga in ett inlägg medan jag är på toaletten. Vi har käkat mellanmål nu och vi är tillbaka på vår avdelning och leker. Jag har precis rättat tipsrunde frågorna vi gjorde idag, synd bara att det började regna :( Nu är det bara ca 3 timmar kvar tills jag slutar för dagen :-D
Hoppas ni har en bra dag!

Puss och Kram


Måndag 24/9 - 2012

Godmorgon!
Allt bra med er? Sov ni gott? Här är det bra, dock har jag fortfarande ont i halsen och känner mig lite slut i huvudet, men idag blir det jobb och jag har stängningen, så 12-18.30 ungefär. Stängningen är inte så kul på måndagen för då är det precis efter helgen och då är alla barnen där så himla länge.
Annars har jag inte så mycket planerat, utan det är mest i slutet av veckan det händer saker. På fredag ska vi ut med en från jobb och käka på restaurang och sen lördag ska först Hannah, Jenny och jag in till Malmö och kolla lite i affärerna och på kvällen är det förfest hos min syster och sen utgång på Harrys i Malmö, sen på söndag ska min syster son döpas så helgen är fullsmockad med saker :-) Men det ska bli skoj!
 
Vad ska ni göra idag? Skola? Jobb?? Lediga??
 
Ha en underbar dag!
 
Puss och Kram

Lyckorus!!

Tjena!
Allt bra med? Här är det både och, håller nog på att bli sjuk, har ont i halsen men det har inte riktigt brytit ut än och sen är jag förkyld. Men sen har jag ett lyckorus också i mig. Min pappa fyller ju 60år i december och vi barn håller just nu på att planera en överraskningsfest för honom och det ska bli så kul, hoppas bara vi lyckas överraska honom :-)
 
Annars så jobbar jag dagligen, just nu bara på eftermiddagarna på fritids, men det är ju bättre än inget.
Jag har hittat en klänning nu som jag ska ha på mig när vi gifter oss på papper nere i Tunisien i november, en vit en, fin :-) Sen när det blir större bröllop här i Sverige så ska jag köpa eller hyra en "riktig" brudklänning :-) Jag har hittat några fina låtar vi också ska ha, de är så sjukt fina :-) Känns som man kommer börja gråta.
 
Annars har jag inte så mycket att berätta. Jag hoppas ni haft en bra helg! Sov så gott när ni lägger er. Godnatt!
 
Puss och Kram

Rip!!

Hej!
Hoppas allt är bra med er? Här är det sådär, igår dog nämligen min pojkväns kusin. Därav kommer bloggandet komma efter nu, men hoppas ni har förståelse för det!

Ha en bra dag!

Puss och Kram


Natti natti!!

Nu är det dags att lägga sig. Denna söndag har varit helt okej. Jag var ju iväg i Malmö och kollade på fotboll med Hannah, dock tricksade vi med en boll sidan om planen för det är inte så jätte skoj att titta på hela tiden. Sen nu ikväll har jag snackat med min älskling på Facebook, nu är det inte många dagar tills jag ska åka ner där, det ska bli riktigt skoj för jag längtar efter honom väldigt mycket.
Nu får jag avsluta för jag är väldigt trött och det är ju jobbe dag imorgon! Sov gott allesammans!!

Puss och Kram


Söndag!

Hej!
Idag är det sista helg dagen och idag blir det fotboll. Ska snart köra in till Malmö och hämta upp Hannah och hennes kille och sen kör vi tillsammans till fotbollsplanen. Det ska bli riktigt skoj även om jag inte kan spela för min häl är inte alls bra, vet inte vad som hände med den när jag skadade min fot :( Tråkigt!!
Jag och pappa satt också och kollade innan på spa, vi vill gärna åka iväg på spa, Tylösjö( stavning) Pappa, mamma, Jenny och Martina har varit där en gång innan och det tyckte det var så fint och skönt. God mat och avkopplande. Det ligger ju precis vid stranden. Så denna gången vill jag följa med. :-)
 
Snart är det dags att köra men jag ska först duscha av mig snabbt. Just nu snackar jag lite med min älskling.
 
Hoppas ni får en trevlig söndag!
 
Puss och Kram

Starships!!

Nu är middagen uppäten och jag håller på att måla mina naglar, kom på att jag skulle duscha och fixa mitt hår så det var gjort till imorgon och känner nu att jag skulle gjort det innan jag målade naglarna :/ Jaja får göra det bästa av det nu och hoppas inte färgen går av. Sitter och läser Blondinbellas blogg och hennes fästmö har svarat på frågor och den sista frågan han svarade på var så sjuk. Jag förstår mig inte på hur folk ens orkar ställa såna frågor, är de helt pantade eller??
 
Nu kommer snart min älskling online så vi kan snacka sen ska jag bädda min säng, tvättade alla sängkläderna idag så det ska bli mysigt att gå till sängs idag. Jag hoppas ni har haft en trevlig lördag och till er som ska gå ut idag! Ta det lugnt!!
 
Puss och Kram
 
 

Lördag!!

Ännu en vecka är över och helgen är här. Idag har det varit kallt, blåsigt och regnat lite. Jag var ute med Miro (hunden) innan i 40 minuter och på slutet av rundan började det regna. Nu sitter jag här och skriver lite med Mohamed och håller på att fixa middagen, är så jäkla hungrig nu.
Imorgon ska jag och Hannah in till Malmö och spela fotboll med ett gäng killar, Hannahs kille är också med och spelar. Vi ska först hämta upp vår kompis Denise i Svedala, men det är ju påvägen in.
 
Just nu när jag sitter och snackar med Mohamed så lyssnar jag på backstreet boys, deras låtar är riktigt bra och man hör inte så mycket från dem nuförtiden.
Jag hoppas ni får en trevlig lördag. Ha det så bra!
 
Puss och Kram
 
 

Guten morgen!

Usch vad trött jag är. Idag är det först jobb på förskola mellan 8-12.30 och sen på fritids mellan 13-16.30 så det blir ju en heldag och det tackar vi för :-) Just nu sitter jag och tittar på "Vakna med the Voice".
Vädret verkar att kunna bli helt okej, solen är påväg upp så lite varmt idag kan det gott bli tycker jag.

Ha en bra dag på er!

Puss och Kram


11 September

Godmorgon på er!
Allt bra? Här är det helt okej. Imorse ringde dem från förskolan där jag brukar vara så imorgon bitti är det dags att jobba igen där, ska bli skoj :-) Sen på eftermiddagen så blir det ju jobb på fritids. Vädret idag är inte det bästa, det är ingen sol alls och kallt, risken finns också att det börjar regna. Hoppas inte det dock. Det blev inget Malmö nu imorse utan får ta det en annan dag istället, mpste ju fixa det och SNART!!
 
Nu ska jag käka färdigt min frukost, ha det så bra idag!
 
Puss och Kram

----

Nu är det dags att sova för jag är riktigt trött. Jag fick köra och hämta Hannah i Malmö, hon var och träffade sin kille och hängde där i några timmar. Jag har även fått snackat med min älskling på facebook, alltid lika skoj att se honom och höra hans röst.

Hoppas ni haft en trevlig kväll. Godnatt och sov gott!

Puss och Kram


Slut i rutan!!

Hej!
Nu är jag precis hemkommen från jobbet, jag som stängde idag. Det är lite drygt när det bara är ett barn kvar och man ska sitta med det i ca 30-40 minuter ensam. Nu käkar jag en macka och får se om Mohamed kommer in på facebook så vi skriver där eller hur han gör.
 
Jag hoppas ni har haft en bra dag iallafall!
 
Puss och Kram

Seg

Hej!
Idag har jag bara tagit det lugnt. Hannah frågade om jag ville följa med in till Malmö och se på skor, hon ville kolla efter ett par höga skor. Dock hittade hon inga som hon gillade. Sen begav vi oss iväg mot Rosengård och skulle se när hennes kille och kompisar spelade fotboll och där stod vi och kollade i ca 2.5 timme, det blev riktigt kallt på slutet.
Sen körde vi hennes kille hem, handlade lite mat och det har vi precis käkat och nu sitter jag och glor på tv. Är riktigt trött idag och har lite huvudvärk. Hoppas det går över till imorgon :-)

Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft. Sov gott sen när ni lägger. Godnatt!!

Puss och Kram


You´re the one that i want!!

Nu är man färdig fixad och sitter och taggar med lite musik. Vi ska strax köra hem till vår syster och hämta Jenny och fixa hennes hår och sen drar vi in mot Malmö för att röja hela kvällen lång. Hoppas det är bra musik eller hoppas det är en viss DJ med platina blont hår för när han är där så dansar man från start till slut. Han är bäst!!
Dagen har varit helt okej och kvällen/natten ska bli bäst!
 
Hoppås ni också får en bra kväll/natt!!
 
Puss och Kram
 

Hall of fame!!

Tjenixen!!
Nu har jag käkat och Hannah har fixat mitt hår för kvällen. Det blev inget besök hos min äldre syster då min pappa har blivit sjuk, feber och huvudvärk och min syster man är också dålig, så det får helt enkelt bli en annan dag :-) Just nu sitter jag och snackar lite med min älskling på facebook och sen ska Hannah och jag börja kolla kläder för kvällen/natten. Det gäller att börja tidigt för att hitta den perfekta outfiten :-D Man känner liksom olika humör och vad man är sugen på för kläder.
Vädret idag är helt okej, soligt men blåsigt. Man märker att det börjar bli höst för det är väldigt kallt nu om dagarna.
 
Vad ska ni hitta på med idag?
 
Puss och Kram

Soligt men kallt!!!

Hej!
Nu har jag varit uppe någoin timme, fick precis köra min syrra till affären så hon kunde handla lite bullar till frukosten. Nu sitter jag här lite och ska käka min frukost. Senare idag så ska vi köra till min stora syster och hennes familj. Några av oss ska övernatta och vi andra kör hem på kvällen igen :-) Ska bli skoj. Hannah och Jenzan ska ut på disko ikväll, kanske att man ska följa med om man kommer hem tidigare?? Vi får se.
 
Nu blir det iallafall frukost och sen blir det en dusch. Jag hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram

kaaaallt!!!

Go´kväll!!!
Det har börjat bli så jäkla kallt ute nu, snart dags att börja använda jacka. Hela dagen har gått riktigt bra och rättså snabbt också. Idag så fick jag reda på att jag fick på fritids hela september ut så det är ju toppen. Får hoppas det blir lite på förmiddagen också på andra ställen.
Inatt ska lill kusinen sova över här. Innan vi lägger oss så ska vi snacka med min älskling och sen blir det sängen för jag är sjukt trött nu.
Imorgon ska vi åka till min äldsta syster och hälsa på, Frida och pappa ska sova över där i deras övernattnings hus, dock åker vi andra hem på kvällen igen.
 
Jag hoppas ni har haft en bra dag!
 
Puss och Kram

Lunchpaus!

Hej!
Idag när jag kom till förskolan var det inte alls många barn på min avdelning. Vi hade 2 barn till frukost och sen vid nio kom 2 till och sista barnet kommer vid 11, alltså bara 5 barn på hela dagen. Helt otroligt! :-) I och med det var så lite barn så körde jag hem tidigare så jag kan ta det lugnt och käka innan jag ska iväg till fritids. Hoppas på lite barn där också.
 
Nu ska jag käka lite lunch och se på tv. Vi hörs senare!
 
Puss och Kram

Trött!!

Godmorgon!
Idag är jag riktigt trött, har inte sovit så jättemånga timmar inatt och nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Idag jobbar jag också på två ställen, först på förskolan och sen på fritids. Jag hoppas denna dagen går fort och smärtfritt :-D Inte för mycket gråt och skrik hade varit perfekt.
Igår så satte jag igång en tvätt och den har fortfarande inte blivit klar för jag gick ju inte upp direkt när klockan ringde så de kläderna kommer jag nog inte kunna ha, tusan också hade behövt en kofta som jag har där i :/
 
Annars ikväll så har vi inget inplanerat men det brukar dyka upp något som vi hittar på med så det gör det väl även idag. Annars så kan man ju ta det lugnt bara och vila upp sig efter denna jobb veckan :-)
Jag hoppas ni får en underbar dag. Solen verkar inte vilja kika fram idag, hoppas vi kan slippa regnet bara.
 
Puss och Kram

-----

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från jobbet och jag är riktigt trött. Ska se om här finns något att käka här hemma. Jag har inga somhelst planer för kvällen, det är verkligen helt tomt här. Blir väl att kika lite på tv och senare ikväll så ska jag snacka med min älskling på facebook, om han inte kommer rent försent vill säga.
 
Har ni haft en bra dag??
 
Puss och Kram

Tystnad!

Nu har vi precis käkat lunchen och nattat barnen och här är lugnt. Det är så skönt. Nu är det många nya barn som har blivit inskolade så de är ganska ledsna och man blir lite trött på skriket även om man förstår dem. Om ca 20 min ska jag cykla iväg till nästa ställe och jobba eftermiddag och sen ikväll blir det nog tvättning.
Har ni en bra dag på jobb/skola eller om ni är lediga?

Puss och Kram


Time for work!

Så nu drar jag iväg och jobbar. Vädret är helt okej och jag tror det blir varmare idag. Jag hoppas det blir en lika bra dag som igår. Hoppas ni också får en bra dag!

Puss och Kram


Godmorgon!

Hej!
Ny dag och dags för jobb. Har precis vaknat och ska hoppa in och ta en dusch. Börjar på en av mina favorit förskolor och sen ska jag till en av mina favorit fritids. Ett plus är ju att man jobbar med syrran idag :-)

Puss och Kram


Godnatt!

Nu har jag fått snackat och sett min älskling så nu blir det sängen för min del, är riktigt trött nu. Alla andra i huset sover redan. Imorgon jobbar jag på två ställen så det blir en heldag, plus att vi ska fotas också.

Jag hoppas ni har haft en bra dag. Sov så gott.

Puss och Kram


-----------

Man kan inget annat än bli så jäkla förbannad när de tar den sista mjölken och berättar inte att de tagit den heller och där står man och behöver mjölk som alltid och den är slut. Jag dricker inte mjölk, det ända jag använder mjölk till är flingor och om jag bakar eller något sådant och det gör jag inte ofta. Fan!!
Nu sitter jag här och väntar på att Mohamed ska komma in lite på facebook så vi kan snacka med varandra. Han slutar ju inte jobba förrän vid typ 22.30-23 tiden och det är ganska sent att sitta upp om man ska upp vid 06 dagen efter, men vad ska man göra liksom??
 
Vad hittar ni på med??
 
Puss och Kram

Wii!!!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, ska käka lite flingor nu och se på tv. Det var en riktigt rolig dag idag. Jag tog med mig några tjejer in och spelade Wii och de var så roliga :D
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på med, kanske ska tvätta lite igen. Ska ta och ringa Frida och höra var hon är också, ingen hemma och de brukar ju vara hemma nu :/
 
Hoppas ni haft en bra dag och får en bra fortsatt kväll!!
 
Puss och Kram

-----

Nu är det snart dags att cykla iväg till jobbet. Har suttit lite och funderat vad jag kan ha för lekar men har inte kommit fram till någon bra än. Jag får väl helt enkelt fråga vad de vill göra så får dem göra det. Hannah komp recis hem på sin rast, hon jobbar på en förskola väldigt nära så hon kör hem på sin rast idag.
 
Nu ska jag fixa håret. Ha en bra dag!
 
Puss och Kram

Onsdag!!!

Idag har redan halva veckan passerat, tiden bara springer iväg nuförtiden tycker jag. Snart är det dags för mig att åka till Tunisien igen och sen är det jul och sen är det nytt år. Idag jobbar jag mellan 13-16.30 så det är en lugn dag, skönt. Min fot är på bättringsväg, inte helt okej men mycket bättren igår.
Nu har jag precis duschat och ska strax käka frukost. Vädret är helt okej därute. Idag har vi gymnastiksalen och jag ska ha några lekar därinne med några tjejer. Dock har jag ingen aning om vad för lek vi ska ha.
 
Vad ska ni hitta på med idag? Är det fint väder hos er också?
 
Puss och Kram

Kristallen!!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på kristallen. Inte ett av mina vanliga program, men helt okej. Jag sitter och väntar på att min älskling ska komma online på Facebook så vi kan snacka lite. Idag har det varit en lång dag, mycket jobb. Foten har gjort oerhört ont, men knacka ta i trä så är den pyttelite bättre nu. Får hoppas det börjar gå över.

Jag hoppas ni har haft en bra dag! Sov så gott. Godnatt!!

Puss och Kram


Godmorgon!!

Godmorgon på er!
Imorse ringde dem från den förskolan jag brukar vara på och undra om jag kan jobba idag mellan 8.30-12.30 och sen börjar jag 13-16.30 på fritids, så nu resten av veckan så har jag heldagar, härligt men inte nu när jag har såhär jäkla ont i foten, kan knappt gå på den och jag blir så jäkla förbannad.

Nu måste jag köra. Jag hoppas ni får en bra dag.

Puss och Kram


Max otur!!

Usch!! Nu har jag så jäkla ont i foten att jag inte ens kan gå på den, det är så jäkla sjukt. Ibland känns det som allt skit händer just mig (det brukar väl alla säga när det händer något skit :D). Nu ska jag se om jag kan sova, har till och med ont när jag ligger ned och inte belastar den :'( Är det någon som har något råd till mig??

Godnatt och sov så gott!!

Puss och Kram


Tusan också!!

Det är inte sant!! Idag på jobb så spelade jag kung och dam med några av barnen på jobbet och helt plötsligt så råkar jag trampa på en sten och nu har jag så jäkla ont i min häl, kan knappt gå på foten. Det är så jäkla typiskt. Jag tog panodil när jag kom hem och nu smörjde jag in på foten med voltaren så jag hoppas att det går över lite tills imorgon. Nu ligger jag och kikar på tv, Jersey Shore, gillar det.
 
Nu ska jag snacka med älsklingen och sen blir det sängen, börjar bli lite trött nu. Jag hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft!
 
Puss och Kram

Måndag 3/9-2012

Godmorgon!!!
Allt bra? Nu ska jag strax iväg och jobba hela eftermiddagen, jag stänger idag. Idag får jag väl också reda på om jag får en månad till där, hoppas hoppas!! Vädret ser helt okej ut, får hoppas det inte börjar regna för det är så tråkigt. Nu ska jag iväg ner till affären innan jag ska gå.
 
Jag hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram på er!
 
 

Seg!!

Go´kväll!!!
Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Malmö med lillsyrran. Vi lämnade av hennes kille och sen körde vi mot jägersro och käkade på Bk (Burger King) för hon var sugen på det, dock inte riktigt min favorit mat.
Nu har vi varit och handlat och jag har slängt in en tvätt så man har lite rena kläder till imorgon inför jobb. Jag ska jobba på samma ställe som jag jobbat de 2 tidigare veckorna och jag trivs som fisken i vattnet :-) Verkligen ett trevligt ställe och personal och barn är jättetrevliga! :-)
 
Nu ska jag se om Mohamed kommer in på facebook lite så vi kan skriva och sen blir det sängen tidigt idag! Jag hoppas ni har haft en bra dag?
 
Puss och Kram

Söndag!

Hej!
Idag vaknade jag vid 10 tiden, ganska tidigt för att vara jag :-) Annars brukar jag sova till typ kl 13 på helgerna, men igår var vi ju inte ute på disko så jag kom i säng vid ca 00. Idag blir det en ganska lugn dag. Jag ska köra syster och hennes kille in till malmö och lämna honom sen ska jag och Hanzi käka lite mat därinne, ska bli trevligt.
Sen när jag kommer hem ikväll så får det bli att man tvättar, har en massa smuts tvätt nu som jag måte fixa, plus att det är dags att tvätta sängkläderna också.
 
Solen skiner härnere, riktigt skönt är det. Idag kommer min stora syster hem från Stockholm, ska se om hon har min "present", hon skulle fixa bild och en autograf på Dan Cohen till mig, hoppas hon lyckades fixa det :-)
Nu ska jag gå och fixa till mig lite. Hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram
 

Taco!!

Nu är det dags för sängen, är duktigt trött nu. Ikväll så träffades vi några vänner hemma i min systers lägenhet, vi lagade taco och snackade en del. Det var riktigt trevligt.
Senare nu ikväll så snackade jag med Mohamed också, dock hade han dålig täckning så det stängdes väldigt ofta, hoppas det är bättre imorgon.

Jag hoppas ni haft en bra dag! Sov så gott allesammans!

Puss och Kram


------

Usch denna jäkla huvudvärk. Igår hade jag också ont i huvudet efter jobbet och nu kom det tillbaka, hoppas det går av till ikväll när vi ska träffas ett gäng och käka middag.

Hur är eran dag änsålänge??

Puss och Kram


Tjollahopp!!!!

Hej!
Läget med er idag??
SJälv vaknade jag tidigt, eller tidigt för mig kl 09. Idag är det fint väder härnere i Trellehulla. Några i familjen ska in till Malmö och hälsa på vår faster, en syster är i Stockholm och en har sin kille på besök, fullrulle med andra ord :D
Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på med idag, är ändå ganska trött och känner att jag håller på att få huvudvärk.
 
Vad ska ni hitta på med idag? Har ni också solsken??
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
Puss och Kram
 
 
 

RSS 2.0