Let me go and spread my wings...

Vi har alltid levt ett väldigt säkert liv, vi har aldrig varit ute och festat, vi har aldrig rökt, vi har aldrig gjort något dumt eller testat på något. Ibland känns det som att det har gjort så man har blivit en MES, jag känner nu hur mycket min personlighet håller mig tillbaka från att göra saker som jag egentligen vill göra och en av de sakerna just nu är att åka till Turkiet. Jag funderar på att åka redan nu i maj, men mina tankar om visa saker angående mig själv håller mig tillbaka så jävla mycket och det är så frustrerande. Det finns en person i mitt liv just nu, eller som jag vet vad den tycker, och hon säger att jag borde följa mitt hjärta och mitt hjärta säger att jag vill åka dit, men sen återigen säger min hjärna något annat.

När jag berättade för min vän vad det var som höll mig tillbaka var det nästan som hon skällde ut mig, hon sa att om personen i fråga inte vill ha mig pga av det så är det ingen bra person, för jag ska inte ens behöva tänka på det och saken är den att jag vet att hon har RÄTT!! Men jag kan inte låta bli att tänka på det.
När jag sa ena dagen till mina föräldrar att jag nog skulle åka en vecka till Turkiet ensam så såg man direkt att de inte tyckte om det för de har tydligen hört att det inte är ett bra ställe, men då undrar man varför de lyssnar på sånt när de själva inte ens varit där. Ibland känns det, även om de menar väl, att de håller en tillbaka från att pröva ens vingar om man säger så. Ibland måste man lämna boet.

Min pappa brukar alltid vara mer förstående än min mamma, men det kanske beror på hur han är som person, han är väldigt framåt och har lätt bland folk, medan min mamma är tvärtom och det är väl det jag har fått från henne :( Därför önskar jag ibland att de skulle säha åt mig att göra såna här saker som att klara sig på egen hand för det får en att växa som person. Det är något jag skulle behöva. Ibland känns det som det är iår sen den 1/1 - 2010 som jag började leva på riktigt. Jag har gjort saker detta året som jag aldrig gjort förr, inget dumt eller olagligt, men såna små saker som att vara ute och dansa med en kompisar på en klubb, jag hade min första pojkvän, helt sjukt egentligen att man får sin första pojkvän när man är 22 år :/ men allt tar sin lilla tid väl.
Jag fick en kommentar häromdagen från min lilla syster Hannah, som jag verkligen uppskattade för jag känner lite grann att det stämmer, hon sa följande ( nu kommer jag inte ihåg helt och hållet, men något sånt här iallafall):
- Petra, man ser detta året att du verkligen strålar, så har det aldrig varit förr.
Såna kommentarer kan göra ens dag verkligen. Och det är såna saker man borde få höra varje dag.

Men åter till mitt problem. Som jag berättade innan så vill jag verkligen åka till Turkiet och jag inom sinom tid så kommer jag antagligen göra det, jag önskar bara att fler personer kunde försökt puscha på mig så jag hade kommit iväg, så om ni läser detta gör då snälla det!!

Jag vet vad jag har att erbjuda och den som får mig kommer kunna skatta sig lycklig, även om jag har mina dåliga sidor också, men de behlöver vi inte dra upp här för det skulle ta för lång tid haha ;P.

Nej nu ska jag sluta skriva och återgå till min tvätt!

Ni får ha en underbar måndag och hoppas er påsk varit super duper trevlig!!

Ha det så bra!

// Petra               


Kommentarer
Postat av: Elvira Eriksson

Svar: ja den har varit toppen! Din då?:)

2010-04-05 @ 15:33:09
URL: http://elviraes.blogg.se/
Postat av: veronika

sv: ja, jag har haft en bra påsk

2010-04-05 @ 15:52:48
URL: http://veronikavirreverre.blogg.se/
Postat av: Sandra

Fin blogg! :) hoppas att allt är bra med dig?

2010-04-05 @ 16:42:38
URL: http://sandraisabellagoransson.blogg.se/
Postat av: ebba

fin blogg :djaa jätte bra har min påsk varit :D

har din varit bra?2010-04-05 @ 16:50:55
URL: http://ebbastar.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv: åh tack så mycket :) härligt! jo det är bara bra med mig lite seg bara :)

2010-04-05 @ 16:53:19
URL: http://sandraisabellagoransson.blogg.se/
Postat av: emmalindell.'

hej, allt bra med dig? :)

kram

2010-04-05 @ 17:00:53
URL: http://emmaliindell.blogg.se/
Postat av: Nicole

Hallå där! Jag och min tvillingsyster driver bloggen: http://www.arrman.se och just nu har vi tävling på bloggen en bit ner på sidan! Sen tänkte jag om vi kunde lägga till varandra på Bloglovin'?

2010-04-05 @ 17:12:28
URL: http://arrman.se
Postat av: emmalindell.'

sv; skönt och höra! :)

jodå, det är bara finfint med mig! Jag vet faktiskt inte riktigt vad som händer nu framåt kvällen men det märks ;) själv? :)

2010-04-05 @ 17:34:12
URL: http://emmaliindell.blogg.se/
Postat av: Sandra

Du skriver väldigt bra, har en fin blogg! :) Och jag tycker du borde dra till Turkiet :p Låter kul och spännande! Och gött att komma ifrån Sverige! :) Kram

Postat av: Sandra

Fin blogg!:)Har förresten en frågestund i min blogg,

titta gärna förbi och släng in en fråga! :)

Alla frågor är välkomna!Ha en underbar måndagskväll :)

2010-04-05 @ 19:34:05
URL: http://svartvitrutad.blogg.se/
Postat av: Tess

Hejsan! :)Jag har just nu en Veckans Blogg-tävling på min blogg, så nu letar jag efter roliga, intressanta bloggar som vill vara med och tävla. Det hade varit kul om du vill vara med! Du kan anmäla dig i detta inlägget:http://tesswaltenburg.blogg.se/2010/april/veckans-blogg-v-14.htmlKram, Tess

2010-04-05 @ 19:36:49
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Postat av: Sara

Är bilderna i headern fotade av en riktigt fotograf?

2010-04-05 @ 19:46:49
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: Anonym

Hej, bra tack!! :) själv?

2010-04-05 @ 20:19:45
URL: http://linabiichara.blogg.se/
Postat av: ebba

jaa, sammahär :Dsnart är det sommar äntligen! :D2010-04-05 @ 20:44:41
URL: http://ebbastar.blogg.se/
Postat av: veronika

hur är det med dig då? <3

2010-04-06 @ 07:52:32
URL: http://veronikavirreverre.blogg.se/
Postat av: ebba

den är rolig :)har du någon man ? :)

2010-04-06 @ 09:45:46
URL: http://ebbastar.blogg.se/
Postat av: jan

Jag tycker absolut du ska prova dina vingar det är på tiden, jag vill dock bara att du ska veta vad du ger dig in på och ha alla möjligheter klara för dig. Vad gör jag om de och de händer osv. ÅK min vän, och jaghåller med din syster 2010 har verkligen varit annorlunda än tidigare år, go baby go

2010-04-06 @ 18:09:32
URL: http://alltidlikadant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0