Varför??????

Hej på er!
Vi kan ju först ta lite om dagen och sen tar vi det negativa.
Idag har jag jobbat på en av mina favorit ställen. Detta är dock med lite äldre barn än vad jag brukar jobba med, men de är hur snälla som helst och jag trivs jättebra med personal så det är ju bra.
Sen under dagen frågade min morbror tjej om jag kunde följa med de på min lilla kusins träning, (hon har börjat träna boxning) då min morbror har ont i ryggen eller något och det ställde jag upp på. Jag var med i 45 minuter och de andra 45 minuter så var Frida min lilla syster med och körde. Jag tyckte det var riktigt skoj och jag kommer säkerligen ha träningsvärk imorgon på dagen, kände redan nu när jag gick i trapporna att det gjorde lite ont. Boxning är dessutom en sport jag hade kunnat tänka mig att börja och träna, dock inte gå matcher, men träna hade varit riktigt skoj :-)

Nu kan vi ju bara gå över lite på det dåliga så ni vet att det kommer var lite sämre bloggning nu ett litet tag fram över ( eller kanske iallafall ). Men det har hänt en sak på jobbet, dock kan jag inte gå in på det direkt för det får jag inte lov. Men jag ska verkligen gå till botten med det och min syster kommer även följa med i kampen för hon är lika förbannad som jag är. Rättvisan ska fram!!!
Just nu känner jag mig helt tom och har gjort det hela dagen. Dagen har bestått av ledsamhet och att jag varit så jäkla arg. Men nu ska man sluta vara snäll för det tjänar man inget på.

Jag hoppas ni har haft en bra dag!

Puss och Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0